1599 job i Region Syddanmark 47 job i dette område
1599 job i Region Syddanmark 47 job i dette område
Konsulent til Rekruttering og Ledelse
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Konsulent til Rekruttering og Ledelse

velas, Vissenbjerg

I rekrutteringsteamet har vi travlt med opgaver for vores kunder, og derfor er vi på udkig efter en ny kollega, som vil være med til at udvikle forretningsområdet yderligere. Vil du være med til at rekruttere mellemledere til dansk landbrug, så læs videre !.

Vi arbejder teambaseret med fokus på den enkelte kunde. Vi ønsker at være landmandens foretrukne samarbejdspartner på rekrutteringssiden, og har som mål at levere rådgivning, der gør en forskel hver gang.

Vores primære opgaver består i at rekruttere medarbejdere og mellemledere til dansk landbrug, men vi bidrager også med ledelsesmæssig sparring og løser konkrete ledelsesopgaver i samarbejde med resten af vores kollegaer.

Indrykket: 26-09-2020 00:17:27
Ansøgningsfrist: 22-10-2020 00:00:00
Værkfører
INFLUX A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
INFLUX A/SVærkfører

INFLUX A/S, Vissenbjerg

Influx A/S, der leverer, monterer og servicerer procesanlæg til mejerier, levnedsmiddelsektoren, og vandværker mv. søger ny ?hands-on? værkfører.

Den nye værkfører vil have følgende væsentlige opgaver:

 • Lede og fordele arbejdet for op imod 20 montører og serviceteknikere
 • Godkende den enkelte montørs timer og omkostninger
 • Sikre optimal planlægning af de enkelte opgaver, herunder at spildtid så vidt muligt undgås

Der tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke med pension og sundhedsforsikring.

Indrykket: 22-09-2020 10:17:27
Ansøgningsfrist: 20-10-2020 00:00:00
Erfaren kørselsleder ? Fyn
Snave Vognmandsforretning ApS
Fyn
5683 Haarby
AMBIZZIONErfaren kørselsleder ? Fyn

AMBIZZION søger for Snave Vognmandsforretning ApS i Haarby

Har du flere års erfaring som kørselsleder eller fra tilsvarende stilling? Har du erfaring med kørselsdisponering af en lastbilsflåde? Kan du etablere en god kontakt med chaufførerne og din øvrige kollegaer? Kan du i en travl og varieret hverdag bevare overblikket, og er du skarp på struktur og planlægning?

Til nyoprettet stilling søges en kørselsleder med tiltrædelse snarest muligt. Din arbejdsplads bliver på domicilet i Hårby på Fyn.

I samarbejde med ejerne, er du ansvarlig for den daglige planlægning og drift, vedrørende levering af materialer til kunder samt koordinering af de arbejdsopgaver, der er forbundet med denne logistik.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Planlægning af arbejdsopgaver/ kørsler
 • Kontakt og kommunikation med chauffører
 • Servicering af kunder og håndtering af aftalte leveringer/ afhentninger og ekstra ordrer
Indrykket: 21-09-2020 10:14:33
Ansøgningsfrist: 19-10-2020 00:00:00
Afdelingschef, Økonomi & Regnskab
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Afdelingschef, Økonomi & Regnskab

velas

I en ansvarsfuld og krævende stilling på højt niveau, får du en unik mulighed for at kombinere ledelse, økonomi og forretningsudvikling. Hos os kan du gøre en forskel i en ambitiøs og udviklingsorienteret virksomhed som leder for ca. 60 dedikerede medarbejdere, der brænder for at yde rådgivning og service til vores mange økonomikunder.

Som afdelingschef for Økonomi & Regnskab, får du det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar for den fynske del af fagområderne regnskab, bogføring, skat og dertil hørende rådgivning for vores landbrugskunder.

Du vil indgå i lederteamet i Økonomi & Regnskab på lige fod med de tre øvrige afdelingschefer i Horsens, Søften og Viborg. Du får dermed en central rolle i den fremtidige koordinering og udvikling af økonomirådgivningen for landbrugssegmentet i Velas, og får væsentligt ansvar for det tværfaglige samarbejde på tværs af økonomiafdelingen og mellem de faglige afdelinger i resten af huset.

Indrykket: 18-09-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 15-10-2020 00:00:00
Tekniker til weekend
KiiltoClean A/S
Fyn
5610 Assens
KiiltoClean A/S
Tekniker til weekend

KiiltoClean A/S, Assens

Har du erfaring med fejlfinding, styringer og vedligehold? Og vil du have en alsidig nøglerolle, når du som vores ekspert på området er med til at optimere vores produktionsprocesser?

Vi søger en engageret og kompetent kollega til fast weekendhold. Vi ser gerne, at du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har arbejdet med procesteknisk udstyr og produktionsforbedringer.

Vi er en virksomhed i vækst og med en alsidig produktion og mange forskelligartede produktionsprocesser. Du bliver en af vores eksperter på fabrikken i Assens og indtager en nøglerolle i virksomheden, som du er med til at udvikle. Vi har en flad organisation, der lægger stor vægt på kollegialt samarbejde og samvær.

Indrykket: 17-09-2020 12:17:27
Ansøgningsfrist: 11-10-2020 00:00:00
Planteavlsrådgiver Vissenbjerg
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Planteavlsrådgiver Vissenbjerg

velas

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens planteavl sammen med de fynske planteavlere, så giver vi dig muligheden her.

Da en af vores erfarne rådgivere har valgt at gå på pension, er vi på udkig efter en dygtig og erfaren planteavlsrådgiver til en spændende og alsidig kundeportefølje, der tæller nogle af områdets store og veletablerede planteavlere.

Din rådgivning vil være med hovedvægt på produktionen af korn- og salgsafgrøder, hvor fokus vil være den produktionsøkonomiske optimering. Derfor skal du både være fagligt stærk, men også have stærke personlige kompetencer, da du næsten dagligt vil være begunstiget af at have god kontakt med kunderne, ligesom en stor del af din tid vil foregå ude hos kunden.

Vi lægger stor vægt på godt samarbejde kollegerne i mellem, og vi er derfor på udkig efter en planteavlsrådgiver, som er udadvendt og dedikeret omkring den gode rådgivning og videndeling med kollegaerne.

Indrykket: 16-09-2020 09:36:14
Ansøgningsfrist: 13-10-2020 00:00:00
Juniorrådgiver Planteavl
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
Velas
Juniorrådgiver Planteavl

Velas, Vissenbjerg, Horsens og Hinnerup

Drømmer du om en karriere indenfor planteavlsrådgivning, og vil du være med til at til servicere nogle af Danmarks dygtigste planteavlere i fremtiden? Så har Velas stillingen!

I Velas Planteavl har vi fuld fart på produktionsrådgivningen i marken. Vi er derfor på jagt efter nye juniorrådgivere til vores kontorer i Vissenbjerg/Horsens/Søften, som drømmer om en faglig karriere indenfor planteavlsrådgivningen.

Som juniorrådgiver hos Velas, bliver du en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere fordelt på 4 forskellige lokationer i Jylland og på Fyn. Du får en spændende mulighed for at udvikle dig i rådgivningsopgaven både på kontoret og i marken, og i tæt samarbejde med en erfaren rådgiver.

Indrykket: 16-09-2020 09:35:19
Ansøgningsfrist: 13-10-2020 00:00:00
Økonomikonsulent med Stærkt kundefokus
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Økonomikonsulent med Stærkt kundefokus

velas, Vissenbjerg

Vi søger en dedikeret og fagligt stærk økonomikollega, som sætter en ære i at yde økonomisk og skattemæssig rådgivning på højt niveau. Du skal have et stort overblik og samtidig have fokus på, at detaljerne er på plads. Dit kerneområde bliver landbrugskunder, og derfor er interesse for arbejdet med denne kundegruppe et must.

Vores opgaver er meget varierede. Du får din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgiver indenfor skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold og økonomi.

Du kommer til at rådgive bredt inden for det skattemæssige område. Har du viden og erfaring inden for selskabsskatteret, er det en fordel, men ikke et krav. Du vil blive udfordret fagligt og personligt og alt efter de kvalifikationer du kommer med og den udviklingsvej du brænder for, får du et ansvar i forhold til rådgivningen omkring kunden og kundens virksomhed i et samarbejde med dine øvrige kollegaer.

Indrykket: 11-09-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 08-10-2020 00:00:00
Driftsøkonom til Velas, Business, Skat og Selskaber - Vissenbjerg
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Driftsøkonom til Velas, Business, Skat og Selskaber - Vissenbjerg

velas, Vissenbjerg

Vi søger en økonom med en stærk økonomifaglig baggrund og et solidt kendskab til landbruget.

Velas er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale indenfor landbrug. Vi er i dag 550 medarbejdere på 8 lokationer og søger en ny kollega til vores afdeling for Business, Skat og Selskaber. Her bliver du en af 40 engagerede kollegaer fordelt i Jylland og på Fyn, der har fokus på de største landbrugsbedrifter i Danmark. Stillingen vil være med udgangspunkt fra vores kontor i Vissenbjerg.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • udarbejdelse af drifts- og likviditetsbudgetter, samt budgetkontroller i tæt samarbejde de øvrige kollegaer
 • investerings-, finansierings- og optimeringsberegninger
 • regnskabsanalyser, herunder benchmarking, business check og fraktilanalyser
Indrykket: 11-09-2020 00:17:51
Ansøgningsfrist: 07-10-2020 00:00:00
Montør søges!
Halsted Maskinservice v/Martin Marxen
Fyn
5690 Tommerup
Halsted MaskinserviceMontør søges!

Halsted Maskinservice, Tommerup

Vi søger en udekørende montør.

Firmaet har værksted og lager i Tommerup, som også fungerer som udgangspunkt for montørerne.

Som Aut. Engcon-servicepartner har vi mange opgaver på Entreprenørmateriel, men dagligdagen byder også på andre opgaver såsom almen maskinservice, flugtboring, hydraulik rep., smedearbejde osv.

Har du en baggrund som Entreprenør, Landbrugs- eller Lastvognsmekaniker vil det være at foretrække.

Indrykket: 10-09-2020 00:17:51
Ansøgningsfrist: 30-09-2020 00:00:00
Montører søges
INFLUX A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
INFLUX A/SMontører søges

INFLUX A/S, Vissenbjerg

Til installation og service af procesanlæg i levnedsmiddelvirksomheder i DK.

Jobbet kræver:

 • Erfaring med sanitære rørsystemer
 • At kunne omsætte flowdiagrammer til virkelighed
 • Rutine i svejsning af rustfri mejerirør
 • Kendskab til montage og service af gængse pumper og ventiler i branchen
 • At kunne arbejde selvstændigt

For de rigtige tilbydes alsidigt arbejde, attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring samt servicebil til rådighed.

Indrykket: 09-09-2020 17:28:59
Ansøgningsfrist: 07-10-2020 00:00:00
Lagermedarbejder
KiiltoClean A/S
Fyn
5610 Assens
KiiltoClean A/S
Lagermedarbejder

KiiltoClean A/S, Assens

Til omgående tiltrædelse søger vi lige nu en lagermedarbejder med erfaring i pluk til kundeordrer

KiiltoClean A/S udvikler, producerer og markedsfører kosmetiske produkter, desinfektionsmidler og førstehjælpsløsninger af høj kvalitet både til det professionelle og det private marked. Vi er en international virksomhed med base i Assens på Fyn.

Som lagermedarbejder bliver du en del af vores lagerteam, hvor du i et uformelt miljø vil bidrage til, at vores varemodtagelse, -forsendelse og produktion kører optimalt. Du får mulighed for at blive en del af et spændende miljø i en virksomhed i konstant udvikling og vækst. Du kommer til at indgå i et velfungerende team af meget engagerede medarbejdere.

Stillingen er foreløbig en midlertidig stilling for 4-6 måneder med mulighed for forlængelse/fastansættelse.

Indrykket: 04-09-2020 15:14:34
Ansøgningsfrist: 02-10-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland