1443 job i Region Fyn 110 job i dette område
1443 job i Region Fyn 110 job i dette område

top job

Filialchef til Sydbank i Grindsted
Sydbank A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Brænder du for kundekontakt, lokal tilstedeværelse, ledelse og faglig udvikling, så er jobbet som filialchef i Grindsted måske det rigtige for dig?

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Grindsted er et spændende område, hvor vi i kraft af det rigtige værditilbud og 7 dygtige og relationsskabende medarbejdere har opnået positionen som en af lokalområdets foretrukne banker.

Filialen er i god udvikling med en portefølje af spændende kunder og med tilgang af nye kunder og mange nye forretningsmuligheder.
Som filialchef får du ansvaret for at videreføre den gode udvikling. I Sydbank går vi ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning.

Som filialchef skal du dagligt gå i spidsen for en udvikling på dit hold, der sikrer, at vi kan opfylde kundens fremtidige behov, hvorfor sparring og træning er en naturlig del af dagligdagen.

Du er en del af ledergruppen i område Vejle, og du har dermed ansvar for hele området. I ledergruppen får du adgang til et meget aktivt sparringsmiljø til gavn for både din egen og dine lederkollegers udvikling.

I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og du skal som leder skabe et positivt arbejdsklima, hvor der er rum til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 13-04-2021 09:03:22
Ansøgningsfrist: 09-05-2021 23:59:00
Kok til barselsvikariat
ISS Facility Services A/S
Syddanmark
7190 Billund
ISS Facility Services A/S
Kok til barselsvikariat

ISS Facility Services A/S, Billund

ISS søger en faglært kok til vores kantine i Billund. Kontrakten er et barselsvikariat, med start mandag d. 28. juni 2021 og vil løbe til og med april 2022.

Du bliver en del af et fagligt team på i alt 6 kolleger. Det bliver din opgave i fællesskab med dine kolleger at sammensætte menuer til den daglige drift af kantinen og den Internationale skole, såvel også at sikre, at der bliver produceret kvalitetsmad samt en god service, der lever op til kundens forventning.

ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på. Vi bespiser pt. omkring 200 gæster til frokost i egen kantine samt 450 børn og voksne på den Internationale skole i byen. De 2 varme retter bliver anrettet inde ved gæsten, hvor det kolde som oftest kommer anrettet ude bag fra. Det er derfor vigtigt, at du har evnen til at have mange bolde i luften.

ISS Facility Services A/S
Indrykket: 16-04-2021 11:10:32
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Dokumentations- og sikkerhedsansvarlig
Sealing System A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
EXACTsearch
Dokumentations- og sikkerhedsansvarlig

EXACTsearch søger for Sealing System A/S i Grindsted

Vil du være en del af en af landets førende virksomheder indenfor end-of-line pakkeløsninger? Motiveres du af at arbejde med dokumentation, maskinsikkerhed og spændende industrikunder? Så er det dig, vi søger til jobbet som dokumentations- og sikkerhedsansvarlig til Sealing System A/S i Grindsted.

Som ansvarlig for dokumentationen bliver du en vigtig del af projektforløbet fra risikovurderinger i designfasen til CE-mærkning og færdig dokumentation, hovedsageligt til skandinaviske kunder.

 • CE-mærkning og risikovurderinger
 • Opbygning af færdig dokumentation
 • Maskindesign i forhold til maskindirektivet
EXACTsearch
Indrykket: 15-04-2021 00:02:40
Ansøgningsfrist: 11-05-2021 00:00:00
Forwarder ? Air Freight
Scan Global Logistics
Syddanmark
7190 Billund
Scan Global LogisticsForwarder ? Air Freight

Scan Global Logistics, Billund

Is it in your DNA to always provide that little extra and do you want to become part of a global group that has shown good success on the international stage in transport and logistics solutions? Then this may be the right job for you! We are looking for a new dedicated colleague to join our Airfreight Team in Billund.

The team you will be joining is well-functioning and cooperation and professional sparring is a priority for everyone. Besides being responsible for full transport processes from submission of offers, final delivery to the destination, documentation to invoicing and among others your tasks will include:

 • Coordinating and ensuring timely bookings with airline on customer behalf
 • Follow-up with airline to keep track of departure information and updates
 • Allocating and planning our daily consolidations
Indrykket: 14-04-2021 17:00:09
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Blacksmith
IFF
Syddanmark
7200 Grindsted
IFF
Blacksmith

IFF, Grindsted

I Vedligeholdelsesafdelingen sætter vi sikkerheden meget højt, ligeledes afspejler vores arbejde altid en høj kvalitet med en baggrund i en god procesforståelse.

Systematisk vedligehold, fejlfinding, oppetid og samarbejde er vigtige nøgleord for vores daglige arbejde.

Ligeledes forventes proaktivitet, kreativitet og forandringsvillighed og at du tager ansvar.

Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde og vagtordningen og vil støtte op omkring dette, så kunne denne stilling blive din nye udfordring.

Opgaverne i jobbet er:

 • Deltage i forebyggende vedligehold af maskiner og udstyr.
 • Reparation og fejlfinding på maskiner og procesudstyr.
 • Databehandling i vores SAP PM vedligeholdelsessystem.
IFF
Indrykket: 14-04-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Technology Consultant
LEGO® House
Syddanmark
7190 Billund
LEGO® House
Technology Consultant

LEGO® House, Billund

A real home has a watchdog ? and we?re on the market for a real Technical Terrier to fulfill our Home of the Brick, LEGO House

Are you driven by an overwhelming technical curiosity and childish playfulness? Then we can?t wait to see you lose track of time while exploring all the many, wonderful technological avenues represented in LEGO House, Home of the Brick.

As a Technology Consultant in LEGO House, your greatest task is to ensure that each guest and colleague has the World?s Best Playdate. You are service-minded and enjoy putting in efforts where and when needed, be it on the floor or doing first-line office support.

Your main responsibilities include:

 • Technology inventory management
 • 2nd line support for the LEGO House digital experiences
 • Ad hoc support of the admin platform
LEGO® House
Indrykket: 12-04-2021 16:45:34
Ansøgningsfrist: 30-05-2021 00:00:00
Director, Quality in Development, Electronics
LEGO System A/S
Syddanmark
7190 Billund
GML-HR A/SDirector, Quality in Development, Electronics

GML-HR A/S recruiting on behalf of LEGO System A/S in Billund

Do you dream of playing your part in building up capabilities within system engineering and electronics in the LEGO Group?

In this role you combine your people and stakeholder management skills with your quality engineering experience from a mechatronic product area or electronics industry.

Core responsibilities

 • Enable your team to maintain and establish strong matrix relations to secure key quality principles, governed in other line functions, while at the same time ensuring a specific focus on technical feasibility in development activities
 • Build capabilities in the team to ensure the combination of strong leadership, collaborators and quality specialist competencies within Electronics products and manufacturing processes
GML-HR A/S
Indrykket: 12-04-2021 11:45:38
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00
Økonomiassistent
SUN-AIR of Scandinavia A/S
Syddanmark
7190 Billund
SUN-AIR of Scandinavia A/SØkonomiassistent

SUN-AIR of Scandinavia A/S, Billund

Fra første dag vil du blive mødt af et veloplagt og dynamisk økonomiteam, der i samarbejde med dig skal løfte afdelingens mange varierende arbejdsopgaver.

Afdelingen står over for nogle spændende udfordringer, hvorfor de får brug for din assistance til blandt andet at løse nogle af følgende opgaver i koncernens selskaber:

 • Ansvarlig for kreditorer og betalinger
 • Afstemning af konti og finansbogføring
 • Opfølgning på åbentstående sager og indkøbsordrer
 • Udarbejde input til månedsrapporteringen
 • Udarbejde materiale til revisionen
Indrykket: 12-04-2021 08:58:29
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Er du vores nye medarbejder?
Dangerous Goods Management ApS
Syddanmark
7190 Billund
Dangerous Goods Management ApSEr du vores nye medarbejder?

Dangerous Goods Management ApS, Billund

Du må gerne have kendskab til transport af farligt gods f.eks. som speditør, chauffør eller lignende. Du skal beherske engelsk i skrift og tale idet en del af vores regelværk er på engelsk, samt have grundlæggende computerkendskab. Vi arbejder væsentligst i DGOffice (eget farligt gods program), Microsoft Office og E-conomic.

Du skal have kørekort og egen bil for at kunne besøge kunder. Du må gerne have truckkort, men det er ikke et krav. Du skal være fleksibel og kunne indgå i et lille team.

Indrykket: 09-04-2021 13:14:49
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
Udekørende dækmontør til alsidigt arbejde
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Grindsted

Til vores nye afdeling i Grindsted søger vi en dygtig dækmontør til arbejde ude hos vore kunder og på værkstedet, med montering og reparation af dæk og fælge indenfor både person- og varevogne samt landbrug, transportbranchen og industrien.

Ovethi Dansk Dækservice A/S

Kundetilfredshed og udsøgt service er et af firmaets dedikerede mål. Hos A/S Ovethi går vi rigtig meget op i sikkerhed og kvalitet, så både din og kundens sikkerhed vil være i højsædet.

Vi tilbyder

 • Uddannelse, både lovpligtige og faglige
 • Arbejdstøjsordning
 • Pensionsordning
 • Gode kolleger i hele landet
 • Socialt samvær for ansatte samt familie på tværs af afdelinger i hele landet
 • Et professionelt miljø ? Medlem af Dækspecialisternes Landsforening
Ovethi Dansk Dækservice A/S
Indrykket: 09-04-2021 10:45:34
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
Faglært tjener til teamkoordinatorfunktion
LEGOLAND ApS
Syddanmark
7190 Billund
LEGOLAND ApSFaglært tjener til teamkoordinatorfunktion

LEGOLAND ApS, Billund

Hotel LEGOLAND® søger en engageret og fagligt dygtig tjener, der forstår at kombinere faglighed, ledelse på gulvet og gæsteservice i verdensklasse. Vores nye teamkoordinator skal sikre, at vores medarbejderne oplever en kompetent leder, og vores gæster får en unik service.

Vi anser synlig ledelse som en af grundstenene til at sikre motiverede og engagerede medarbejdere. Du vil som teamkoordinator på Hotel LEGOLAND få en væsentlig rolle i at levere aktiv ledelse på gulvet, som gør teamet i stand til at levere unik service til vores mange forventningsfulde gæster.

Arbejdsopgaverne vil primært omhandle:

 • Deltagelse i og ledelse af den daglige drift
 • Daglig kvalitetssikring og overholdelse af servicestandarder i vores to restauranter, konferencecenter og baren i samarbejde med F&B ledelsen
 • Styrke vores niveau inden for vin og gastronomi.
Indrykket: 08-04-2021 12:53:07
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
Programme Specialist ? East and Southern Africa
LEGO Foundation
Syddanmark
7190 Billund
The LEGO Foundation
Programme Specialist ? East and Southern Africa

The LEGO Foundation, Billund

Ready to help us reach millions of children aged 0-6 years with learning through play interventions to provide quality and affordable education in especially East and Southern Africa?

As part of our Systemic Impact Group, you will join a matrix organisation consisting of our Programmes, Evidence and Advocacy & Communications units. We collaborate closely to identify and convince key decision-makers to develop buy-in and support programmes that demonstrates results and supports learning through play.

You will drive impact in key projects and partnerships which reflect the mission and strategic ambition of the LEGO Foundation: strengthening learning through play in early childhood development and education (ECDE). Specifically, you will:

Indrykket: 07-04-2021 16:53:08
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Senior Project Management Specialist
LEGO Foundation
Syddanmark
7190 Billund
The LEGO Foundation
Senior Project Management Specialist

The LEGO Foundation, Billund

Would you like to direct your project management skills towards an important social cause: to run projects that ultimately help facilitate learning through play?

In this role, you will work closely with the Experience development team and the logistics coordinator of the LEGO Foundation, with LEGO Charity, LEGO Group product development and procurement functions. Your aim is to run the projects from A-Z, driving the overall pipeline project portfolio this includes keeping track on pipeline, success with realistic timelines and helping to prioritise key activities. Moreover, you will:

 • Ensure process development and implementation of products and training models aligned with
  clients? overall project plans
 • Ensure compliance and product safety is met for all products and experiences by working closely with LEGO Quality and LEL department
Indrykket: 07-04-2021 16:45:34
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Influencer Campaign Manager
BALL GROUP
Syddanmark
7190 Billund
BALL GROUPInfluencer Campaign Manager

BALL GROUP, Billund

Er du ekspert inden for influencer marketing, og er næste skridt for dig en nøgleposition med reel indflydelse på både opstart og udrulning af en ambitiøs influencer-strategi for et internationalt fashion brand? Så læs videre her!

Vi er en OMNI-channel virksomhed med et stærkt ønske om at benytte influencer marketing til at udbygge kendskabet til vores brand. Derudover skal influencer-kampagnerne skabe generel opmærksomhed og engagement både via vores webshops, retailbutikker og sociale platforme - altid i sidste ende med salg for øje.

Dine ansvarsområder vil blive mange og forskelligartede. Bl.a. vil du skulle:

 • Udforme, eksekvere og følge op på en succesfuld influencer-strategi på vores nøglemarkeder.
 • Opbygge et stærkt diversificeret ?plus size? influencernetværk på relevante markeder i Europa samt styrke langsigtede tætte relationer.
 • Forhandling af kontrakter med nye influenter samt forestå opsigelser af samarbejder.
Indrykket: 05-04-2021 16:45:32
Ansøgningsfrist: 03-05-2021 00:00:00
Værktøjsmager
Stansomatic A/S
Syddanmark
7190 Billund
Stansomatic A/SVærktøjsmager

Stansomatic A/S, Billund

START DIN KARRIERE HOS STANSOMATIC A/S

En spændende fremtid kan blive din, hvis du er uddannet værktøjsmager og er interesseret i at arbejde i en mellemstor international virksomhed med dygtige og engagerede kollegaer.

VI TILBYDER:

 • Fremstilling/montage af nye værktøjer
 • Indkøring og produktionsmodning
 • Vedligehold af produktionsværktøjer
 • Fremstilling af prototyper
 • Et spændende miljø med et godt arbejdsklima
 • Nyeste udstyr og maskiner
Stansomatic A/S
Indrykket: 05-04-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Søger du ægte stolthed over det du arbejder med?
Bøjsø døre & vinduer A/S
Syddanmark
6623 Vorbasse
Bøjsø Døre og Vinduer A/SSøger du ægte stolthed over det du arbejder med?

Bøjsø Døre og Vinduer A/S, Vorbasse

Døre og Vinduer fra Bøjsø er lidt ud over det sædvanlige. Hvis du brænder for træ og snedkerfaget, så har du sikkert set eller hørt om vores æstetiske og unikke døre og vinduer.

Har du så de rigtige kompetencer? Det har du nok ? men lige så vigtigt er det, at du har den rigtige indstilling! Hos os betyder din arbejdsindstilling og din personlighed meget. Når vi gerne vil have dig til at reflektere over nedenstående udsagn, så er det fordi vi har nogle helt klare værdier, som alle i huset skal kunne spejle sig i.

Bøjsø Døre og Vinduer A/S
Indrykket: 05-04-2021 01:45:32
Ansøgningsfrist: 02-05-2021 00:00:00
Sales & Marketing Coordinator
LEGOLAND ApS
Syddanmark
7190 Billund
LEGOLAND ApSSales & Marketing Coordinator

LEGOLAND ApS, Billund

Vil du være med til at sikre, at et besøg i LEGOLAND® og omkringliggende turistattraktioner er blandt de oplevelser, internationale børnefamilier altid vælger til, når de besøger Danmark? Og brænder du for at arbejde i LEGOLAND Billund, landets mest kendte og elskede forlystelsespark, og formidle fantastiske ferieminder? Så er du måske vores nye internationale Sales & Marketing Coordinator.

Salgs- og marketingteamet i LEGOLAND arbejder topprofessionelt med opgaven, hvor et tårnhøjt engagement og datadrevne analyser udgør et stærkt fundament for at lykkes med målsætningerne. Dette gøres sammen med vores partnere i LEGOLAND Billund Resort, som forener områdets attraktioner, Danmarks næststørste lufthavn og mange lokale turismeaktører i et stærkt samarbejde.

Indrykket: 31-03-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Slagtermester, Kvickly Grindsted
Kvickly
Syddanmark
7200 Grindsted
KvicklySlagtermester, Kvickly Grindsted

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 86 supermotiverede medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får ansvaret for at pleje og profilere slagterafdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, som udover dig består af 7 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Du vil have disse hovedopgaver:

 • Ansvar for produktion, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i slagter-afdelingen
 • Ansvar for at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
 • Salgsklar butik hver dag
Indrykket: 31-03-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 25-04-2021 00:00:00
Produktionsleder
Danforel A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Danforel A/SProduktionsleder

Danforel A/S, Grindsted

Danforel-koncernen søger en produktionsleder til vores pakkeri og højhygiejnezone.

Vi søger en produktionsleder, der brænder for personaleledelse. Du er vant til at gå forrest og har styr på processerne og dine KPI?er.

Som produktionsleder for vores pakkeri og højhygiejnezone vil det være din opgave at sikre den daglige drift, herunder planlægning og afvikling af produktionen i samarbejde med 50 engagerede kolleger. Samtidig forventer vi, at du deltager og tager initiativ til procesoptimerende tiltag.

Vi tilbyder en særdeles spændende stilling med gode udfordringer og mulighed for indflydelse på udviklingen i vores virksomhed.

Indrykket: 31-03-2021 00:00:08
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Køletekniker til Varde/Grindsted
DeLaval A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
DeLaval A/S
Køletekniker til Varde/Grindsted

DeLaval A/S

Med primært arbejdsområde i distrikt Varde/Grindsted består arbejdsopgaverne i at servicere vores køletanke og køleanlæg samt salg af reservedele, tilbehør og forbrugsprodukter. Du indgår i en vagtordning, hvor du typisk har vagt hver 4. weekend og 1 hverdag i ugen. Vi tilbyder et spændende job, som "garanteret" ikke har to ens hverdage.

Kvalifikationer

 • Du har uddannelse som køletekniker
 • Du har minimum A certifikat
 • Du har en god el-teknsik baggrund
 • Du har erfaring med fejlfinding
DeLaval A/S
Indrykket: 29-03-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 26-04-2021 00:00:00
Engageret og erfaren revisor til vores kontor i Grindsted
Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Syddanmark
7200 Grindsted
Martinsen Rådgivning & RevisionEngageret og erfaren revisor til vores kontor i Grindsted

Martinsen Rådgivning & Revision

Vi har derfor brug for en engageret og erfaren revisor, som ønsker at tage medansvar for kundernes forretning. Og som ønsker at blive dygtigere ? at udvikle sig fagligt og personligt.

Du kan se frem til udviklende opgaver med frihed under ansvar i en solid og veldrevet virksomhed, som er i kraftig vækst og en afgørende spiller i Syddanmark.

Du er med til at sikre gode kundeoplevelser i små og mellemstore ejerledede virksomheder med dit fokus er på opbygning af langvarige kunderelationer, hvor dine primære opgaver er:

 • Selvstændig kundeportefølje og direkte kundekontakt
 • Medansvar i gennemførelse af revision, gennemgang, diverse erklærings- og revisionsopgaver
 • Regnskabsudarbejdelse
Indrykket: 26-03-2021 16:14:48
Ansøgningsfrist: 18-04-2021 00:00:00
Souschef - Grindsted
Lidl Danmark K/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Lidl Danmark K/S
Souschef - Grindsted

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 26-03-2021 16:08:30
Ansøgningsfrist: 22-04-2021 00:00:00
Kundemedarbejder til Vorbasse
Sparekassen Kronjylland
Syddanmark
6623 Vorbasse
Sparekassen Kronjylland Kundemedarbejder til Vorbasse

Sparekassen Kronjylland

Kan du give vores kunder en oplevelse af, at de altid er i de helt rette hænder, når de er i kontakt med os? Altid med et smil på læben, højt serviceniveau og faglig kvalitet? Så er du måske vores nye kundemedarbejder, der vil være det første glade ansigt, kunderne møder i afdelingen i Vorbasse.

Sparekassen kronjylland

I jobbet kan du særligt glæde dig til at:

 • Skabe gode kundeoplevelser, når kunderne møder dig i afdelingen, i telefonsamtalen eller for eksempel i forbindelse med mødebooking. Du nyder at være den første, kunderne er i kontakt med, når de henvender sig til os
 • Have en tæt kontakt til kunderne og hjælpe dem med deres spørgsmål i hverdagen
Sparekassen Kronjylland
Indrykket: 26-03-2021 09:56:34
Ansøgningsfrist: 22-04-2021 00:00:00
El-montør/Elektriker
Sealing System A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Sealing System A/SEl-montør/Elektriker

Sealing System A/S, Grindsted

Vi har en stigende og stabil ordreindgang, og derfor søger vi en el-montør.

Som el-montør hos Sealing-System skal du arbejde med de nyeste komponenter inden for industriel automation. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidigt være en teamplayer. Du vil være en del af vores projekter fra start til slut.

Om jobbet

 • El-montage af maskiner og anlæg hos Sealing System og hos slutkunden.
 • Deltagelse i test og idriftsættelse internt og eksternt.
 • Fremstilling af styretavler og montagebokse.
 • Rejseaktivitet må forventes ved projekter i indland/udland.
Indrykket: 25-03-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 22-04-2021 00:00:00
Tandlæge - Region Syddanmark
Syddanmark
6823 Ansager
Indrykket: 16-04-2021 17:46:22
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Support Specialist
LEGO System A/S
Syddanmark
7190 Billund
Indrykket: 16-04-2021 17:46:20
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Inspiring Tech Champion wanted ? Principal Data Engineer
LEGO System A/S
Syddanmark
7190 Billund
Indrykket: 16-04-2021 17:46:20
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Business Intelligence Analyst, Nordics Market (12 months fixed contract)
LEGO System A/S
Syddanmark
7190 Billund
Indrykket: 16-04-2021 17:46:20
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Pædagog søges samt barsels vikar
Billund Kommune
Syddanmark
7260 Sønder Omme
Indrykket: 16-04-2021 16:53:09
Ansøgningsfrist: 20-04-2021 00:00:00
Fynsgade Plejecenter søger 2 social- og sundhedsassistenter primært i dagvagt
Billund Kommune
Syddanmark
7200 Grindsted
Indrykket: 16-04-2021 11:59:11
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland