1425 job i Region Fyn 420 job i dette område
1425 job i Region Fyn 420 job i dette område

topjob

Smed/svejser søges til Bramming
JKS A/S
Syddanmark
6740 Bramming
På vegne af vores samarbejdspartner søger vi en dedikeret og dygtig smed. Hvis du er passioneret omkring smedearbejde, har færdighederne og viljen til at tage fat, så er du den, vi leder efter.

Vi søger en erfaren smed, som har gåpåmod, er kvalitetsbevidst og hænderne skruet rigtigt på til daghold:Arbejdstider for daghold:

Mandag til torsdag: Kl. 6:00 - 14:30
Fredag: Kl. 6:00 - 12:15


Faglige kompetencer:

Om du er faglært eller erfaren ufaglært er ikke afgørende
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig


Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden
Evne til at arbejde selvstændigt og i et team
Du kan fremvise straffeattest
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Kunde- og personalekonsulent søges til JKS Esbjerg
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Har du lyst til at være med på det bedste hold i vikar- og rekrutteringsbranchen? Vil du være en del af vores team, hvor høj arbejdsmoral, positiv energi og godt humør vægtes utroligt højt? Så er du måske vores nye kollega hos JKS i Esbjerg.

Vi søger en kollega til vores team i Esbjerg, der brænder for dagligt at give vores kandidater og kunder gode oplevelser via høj service, træfsikkerhed i vores leverance og det gode match. Du trives med, at ikke to dage er ens, og du er hurtig til at omstille dig alt efter hvilken opgave, der skal prioriteres.


Jobbeskrivelse:

Din fornemste opgave vil gennem troværdighed og ordholdenhed at være med til at servicere vores kunder - og skabe merværdi for kunderne i form af JKS-konceptløsninger inden for fleksibel bemanding. Aktiv pleje og servicering af kunder via dialog om behovsafklaring er en selvfølge for dig. Screening efter nye medarbejdere i vores database og hos andre relevante kilder vil høre til dine daglige opgaver.

Herudover vil samtaler med nye medarbejdere for afdækning af jobkompetencer og kvalifikationer samt udvælgelse og præsentation af kandidater til kunden være er en stor del af din hverdag, ligesom servicering af de eksisterende og kommende medarbejdere falder dig naturligt.

Du kommer til at styre selve bemandingslisten over de medarbejdere, der er i arbejde hos kunderne. Det omfatter videreformidling og udlevering af relevant information, arbejdstøj, arbejdsinstrukser, kontrakter osv. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine teamkolleger.


Om dig:

Det vil være en fordel, hvis du kommer fra et tilsvarende job i vikar-og rekrutteringsbranchen – men det er ikke et krav. Det er dog vigtigt, at du kommer med erfaring fra en stilling, hvor højt tempo og stor agilitet er dagligdagen.

Vi forventer, at du trives med administrative opgaver og samtidig synes, at det er spændende at have kontakten til og opsøge vores kunders kontaktpersoner jævnligt. Du tænker og arbejder selvstændigt og trives med en tæt sparring i dit team. Du arbejder effektivt, struktureret og proaktiv med dine opgaver.

Din vilje, dit engagement og din positive indstilling gælder både overfor kunderne, medarbejderne og dine kollegaer. Du er løsningsorienteret af natur og arbejder altid for at skabe de bedste muligheder både for kunder og medarbejdere. Troværdighed, ærlighed og ordholdenhed er en del af dine personlige værdier.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Kvalitetskoordinator/Quality Coordinator
Career
Syddanmark
6700 Esbjerg
Welltec søger en Quality Coordinator med ansvar for kvalitetsprocesser og den daglige koordinering og sikring af et optimalt produktionsflow.


Jobbet

Du får en central rolle i Quality Control (QC), som er en integreret del af Welltec’s Manufacturing & Sourcing (M&S) og Development og Engineering (D&E), der leverer højteknologiske mekaniske komponenter og færdigsamlede løsninger til vedligeholdelse af olie-, gas- og geotermiske brønde til den globale energiindustri.

Quality Control (QC) består af et velfungerende team på 4 inkl. dig, som kontrollerer og dokumenterer både egenproducerede og indkøbte komponenter, hvor du vil referere til Head of Manufacturing.

Arbejdsmiljøet er godt, men kan indimellem være hektisk og udfordrende grundet skiftende prioriteter. Det er derfor vigtigt, at du trives og kan navigere i en omskiftelig arbejdsdag, og samtidig har viljen og engagementet til at videreudvikle processerne.

Rollen som Quality Coordinator giver mulighed for at komme helt tæt på Welltec’s kerne og nye produkter, som udvikles i D&E under samme tag. Du får en bred kontaktflade med de øvrige afdelinger, Manufacturing og D&E, som tilsammen udgør Welltec’s supply chain.

Dine primære opgaver og ansvarsområder:

Koordinere og sikre et optimalt flow i forhold til CMM-måling af komponenter
Systematisere og forbedre kvalitetsprocesser
Sikre at API standarder overholdes og udvikles
Sikre at der udføres løbende kalibrering af måleudstyr
Behandling og oprettelse af NCR’er (afvigelser)
Tavle- og kvalitetsmøde med øvrige afdelinger


Din profil

Du har allerede opbygget solid viden omkring kvalitet og har lyst til at udvikle dig inden for dette felt. Du er god til at lære og sætte dig ind i nye områder og procedurer. Som Quality Coordinator går du forrest, er synlig og med i driften. Desuden er det en fordel, hvis du har måleteknisk- og tegningsforståelse, kendskab til CMM målemaskiner samt kendskab til ISO 9000 / API krav fra tidligere jobs inden for kvalitet og produktion. Du er vant til at tale og skrive engelsk på job og er en rutineret IT-bruger.


Den foretrukne kandidat er udover ovenstående:

Kvalitetsbevidst, engageret og effektiv
God til at bevare overblikket og overholde deadlines
Omstillingsparat og fleksibel
Struktureret
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Formand til driftsteam inden for restprodukter i Kolding
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Er du maskinfører med administrative færdigheder?

Meldgaard har i mere end 40 år sorteret og håndteret affald, jord og genbrugsprodukter.
Vi er Danmarks førende inden for slagge håndtering og afsætter disse til bygge- og anlægsopgaver som erstatning for naturlige materieler som sand og grus.

I dag har vi modtageanlæg for slagge i hhv. Køge, Stigsnæs Aalborg, Aulum, Marstrup og Kolding. I Kolding har vi et stationært sorteringsanslæg til slagge mens der på de øvrige anlæg sorteres slagge via et mobilt anlæg. Sorteringen af slagge drives i samarbejde med Recycling
(Se mere på https://slagger.meldgaard.com/ )

Jobbet
Vi søger en formand til vores modtagepladser i Jylland (afdeling Vest), men du kan forvente også at skulle afløse i Øst, men dit primære arbejde er i Vest. Du får stillet bil til rådighed og skal også forvente at kunne køre ud hjemmefra. Du vil blive en del af et lille team, hvor vi er hurtige til at træffe beslutninger og få opgaverne løst.

Du vil få ansvaret for:
• De administrative funktioner som registrering i driftsjournaler
• Planlægning af driften
• Vedligeholdelse af pladserne,
• Kontrol af belægning, vandtanke osv.
• Medvirke til overholdelse af miljøkrav
• Ajourføring af slagge mængderne på pladserne i samarbejde med driftslederen

Om dig
Vi forestiller os, at du er en erfaren maskinfører. Har teknisk flair og har gode administrative færdigheder samt flair for IT-systemer og Office pakken. I dit arbejde har du en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver, har gode samarbejdsevner og du er god til at skabe overblik ligesom du er løsningsorienteret.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Jens Rasmussen på tlf. 20 33 73 07.
Eller send os din ansøgning via Søg stillingen senest den 3. oktober 2023.
Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter processen når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Renovationsarbejder i Kolding
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Er du vores nye kollega i Meldgaard Miljø A/S?

Vi har travlt, og søger derfor både en fast renovationsarbejder samt afløsere til dagrenovation i Kolding.

Som fastansat er du garanteret 37 timer, og du er hjemme hver dag.
Som afløser vil du få et fleksibelt job med gode personalevilkår.

Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med gode kollegaer, samt gode løn- og personalevilkår.
Kunne du tænke dig et frit job, hvor du kan lide at have borgerkontakt og yde en god service? Så er denne stilling lige noget for dig.

For begge stillinger er det et krav, at du har kørekort C samt EU chaufførbevis.
Herudover forventer vi, at du:
• Har god fysisk form
• Er omstillingsparat og fleksibel
• Er mødestabil
• Trives med at arbejde udendørs

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har det din interesse, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest
den 1. oktober 2023.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt formand Martin Jensen Friis på
tlf. 52 18 72 20. Samtaler vil blive afholdt løbende. Start hurtigst muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Værkfører
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi søger en værkfører til vores værksted i Aabenraa

Vi søger en værkfører til at stå i spidsen for vores værkstedsteam. Det er vigtigt for os, at vognparken (lastbiler, trailere, trucks, mm.) er i god stand. Vi prioriterer den interne værkstedsservice højt.

Jobbet:
Som værkfører vil du have ansvaret for den daglige drift og planlægning af opgaver (reparation, vedligehold, syn mm.) Du skal sikre det gode interne samarbejde med vores transportafdelinger, samt udføre selvstændige klassiske mekaniske opgaver. Herunder sikre at værkstedet leverer den bedste kundeservice ud fra en høj maskinfaglig kompetence og med forståelse for, at vores biler skal køre med maksimal oppetid.

Som værkfører bliver du en del af en virksomhed i vækst, og du vil med dine kompetencer og erfaring være med til at forme virksomheden, arbejdsprocesserne og din egen hverdag. Vi har investeret i en del ”ekstra materiel”, for at vi kan centrere arbejdsopgaverne til primært at foregå i hverdagene fra mandag til fredag.

Om dig:
Der kan være flere indgange til stillingen. Måske er du allerede værkfører eller teamleder i dag? Og måske du er klar til at prøve kræfter med nye udfordringer. Det vigtigste er, at du har den rigtige udstråling, og har flair for ledelse med fokus på det gode arbejdsmiljø. Du skal være serviceminded og dine faglige og tekniske kompetencer skal være i top.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johan Nielsen på tlf. 2033 7319, og send din ansøgning via Søg stillingen senest den 12. oktober 2023.

Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem, og vi lukker søgningen, når vi har fundet vores nye kollega.

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt ca. 770 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Miljø, Transport og handel. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Industritekniker
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Industritekniker med multitask og robotautomationskompetencer søges til spændende stilling i Esbjerg. Udfordrende opgaver, avancerede konstruktioner og udviklingsmuligheder venter på dig!

Vi søger en kompetent industritekniker med praktiske færdigheder og selvstændig arbejdsevne!

Virksomheden er en global leder inden for løsninger til vedligeholdelse af olie, gas og geometriske brønde. Deres ekspertise er efterspurgt af nogle af verdens største energiproducenter. De prioriterer et positivt arbejdsmiljø, samarbejde og personlig udvikling. Bliv en del af deres visionære team, hvor din talent og vækst vil blomstre.

Langvarigt projekt med mulighed for forlængelse.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

At skrive programmer til maskiner ved hjælp af Master-CAM software.
Sørge for, at alt arbejde lever op til høje kvalitetsstandarder hver dag.
Bearbejde komplicerede emner, selv i svære materialer som 316L, Duplex, Inconel og andre.
Betjene en robotcelle.
Tackle udviklingsopgaver, som at skrive programmer, få nye maskiner op at køre, og planlægge opstillinger.
Arbejde tæt sammen med udviklingsafdelingen om at lave prototyper."

Faglige kompetencer:
Vi forstiller os, at du kommer med en uddannelse som industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Produktionsplanlægge
JKS A/S
Syddanmark
6760 Ribe
På vegne af vores samarbejdspartner søger vi en erfaren produktionsplanlægger til Nordeuropas førende sprøjtestøbeproducent. Er det dig?

Vores samarbejdspartner, en førende sprøjtestøbeproducent specialiseret i Engineering Plastics og tekniske produkter. Virksomheden er blandt de bedste i Nordeuropa til at lave tekniske ting af plastik. De er eksperter i at hjælpe virksomheder med innovative idéer, forbedring af produkter og teknisk rådgivning. De har gjort det siden 1962 og arbejder med kunder i forskellige teknisk krævende brancher.

Som produktionsplanlægger vil du spille en central rolle i produktionsprocessen.

Dine ansvarsområder vil inkludere:

Planlægning og koordinering af produktionen på vores 34 sprøjtestøbemaskiner.
Tæt samarbejde med fabrikschefen for at optimere produktionsprocesserne.
Brug af Axapta til at udvikle effektive produktionsplaner.
Selvstændig opgaveløsning og ansvar for at opretholde en smidig produktionsflow.
Aktivt samarbejde med kolleger på tværs af alle afdelinger.
Bidrage til en positiv og samarbejdsorienteret arbejdskultur.

Faglige kompetencer:

Har erfaring med produktionsplanlægning og kendskab til Axapta eller tilsvarende planlægningsværktøjer.
Er i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for planlægningsopgaver.
Besidder gode samarbejdsevner og er villig til at arbejde på tværs af afdelinger.
Har en positiv attitude og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Intern sælger/eksportmedarbejder – Danmark/Tyskland
Career
Syddanmark
6700 Esbjerg
Bliver du motiveret af at understøtte og supportere kunder, tage ansvaret og sammen med dine kollegaer komme i mål med kundespecifikke løsninger? Er du en haj til at kalkulere, kommunikere og at forstå hvordan tingene teknisk hænger sammen? Så skal du endelig læse videre.

Vi søger en dynamisk og engageret intern sælger/eksportmedarbejder til vores salgsafdeling i Esbjerg. Som en vigtig del af vores team vil du være med til at støtte og supportere vores danske kunder, samt underbygge vores fortsatte vækst på det tyske marked. Du vil spille en central rolle i at sikre, at alle processer og kommunikation forløber gnidningsfrit og professionelt.

Om stillingen:
Som intern sælger/eksportmedarbejder vil dine primære ansvarsområder omfatte ordrebehandling, support/servicering samt tilbudsberegning til vores danske kunder. Du vil have tæt kommunikation med kunderne angående levering, forecast og rammeordrer, hvilket vil være en integreret del af din daglige rutine.
En vigtig del af din rolle vil være de administrative produktionsforberedelser og kontinuerlig vedligeholdelse af stamdata. Du vil have ansvaret for at sikre, at alt er i orden og klar til produktionen samt opretholde nøjagtige og ajourførte oplysninger.
I forhold til vores eksportkunder vil du have tæt kontakt med vores forhandlere. Dette indebærer at opretholde et stærkt samarbejde og koordinere aktiviteterne for at sikre en smidig og effektiv handel med vores tyske kunder. Du vil analysere markedet og kortlægge forhandlings- og distributionsmuligheder til nye tyske kundeemner i samarbejde med vores tyske forhandler.

Derudover:

- Deltage på messer i både ind- og udland
- Sparre med dine kollegaer omkring markedsindsigt og viden, både i Esbjerg og i Ålborg
- Vil der være omkring 20-40 rejsedage om året, i Danmark og Tyskland
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
SENIORCHAUFFØRER SØGES
HPT
Syddanmark
6330 Padborg
Har du nogle timer tilovers, hvor du kunne tænke dig et meningsfyldt og vigtigt job?

H. P. Therkelsen A/S har brug for deltidschauffører/afløsere med stort kørekort, som er fortrolige med at køre en kølelastbil.

Du skal også være kundemindet og lide Hurtig Præcis Transport.

Du bliver kollega med de 5 seniorchauffører, som allerede kører for os, som deltidschauffør/afløser.

Timeantal aftaler vi.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt straks:

Andreas Carstens på 7367 5193 eller Jan Sørensen på 7367 5172

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Internship - Engineering
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg


Are you studying Engineering within the field of i.e. Production Management or Logistics, and are you looking for an internship?
We want to be best in class - Do you?

We offer a wide range of different projects within the fields of Production Management, analysis and optimization of value streams, and warehouse controlling.

At AGRAMKOW we are always on the lookout for highly motivated students and graduates, who are eager to test their knowhow and theoretical experience in real life. You are recognized as a creative problem solver, and you are not afraid of taking responsibility and decisions. At the same time, you are a good listener, and you are able to communicate on all levels in an organization.

What’s in it for you?
You will get the opportunity to get a good insight into an exciting branch, and to test your theoretical knowledge within your field of interest. You will be an integrated part of the company with a work station in a suitable environment.

Engineering students are paid according to the guidelines from IDA.

We currently offer project in i.e.:

Optimization of supply processes
Delivery times, ABC analyses
Prognostication and demand planning
Risk analysis
Carry out value stream analysis with associated production flow analysis
Planning strategy for production capacity incl. Time studies
Optimization of warehouse management incl. Kardex
Clarification of competence requirements with associated training and competence matrix
Implementation of Performance Measurements
Implementation of Kaizen method
Implementation of 5S
Optimization of Kanban
Implement process improvements with associated workplace layout
Implementation of process control incl. improvement initiatives
Implementation of Troubleshooting models such as 5-Why analysis
Implementation of entry control incl. Inspection planning

Please send us your application including your resume and your transcripts.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Uopfordret projekt og speciale i samarbejde med LINAK® A/S
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Kunne du eller din gruppe tænke sig at skrive projekt eller speciale i samarbejde med en international produktionsvirksomhed hvor både udvikling og produktion finder sted på samme lokation? LINAK tilbyder samarbejde med studerende, som ønsker en virkelighedsnær problemstilling med betydning for virksomheden.

Vi har mulighed for at tilbyde samarbejde inden for alle områder af vores værdikæde fx produktion, udvikling, supply chain, IT osv.


Da vi har stor efterspørgsel på projekter, er der følgende krav til dig/din gruppe:

skal være på minimum 4. semester på bacheloren når opgaven skrives
har mulighed for at komme på virksomheden på Als min. 1 gang om måneden
projektet skal være på minimum 10 ECTS
have mulighed for at underskrive en fortrolighedsaftale (NDA)


Din ansøgning skal indeholde:

Start- og slutdato for projektet
Studieretning og universitet
Semester og antal ECTS point projektet skal opfylde
Antal gruppemedlemmer
Et oplæg/ansøgning, som konkretiserer ønskede arbejdsområderDu kan forvente svar på din henvendelse senest 5 uger efter ansøgningen, søg derfor i god tid. Vi behandler alle henvendelser individuelt, da det er vigtigt for os, at du får et fagligt relevant projekt for dig og LINAK.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 7315 1515
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Uopfordret studiejob hos LINAK
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Kunne du tænke dig et studiejob i en international produktionsvirksomhed? LINAK ansætter studerende, som ønsker en virkelighedsnær problemstilling.

Afhængigt af behovet findes der studiejobs inden for flere områder af vores værdikæde fx software udvikling, salg/marketing, forretningsudvikling osv.


Da vi har stor efterspørgsel på studiejob, er det et krav at du:

- skal være på minimum 3. semester på bacheloren
- har mulighed for at arbejde min. 8 timer om ugen på LINAK hovedkontoret i Guderup


Din ansøgning skal indeholde:

- Et oplæg/ansøgning, som konkretiserer ønskede arbejdsområde(r) og information, om hvad du kan tilbyde af kompetencer og erfaring
- CV
- Studieretning og universitet
- Semester – og hvor meget af studiet du har tilbage


LINAK = god arbejdsplads × faglige udfordringer


Vi er markedsledende, sætter kunden i første række og udfordrer status quo. Dette giver os mange spændende faglige udfordringer og vi overvejer altid, hvordan vi kan gøre vores arbejde mere effektivt og innovativt. Samtidig prioriterer vi en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvor du er omgivet af erfarne og fagligt stærke kolleger i en team-orienteret kultur, og hvor samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 7315 1515.

Vi vurderer ansøgninger løbende. Du kan forvente svar på din henvendelse senest 5 uger efter ansøgningen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
In-Company Projects
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
In-Company Projects for Engineering, Innovation & Business, Electronics, and Mechatronics Engineers

LINAK is looking for enthusiastic students who are interested in having an in-company project at LINAK while studying. We are searching for individuals with a can-do attitude who will be part of our dynamic and engaged team, regardless of the department they will work in. As a student, you will have a supervisor who will guide you throughout the project.


In-Company projects at LINAK:

Generating and testing new ideas

Building and evaluating prototypes

Taking on diverse projects with increased responsibility

Professional development


You

see possibilities rather than limitations

create engagement and positivity

find technical challenges motivating

have a can-do attitude and can see things from multiple perspectives

speak and understand basic Danish
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Driftstekniker til produktionen
ST PLAST a/s
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
ST PLAST a/s

Driftstekniker til produktionen

Esbjerg

Driftsteknikerens opgave er at varetage vores produktionsmaskiner. I samarbejde med erfarne kollegaer, sørger du for at produktionsplanerne overholdes og at vores færdigvarer altid er i højeste kvalitet.

Arbejdsopgaver:

 • Omstille og indkøre maskiner ved ordreskifte
 • Holde fokus på at optimere og minimere stop
 • Foretage justeringer samt tilretninger i forhold til kvalitet

For ST PLAST a/s er det vigtigt, at medarbejderne er lige så glade når de går hjem, som da de mødte på arbejde.

ST PLAST a/s
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
LEAN Manager
2care4 ApS
Syddanmark
6710 Esbjerg V
2care4 ApS

LEAN Manager

Esbjerg V

For our Operations DK department we are looking for an energetic and curious profile.

If you have a natural interest in LEAN and projects that accompanies strong communication and interpersonal skills, dedication, and a lot of energy, please contact us – you might be our new LEAN Manager!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Værkstedsmedarbejder | Mekaniker/smed
Swagelok
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Swagelok

Værkstedsmedarbejder | Mekaniker/smed

Esbjerg

Er du interesseret i at arbejde med tætte forbindelser i fluid systems? Så har du her alletiders mulighed for at komme med på et unikt og stærkt hold!

Som værkstedsmedarbejder kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Mekanisk montage/samling af ventiler.
 • Fremstilling af slanger.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor teamet sørger for grundig oplæring i rollen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Lagermedarbejder
Altrad Services A/S
Syddanmark
6715 Esbjerg N
Altrad Services A/S

Lagermedarbejder

Esbjerg N

Altrad Services A/S søger en timelønnet lagermedarbejder til virksomhedens lager- og logistikenhed på Oddesundvej i Esbjerg. Lager- og logistikenheden, der består af 23 kompetente og engagerede medarbejdere, har som sin primære opgave at supportere offshore-projekter med udstyr, lige fra værnemidler til maskiner og stilladser.

Du vil opleve en virksomhedskultur præget af et stærkt fællesskab, viljen til at løse problemer og ikke mindst viljen til at leve op til kundernes forventninger.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Warehouse Assistant
Altrad Services A/S
Syddanmark
6715 Esbjerg N
Altrad Services A/S

Warehouse Assistant

Esbjerg N

Altrad Services A/S søger en timelønnet medarbejder til en stilling som Warehouse Assistant til virksomhedens lager- og logistikenhed på Oddesundvej i Esbjerg. Lager- og logistikenheden der består af 23 kompetente og engagerede medarbejdere, har som sin primære opgave at supportere offshore-projekter med udstyr, lige fra værnemidler til maskiner og stilladser.

Du vil opleve en virksomhedskultur præget af et stærkt fællesskab, viljen til at løse problemer og ikke mindst viljen til at leve op til kundernes forventninger.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Butikschef - Fuldtid - Esbjerg
Lidl Danmark K/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Lidl Danmark K/S

Butikschef - Fuldtid - Esbjerg

Esbjerg

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef i Lidl får du fri bil af mærket BMW/Mini Cooper og en attraktiv lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personlig og fagligt.

Lidl Danmark K/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Metering Engineer in Hydrocarbon Accounting Team
TotalEnergies Denmark
Syddanmark
6700 Esbjerg
TotalEnergies Denmark

Metering Engineer in Hydrocarbon Accounting Team

Esbjerg

Are you interested in joining the Field Operations Department? Do you have a desire for providing metering support and recommendations to new projects and daily operations?

As Metering Engineer in the Hydrocarbon Accounting team, you will be able to shape and develop a central role with great influence on the metering setup in TEPDK. Overall, you have the responsibility of ensuring reliable metering providing valid raw data for allocation and reporting.

TotalEnergies Denmark
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Manager ? udvikl Danmarks mest fleksible planlægningsenhed for udekørende teknikere
N1 A/S
Syddanmark
6715 Esbjerg N
N1 A/S

Manager ? udvikl Danmarks mest fleksible planlægningsenhed for udekørende teknikere

Esbjerg

Har du mod på at prøve din erfaring med ledelse af i et af Danmarks største netselskaber?

Du bliver leder for Planlægning, der er et ungt team på ti medarbejdere.

Du kan se frem til at blive ansvarlig for at:

 • sikre, at den daglige drift kører så optimalt som muligt
 • sætte agendaen for, hvordan der planlægges
 • udrulle planlægningsfunktionens proces til alle udekørende teknikere
N1 A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Erfaren fotograf til deltidsstilling
UC SYD
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
UC SYD

Erfaren fotograf til deltidsstilling

Esbjerg Ø

Den fede video eller det gode billede fortæller mere end 1000 ord, og vi har hos UC SYD brug for dig, der kan fange øjeblikket i virkeligheden.

Se video om UC SYD som arbejdspladsVi har mange gode historier, der egner sig til foto- eller videofortællinger, og det er derfor vigtigt, at du er en dygtig fotograf, der med dit kamera kan fange billeder i nuet uden andre former for hjælpemidler.

Der vil være gode muligheder for faglig udvikling og en høj grad af selvstændighed i jobbet.

UC SYD
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Er du vores nye forsikringsrådgiver?
Det Faglige Hus Forsikring
Syddanmark
6700 Esbjerg
Det Faglige Hus Forsikring

Er du vores nye forsikringsrådgiver?

Esbjerg

Er du forsikringsrådgiveren som både er drevet af at give god rådgivning og skabe salg og samtidig yde en god service? Har du lyst til at have mange bolde i luften? Og vil du være en del af et stærkt team?

Dine primære opgaver:

 • Kompetent og seriøs rådgivning af hver enkelt kunde, samtidig med at du afdækker kundens reelle behov
 • God og ansvarsbevidst kundeservice når der er spørgsmål til dækninger og eksisterende forsikringer
 • At klare alt omkring din kunde: Tilbud, opsigelse, taksatorbestilling m.v.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Operation Support Engineer for Renewable Service Projects
Babcock & Wilcox A/S
Syddanmark
6670 Holsted
Babcock & Wilcox A/S

Operation Support Engineer for Renewable Service Projects

Holsted

We are currently looking for highly skilled and dedicated Operations Support Engineer to handle the daily operational management of our Renewable Service blue collars, and sub-contractors to execute projects in mainly northern Europe and the UK.

The Operations Support Engineer will as part of the team, work to ensure our projects are always manned with competent crew while complying with local regulation requirements and company procedures.

Babcock & Wilcox A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Director QEHS
DANISH CROWN A/S
Syddanmark
6670 Holsted
Hansen Toft A/S

Director QEHS

Holsted

Er du drevet af at styre og udvikle QEHS-initiativer, og vil du være med til at definere best practise inden for fødevareproduktion?

Så får du her muligheden for at operere i krydsfeltet mellem strategisk og operationelt arbejde i en markedsledende koncern.

Du leder et kompetent team på 16 medarbejdere, fordelt på bl.a. produktkvalitet, egenkontrol, fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø. Koncernens ambitiøse mål inden for kvalitet og arbejdsklima underbygger din vigtige position, og du vil få stor indflydelse på den fremadrettede QEHS-agenda.

Hansen Toft A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Store Manager
ECCO
Syddanmark
6700 Esbjerg
ECCO

Store Manager

Esbjerg

Leder du efter et spændende job hvor du kan forme fremtiden og menneskerne omkring dig?

Så søger vi netop nu en Store Manager til vores ECCO butik i Esbjerg.

Som Store Manager hos ECCO vil du være ansvarlig for at opretholde et højt niveau af kundeservice, udvikle butikken og dit personale for at maksimere omsætningen. Dette opnås ved at være en Business Manager – hvor du går forrest og tager aktivt ejerskab i rollen og benytter butikkens interne muligheder for at fremme dens lønsomhed.

ECCO
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Driftsøkonomiassistent
Sagro I/S
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Sagro I/S

Driftsøkonomiassistent

Esbjerg Ø, Billund

Vi mangler dig, der kan lide at være på kontoret det meste af tiden, hvor du arbejder med økonomistyring og klargøring af materiale til en rådgiver, men som også er klar til at tage et møde med landmanden og hjælpe med færdiggørelsen af materialer.

Du bliver en del af vores hold i Økonomi & Strategi, hvor vi aktivt arbejder med danske landmænd og deres virksomheder. Du får et fælles ansvar for mange kunder i samarbejde med en rådgiver, hvor du leverer en stor del af de økonomiske analyser.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • økonomistyring, herunder drifts- og likviditetsbudgetter samt budgetopfølgning
 • analyse af regnskaber, herunder driftsgrensanalyser og benchmark
Sagro I/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Rustfast rørsmed
Bramming Smede ApS
Syddanmark
6740 Bramming
Bramming Smede ApS

Rustfast rørsmed

Er du passioneret omkring kvalitet, og har du hænderne skruet rigtigt på?

Dine arbejdsopgaver vil inkludere svejsning af tyndvæggede rustfrie rør, opsætning og tilslutning af ventiler, pladevekslere og tanke, samt service og vedligeholdelse.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, der matcher dine kvalifikationer, fast ansættelse med pensionsordning og sundhedsforsikring, samt mulighed for rejsearbejde i perioder.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Project Manager Systems
ANDRITZ Feed & Biofuel A/S
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
ANDRITZ Feed & Biofuel A/S

Project Manager Systems

Esbjerg Ø

As Project Manager for Plant Solution Systems, you are responsible to ensure that the design specifications are met, project is completed on time, within budget and that the scope and quality standards are followed.

Project manager is obliged to document project execution process and co-operate with all departments according to the overall AFB strategy.

ANDRITZ Feed & Biofuel A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland