1161 job i Region Fyn 309 job i dette område
1161 job i Region Fyn 309 job i dette område

top job

Erhvervsanalytiker til Sydbank - Danmarks Erhvervsbank
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Sydbank søger en selvstændig og erfaren analytiker, der skal være med til at styrke Sydbanks position som Danmarks Erhvervsbank. Du bliver en central vidensperson i Sydbank inden for små og mellemstore virksomheder (SMV segmentet). Målet er, at du bliver Sydbanks skarpe medieprofil, der er en anerkendt ekspert inden for feltet.


Vi tilbyder et spændende og afvekslende job. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du i høj grad vil være med til at forme dit job. Du vil få en bred berøringsflade internt i banken, ligesom du også skal opsøge relevante netværk og relationer eksternt, der har fokus på små og mellemstore virksomheder i Danmark.
Du skal udarbejde analyser og være tæt på udviklingen i dansk erhvervsliv. Du skal brænde for at formidle resultaterne af dine analyser og dit indgående kendskab til virksomhederne. Du kommer selv med forslag til emner og events, der kan sætte fokus på SMV-segmentet.

Du vil få en bred berøringsflade internt i banken, ligesom du også skal opsøge relevante netværk og relationer, der har fokus på små og mellemstore virksomheder i Danmark. Deltagelse i møder med vores erhvervskunder vil også være en del af jobbet.
Indrykket: 15-01-2021 13:52:50
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 23:59:00
Grafisk designer med kreative gener og stort overblik
Dangaard A/S
Andet
99999 Grænsejob
I Dangaard ønsker vi at styrke vores visuelle tilstedeværelse og søger derfor en grafisk designer til vores E-commerce & Branding afdeling. Du er lidt af en multikunstner - med flair for både koncepter, brandudvikling og B2B-marketing, samtidig med at du kan sikre en kreativ udvikling, og efterfølgende en effektiv implementering.
Indrykket: 12-01-2021 14:45:57
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
VVS-montør
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Vi søger en dygtig og erfaren VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

Nybyg
Renovering
Spjældarbejde
Forefaldende opgaver

Faglige kompetencer:

Du er faglært VVS’er og har praktisk erfaring
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Indrykket: 08-01-2021 14:20:16
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 23:59:00
Tømrere/arbejdsfolk
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Er du faglært tømrer eller har du erfaring fra træbranchen? Vores kunde i Esbjerg søger en dygtig og engageret medarbejder til deres produktion.

Vi søger dygtige og erfarne tømrere/arbejdsfolk, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaverne er i en produktion, og kan være inden for følgende områder:

Produktion
Vinduer/døre
Beklædning
Forefaldende opgaver
Indrykket: 08-01-2021 14:18:50
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 23:59:00
Afdelingsleder for Pension
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Brænder du for pension? Og er du en erfaren leder? Så har vi jobbet til dig.
Sydbank søger en kompetent og inspirerende leder til en nyoprettet stilling i afdeling Pension. Du bliver leder for et specialistteam bestående af Sydbanks erfarne pensionsrådgivere. Din hovedopgave bliver at styrke pensionssalget yderligere i Sydbank. Din arbejdsdag vil udfolde sig i enten Aabenraa eller tæt på vores pensionsrådgivere, som er placeret over hele landet. Du får reference til afdelingsdirektør, Gitte Stentoft, som står i spidsen for fagkontoret ”Pension og Formue” under område ”Privat og Private Banking” i Sydbank.

Som afdelingsleder skal du bl.a.:

Være ambitiøs og vise en tydelig retning, der skaber engagement og begejstring
Planlægge, gennemføre og følge op på jeres mål
Udvikle et faglig miljø mellem pensionsrådgiverne, hvor dine kompetencer bringes i spil - uanset om du er tilstede fysisk eller på distancen
Medvirke til at styrke pensionsrådgivernes kompetence og vidensniveau i samarbejde med dine kollegaer i Pension & Formue
Drive proaktiv ledelse ved at motivere dine medarbejdere, give feedback samt kvalificeret sparring.
Indrykket: 08-01-2021 14:14:26
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 23:59:00
Famobra and Calgros are looking for a E-commerce consultant with hands on approach
Famoba
Andet
99999 Grænsejob
Famobra is specialized in global trading on the market for FMCGs. Calgros is an expert in border trade and is operating on the German and Danish markets with a variety of product-brands. With our 36 highly motivated employees, Famobra and Calgros are known for interesting products, attractive prices and a customer-orientated approach were we aim for the highest satisfaction. In both companies, we have a special focus on purchasing and sales of consumer goods such as beverages, confectionery, wine, spirits, groceries, baby food and household items. Due to our large international network of first-class suppliers, we have a unique portfolio with direct access to many of the world's most popular product-brands.
Indrykket: 08-01-2021 13:25:19
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Formand til asfaltaktiviteter
Arkil A/S
Syddanmark
7100 Vejle
I vores asfaltsektion udføres alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer. Arkil sælger herudover asfalt direkte fra vores fire asfaltfabrikker i Danmark. Med BSM-teknologien giver vi nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne.

Du bliver ansat i vores asfaltdivision og får udgangspunkt fra en af vores tre asfaltfabrikker i Skrydstrup, Skive eller Hasselager. Du bliver en del af et stærkt team, som vægter samarbejde og hjælpsomhed højt i dagligdagen, i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.
Indrykket: 08-01-2021 10:25:51
Ansøgningsfrist: 01-03-2021 23:59:00
Udviklingsingeniør - Effekt og Embedded elektronik
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en erfaren HW udviklingsingeniør til udvikling af nye produkter inden for TECHLINE® segmentet.

Elektronik produktudvikling hos LINAK omfatter alle kendte discipliner som konstruktion, simulering, PCB-layout, EMC, test, dokumentation, leverandørsamarbejde m.m.

De produkter vi udvikler indeholder typisk effektelektronik og mikroprocessorer til motorstyring, samt digital/analog og bus interfaces. Du vil således komme til at beskæftige dig med forskellige former for switch komponenter, FET H-bro motorudgange m.m. Der er i TECHLINE segmentet stor fokus på EMC rigtigt design.

Da vi arbejder projektorienteret, vil HW udviklingen ske i tæt samarbejde med SW ingeniører og delvis i samarbejde med mekanisk udvikling, produktion og indkøb.

Du vil indgå i en afdeling med 11 kollegaer, hvor der er fokus på at optimere vores måde at gøre tingene på samtidigt med at det er sjovt at være på arbejde. Du vil opleve en hverdag, hvor der arbejdes selvstændig og målrettet, samtidigt med at du altid har kollegaer at sparre med, da jobbet også kræver evnen til at kunne samarbejde og gøre brug af erfaringsudveksling.
Indrykket: 22-12-2020 18:32:01
Ansøgningsfrist: 01-03-2021 23:59:00
Production Innovation Engineer
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Har du lyst til at præge og tage aktiv del i udvikling og implementering af fremtidens Flexible Lean Automation løsninger ved LINAK A/S?
Brænder du for Industri 4.0 løsninger? Brænder du for ny produktionsteknologi?
Motiveres du af at kunne gøre en forskel og implementere teknologi, der kan bidrage til fastholdelse af produktion i Danmark? Så er du måske vores nye produktionsudviklingsingeniør.


LINAK arbejder med fremtidens løsninger

Du bliver en del af et mindre produktionsudviklingsteam, der arbejder på tværs af virksomheden, hvor du som projektleder og sparringspartner har rig mulighed for at arbejde tæt sammen med produktionsingeniører i forskellige produktionsområder på tværs af vores fabrikker i Danmark, Slovakiet, Kina, USA og Thailand.

Stillingen giver rig mulighed for at præge tilgang og initiativer relateret til indførsel af ny teknologi, digitalisering og automatisering i en virksomhed, der har store vækstambitioner, og som vil være world class og flytte grænserne for brug af teknologi, digitalisering og automatisering i produktionen. I de kommende år vil der være fokus på automatisering med bl.a. kollaborative robotter og de nyeste teknologier indenfor Industri 4.0.

Derudover vil du blive ansvarlig for videreudvikling af vores industriel IOT(IIOT) løsning hvor du i samarbejde med kolleger, andre virksomheder, universiteter og leverandører løfter os til det næste niveau i brug af digitale værktøjer til forbedring og optimering af vores automatiserede og manuelle produktionsceller.
Indrykket: 16-12-2020 15:01:51
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Uddannelseskoordinator
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Et alsidigt job i bankens uddannelsesafdeling i Aabenraa, hvor du bl.a. får ansvar for etablering, gennemførsel af samt opfølgning på digitale lovpligtige uddannelser.

Du indgår i et mindre team, hvor omgangstonen er fri og uformel, og hvor vi alle samarbejder om at løse afdelingens mangeartede opgaver.

Ud over det primære ansvar for opsætning af de lovpligtige uddannelser, skal du også være afdelingens superbruger på de systemer, vi anvender til at understøtte kompetenceudviklingen af bankens medarbejdere – herunder databehandling og udarbejdelse af analyser og rapporter samt dokumentation.

Om jobbet

Du bliver afdelingens superbruger i de HR-systemer, vi anvender til kompetenceudvikling.
Din fornemmeste opgave bliver at sikre, at bankens digitale lovpligtige uddannelser kører upåklageligt og så effektivt som muligt. Det kræver både indsigt, nysgerrighed og nøjagtighed i forhold til systemanvendelse, erfaring i at anvende Microsoft Office samt gode samarbejdsevner. Det er altså en stilling, hvor ordentlighed, fokus på løsningsmuligheder og samarbejdsevner er i fokus.

Dine opgaver bliver at:

• Drive samarbejdet med de ansvarlige fagområder ift. digitale lovpligtige uddannelser
• Administrere uddannelserne – herunder igangsætte aktiviteter, følge op og udarbejde analyser og rapporter
• Være superbruger på de systemer, vi anvender til kompetenceudvikling
• Optimere på anvendelsen af systemerne, så de udnyttes optimalt
• Indgå i dialogen om evt. videreudvikling af systemerne
• Agere som vidensperson for afdelingens øvrige medarbejdere
• Hjælpe i alle sammenhænge, der skal til for at få en alsidig afdeling til at fungere
Indrykket: 16-12-2020 14:55:25
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 23:59:00
Reperatør, Toftlund
Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland
Syddanmark
6520 Toftlund
Brænder du for at arbejde med vedligehold og optimering, så er du måske vores kommende kollega i vedligehold?

Stillingen

AKS er inde i en positiv udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret medarbejder som reparatør til vedligehold i Toftlund med snarlig tiltrædelse. Vedligeholdsafdelingen foretager vedligehold i alle afdelinger hos AKS i Toftlund

Opgaver

• udføre reparation og fejlfinding på processer og udstyr
• deltage i optimering af udstyr
• deltage i renovering af anlæg mellem kampagner
• opdatere dokumentation efter afsluttet opgave
• deltage i projekter med indkøring og opstart
• deltage i vagtturnus under kampagnen. (tidsrummet 05.00 til 18.00)

Vi tilbyder:

• et professionelt team af dygtige kollegaer
• et job i en moderne virksomhed i konstant udvikling
• en konkurrencedygtig løn og ansættelsesforholdet i øvrigt er omfattet af gældende overenskomst. Hertil kommer sundhedsforsikring, andre personalegoder og i øvrigt gode velordnede personaleforhold.

Vi forventer, at:

• du er uddannet, smed, industritekniker eller automatik mekaniker
• du har solidt kendskab til fejlfinding, ændring og optimering af processer
• du har gode analyseevner
• du har gode samarbejdsevner, men samtidig også kan arbejde selvstændigt
• du er ansvarlig og har en positiv indstilling til ting
• er kendt med systemer til forebyggende vedligehold

Ingen henvendelser uden uddannelser inden for Metal området
Send dit CV til E mail CHL@a-k-s.dk

Du må også gerne ringe til Vedligeholds leder Christian Lagoni tlf. 51160853

Se vores hjemmeside www.a-k-s.dk
Indrykket: 16-12-2020 13:20:32
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Forretningsorienteret controller med stærke analytiske evner
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Har du en forkærlighed for noget man kan ”sætte to streger under”, brænder du for at omsætte analyser til handlinger og har du lyst til at være med på en vækstrejse, hvor dine analyser er med til at sætte retningen? Så har du her chancen for en unik karrieremulighed i en spændende og vækstorienteret leasingvirksomhed.
Indrykket: 16-12-2020 12:16:32
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 23:59:00
Medarbejdere til Covid19-testcenter
Region Syddanmark
Syddanmark
6700 Esbjerg
Kunne du tænke dig, at blive en del at en meget vigtig samfundsopgave, så er denne stilling måske lige noget for dig?
Indrykket: 27-09-2020 18:52:49
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 23:59:00
Servicemindede Sælgere - Sydjylland
Philip Morris
Syddanmark
6760 Ribe
Philip Morris
Servicemindede Sælgere - Sydjylland

Philip Morris

Er du i dit rette element når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interessede voksne rygere for vise hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

Du vil til dagligt:

 • Møde potentielle kunder
 • Give produkt information og introduktion
 • Sælge produktet til netværk, B2C og B2B
Indrykket: 16-01-2021 00:01:55
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Kvalitetsassistent til biotekvirksomhed
Glycom A/S
Syddanmark
6715 Esbjerg N
DSM GlycomKvalitetsassistent til biotekvirksomhed

DSM Glycom, Esbjerg

Vi søger en ekstra medarbejder til vores QA-kvalitetssikringsafdeling i Esbjerg.

Du vil komme til at indgå i det daglige kvalitetsarbejde i QA-teamet, der i dag består af 2 medarbejdere. Da virksomhedens produkter primært anvendes i spædbørnsernæring er vores interne krav samt kundernes krav meget høje og kvalitet og fødevaresikkerhed er derfor højt prioriteret.

Arbejdsopgaverne er meget alsidige og omfatter bl.a. forbedring af vores kvalitetssikringssystem, der omfatter ISO 9001 og FSSC 22000, opdatering og implementering af procedurer, håndtering af afvigelser og reklamationer, samt opfølgning på korrigerende handinger.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • Opfølgning på kvalitetsrelaterede resultater og data fra produktion og laboratorium
 • Vedligeholdelse og opdatering af Kvalitetsledelsessystemet
 • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på intern audit-aktiviteter
Indrykket: 15-01-2021 16:45:33
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!

Esbjerg Kommune

En unik mulighed for at blive en del af det grønne hold i Esbjerg Kommune.

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Indrykket: 15-01-2021 16:08:19
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, Team Vesterhav
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, Team Vesterhav

Esbjerg Kommune

Stedet med et godt arbejdsmiljø, godt humør og energi i hverdagen.

Hjemmeplejen på Strandby søger pr. 1. marts 2021 to social-og sundhedsassistenter til 30 timer i dagvagt. Vi tilbyder henholdsvis en fast stilling samt et 6 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse.

Vi tilbyder dig at arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø samt gode kollegaer. Vi er et udekørende team med cykelafstand i Esbjerg midtby.

Indrykket: 15-01-2021 16:06:52
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedshjælpere til årsvikariater i hjemmeplejen Gørding
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6690 Gørding
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til årsvikariater i hjemmeplejen Gørding

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Gørding søger to social- og sundhedshjælpere med tiltrædelse hurtigst muligt.

Stillingerne er årsvikariater med mulighed for fastansættelse. Der arbejde hver 2. weekend. Du bliver tilknyttet et udeteam, som hjælper borgerne i eget hjem. Du vil have base på Plejecenter Østergården i Gørding, hvorfra der også køres ud.

Vi sørger for god introduktion og ellers kan vi tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Indrykket: 15-01-2021 16:06:52
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedshjælpere til afløsning på Plejehjem Hedelund
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til afløsning på Plejehjem Hedelund

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til afløsning i blandede vagter på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen.

Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger social- og sundhedshjælpere til faglig afløsning i blandede vagter, uden et fast timetal.

Indrykket: 15-01-2021 16:01:53
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistent til barselsvikariat på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til barselsvikariat på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde ? så er det her i Haven-Højen-Vangen på Hedelund det sker.

Vi er et alment somatisk afsnit med 48 plejehjemsboliger fordelt på 4 afdelinger, med 12 beboer på hver afdeling. Vi arbejder tværfagligt med fokus på tidlig opsporing og med daglig triagering af alle beboere, dette ligger til grund for, at de rette sundhedsfaglige kompetencer fordeles.

Borgerinddragelse er et centralt omdrejningspunkt i vores faglige, som tværfaglige samarbejde. Vi er et stort og aktivt hus med mange fælles aktiviteter. Herudover vil vi gerne prioritere de små ting, som kan gøre dagen god for den enkelte beboer.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ?Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske?.

Indrykket: 15-01-2021 16:00:18
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Afløser til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Afløser til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Plejehjem Hedelund, Haven-Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger en afløser til faglig afløsning i blandet vagter, uden et fast timetal. Ansættelsen vil være hurtigst muligt eller seneste pr. 1. marts 2021. Vi forestiller os, at du evt. er sygeplejestuderende eller andet indenfor vores fagområde, med lyst til plejeopgaver.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ?Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske?.

Indrykket: 15-01-2021 15:58:35
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Socialrådgiver til Familierådgivningens Forvisitation
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Familierådgivningens Forvisitation

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg Kommune søger en dygtig, engageret og ambitiøs socialrådgiver til fast stilling 37 t/uge i Forvisitationen

En af vores gode kolleger har fået nye udfordringer internt i vores organisation og vi søger derfor en ny kollega i Forvisitationen pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter. Familierådgivningens målgruppe er børn og unge i udsatte positioner samt deres familier.

Forvisitationen fungerer som modtagelse for Familierådgivningen. Det er her alle nye henvendelser starter og alle underretninger vurderes og håndteres. Vi arbejder med forebyggende indsatser efter § 11 og træffer afgørelser om børnefaglige undersøgelser, ansøgning om tilskud til efterskole osv.

Indrykket: 15-01-2021 15:54:47
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Socialrådgivere til Familierådgivningen
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Socialrådgivere til Familierådgivningen

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg Kommune har 3 ledige stillinger som myndighedsrådgiver til dig som brænder for at arbejde med familieområdet. Der er tale om 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat.

Barselsvikariatet er i Bagland børn/unge og er på 37 timer ugentligt. Vikariatet er med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest pr. 1. marts 2021.

De 2 faste stillinger er på 37 timer ugentligt. De er med tiltrædelse hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2021. De 2 stillinger har en funktion som afdelingens ?flyver? ? hvilket betyder de træder til, hvor opgaven kalder på det. Det kan være under længerevarende sygdom, eller overgangsperiode ved barsel. Der er tale om 2 nyoprettede stillinger som ikke er fuldstændig færdig konstrueret.

Vi har brug for socialrådgivere, der har lyst og evner til at indgå i en hektisk hverdag sammen med faglige kompetente kollegaer.

Indrykket: 15-01-2021 15:52:39
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Område Esbjerg NV - Hjerting, Afd. Børnebakken Øst og Vest søger 3 pædagoger
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6710 Esbjerg V
Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, Afd. Børnebakken Øst og Vest søger 3 pædagoger

Esbjerg Kommune

Vi søger 3 pædagoger, en til Børnebakken Øst ? vuggestuen, en til Børnebakken Øst børnehaven og en til Børnebakken Vest. Stillingerne er på 30 timer med opstart den 8. februar 2021 eller hurtigst derefter.

Afdeling Børnebakken Øst og Vest - består af Børnebakken Øst, som har både børnehavebørn og vuggestuebørn samt Børnebakken Vest som udelukkende har børnehavebørn.

Børnebakken Øst er beliggende i et villakvarter, med sø og grønne områder. Der er p.t. 36 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn i Børnebakken Øst. Børnebakken Vest er beliggende i et villakvarter, tæt på stranden. Der er p.t. 55 børn i huset.

Indrykket: 15-01-2021 15:49:18
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Ungarbejder
ALDI Danmark
Syddanmark
6715 Esbjerg N
ALDI DanmarkUngarbejder

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
Indrykket: 15-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Filialchef
HTH
Syddanmark
6715 Esbjerg N
HTH
Filialchef

HTH, Esbjerg

Brænder du for at skabe vækst i et konkurrencepræget marked, og samtidig få det bedste frem i dine medarbejdere? Så er du måske vores nye filialchef hos HTH Esbjerg!

HTH

Du vil få det overordnede kommercielle ansvar for alle salgsaktiviteter i butikken i Esbjerg. Med reference til vores Salgschef, bliver du ansvarlig for at lede butikkens dygtige salgsteam bestående af 12 medarbejdere.

Visionen for vores salgsorganisation er et konstant fokus på en professionel indsats og synlige resultater. Vi vil være på forkant med udviklingen på markedet, og det stiller krav til vores medarbejderes initiativ og engagement. Som filialchef bliver det dit ansvar at skabe de ønskede resultater gennem ledelse, udvikling og motivation af salgsteamet i bu­tikken.

HTH
Indrykket: 15-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Digitaliseringskonsulent til tværgående projekter i Digitalisering & IT
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Digitaliseringskonsulent til tværgående projekter i Digitalisering & IT

Esbjerg Kommune

Har du erfaring med projektledelse? Kan du sætte dig ind i komplekse processer? Kan du se dig selv som bindeleddet mellem interessenter, it-konsulenter og leverandører? Kan du have mange bolde i luften? Er du klar til en hverdag fuld af udfordringer og spændende opgaver? Så er du vores nye Digitaliseringskonsulent.

Esbjerg Kommune sætter fokus på tværgående digitalisering af kommunen, derfor søger Digitalisering & It en digitaliseringskonsulent til en 3-årig stilling.

Vores nye Digitaliseringskonsulent har en god forståelse for mulighederne i digitalisering og trives med at være drivkraft i digitaliseringsprojekter, der går på tværs af hele kommunen.

Din opgave bliver at kordinere og bidrage til at omsætte kommunens digitale ambitioner til tværgående initiativer, f.eks. tværgående høringsportal og styrkede digitale onboardingprocesser.

Indrykket: 15-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Østerbycentret Team aften
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Østerbycentret Team aften

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Østerbycentret Team aften søger to social- og sundhedshjælpere på 28 timer pr. uge i aftenvagt med tiltrædelse 1. marts 2021 eller hurtigst muligt. Det kan være muligt at få 32 timer, såfremt det ønskes. Stillingerne er fastansættelse. Der arbejders hver 2. weekend.

Vi sørger for god introduktion, og ellers kan vi tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og trivsel
 • Mulighed for tværfaglig sparring.
Indrykket: 15-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Bogholderiassistent til kreditorstyring
Bramidan
Syddanmark
6740 Bramming
Egsgaard HRBogholderiassistent til kreditorstyring

Egsgaard HR søger for Bramidan i Bramming

Har du erfaring med bogholderiopgaver? Kunne du tænke dig at udvikle dine kompetencer i en lokal virksomhed med internationalt udsyn? Og har du lyst til at være en del af en organisation i vækst?

Dine primære opgaver vil være:

 • Total kreditorstyring; bogføring af leverandørfakturaer, opbygning og styring af indkøbssystem, afstemning og betaling af leverandører, optimering af kredittider samt opfølgning af åbenstående leverandørposter
 • Daglig bogføring af danske og udenlandske selskaber
 • Kontraktstyring i vores finansieringsselskab

Bramidan tilbyder en spændende stilling i en dynamisk og velfungerende virksomhed i hastig udvikling.

Indrykket: 15-01-2021 12:01:53
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Webredaktør
Færdselsstyrelsen
Syddanmark
6760 Ribe
Færdselsstyrelsen
Webredaktør

Færdselsstyrelsen, Ribe

Færdselsstyrelsens hjemmeside skal optimeres; vi skal have de absolut bedste brugerrejser, skarpe tekster som taler til både søgemaskiner og målgrupper ? og så skal vi have en ny god kollega, der kan stå i spidsen for opgaven. Er det dig?

Vi søger en webredaktør, der kan drive vores største hjemmesideprojekt til dato: I starten af 2020 fik Færdselsstyrelsen ny hjemmeside. I 2021 skal den optimeres, så vores målgrupper får den bedst mulige oplevelse ? og vores medarbejdere de bedste arbejdsgange.

Som vores nye webredaktør bliver du den projektledende og eksekverende kraft i projektet, mens Færdselsstyrelsens pressechef og kommunikationsmedarbejder bliver dine nærmeste kolleger og sparringspartnere.

Færdselsstyrelsen
Indrykket: 15-01-2021 00:01:54
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland