1925 job i Region Syddanmark 93 job i dette område
1925 job i Region Syddanmark 93 job i dette område
Afsnitsledende Sygeplejerske
Region Syddanmark
Syddanmark
7200 Grindsted
Har du ledererfaring og pionerånd, så er du måske vores nye afsnitsledende sygeplejerske, som i samarbejde med de respektive afdelingsledelser og de tilknyttede medarbejdere skal være med til, at starte vores helt nye daghospital op på Grindsted Sygehus.
Indrykket: 17-10-2020 18:24:42
Ansøgningsfrist: 01-01-2021 23:59:00
Reservelæge eller afdelingslæge
Region Syddanmark
Syddanmark
7200 Grindsted
Reservelæge eller afdelingslæge søges til landets største smerteklinik på Friklinikken i Region Syddanmark.
Indrykket: 01-10-2020 17:46:50
Ansøgningsfrist: 25-10-2020 23:59:00
Advocacy Specialist ? Maternity cover
LEGO Foundation
Syddanmark
7190 Billund
The LEGO Foundation
Advocacy Specialist ? Maternity cover

The LEGO Foundation, Billund

Would you like to partake in our mission by driving advocacy activities that engage key stakeholders around the world?

As an advocacy specialist, you will join the Advocacy & Communication team in Billund dedicated to advocating for and communicating our work to the world. Here, you will work in a team of 2 advocacy and 5 communication colleagues and take on a leading role in our advocacy efforts and activities.

You will support our goal of systemically reaching children with learning through play. You will do so by helping colleagues drive advocacy activities that reach, engage and influence key stakeholders within the early childhood and educational field across the world. Through this, you will also support the LEGO Foundation in becoming an international thought leader on learning through play.

Indrykket: 20-10-2020 10:42:42
Ansøgningsfrist: 17-11-2020 00:00:00
Evidence Lead
LEGO Foundation
Syddanmark
7190 Billund
The LEGO Foundation
Evidence Lead

The LEGO Foundation, Billund

Do you want to use your solid research experience to investigate, iterate and advocate learning through play Would you like to put your project and people management skills to work developing our evidence agendas, approaches and capabilities?

As Evidence Lead, you will join our Evidence Function to generate and share evidence that supports the importance and continuous improvement of learning through play implementation among e.g. parents, teachers, professionals, and governments. Supplying high-quality evidence, the Evidence team thus help improve approaches to change attitudes and behaviour towards learning through play.

Working with stakeholders within and without the Lego Foundation to investigate how successful we are and point to key iterations where we are not, you will be responsible for developing evidence approaches.

Indrykket: 20-10-2020 10:24:55
Ansøgningsfrist: 17-11-2020 00:00:00
IT-værksteds- og lagermedarbejder
Jysk IT
Syddanmark
7190 Billund
Jysk IT
IT-værksteds- og lagermedarbejder

Jysk IT, Billund

Har du lyst til at blive en del af et humørfyldt team hos Jysk IT i Billund? Så er det måske dig, vi leder efter!

Stillingen:

 • Hovedansvarlig for vores IT-værksted
 • Klargøring af IT-udstyr (computere, kameraudstyr, netværksudstyr m.v.)
 • Styring af RMA sager (fejlmelding til leverandører, kommunikation ud til kunder m.v.)

Hvad får du af os?

 • 45 kollegaer, som passer på hinanden, og som alle brænder for at levere gode IT-løsninger
 • Du får et job i en virksomhed, hvor humor er en stor del af hverdagen ? det er en del af vores kultur
Jysk IT
Indrykket: 19-10-2020 13:23:45
Ansøgningsfrist: 15-11-2020 00:00:00
Salgsassistent, Superbrugsen, Vorbasse
SuperBrugsen
Syddanmark
6623 Vorbasse
SuperBrugsenSalgsassistent, Superbrugsen, Vorbasse

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 30 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Indrykket: 16-10-2020 13:14:32
Ansøgningsfrist: 27-10-2020 00:00:00
Key Account Manager ? Detail
Flensted Food Group A/S
Syddanmark
6823 Ansager
Flensted Food Group A/SKey Account Manager ? Detail

Flensted Food Group A/S, Ansager

. . . det startede med en kartoffel tilbage i 60 'erne . . . i dag producerer vi også spiseklare måltidsløsninger i mange afskygninger . . . med fokus på gode råvarer og god smag . . .

Flensted tilbyder dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor din evne til at fastholde og udbygge salget til stærke spillere på det danske detailmarked bliver udfordret.

Du skal først og fremmest udvikle salget til eksisterende kunder og sikre tilgangen af nye kunder. Du skal herunder styrke tilliden til Flensted som en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner, og så skal du sikre dig, at kunderne oplever dig som en tilgængelig, løsningsorienteret og ordholdende ambassadør for virksomheden. En ambassadør, der kontinuerligt arbejder på at skabe værdi for kunden.

Indrykket: 16-10-2020 00:15:58
Ansøgningsfrist: 05-11-2020 00:00:00
Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B
Sanistål A/S
Syddanmark
7190 Billund
Sanistål A/S

Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B

Sanistål A/S

Vi er altid på udkig efter nye kolleger, og har specifikt brug for medarbejdere med truckcertifikat til vores aftenhold. Vagterne på aftenhold ligger i tidsrummet kl. 12-20 eller kl. 13-21.

Vi søger dig, der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. Du skal have truckcertifikat B og meget gerne erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse. Du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Det er vigtigt, at du har en systematisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Som ny medarbejder indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger, og bliver en del af et selvstyrende team af truckførere. Det er kendetegnende for teamet at humøret er højt, og at man er pligtopfyldende i forhold til at få løst opgaverne hurtigt og sikkert.

Sanistål A/S
Indrykket: 16-10-2020 00:15:55
Ansøgningsfrist: 30-10-2020 00:00:00
Direktør
Billund Erhvervsfremme
Syddanmark
7190 Billund
Billund ErhvervsFremmeDirektør

Billund ErhvervsFremme

Billund Kommune er en af landets helt store erhvervskommuner, og du har nu muligheden for at spille en markant rolle i erhvervsudviklingen. Erhvervslivet er i en spændende udvikling, og potentialerne er store. Er du en dygtig leder og en gudsbenådet netværker, er denne stilling måske interessant for dig.

Billund ErhvervsFremme søger en ny direktør. Du bliver ansvarlig for foreningens samlede drift og fortsatte udvikling og skal sammen med medarbejderne servicere, støtte og sparre med de mange forskellige medlemsvirksomheder.

Du skal sikre et fortsat fokus på udviklingen af iværksættermiljøet, på de nyligt etablerede advisory boards, på eksisterende og fremtidige partnerskaber og have øje for at udvide viften af tilbud og professionelle relationer til fordel for både medlemsvirksomhederne og alle Billund Kommunes erhvervsdrivende som helhed.

Indrykket: 13-10-2020 14:22:17
Ansøgningsfrist: 06-11-2020 00:00:00
Retail/online buyer
BALL GROUP
Syddanmark
7190 Billund
Zizzi
Retail/online buyer

Zizzi, Billund

Er du vores nye indkøber, som skal være med til at drive vores butikker/online platform?

Du kommer til at indgå i et retail/online team, hvor vi tilsammen har ansvaret for, at sikre den fortsatte udvikling af vores indkøbsstyring og produktsortiment.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor sparring er nøgleordet, for at opnå de bedste resultater. Du fungerer i en travl hverdag, hvor du formår at skabe din egen struktur samt overblik.

Vi tilbyder et spændende job i en international modevirksomhed i udvikling. Du vil, som indkøber, have stor indflydelse på vores onlineforretning/butikker og have dagligt samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere.

Indrykket: 09-10-2020 13:15:54
Ansøgningsfrist: 06-11-2020 00:00:00
Souschef - Grindsted
Lidl Danmark K/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Lidl Danmark K/S
Souschef - Grindsted

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Indrykket: 09-10-2020 13:14:31
Ansøgningsfrist: 05-11-2020 00:00:00
Serversupport og serverdrift - Er du erfaren i serverdrift? Er du selvstændig på besøg hos kunder? Så er det måske dig, vi leder efter!
Jysk IT
Syddanmark
7190 Billund
Jysk IT
Serversupport og serverdrift - Er du erfaren i serverdrift? Er du selvstændig på besøg hos kunder? Så er det måske dig, vi leder efter!

Jysk IT, Billund

Stillingen: Opsætning af kameraløsninger

 • En kombination af 1st line- og 2nd line-opgaver/-support for vores tandlægekunder
 • Installation, opsætning og implementering af nye serverløsninger on-prem
 • Account management, herunder rådgivning, besøg og salg af ydelser
 • Base på kontoret i Billund, og besøg i hele landet (i egen bil)

Hvad får du af os?

 • Du kommer til at indgå i vores tandlæge-afdeling, bestående af 6 konsulenter
 • 45 kollegaer, som passer på hinanden, og som alle brænder for at levere gode IT-løsninger
 • Du får job i en virksomhed, hvor humor er en stor del af hverdagen ? det er en del af vores kultur
 • Mulighed for at udvikle din faglighed via kurser, certificeringer eller tilsvarende
Jysk IT
Indrykket: 09-10-2020 11:44:09
Ansøgningsfrist: 06-11-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland