1193 job i Region Fyn 149 job i dette område
1193 job i Region Fyn 149 job i dette område

top job

Shipping Assistant
IFF
Syddanmark
7200 Grindsted
IFF
Shipping Assistant

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk shippingteam, hvor kvalitet, service og teamspirit er nøgleord? Er du proaktiv og forandringsvillig, så er jobbet som shipping assistent måske noget for dig.

Du og dine 11 kolleger har ansvaret for booking af vores transporter, indenfor og udenfor EU. Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil komme til at varetage mange forskellige opgaver i tæt samarbejde med afdelingen og med stor berøringsflade både internt og eksternt.

Dine primære opgaver vil være:

 • Ordrebehandling samt pick-/pack-instruktion til vores lager.
 • Booking af transporter til vores samarbejdspartnere (luft, sø, vej og tog).
 • Optimering af transporter med fokus på levering på korrekt dato.
IFF
Indrykket: 25-10-2021 09:58:16
Ansøgningsfrist: 22-11-2021 00:00:00
Kontorelev med speciale i administration & told
Scan Global Logistics
Syddanmark
7190 Billund
Scan Global LogisticsKontorelev med speciale i administration & told

Scan Global Logistics, Billund

Vil du have muligheden for at kickstarte en international karriere? Så bliv elev inden for toldklarering hos Scan Global Logistics på vores kontor i Billund.

I en verden, hvor der på globalt plan er stigende fokus på told, er behovet for viden omkring dette essentielt for flere virksomheder. For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen.

Du vil få en bred berøringsflade til både forskellige interne funktioner i virksomheden, men også eksternt til diverse produktions- og transportvirksomheder.

Uddannelsen er et 2-årigt forløb der veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Indrykket: 24-10-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 21-11-2021 00:00:00
Kontorelev til transportvirksomhed, FACT - Billund
FACT Danmark
Syddanmark
7190 Billund
DHL Global Forwarding
Kontorelev til transportvirksomhed, FACT - Billund

DHL Global Forwarding, Billund

Hos FACT, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for vejtransport, med speciale indenfor distribution af luftfragt.

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på IBC Kolding. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på tilbage i virksomheden.

Hos FACT, vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder. Herunder servicering og rådgivning samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at lave mersalg ? af både transportydelser, men også af øvrige services.

DHL Global Forwarding
Indrykket: 22-10-2021 13:58:16
Ansøgningsfrist: 07-11-2021 00:00:00
Cargoassistent
Billund Lufthavn A/S
Syddanmark
7190 Billund
Billund Lufthavn A/SCargoassistent

Billund Lufthavn A/S

Falkeblik og sort bælte i samarbejde? Så er du måske vores nye Cargoassistent i Billund Lufthavn.

I Document Handling sikrer vi, at alt luftfragt igennem Billund Lufthavn følger internationale regler og at dokumenter stemmer overens med det indleverede gods. Vi fungerer derved som et sidste og meget vigtigt kontrolpunkt inden afsendelse eller modtagelse af luftfragt.

Vi står for alt nødvendig oplæring. Derfor er din personlighed og tilgang til arbejdet det vigtigste for os. Det er dog nødvendigt at besidde basale engelsk- og IT-færdigheder.

Vores afdeling er i en rivende udvikling. Flysikkerhed kommer altid i første række, så ændringer sker på baggrund af grundig hensyntagen til dette.

Vi arbejder på skiftehold, men tager til gengæld aldrig arbejdet med hjem. Hos os er der plads til at gro og vi kompetenceudvikler og videreuddanner altid med øje for medarbejderens ønsker og interesser.

Indrykket: 22-10-2021 12:10:29
Ansøgningsfrist: 07-11-2021 00:00:00
Lønkonsulent
Billund Lufthavn A/S
Syddanmark
7190 Billund
Billund Lufthavn A/SLønkonsulent

Billund Lufthavn A/S

For at understøtte den fortsatte udvikling i HR løn og planlægning søger vi en erfaren lønkonsulent. Vi arbejder kontinuerligt på at sikre en høj kvalitet og en effektiv lønadministration. Så brænder du for at sikre korrekt løn til tiden i en spændende virksomhed, skal du skynde dig til tasterne.

Dit primære ansvarsområde bliver at tage del i hele lønprocessen sammen med afdelingens to øvrige lønkonsulenter og omhandler en bred vifte af opgaver. Du er med til at sikre korrekt lønudbetaling til tiden til lufthavnens medarbejdere samt besvare lønfaglige spørgsmål fra såvel ledere som medarbejdere. I forbindelse med lønadministrationen indgår opgaven med at oprette og vedligeholde stamdata i HR- og tidsregistrerings systemet Lessor.

Du kommer til at arbejde med andre opgaver i forbindelse med lønkørslen, såsom indberetninger til skat, pensionsselskaber og diverse fonde.

Indrykket: 22-10-2021 12:10:29
Ansøgningsfrist: 09-11-2021 00:00:00
Kalder kreative kokke/catere til Lego Campus
ISS Facility Services A/S
Syddanmark
7190 Billund
ISS Facility Services A/S
Kalder kreative kokke/catere til Lego Campus

ISS Facility Services A/S, Billund

ISS Facility Services A/S

Brænder du for at være en del af et stærkt team, hvor kvalitet og kundetilfredshed er i højsædet? Kan du lide at udleve ideer og tage ejerskab i forhold til dit arbejde? Så er du måske en af vores nye kokke på vores kontrakt med LEGO.

Vi søger dygtige og ambitiøse kokke/catere til vores nye kantine på LEGO Campus i Billund. Huset er et multifunktionelt hovedkontor, hvor vi som køkkenteam leverer mad på alle niveauer fra frokost i kantinen, egen kageproduktion, produktion til convenience food, grab'n'go i vores caféer, fine dining-restaurant, selskaber og morgenmad til hotelgæster.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får rig mulighed for at bringe din innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser.

ISS Facility Services A/S
Indrykket: 22-10-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 10-11-2021 00:00:00
Salgsassistent, NonFood, SuperBrugsen, Billund
SuperBrugsen
Syddanmark
7190 Billund
SuperBrugsenSalgsassistent, NonFood, SuperBrugsen, Billund

SuperBrugsen

SuperBrugsen Billund er nybygget i 2017. Vi er ombygget til det nye Nonfood univers i 2020.

Vi sætter madglæde og kvalitet i fokus. Holder en høj standard og har gode arbejdsforhold, med en høj medarbejdertrivsel til følge.

Vi søger en som kan løfte disse opgaver:

 • Sørge for, at afdelingen er sæsonaktuel, med en høj standard.
 • Er god til at arbejde med varerne.
 • Sikre drift og økonomi i din afdeling.

Du kommer til få 50 glade og humørfyldte kollegaer, og vi sætter medarbejdertrivsel højt på dagsorden.

Vi hjælper hinanden på kryds og tværs af afdelingerne, så vi altid har en salgsklar butik.

Indrykket: 21-10-2021 15:13:11
Ansøgningsfrist: 18-11-2021 00:00:00
Køkkenchef
LEGO® House
Syddanmark
7190 Billund
FUGL LEONHARDTKøkkenchef

FUGL LEONHARDT søger for LEGO® House i Billund

Har du solid erfaring og brænder du for økologi- og storkøkkendrift årgang 2021. Så læs endelig videre?

Som Køkkenchef har du det overordnede ansvar for al produktion af mad og for at alt der kommer ud fra køkkenet, er af topkvalitet. Du sørger for, at der er fokus på detaljerne og for at motivationen hos dit team i køkkenet er i top.

Du har det daglige ansvar for ca. 10 medarbejdere, herunder Souschef, kokke, elever og opvask.

 • Du sætter og udvikler menuen sammen med F&B Manageren
 • Du sikrer, at de opstillede nøgletal nås
 • Du udvælger leverandører i samarbejde med F&B Manager
Indrykket: 20-10-2021 13:10:30
Ansøgningsfrist: 17-11-2021 00:00:00
Graphic Designer
BALL GROUP
Syddanmark
7190 Billund
BALL GROUP
Graphic Designer

BALL GROUP, Billund

Er du en skarp grafiker, der tænker kreativt og med øje for detaljen? Og har du interesse for mode og livsstil? Så er du måske vores nye kollega!

Hos Zizzi søger vi en grafiker, der har lyst til at være en del af et kreativt og ambitiøst team, hvor humøret altid er højt, og hvor vi stræber efter at udvikle og sikre den visuelle identitet af vores brand.

Du kommer til at favne en bred vifte af grafiske opgaver til både online og offline platforme. Derfor er det vigtigt, at du tager ansvar, eksekverer hurtigt, og ikke mindst at du trives med forskelligartede opgaver.

BALL GROUP
Indrykket: 20-10-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 17-11-2021 00:00:00
Praktisk medarbejder til vores lege- og forlystelsespark
Wow Park Billund ApS
Syddanmark
7190 Billund
Wow Park Billund ApSPraktisk medarbejder til vores lege- og forlystelsespark

Wow Park Billund ApS

Arbejdsopgaverne vil variere meget men vil alle have det samme formål, nemlig at gøre parken endnu mere skarp, så vores gæster får masser af grin, høj puls og uforglemmelige legeminder. Der er mere konkret tale om etablering af nye legeredskaber, sikkerhedsgennemgang og diverse vedligehold af legeaktiviteter, bygninger og naturarealer.

Du kommer til at arbejde sammen med vores Park Managers, vores pedel, div. faste håndværkere samt vores driftsdirektør i et uhøjtideligt og fleksibelt arbejdsmiljø.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling, hvor weekendarbejde må påregnes i åbningsperioden. Timerne er fordelt mellem parken i Billund og Skjern, hvor hovedparten er i Billund.

Indrykket: 20-10-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 17-11-2021 00:00:00
Salgsleder, NonFood, SuperBrugsen, Billund
SuperBrugsen
Syddanmark
7190 Billund
SuperBrugsenSalgsleder, NonFood, SuperBrugsen, Billund

SuperBrugsen

SuperBrugsen Billund er nybygget i 2017. Vi er ombygget til det nye nonfood-univers i 2020.

Vi sætter madglæde og kvalitet i fokus. Holder en høj standart og har gode arbejdsforhold, med en høj medarbejdertrivsel til følge.

Vi søger en som kan løfte disse opgaver:

 • Sørge for, at afdelingen er sæsonaktuel, med en høj standard.
 • Er god til at arbejde med varerne.
 • Sikre drift og økonomi i din afdeling.
Indrykket: 20-10-2021 08:50:10
Ansøgningsfrist: 17-11-2021 00:00:00
Master Data Specialist
KA Interiør A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
VKCONSULTINGMaster Data Specialist

VKCONSULTING søger for KA Interiør A/S i Grindsted

Som Master Data Specialist skal du varetage to hovedområder. Dit primære ansvar, som fylder 70% af stillingen, sørger du for, at stamdata er valide i systemerne, og at integrationerne imellem systemerne fungerer optimalt. Den øvrige del af stillingen, som fylder 30%, deltager du i afdelingens øvrige opgaver med at drifte, vedligeholde og udvikle IT-systemer.

Du bliver bindeled mellem IT-afdelingen, Produktionsteknisk afdeling (PTA) samt Marketingafdelingen, og skal i samarbejde med dine kollegaer, omdanne input til videre brug og optimering.

KA Interiør er dansk design og håndværk inden for produktion af skræddersyet skydedøre, der ud fra kundens individuelle ønske tilpasser en unik løsning. KA Interiør er førende på interiørintegration af IT-tegnesystemer til anerkendte forhandlere i køkkenbranchen, bygge- og boligmarkedet.

Indrykket: 19-10-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 16-11-2021 00:00:00
Er du ISS? nye Guest Experience Manager, der kan gøre LEGO Campus HQ til en oplevelse?
ISS Facility Services A/S
Syddanmark
7190 Billund
ISS Facility Services A/S
Er du ISS? nye Guest Experience Manager, der kan gøre LEGO Campus HQ til en oplevelse?

ISS Facility Services A/S, Billund

Kan du skabe serviceoplevelser i absolut verdensklasse? Elsker du at få enhver til at føle sig som noget ganske særligt? Ligger gæstfrihed i din DNA? Og kunne du tænke dig at blive en del af verdens største serviceorganisation og sikre serviceøjeblikke hos en af Danmarks mest attraktive virksomheder? Så har vi en helt unik mulighed til dig;.

Du får alle muligheder for at være med til at skabe en arbejdsplads, hvor det er en oplevelse at være for både medarbejdere og husets mange gæster, når du hver dag sørger for, at servicen i restauranten er af lige så høj kaliber som servicen i caféen, under konferencen eller ved et særligt event i huset.

Du skal blandt andet:

 • Sikre et dagligt og højt serviceniveau i LEGO Campus
 • Udvikle og forbedre på servicen, så kunden altid får det bedste af det bedste
ISS Facility Services A/S
Indrykket: 19-10-2021 12:45:33
Ansøgningsfrist: 01-11-2021 00:00:00
Area Sales Manager
Sealing System A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Sealing System A/SArea Sales Manager

Sealing System A/S, Grindsted

Vil du være en del af en spændende vækstrejse og har du et brændende ønske om, at være en del af salgsteamet hos et af Skandinaviens førende virksomheder indenfor for salg af End-Of-Line pakkeløsninger, så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye Area Sales Manager, vil du få ansvar for projektsalg af maskinudstyr til food- og nonfoodindustrien i Danmark, Skandinavien samt dele af Europa. Dine kunder vil blandt andet være blandt de førende fødevareproducenter. Der må forventes ca. 30 rejsedage om året.

Dine arbejdsområder bliver blandt andet:

 • At betjene nye og eksisterende kunder hvor opsøgende salg skal forventes.
 • At analysere og beskrive kundens behov.
 • At udarbejde layout, kalkulationer og tilbud i tæt samarbejde med en Technical Salesengineer.
 • At deltage i arrangementer og messer i indland og udland.
Indrykket: 19-10-2021 08:45:36
Ansøgningsfrist: 11-11-2021 00:00:00
El-konstruktør/projektmedarbejder søges!
Sealing System A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Sealing System A/SEl-konstruktør/projektmedarbejder søges!

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i kontinuerlig vækst, og søger derfor en ny kollega til deres team af dygtige el-konstruktører. Virksomheden tilbyder løsninger, der spænder fra semiautomatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske pakkelinjer med robotpalletering.

Som El-konstruktør hos Sealing System skal du arbejde med de nyeste komponenter inden for industriel automation. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidigt være en teamplayer.

Du vil være en central nøglefigur i vores projekter fra start til slut i projekt-teamet. Der er fokus på efteruddannelse, så du er opdateret på den nyeste software og hardware.

Hos os får du et job, hvor du kan udvikle dig, og hvor din mening tæller!

Indrykket: 19-10-2021 08:45:36
Ansøgningsfrist: 11-11-2021 00:00:00
100 % økologisk planterådgiver ? er det dig?
ØkologiRådgivning Danmark ApS
Syddanmark
7190 Billund
ØkologiRådgivning Danmark ApS
100 % økologisk planterådgiver ? er det dig?

ØkologiRådgivning Danmark ApS, Billund eller Herning

 • Vi søger to nye kolleger. Er du den ene?
 • Vi har travlt. Kan du lide at have travlt?
 • Vi elsker økologi. Vil du arbejde 100 % med økologi?
 • Vi kæmper for vores kunder. Har du kampgejst?

Lidt om os:

 • ØkologiRådgivning Danmark har 11 planterådgivere, der rådgiver 25 % af økologerne i Danmark.
 • Nogle af os kigger nært på mikroorganismer, andre af os tager op i helikopteren og diskuterer strategi.
 • Nogle skaber nye ideer hele tiden, mens andre er bedst til det lange seje træk.

Vi tilbyder

 • En løn, der matcher jobbet.
 • Fleksible arbejdstider og frihed under ansvar.
 • Lækker kantineordning og medarbejdergoder.
ØkologiRådgivning Danmark ApS
Indrykket: 19-10-2021 04:50:09
Ansøgningsfrist: 16-11-2021 00:00:00
Sælger til Vin- og spiritus i Taxfree
Billund Lufthavn A/S
Syddanmark
7190 Billund
Billund Lufthavn A/SSælger til Vin- og spiritus i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Lufthavnen er igen fyldt med glade rejsende, og vi har derfor brug for dig, der gerne vil bidrage med exceptionel service, og som vil være med til at gøre besøget til en oplevelse for de rejsende. Har du også kendskab til vin og spiritus, og er du en god sælger? Så har vi måske stillingen til dig i vores vin og spiritus afdeling i Taxfree.

Gennem dit indgående kendskab til vin og spiritus er din primære opgave at sælge vores produkter med stor entusiasme og med fokus på resultater. Du formår at demonstrere vine og spiritus i butikken med et smil på læben. Det er derfor afgørende, at du motiveres af at tage kontakten til de rejsende, der kommer i butikken. Dit fokus er at bidrage til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem.

Indrykket: 18-10-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 15-11-2021 00:00:00
HR-konsulent
Billund Lufthavn A/S
Syddanmark
7190 Billund
Billund Lufthavn A/SHR-konsulent

Billund Lufthavn A/S

Du bliver en del af en velfungerende HR-afdeling. Teamet supporterer ledelsen med bl.a. rekruttering, GDPR og andre juridiske forhold, organisationsudvikling, uddannelse, intern kommunikation samt HR administration og du kommer til at arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for disse områder.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor HR, som gør dig til en kompetent og stærk HR-generalist. På baggrund af din erfaring evner du at levere professionel HR-sparring og support til organisationens ledelse. Du kommunikerer overbevisende både skriftligt og mundtligt, og har let ved at sætte dig ind i nye IT-værktøjer.

Du arbejder engageret og dedikeret både i forhold til opgaven, organisationen og relationen. Du er som person selvstændig, udadvendt og har en veludviklet situationsfornemmelse. Du evner at kommunikere med folk på alle niveauer ved at møde dem i øjenhøjde.

Indrykket: 18-10-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 26-10-2021 00:00:00
Reperatør
IFF
Syddanmark
7200 Grindsted
IFF
Reperatør

IFF, Grindsted

Her er muligheden for at blive en del af et fantastisk vedligeholdelsesteam.

I Vedligeholdelsesafdelingen sætter vi sikkerheden meget højt, ligeledes afspejler vores arbejde altid en høj kvalitet med en baggrund i en god procesforståelse.

Opgaverne i jobbet er:

 • Deltage i forebyggende vedligehold af maskiner og udstyr.
 • Reparation og fejlfinding på maskiner og procesudstyr.
 • Databehandling i vores SAP PM vedligeholdelsessystem.
IFF
Indrykket: 18-10-2021 09:50:11
Ansøgningsfrist: 15-11-2021 00:00:00
BUYING ASSISTANT
BALL GROUP
Syddanmark
7190 Billund
BALL GROUP
BUYING ASSISTANT

BALL GROUP, Billund

Trives du i et dynamisk, uformelt miljø med fart over feltet? Arbejder du struktureret, og har du det kølige overblik i travl hverdag? Så er det dig, vi leder efter!

Som vores administrative indkøbsassistent vil din dagligdag bestå af en lang række alsidige opgaver, som bl.a. omfatter: ordreplacering, leveringsopfølgning, bestilling og håndtering af salgs- og fotoprøver og ikke mindst daglig kontakt og dialog med vores leverandører i både Europa og Asien.

Din fornemmeste opgave er at sikre, at vi får vores varer hjem i rette tid, hvorfor du også vil have tæt sparring og dialog med vores speditions- og transportafdeling.

BALL GROUP
Indrykket: 15-10-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 12-11-2021 00:00:00
Coordinator & Assistant
BALL GROUP
Syddanmark
7190 Billund
BALL GROUP
Coordinator & Assistant

BALL GROUP, Billund

Er du en dygtig koordinator, har du sans for detaljen og brænder du for en spændende og varieret hverdag med mange bolde i luften? Så er det dig vi søger som vores nye Coordinator & Assistant til vores Produktafdeling.

Da vi har gang i en lang række nye tiltag og projekter i vores Produktafdeling, har vi brug for en solid koordinator og stærk højre hånd til afdelingens Buying & Sourcing Manager.

Jobbet vil bestå af en lang række alsidige opgaver og variere meget i karakter og kompleksitet. Vi søger derfor en profil, som er proaktiv, struktureret og som kan have et overblik på tværs af mange forskellige opgaver og deadlines.

BALL GROUP
Indrykket: 15-10-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 12-11-2021 00:00:00
Tooling Manager til værktøjsafdeling
Stansomatic A/S
Syddanmark
7190 Billund
Stansomatic A/STooling Manager til værktøjsafdeling

Stansomatic A/S, Billund

Vi søger en Tooling Manager med ansvar for værktøjsafdelingen, der består af 20 kompetente værktøjsmagere.

Ansvaret omfatter primært fremstilling af prototypeværktøjer og produktionsværktøjer til egen hightech produktionsmaskiner samt support til produktionen, herunder vedligehold. Som Tooling Manager refererer du til fabriksdirektøren og du vil indgå i virksomhedens driftsgruppe, der omfatter fabriksområdets nøglepersoner.

Ansvar og opgaver som Tooling Manager er blandt andet:

  At værktøjsafdelingen fungerer optimalt og effektivt samt videreudvikles ud fra strategier og planer
 • Ansvar for fremstilling af prototypeværktøjer, produktionsværktøjer, test, optimering samt support til produktionsområdet. Der anvendes LEAN-principper
 • Ansvar for værktøjsafdelingens maskiner, udstyr og indkøb. Større anskaffelser sker i samarbejde med fabrikschefen
Indrykket: 15-10-2021 09:58:16
Ansøgningsfrist: 12-11-2021 00:00:00
Assistent til økologisk planteavl søges
ØkologiRådgivning Danmark ApS
Syddanmark
7190 Billund
ØkologiRådgivning Danmark ApS
Assistent til økologisk planteavl søges

ØkologiRådgivning Danmark ApS, Billund eller Herning

Har du kampgejst? ? Og kan du lide at arbejde systematisk med skemaer og tjeklister?

I ØkologiRådgivning Danmark elsker vi alt, der har med økologi at gøre, vi kæmper hver dag for alle vores kunder, og så har vi rigtig travlt! Vi søger derfor en assistent til at hjælpe og assistere vores planterådgivere med diverse administrative opgaver, som tilskudsansøgninger og myndighedskontakt, udarbejde materiale til kundemøder og hjælpe med det praktiske ved markvandringer og møder

Du har sandsynligvis en faglig relevant baggrund som jordbrugsteknolog eller lign.

ØkologiRådgivning Danmark ApS
Indrykket: 14-10-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 10-11-2021 00:00:00
Salgsassistent til Q8 Sønder Omme
Q8 Danmark A/S
Syddanmark
7260 Sønder Omme
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Sønder Omme

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 ? her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 12 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

Indrykket: 13-10-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 05-11-2021 00:00:00
Autodiagnosesupporter til svensksproget hotline
Elektro Partner
Syddanmark
7200 Grindsted
Elektro PartnerAutodiagnosesupporter til svensksproget hotline

Elektro Partner, Grindsted eller Malmø

Hvis du har erfaring med at bruge diagnosetester på nyere biler og er glad for at navigere i den moderne bils systemer, så er det sikkert dig, vi søger til vort diagnoseteam.

Det vil være en fordel, hvis du har baggrund som automekaniker ? men det er også vigtigt, at du har gode IT-kompetencer kombineret med interesse og viden om biler.

Du bliver en del af et lille hurtigt-voksende sammentømret team, hvor der er fart på. Vi passer på hinanden og har det sjovt.

Fælles for os i dette team er, at vi er bilentusiaster. Elektro Partners hotlineteam sætter en ære i at være bedst i branchen og er drevet af lyst og vilje til at finde løsninger på alle diagnoseudfordringer.

Indrykket: 13-10-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 10-11-2021 00:00:00
Kantineassistent
IFF
Syddanmark
7200 Grindsted
IFF
Kantineassistent

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Vi søger en faglært køkkenmedarbejder til at arbejde på to-skift.

Opgaverne i jobbet er:

 • Produktion af varme/lune og kolde anretninger
 • Smørrebrød
 • bagning.
IFF
Indrykket: 13-10-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 10-11-2021 00:00:00
Privat køkkenhjælper
Klelund Dyrehave
Syddanmark
6682 Hovborg
Klelund DyrehavePrivat køkkenhjælper

Klelund Dyrehave, Hovborg

Vil du arbejde med de bedste råvarer og være med til at kreere madoplevelser helt fra bunden? Og har du lyst til at arbejde som en del af et lille privat kokke-team for en familie, hvis måltider du tilbereder baseret på deres behov? Så grib denne unikke chance for et lidt anderledes job.

Dit job består i at servicere en privat familie i Sydjylland. Jobbet er en deltidsstilling på 25-30 timer. Til hverdag arbejder du normalt indenfor tidsrummet kl. 8-19 og står for alt mad til familiens hovedmåltider. Det indebærer frokost og aftensmad, men også madpakker og snacks. Der vil også være weekendarbejde, men arbejdstiderne er fleksible i forhold til familiens aktiviteter.

Langt den meste mad laves helt fra bunden så eksempelvis brød, kager, pasta og marmelade kommer fra egen hånd. Familien lever overvejende vegansk, så dette sætter rammen om de råvarer der kan indgå i madlavningen. En stor del af råvarerne hentes i egen køkkenhave.

Indrykket: 13-10-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 10-11-2021 00:00:00
Erfaren HR-generalist
Bøjsø Døre & Vinduer A/S
Syddanmark
6623 Vorbasse
Bøjsø Døre og Vinduer A/SErfaren HR-generalist

Bøjsø Døre og Vinduer A/S, Vorbasse

Vi søger en HR-kollega på deltid som selvstændigt kan varetage arbejdsopgaver inden for hele HR-spektret. Du bliver en vigtig samarbejdspartner for Bøjsøs ledere med alt fra personalejuridisk rådgivning og kompetenceudvikling til sparring om kommunikation og medarbejdertrivsel.

Stillingen er en deltidsstilling og rammen er 1-3 dage om ugen. Vi er åbne for både en almindelig ansættelsesform eller et samarbejde på konsulent basis. Det vigtigste er, at du har erfaring med at løfte følgende HR-arbejdsopgaver:

 • Sparre med ledere om, hvordan vi arbejder med forandringer, kommunikation, ledelse, kultur, rekruttering og medarbejdertrivsel
 • On- og offboarding af personale
 • Udarbejdelse af stillingsopslag, annoncering samt efterbehandling af jobansøgninger og samtaler i samarbejde med lederne
Bøjsø Døre og Vinduer A/S
Indrykket: 13-10-2021 08:45:38
Ansøgningsfrist: 09-11-2021 00:00:00
Souschef - Grindsted
Lidl Danmark K/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Lidl Danmark K/S
Souschef - Grindsted

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 13-10-2021 08:45:38
Ansøgningsfrist: 09-11-2021 00:00:00
HR-chef til Grindsted
K.G. Hansen & Sønner a/s
Syddanmark
7200 Grindsted
K.G. Hansen & Sønner a/sHR-chef til Grindsted

K.G. Hansen & Sønner a/s

Til en nyoprettet stilling søger vi en erfaren HR-chef med et godt indblik i rekruttering samt lysten til at etablere en professionel HR-afdeling.

Du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs entreprenørvirksomhed, der har fuld fart på. De fleste af vores godt 140 medarbejdere har base i Grindsted, men vi har også en afdeling i Aarhus, som er vores platform for store vækstambitioner i det østjyske.

Din arbejdsdag vil gå med:

 • Rekruttering af nye medarbejdere
 • Udvikling og fastholdelse af medarbejdere
 • Rådgivning om overenskomst, personalejura og andre HR-spørgsmål

Du vil opleve en arbejdsplads, hvor respekt, troværdighed, ansvarlighed og høj faglighed er kerneværdierne.

Indrykket: 13-10-2021 08:45:38
Ansøgningsfrist: 10-11-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland