1443 job i Region Fyn 137 job i dette område
1443 job i Region Fyn 137 job i dette område

top job

Køkkenassistent
Ollerup Efterskole Sang og Musik
Fyn
5762 Vester Skerninge
Ollerup Efterskole Sang og MusikKøkkenassistent

Ollerup Efterskole Sang og Musik, Vester Skerninge

Vi har kærlighed til maden og til eleverne. Vi har en faglig stolthed og gør tingene ordentligt. Vores arbejde er meningsfuldt og har stor betydning for dagligdagen på vores skole, hvor vi laver mad til 117 elever og 28 ansatte. I køkkenet er vi fast 4 medarbejdere.

Vi laver sund mad, man bliver både mæt og glad af at spise ? herunder også en del vegetarmad. Vi arbejder i det hele taget kreativt og kan lide at skabe variation.

Vi har et godt arbejdsmiljø og inkluderer køkkeneleverne i vores arbejdsfællesskab, fordi vi kan lide at arbejde og være sammen med unge mennesker. Også når det bøvler lidt.

Indrykket: 16-04-2021 16:45:32
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Salgskonsulent
Trykluft Centret A/S
Fyn
5550 Langeskov
Trykluft Centret A/SSalgskonsulent

Trykluft Centret A/S, Langeskov

Du kommer til at indgå i et dedikeret team bestående af salgskonsulenter, lagermedarbejdere, serviceteknikere og administrative medarbejdere, hvor vi alle hjælper hinanden.

Med reference til salgschefen bliver du, som salgskonsulent, ansvarlig for opsøgende salg af kompressor- og serviceløsninger samt udviklingen af samarbejdet med eksisterende kunder.

Din arbejdsplads bliver hele Danmark. Når du ikke er på kundebesøg, sidder du på eget kontor i vores administrationsbygning i Langeskov på Fyn.

Indrykket: 16-04-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Servicekoordinator/servicetekniker
Trykluft Centret A/S
Fyn
5550 Langeskov
Trykluft Centret A/SServicekoordinator/servicetekniker

Trykluft Centret A/S, Langeskov

Med udgangspunkt i kundens behov skal du være sparringspartner for vores serviceteknikere i deres planlægning og koordinering af serviceopgaver. Støtte op om afdelingens administrative opgaver og opretholde et professionelt serviceniveau som dermed sikrer, at kunderne og vores teknikere får de bedst mulige betingelser for at lykkes.

 • Planlægning og koordinering af serviceopgaver.
 • Varekøb og lagerføring af service/reservedele.
 • Ved behov hjælpe med reparations- og serviceopgaver hos vores kunder. (akutte og planlagte)
 • Hjælpe med telefonbetjening og ordremodtagelse på reserve- og servicedele.

Din arbejdsplads bliver primært Fyn. Når du ikke er på service/montageopgaver, sidder du på eget kontor i vores administrationsbygning i Langeskov på Fyn.

Indrykket: 16-04-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Pædagoger og tilkaldevikarer
Den Selvejende Institution Sophiagård Elmehøjen
Fyn
5672 Broby
Den Selvejende Institution Sophiagård ElmehøjenPædagoger og tilkaldevikarer

Den Selvejende Institution Sophiagård Elmehøjen, Broby

Sophiagård-huset søger pr. 9. august 2021: 2 pædagoger til 2 barselsvikariater á 32 timer pr uge. To pædagogstillinger ? en på 33 timer pr uge og en på 15 timer pr uge.

Her bor 10 udviklingshæmmede voksne. Ca. 15 medarbejdere dækker døgnet fra 6.30-21.30 ma-fre ? lø/sø 8.30-21.30.

Dine arbejdsopgaver vil være at varetage alle forhold omkring beboernes dagligdag. Når vi er på arbejde, træder vi ind i beboernes hjem, og stille os til rådighed for, hvad de måtte have brug for af hjælp i deres dagligdag, såsom hygiejne, madlavning, rengøring, vasketøj, arbejde i værksteder m.m.

Indrykket: 16-04-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00
Erfaren produktionschef søges til spændende produktionsvirksomhed inden for møbelbranchen
FORM Køkken
Fyn
5856 Ryslinge
Profil SearchErfaren produktionschef søges til spændende produktionsvirksomhed inden for møbelbranchen

Jemac Kommunikation ApS søger for Peter Thuesen ApS og FORM Køkken i Ryslinge

Hvis du har erfaring fra en tilsvarende stilling som produktionschef i møbel-/træbranchen ? og hvis du kunne tænke dig at være med til at sætte dit præg på produktionen, hvor kvalitet er et nøgleord ? er du med sikkerhed det helt rigtige match.

Opgaver

 • Daglig ledelse af produktionen på p.t. 15 personer
 • Drift, optimering og udvikling af produktionen
 • Bemanding, opfølgning, MUS m.m.

Vi tilbyder en særdeles spændende og udviklende lederstilling i en produktionsvirksomhed i vækst, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på produktion af køkkener og møbler i høj kvalitet.

Indrykket: 15-04-2021 07:45:32
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Produktionsmedarbejder - aftenhold
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/S
Produktionsmedarbejder - aftenhold

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Den amerikanske, børsnoterede virksomhed Covetrus er med sine 5.500 medarbejdere en af verdens største udbydere af produkter og services til veterinærklinikker i hele verden.

Vi udvider nu vores aftenhold og søger endnu en kollega til vores produktion af hundekraver, og med den retning vi har sat mod nye væksteventyr, kan vi godt love dig, at der bliver fart på.

Du bliver en del af det nuværende aftenhold i produktionen og får 2 kolleger, og sammen sørger I for og hjælper hinanden med at holde produktionen kørende. Der er selvfølgelig overlap med dagholdet, hvor du har 7 kolleger og en produktionsleder.

I perioder kan der blive tale om midlertidigt at overgå til daghold og/eller til pakke- og plukkearbejde på lageret. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel på både arbejdstider og arbejdsopgaver.

JØRGEN KRUUSE A/S
Indrykket: 14-04-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Financial Controller
EXHAUSTO A/S
Fyn
5550 Langeskov
Exhausto
Financial Controller

Exhausto, Langeskov

Vi leder efter en professional og erfaren controller, der har lyst til at blive en del af en voksende koncern indenfor ventilationsområdet.

Du får muligheden for at slutte dig til en af de førende organisationer inden for ventilationsløsninger og være en del af en innovativ og dynamisk gruppe. Vi leder efter en kandidat, der er i stand til at arbejde på en omhyggelig, pragmatisk og uafhængig måde.

I denne rolle trækker du komplekse data ud af systemerne og oversætter dem, for yderligere at skabe strukturer, der gør det let at få adgang til og præsentere data i organisationen. I tæt samarbejde med virksomhedens ledere sikrer du validiteten af ugentlige, månedlige og årlige rapporter.

Indrykket: 14-04-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
Kommunikations- og marketingmedarbejder
FFV Energi & Miljø A/S
Fyn
5750 Ringe
FFV Energi & Miljø A/SKommunikations- og marketingmedarbejder

FFV Energi & Miljø A/S, Ringe

Der skal være mere genbrug og mindre affald i Faaborg Midtfyn Kommune og FFV har opgaven med at få det til at ske! Har du en skarp pen og interesse for kommunikation direkte til målgruppen? Kan du formidle et budskab i øjenhøjde og holde den gode dialog? Så er du måske vores nye kollega i FFV Energi & Miljø A/S.

Opgaverne som kommunikation- og marketingmedarbejder vil primært være centreret omkring gennemførelse af ny affaldsordning, hvor forbrugerne skal informeres omkring sortering af deres affald på en ny og anderledes måde. Nogle af opgaverne vil bl.a. være:

 • Udarbejdelse af kampagne- og informationsmateriale
 • Deltagelse ved informationsmøder/borgeroplysningsmøder
 • Kommunikation eksternt til forbrugerne så vel som internt til medarbejdere
Indrykket: 14-04-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Intern sælger med kendskab til maskinteknik
Carsten Holm A/S
Fyn
5750 Ringe
Jobindex A/S
Intern sælger med kendskab til maskinteknik

Jobindex A/S søger for Carsten Holm A/S i Ringe

Har du forstand på mekaniske konstruktioner? Og kan du oversætte ?den blå, der sidder ved stemplet? til den helt rigtige tætningskomponent?

Hvis du kan lide at tale med mange mennesker og møde mange forskellige fagprofiler i løbet af en dag, så har vi måske det helt rigtige job til dig.

Vi er specialister i standard- og specialtætninger
Siden 1979 har Carsten Holm A/S forhandlet og produceret standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer til brug i de mest krævende miljøer i en lang række industrier i Danmark og udlandet.

Tag imod ordrer og håndtér kundeforespørgsler
Som intern sælger får du en tæt dialog med vores kunder, og din vigtigste opgave bliver at bruge din tekniske indsigt til at spørge ind og vejlede, så du kan omsætte kundens forklaringer og behov til konkrete produktløsninger.

Jobindex A/S
Indrykket: 13-04-2021 10:56:21
Ansøgningsfrist: 09-05-2021 00:00:00
Butiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Ringe
jem & fix A/S
Fyn
5750 Ringe
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Ringe

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

Indrykket: 13-04-2021 09:47:25
Ansøgningsfrist: 11-05-2021 00:00:00
Automation Engineer, project and service
Aabo-Ideal A/S
Fyn
5600 Faaborg
Aabo-Ideal A/SAutomation Engineer, project and service

Aabo-Ideal A/S

PLC programmering ? HMI-programmering ? El-konstruktion ? Projektledelse

Har du lyst til at programmere i PLC og har du interesse for procesanlæg, så har du her muligheden for at komme med på en industriel rejse. Da vi søger den rette profil tilbyder vi hjemmearbejdsplads og 1-2 ugentlige besøg på virksomheden efter behov.

Hovedopgaven bliver programmering og opstart af anlæg, som du bliver ansvarlig for at løse på kundesites, hvorfor der må påregnes nogen grad af rejseaktivitet.

Dine opgaver og ansvarsområder:

 • Ansvarlig for at udarbejde el-konstruktion
 • Færdiggøre software HMI og PLC ud fra standardblokke
 • Dimensionering af tavler og udførelse af tavletest

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job med stor selvstændighed og alsidige udfordringer, med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i en innovativ og fagligt udfordrende virksomhed

Indrykket: 12-04-2021 14:45:34
Ansøgningsfrist: 25-04-2021 00:00:00
Slagtermester søges til SuperBrugsen i Langeskov
SuperBrugsen
Fyn
5550 Langeskov
SuperBrugsenSlagtermester søges til SuperBrugsen i Langeskov

SuperBrugsen

SuperBrugsen Langeskov søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
Indrykket: 12-04-2021 12:53:07
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Intern Sælger/Salgs- & Eksportassistent
Lotus Heating Systems A/S
Fyn
5550 Langeskov
Lotus Heating Systems A/SIntern Sælger/Salgs- & Eksportassistent

Lotus Heating Systems A/S, Langeskov

Taler du godt tysk? Så skal du være vores nye Interne Sælger/Salgs- & Eksportassistent.

På kontoret i Langskov får du en varm velkomst af dine erfarne og passionerede kolleger. Mere præcist vil du arbejde i Salg og Marketing, hvor du deler kontor med ca en håndfuld kolleger.

Som Intern Sælger/Salgs- & Eksportassistent har du ansvaret for at yde en kompetent og venlig kundeservice til vores kunder, der primært består af fagbutikker i hele Europa. Din kundekontakt foregår oftest over telefon og e-mail. Her besvarer du spørgsmål om vores produkter og er samtidig med til at skabe gode og vedvarende relationer.

Indrykket: 09-04-2021 16:14:49
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
OPERATØR
Rynkeby Foods A/S
Fyn
5750 Ringe
Rynkeby Foods A/SOPERATØR

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Trives du med samarbejde og ansvar, og har du konstant fokus på kvalitet? Så tilbyder vi en spændende, fast stilling i produktionen hos et af Danmarks mest kendte brands.

Du kommer til at indgå i et selvstyrende og engageret team af operatører, som betjener højteknologisk tappe- og pakkeudstyr. I jobbet får du ansvar for betjening og overvågning af flere tappelinjer. Du skal blandt andet udføre en række kontroller under drift, herunder kvalitetstest af produkt, udtage prøver under produktionen, sikre emballagekvalitet m.m.

Du skal ligeledes sørge for, at gældende krav til hygiejne- og fødevaresikkerhed overholdes og være ansvarlig for rengøring af produktionsudstyret og linjen.

Rynkeby Foods A/S
Indrykket: 09-04-2021 00:02:41
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Hands on Continuous Improvement Engineer
Nedschroef Langeskov ApS
Fyn
5550 Langeskov
Confidence Search ApS
Hands on Continuous Improvement Engineer

Confidence Search ApS søger for Nedschroef Langeskov

Stillingen er meget bred og alsidig, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med hele organisationen, samt at der vil være nogle koncernaktiviteter, hvor du også deltager.

Som CI Engineer vil de væsentligste opgaver være at lede og gennemføre løbende forbedringer, hvor du selv er hands on, og samtidig drive større forandringsprojekter i samarbejde med den øvrige organisation.

Ansvar/opgaver vil blandt andet være:

 • Identifikation af muligheder for forbedringer af systemer, processer, workflow, materialer, maskiner og udstyr i produktionen - herunder sikre at implementering af forbedringerne bliver eksekveret.
 • Optimering af op- og omstillingstider via SMED.
 • Facilitering af Kaizen møder og -events.
Indrykket: 08-04-2021 15:45:37
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
Vi søger tømrere til tagarbejde
Tag-Tømrer Søren Sværke ApS
Fyn
5792 Årslev
Tag-Tømrer Søren Sværke ApSVi søger tømrere til tagarbejde

Tag-Tømrer Søren Sværke ApS, Årslev

Vi søger 2-3 tømrere til tag- og tømreropgaver for private, det kan både være makkerpar og enkelte tømrere.

Tag-Tømrer Søren Sværke ApS holder til centralt på Fyn, hvor vi også har størstedelen af vores arbejde.

Vi udfører alle typer tagarbejde, vi sætter fagligheden højt og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Vi tilbyder et spændende fast arbejde året rundt. Du får ny firmabil med din makker, I har derfor stor indflydelse på at tilrettelægge jeres arbejdsdag.

Vi forventer, du er:

 • Faglært tømrer
 • Mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
Indrykket: 07-04-2021 19:45:39
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Pædagog søges pr. 1. juni 2021
Stentevang børnehave og vuggestue
Fyn
5750 Ringe
Stentevang børnehave og vuggestuePædagog søges pr. 1. juni 2021

Stentevang børnehave og vuggestue, Ringe

Stentevang private børnehave og vuggestue, Banevænget 28, 5750 Ringe, søger pædagog til en fuldtidsstilling i vores vuggestue pr. 1. juni 2021. Stentevang er en integreret institution, normeret til 13 vuggestuebørn og 45 børnehavebørn.

Vi er en grøn institution og vi arbejder med friluftsrådets materiale "de grønne spirer" og dermed er naturen, bæredygtighed og økologi også naturlige elementer i vores hverdag.

I vuggestuen arbejder vi med børnenes basale behov for omsorg og nærvær, ligesom vi arbejder med børnenes selvhjulpenhed. For at børnene skal opleve en tryg og udviklende hverdag, arbejder vi med rammer og struktur, der justeres i forhold til det enkelte barn. Du skal kunne ?se det store i det små?, have erfaring med og brænde for denne aldersgruppe.

Indrykket: 07-04-2021 09:14:48
Ansøgningsfrist: 22-04-2021 00:00:00
Sales Coordinator
FJ Industries A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
FJ Industries A/S
Sales Coordinator

FJ Industries A/S, Ferritslev

FJ Industries A/S er på en ambitiøs vækstrejse og søger en Sales Coordinator til at understøtte vores B2B-salgsafdeling i Ferritslev på Fyn.

Du bliver en del af et salgsteam, som består af 4 dedikerede og kompetente sælgere i Danmark samt en sælger og salgskoordinator på vores fabrik i Kina. Du får en central rolle som teamets back office-funktion og bliver det afgørende bindeled mellem salgsteam, kunder og den øvrige del af virksomheden i ind- og udland.

Stillingen er nyoprettet, og du får derfor god mulighed for at præge jobbet og arbejdsopgaverne. Du refererer direkte til Salgsdirektøren.

FJ Industries A/S
Indrykket: 01-04-2021 16:58:28
Ansøgningsfrist: 22-04-2021 00:00:00
Driftsleder til frilandsgartneri i vækst
Greenpeas A/S
Fyn
5853 Ørbæk
Greenpeas A/SDriftsleder til frilandsgartneri i vækst

Greenpeas A/S, Ørbæk

Selvstændig og ansvarsbevidst driftsleder søges til international gartnerivirksomhed i vækst.

GreenPeas er Europas største producent af friske grønne ærter, der anvendes til snack, i salater og til madlavning. Afsætningen finder sted på det danske og europæiske grossist- og detailhandelsmarked.

GreenPeas søger en visionær driftsleder, der både er i stand til at planlægge og etablere nye produktioner og udvikle konkurrenceevnen i de eksisterende samt varetage den daglige ledelse og deltage i de praktiske arbejder efter behov.

Driftslederen skal varetage det overordnede ansvar for dyrknings- og høstfunktionerne i den danske produktion samt varetage den daglige koordinering med virksomhedens salgsfunktion.

Indrykket: 31-03-2021 16:45:35
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Industritekniker, mekaniker, kleinsmed eller noget helt andet
KEN Hygiene Systems A/S
Fyn
5672 Broby
KEN Hygiene Systems A/S
Industritekniker, mekaniker, kleinsmed eller noget helt andet

KEN Hygiene Systems A/S, Broby

Som medarbejder i vores prototypeværksted i udviklingsafdelingen er du med til at sikre, at kravene til udvikling af nye produkter er i fokus, og du skal hjælpe os med at udvikle de bedste og mest konkurrencedygtige produkter. Vores desinficerende maskiner er med til at eliminere smitte på hospitaler, laboratorier og i køkkener og sikrer, at kritisk udstyr er i hygiejnisk topklasse.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

 • Opbygning og test af funktionsmodeller og prototyper.
 • Udvikling og optimering af vores produkter sammen med det øvrige team af konstruktører og softwareudviklere.
 • Support til produktion, montage og slutafprøvning under implementering af nye produkter.
KEN Hygiene Systems A/S
Indrykket: 31-03-2021 12:56:33
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Produktkonsulent
Bio Circle Surface Technology ApS
Fyn
5750 Ringe
Skelmose ApSProduktkonsulent

Skelmose ApS søger for Bio-Circle i Ringe

Brænder du for opsøgende salg?

Ønsker du, som vi, at bidrage til at gøre danske virksomheder mere ?grønne?? Brænder du for salg, at opsøge nye kunder i hele Danmark og har du interesse i at være med til at udbygge vort kundenet, så er det måske dig, der er Bio-Circles nye produktkonsulent?

I stillingen får du med udgangspunkt i hele vores produktportefølje som hovedopgave at stå for det opsøgende salg af Bio-Circles produkter til nye potentielle kunder i hele Danmark ? herunder blandt andet ansvar for:

 • Øge Bio-Circles omsætning på kunder i Danmark
 • Værdibaseret og løsningsorienteret salg og rådgivning til nye kunder
 • Afholdelse af effektive salgsbesøg med det rette mix af fokus på salg og teknisk rådgivning
Indrykket: 31-03-2021 11:45:34
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Økonomichef
Kildemoes A/S
Fyn
5792 Årslev
PeopleLink
Økonomichef

PeopleLink søger for Kildemoes i Årslev

Som Økonomichef hos Kildemoes får du en nøglerolle i et dedikeret team, som står bag et af Danmarks stærkeste cykelbrands ? Kildemoes. Dit ansvar favner bredt, idet du sammen med den øvrige del af den danske ledelse refererer til gruppens Adm. direktør, som er placeret delvist i Danmark og Sverige.

Du kommer til at arbejde med hele paletten af opgaver, der ligger indenfor økonomiområdet og blandt de primære kan nævnes:

 • Budgettering og forecasting
 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab
 • Rapportering til koncernen

Kildemoes er et af de stærkeste brands indenfor branchen, og med en stærk koncern i ryggen, kan du være med til at cementere denne position. Fra virksomhedens side lægges der vægt på at trivsel og ambition skal gå op i en højere helhed, og her vil du som del af den danske ledelse få en vigtig rolle.

Indrykket: 31-03-2021 05:47:25
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00
Area Sales Manager ? Projects
SKAKO Concrete A/S
Fyn
5600 Faaborg
MatchMakerArea Sales Manager ? Projects

MatchMaker søger for SKAKO Concrete A/S i Faaborg

Til at intensivere virksomhedens fokus og salgsindsats indenfor forretningsområdet Concrete, søges nu en Area Sales Manager til projektsalg i Danmark.

Som Area Sales Manager er det ligeledes dit ansvar proaktivt at tilføre forretningen nye kunder.

Som ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder, vil dine primære opgaver være:

 • Gennemførelse af komplicerede, tekniske salgsprocesser ? herunder rådgivning og sparring.
 • Udvidelse af kundeporteføljen.
 • Planlægning og gennemførelse af salgsbesøg i Danmark.
Indrykket: 30-03-2021 11:12:21
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!
T. Hansen Gruppen A/S
Fyn
5600 Faaborg
Indrykket: 30-03-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00
Souschef - Ringe
jem & fix A/S
Fyn
5750 Ringe
jem & fix A/S
Souschef - Ringe

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
Indrykket: 29-03-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 26-04-2021 00:00:00
Forstander
Den frie Lærerskole
Fyn
5762 Vester Skerninge
Den frie LærerskoleForstander

Den frie Lærerskole, Skerninge

Den frie Lærerskole søger en forstander med kærlighed til undervisning, dannelse, frihed og fællesskab.

Den frie Lærerskole er karakteriseret ved en demokratisk samarbejdskultur, hvor både medarbejdere og studerende aktivt bidrager til det forpligtende skolefællesskab. Det er vigtigt, at forstanderen udøver tydelig ledelse båret af tillid og dialog samt forstår at uddelegere ansvar og sikre gennemsigtighed i organisationen.

Vi søger en forstander, der anskuer undervisning, dannelse, frihed og fællesskab som drivkraft i såvel et teoretisk som et praksisnært perspektiv i en fri læreruddannelse, har fokus på udvikling og er interesseret i, at Den frie Lærerskole spiller en vigtig rolle i samfundet.

Indrykket: 25-03-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 21-04-2021 00:00:00
Industrielektriker/Automatikmekaniker/Elektriker
SKAKO Concrete A/S
Fyn
5600 Faaborg
SKAKO Vibration A/S
Industrielektriker/Automatikmekaniker/Elektriker

SKAKO Vibration A/S, Faaborg

Da vi oplever fortsat stigende salg, søger vi en medarbejder med uddannelse som industritekniker, automatikmekaniker, elektriker eller lign. med interesse for mekanisk montage.

Du skal have kendskab til programmering og fejlretning af PLC?er, men der vil selvfølgelig være en grundig oplæring i vores systemer. Kendskab med Siemens TIA Portal V16 vil være en fordel. Opgaver indenfor mekanisk montage kan forekomme.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Samling, montage og test af vores standardstyringer.
 • Afprøvning af vores vejesystemer og hejs, herunder fejlretning i samarbejde med vores el-konstruktion.
 • Elektrisk montage af kabler, bokse m.v. på vores maskiner.
SKAKO Vibration A/S
Indrykket: 25-03-2021 08:45:33
Ansøgningsfrist: 26-04-2021 00:00:00
Rustfast klejnsmed til international virksomhed
KEN Hygiene Systems A/S
Fyn
5672 Broby
KEN Hygiene Systems A/S
Rustfast klejnsmed til international virksomhed

KEN Hygiene Systems A/S, Broby

KEN HYGIENE SYSTEMS udvikler og producerer desinficerende maskiner til catering-, life science- og hospitalsbranchen.

Som medarbejder hos KEN er du med til at sikre, at vores løsninger lever op til de strengeste krav og standarder på markedet og anvendes i brancher og på arbejdspladser, hvor bakterier og smittefare skal elimineres, og hvor høj hygiejne har topprioritet.

Du vil få din daglige gang på vores fabrik i Brobyværk, hvor du sammen med en masse gode kollegaer får mulighed for rigtig god oplæring og gode kollegiale forhold.

Dine primære opgaver bliver:

 • Tigsvejs i tyndplade 0,8-3 mm
 • Pladebearbejdning
 • Fremstilling af udstyr til vores maskiner
KEN Hygiene Systems A/S
Indrykket: 23-03-2021 15:10:32
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Underviser i dansk pr. 1. august 2021
Den frie Lærerskole
Fyn
5762 Vester Skerninge
Den frie LærerskoleUnderviser i dansk pr. 1. august 2021

Den frie Lærerskole, Vester Skerninge

Vi søger en underviser med relevant uddannelsesmæssig baggrund på videregående niveau og med praktiske erfaringer fra undervisning i grundskolen.

Vi forventer lyst og vilje til at indgå i en praksisnær uddannelse, hvor velbegrundet faglighed, demokratisk dannelse, livsoplysning og professionsidentitet er nøglebegreber.

Uddannelsen er tilrettelagt i et levende og udfordrende undervisningsmiljø med klare forventninger til faglig tyngde og varierede og eksperimenterende undervisningsforløb.

Du skal være et rummeligt menneske overfor skolens virkelighed og de studerendes forskellighed, og du skal kunne arbejde med danskfaget i forhold til hele uddannelsens kultur.

Ud over linjefaget Dansk indeholder stillingen undervisning i fællesfagene Sproget og Fortælling samt vejledning i forbindelse med større opgaver, praktik samt særlige undervisningsforløb.

Indrykket: 22-03-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 19-04-2021 00:00:00
Hjemly Idrætsefterskole søger en leder
Fyn
5750 Ringe
Indrykket: 16-04-2021 17:46:19
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland