1210 job i Region Fyn 120 job i dette område
1210 job i Region Fyn 120 job i dette område

top job

Vil du være frontløber på outsourcing og contract management i Bankdata?
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataVil du være frontløber på outsourcing og contract management i Bankdata?

Bankdata, Fredericia

Lige nu er vi i Bankdata i gang med at professionalisere vores sourcing-processer. Og her har vi brug for dig.

Her får du muligheden for at stå i spidsen for at opbygge og implementere nye processer, som understøtter Outsourcingbekendtgørelsen; et område, som kommer til at vokse stødt ? og helt i takt med din egen udviklingsrejse.

Du får som outsourcingansvarlig en helt ny rolle og dermed også ansvaret for at opbygge og implementere området i Bankdata. Vi skal kunne overvåge og kontrollere, at vores outsourcingsaftaler lever op til Outsourcingbekendtgørelsen for pengeinstitutter. Det betyder, at der skal etableres et outsourcingregister over al outsourcing, og du kommer desuden til at sørge for styring, overvågning og kontrol af outsourcing, herunder at opsætte årshjul for opfølgning og rapportering.

Indrykket: 21-01-2021 00:01:19
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00
Sygeplejerske til udekørende Distrikt 4, Plejen
Fredericia Kommune
Syddanmark
7000 Fredericia
Fredericia KommuneSygeplejerske til udekørende Distrikt 4, Plejen

Fredericia Kommune

En af vores sygeplejersker har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en sygeplejerske til hjemmesygeplejen, så hvis du brænder for hjemmesygeplejen ? så skal du læse mere her!

Er du uddannet sygeplejerske og har team-ånd? Prioriterer du det tværfaglige samarbejde? Vil du have en foranderlig arbejdsdag med mange udfordringer i borgernes hjem? Vægter du kvalitet og høj faglighed? Så har vi jobbet til dig.

Vi tilbyder

 • En hverdag med mange sygeplejefaglige udfordringer
 • Daglig sparring med dine sygeplejekollegaer, såvel som dit team, bestående af SSH, SSA, husassistenter og en terapeut
 • God introduktion og mentorordning
Indrykket: 21-01-2021 00:01:17
Ansøgningsfrist: 18-02-2021 00:00:00
Software developer/business consultant ? datahaj til Data Warehouse i vores Modelling & Solutions- eller Business Intelligence-team
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataSoftware developer/business consultant ? datahaj til Data Warehouse i vores Modelling & Solutions- eller Business Intelligence-team

Bankdata, Fredericia

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed?

Så får du her muligheden for at spille en vigtig rolle i at sørge for, at vores kunder ? bankerne ? får værdifulde indsigter, der sætter dem et skridt foran konkurrenterne.

?Du bliver desuden en del af et team, hvor vi virkelig har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Og fordi vi har en stærk forbedringskultur, får du også rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre dig,? fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.
Indrykket: 20-01-2021 15:00:20
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00
IT-ingeniør ? har du lyst til at bygge fremtidens Data Warehouse?
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataIT-ingeniør ? har du lyst til at bygge fremtidens Data Warehouse?

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at flytte vores Data Warehouse fra on-premise-løsninger hen imod DevOps og måske en cloudbaseret fremtid?

Vi vil i de kommende år starte rejsen mod en fremtid baseret på cloudteknologi, så har du erfaring på dette område, vil du blive en af vores frontløbere på en fremtid i skyen.

?I et team, hvor både humor og faglighed er i top, vil du blive en del af spændende projekter. Her vil du få muligheden for at arbejde med de nyeste BI-værktøjer fra Microsoft til SAS Institute og få driftsansvar for egne delsystemer i afdelingen,? fortæller afdelingsleder Kim Løhde.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.
Indrykket: 20-01-2021 14:58:36
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00
Hartmanns i Fredericia søger branchens bedste vikarkonsulent
Hartmanns A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Hartmanns A/SHartmanns i Fredericia søger branchens bedste vikarkonsulent

Hartmanns A/S, Fredericia

Du kan lide, at din hverdag er præget af mange deadlines

Som vikarkonsulent sætter du pris på, at to dage ikke er ens. Du har daglig kontakt til mange kunder og kandidater, og en af dine vigtigste opgaver er at være på forkant med kundens behov for bemandingsløsninger. Dit job består i at ekspedere vikarordrer, searche og interviewe kandidater samt indhente referencer. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra branchen.

Det er afgørende, at du er vant til et højt aktivitetsniveau og forstår, at succes skabes af hele holdet og med dedikation og proaktivitet. Ud over det, har du et stort engagement, er fleksibel i forhold til opgaver og tid. Du er vedholdende og formår med tillid at yde ekstraordinær god service over for kunder og kandidater.

Indrykket: 20-01-2021 13:45:56
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
LEAD AUDITOR INDEN FOR PRODUKTCERTIFICERING AF BYGGEPRODUKTER
Bureau Veritas
Syddanmark
7000 Fredericia
Bureau Veritas
LEAD AUDITOR INDEN FOR PRODUKTCERTIFICERING AF BYGGEPRODUKTER

Bureau Veritas, Fredericia

Bureau Veritas

Har du viden om bygge-/anlægsprojekter, asfalt- og bitumenprodukter, bygningsisolering og teknisk varmeisolering eller andre byggeprodukter? Så bliv en del af et dynamisk arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende opgaver.

Vi søger en Lead Auditor inden for produktcertificering af byggeprodukter.

Jobbet er meget udadvendt, og du skal forvente en del rejse-/udedage primært i Danmark, hvor du er på audit hos vores kunder. I forlængelse af audits bliver der udfærdiget rapporter og eventuel opfølgning med kunderne. Dette er med til at sikre, at vores kunder overholder specifikke branchestandarder.

Bureau Veritas
Indrykket: 20-01-2021 09:06:55
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Softwareudviklere til udvikling af fremtidens intelligente planlægningssystem
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Softwareudviklere til udvikling af fremtidens intelligente planlægningssystem

Energinet, Fredericia

Nu har du muligheden for at blive en del af en agil udviklingsorganisation, hvor opgaverne har stor betydning for samfundet ? med direkte reference til den grønne omstilling!

Energinet

Du bliver en del af et udviklingsområde i et af vores cross-funktionelle teams, hvor både erfaringsniveauet og humoren er høj. Vi sørger for en arbejdsplads, der er spændende at møde ind til. Der er mulighed for at deltage i hackatons og andre tværfaglige læringsaktiviteter. Hver dag sigter vi efter at blive bedre sammen både individuelt og som et team.

Du indgår i en ART (Agile Release Train), som leverer IT-understøttelse af Energinets kontrolcenter med integrationer til nordiske og europæiske platforme ? alt sammen for at sikre markedsdriften og balancen i elnettet.

Energinet
Indrykket: 20-01-2021 00:01:55
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Bildisponent til PostNord Logistics A/S i Taulov
PostNord Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
PostNord DanmarkBildisponent til PostNord Logistics A/S i Taulov

PostNord Danmark

Vores pakketerminal i Taulov danner rammen for et stærkt disponeringscenter med ansvaret for styring af vores nationale biltrafikker, hvor vi står og mangler netop dig til start snarest muligt!

Du vil blive en del af vores Road Freight-enhed med 12 engagerede og kompetente kollegaer. Her vil du indgå i et mindre team med selvkørende og ambitiøse kollegaer.

Teamet har det overordnede ansvar for eksekvering af vores nationale linehauls, samt disponering af gods for vores eksterne kunder.

Din arbejdsopgave vil bestå i at sikre effektiv disponering af transporter i Danmark, hvor du vil få en stor kontaktflade til kunder, chauffører og vognmænd.

Indrykket: 19-01-2021 16:14:29
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00
Teknisk projektleder til at forbedre driften af eltransmissionsnettet
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Teknisk projektleder til at forbedre driften af eltransmissionsnettet

Energinet, Fredericia

Vil du være ansvarlig for at realisere tiltag til at forbedre driften af eltransmissionsnettet? Så bliv teknisk projektleder i Energinet, hvor du med stærke samarbejdsevner og en struktureret tilgang er med til at sikre en høj elforsyningssikkerhed og understøtte den grønne omstilling.

Energinet

Som teknisk projektleder er du overordnet ansvarlig for at realisere tiltag til at forbedre og udvikle driften af eltransmissionsnettet. Konkret omsætter du tiltag til praksis i Energinets kontrolcenter eller det fysiske elsystem ved at samle relevante fagspecialister.

Du sikrer god forventningsafstemning og følger løbende op på, at fagspecialisterne i tværgående samarbejde sikrer gennemførelsen af tiltag inden for den aftalte deadline, kvalitet og økonomi, ligesom du sikrer en smidig proces med koordinering og inddragelse af alle relevante interessenter.

Energinet
Indrykket: 19-01-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
ALD Automotive i Fredericia søger passioneret Car Advisor
ALD Automotive A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
ALD Automotive A/S
ALD Automotive i Fredericia søger passioneret Car Advisor

ALD Automotive A/S, Fredericia

Brænder du for biler, har du god talforståelse og besidder du en særlig evne til at yde rådgivning og service af høj kvalitet? Hos ALD Automotive søger vi en passioneret Car Advisor til at rådgive brugerne hos nogle af Danmarks største virksomheder om deres valg af firmabil og sikre dem en ultimativ køreoplevelse.

I samarbejde med teamets Key Account Managers vil du som Car Advisor skulle rådgive og servicere brugerne om, hvilke biler de har mulighed for at vælge mellem. I din rolle skal du sikre rådgivning om den enkelte kundes bilpolitik og have fokus på ?best buy?.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Proaktiv rådgivning til brugerne om valg af firmabil baseret på kundens bilpolitik såvel som den enkelte brugers ønsker
 • Feedback på alle henvendelser i henhold til de aftalte tids- og kvalitetsnormer
 • Udarbejdelse af leasingtilbud og -kontrakter
ALD Automotive A/S
Indrykket: 19-01-2021 13:08:27
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Selvstændig og analytisk stærk Finansiel Business Partner
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Indrykket: 19-01-2021 12:45:56
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Shell Raffinaderiet søger en Turnaround Planlægger
A/S Dansk Shell
Syddanmark
7000 Fredericia
A/S Dansk ShellShell Raffinaderiet søger en Turnaround Planlægger

A/S Dansk Shell, Fredericia

Er du et dygtigt projekt- eller vedligehold planlægger og trænger du til nye udfordringer, så er du måske vores nye kollega i Turnaround teamet.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, men dog må der påregnes forlænget arbejdstid i forbindelse med Turnarounds og andre større driftsstop af anlæggene. Desuden forventes der fleksibilitet i forbindelse med overarbejde, når behovet opstår.

Vi søger en dygtig planlægger med følgende egenskaber:

 • Høj grad af teknisk viden indenfor planlægning af forskellige discipliner (mekanisk, isolering, stilladser, kranarbejde etc).
 • Erfaring med anvendelse af industri normer og standarder for rette planlægning.
Indrykket: 19-01-2021 07:45:32
Ansøgningsfrist: 02-02-2021 00:00:00
Projektingeniør
Airco Process Technology
Syddanmark
7000 Fredericia
PeopleLinkProjektingeniør

PeopleLink søger for Airco DIET i Fredericia

Udvikling af et nyt teknologiben med afsæt i kendte processer

Airco DIET leverer højt specialiseret procesudstyr til en afgrænset niche indenfor tobaksindustrien og er her den primære leverandør world wide. Organisationen har derfor et højt kompetenceniveau indenfor denne type procesudstyr, men samtidig en strategisk beslutning om gradvist at transformere forretningen over mod udvikling af procesudstyr til opgradering af Biogas ? og dermed blive en aktiv spiller i den grønne omstilling.

Som Projektingeniør har du en central rolle i afviklingen af store internationale projekter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Airco Process Technologys specialister indenfor proces, konstruktion, styring og logistik ? og du får mulighed for at spille en aktiv rolle indenfor flere af de nævnte discipliner.

Indrykket: 19-01-2021 00:02:35
Ansøgningsfrist: 14-02-2021 00:00:00
Distriktsleder til Hybyhus, Leve bo og specialenhederne
Fredericia Kommune
Syddanmark
7000 Fredericia
Fredericia KommuneDistriktsleder til Hybyhus, Leve bo og specialenhederne

Fredericia Kommune, Fredericia

Har du gode lederegenskaber ? er du handlekraftig og dynamisk, men med begge ben på jorden, og har du humor og varme, så se her:

Hybyhus er et stort plejehjem, der består af 3 distrikter, Leve bo, specialenheder og plejeboliger, i alt 84 boliger i et hus. Vi vægter, at vores plejehjem er et dejligt sted at bo og arbejde, og hvor vi sætter borgeren i centrum.

Som distriktsleder vil du få ansvaret for 2 af distrikterne:

 • Distrikt 13 består af demens boliger, hos os er det 3 Leve-Bo afdelinger, hvor den ene afdeling har 5 aflastningspladser for mennesker med demens.
 • Distrikt 14 er 2 enheder, den ene er for gerontopsykiatriske borgere, og den anden er for yngre med alkoholrelateret demens.
Indrykket: 18-01-2021 15:51:02
Ansøgningsfrist: 15-02-2021 00:00:00
Centerleder til demensplejehjemmet Rosenlunden
Fredericia Kommune
Syddanmark
7000 Fredericia
Fredericia KommuneCenterleder til demensplejehjemmet Rosenlunden

Fredericia Kommune

Har du gode lederegenskaber?
Er du handlekraftig og dynamisk men med begge ben på jorden?
Har du humor og varme?

Plejehjemmet Rosenlunden er et lille plejehjem med 23 boliger, som ligger lige uden for voldene, men tæt på byen. Plejehjemmet er for borgere med en demenssygdom.

Vi forventer, at du

 • har ledelseserfaring, vægter god ledelse og kan leve op til ledelses- og værdigrundlaget i Fredericia Kommune. Du har diplomuddannelse inden for ledelse eller er indstillet på at tage den.
 • har en sundhedsfaglig baggrund og kendskab til principperne for ?Længst muligt i eget liv? og har lyst til at videreudvikle denne tankegang, som på plejehjemmene kommer til udtryk ved ?En god dag ved egen kraft?.
 • ser et bredt samarbejde som grundlæggende for et godt plejehjem, faglig udvikling som en naturlig del af hverdagen og en attraktiv arbejdsplads som et middel til at skabe de bedste rammer for hjemmets borgere.
Indrykket: 18-01-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Bliv forretningskonsulent og bindeleddet mellem banker og vores visionære IT-produkter
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataBliv forretningskonsulent og bindeleddet mellem banker og vores visionære IT-produkter

Bankdata, Fredericia

Vil du spille en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til aktie- og obligationshandel, som bruges af pengeinstitutter og deres kunder i hele landet?

Som vores nye forretningskonsulent bliver du en del af vores tradeteam, der laver handelsløsninger og integrationer til forskellige typer af handelsløsninger, herunder trading af aktier og obligationer. Det betyder vores kunder kan sørge for, at en aktiehandel kan gå automatisk igennem uden problemer ? og uden at vores kunder behøver at røre en finger.

Din rolle er todelt, da du både supporterer og rådgiver de 9 banker, der er vores kunder og ejere, samt står i spidsen for udviklingsprojekter og oversætter vores kunders behov til innovative IT-løsninger. Det betyder, at du får en stor kontaktflade til både interne og eksterne interessenter og gør brug af den specialistviden, du finder hos alle dine kolleger.

Indrykket: 18-01-2021 15:08:33
Ansøgningsfrist: 14-02-2021 00:00:00
Domænearkitekt ? lav opskriften for vores fremtidige IT
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataDomænearkitekt ? lav opskriften for vores fremtidige IT

Bankdata, Fredericia

Trives du i en hverdag, hvor du både får lov til at forme afdelingens fremtid og samtidig har hænderne nede i den praktiske surdej? Og kunne du tænke dig at arbejde med kompleksitet i en virksomhed, som tilbyder fantastiske udviklingsmuligheder?

Som vores nye domænearkitekt i afdelingen Compliance Kapitalmarked kommer du til at arbejde med 3 overordnede områder, som har en nogenlunde ligelig fordeling rent arbejdsmæssigt.

 • Fremadskuende, strategiske projekter. Her får du sammen med dine 2 tætteste kollegaer, som også er domænearkitekter, muligheden for at gå et skridt foran og sætte dit præg på, hvordan it-udviklingen i afdelingen skal se ud fremadrettet ? fx de næste 5 år.
 • Strategisk arkitekturarbejde. På tværs af teams understøtter du de nuværende strategiske projekter og sikrer, at de arkitekturmæssigt hænger sammen.
Indrykket: 18-01-2021 09:45:34
Ansøgningsfrist: 14-02-2021 00:00:00
Forretningsorienteret controller søges til stor energivirksomhed i Fredericia
Syddanmark
7000 Fredericia
ProSelectionForretningsorienteret controller søges til stor energivirksomhed i Fredericia

ProSelection søger for kunde

Som controller bliver du ansvarlig for controlling af større investeringer (over 100 mio.). Du vil være med fra start til slut i projekter, hvor du som uafhængig part udfordrer og sparrer med bl.a. projektlederne (typisk direktører/ledere fra datterselskaber) for at sikre projektets kvalitet.

Controlleren vil også konsolidere investeringsplaner og udfordre og sikre, at forretningen beskriver de væsentligste forudsætninger, usikkerheder og risici i de enkelte projekter således, at der på koncernniveau skabes gennemsigtighed for den øverste ledelse og bestyrelsen.

Du får en alsidig hverdag i en udadvendt funktion, hvor du er med til at påvirke nogle af Danmarks største investeringer indenfor grøn omstilling. Du bliver en del af en koncernøkonomifunktion, der består af 11 erfarne medarbejdere samt organisationens koncernøkonomidirektør, som du vil referere til.

Indrykket: 15-01-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 12-03-2021 00:00:00
SAP Master Data Consultant
DLG
Syddanmark
7000 Fredericia
DLGSAP Master Data Consultant

DLG, Fredericia

Have you over the years taken a keen interest in Master Data, and are you ready to take this interest to a higher level? Would you like to play a pivoting role in making centrally defined MDM processes and master data aligned across companies in a large international organisation? Then this role could be your next career move.

You will join DLG Group?s IT Solutions team which consists of approx. 30 internal solution consultants and developers. We cooperate cross-border and are located in both Denmark and Germany.

Our team will play a key role in a new SAP S/4 Programme, being responsible for designing, building and implementing the future solutions ? including an essential master data harmonisation.

Indrykket: 15-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Transportlærling
PostNord Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
PostNord DanmarkTransportlærling

PostNord Danmark, Fredericia

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks største logistikvirksomheder med fart på hverdagen og fokus på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder?

Nu kan du blive transportlærling i et af vores professionelle teams i PostNord Danmark Transport.

 • Kørselsafdelingen ligger på Snaremosevej 65, 7000 Fredericia
 • Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge
 • Du har vagter, der kan ligge fast på følgende tidspunkter af døgnet: dag, eftermiddag/aften og nat
 • Opstart vil være senest pr. 1. april 2021

Vi er midt i en spændende transformationsproces, hvor e-handel og pakkemængder er stærkt stigende, og vi har derfor brug for dig!

Indrykket: 15-01-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Transportplanlægger til DLG
DLG
Syddanmark
7000 Fredericia
DLGTransportplanlægger til DLG

DLG, Fredericia

Vi søger en ny kollega til vores planlægningsafdeling i DLG. I afdelingen er vi 18 kollegaer og i samarbejde håndterer vi dagligt transportplanlægningen for ca. 350 biler med landsdækkende levering af bulk-, foder- og sækkevarer fordelt på suge-/blæsebil, kran og tipbiler.

Planlægningsafdelingen er delt op i mindre teams med forskellige ansvarsområder, og vi søger en transportplanlægger til vores team med ansvar for planlægning af ladvogne.

Dine primære arbejdsopgaver er at:

 • Planlægge den daglige transport i tæt dialog med vognmænd og chauffører
 • Koordinere intern transport i DLG i samråd med driften og de øvrige i teamet
 • Medvirke til løbende forbedringer ? både på kort og lang sigt
Indrykket: 15-01-2021 07:45:32
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Geografisk fagspecialist for afvanding ? Midt- og Nordjylland
Banedanmark
Syddanmark
7000 Fredericia
Banedanmark
Geografisk fagspecialist for afvanding ? Midt- og Nordjylland

Banedanmark, Fredericia

Som vores nye geografisk fagspecialist for afvanding bliver du en del af Forst divisionen i Infrastruktur, hvor vi arbejder med forstfaglige forhold, afvanding og geoteknik. Det er vores ansvar, at sikre den daglige drift af jernbanen indenfor faget, og sørge for, at fremtidige projekter og naboer lever op til gældende krav for Banedanmark.

Du bliver en del at et teknisk team på 10 medarbejdere, der samlet løfter afvandingen og geoteknikken, hvor alles forskellige fagligheder komplimenterer hinanden, og vi tager os tiden til faglige sparring. Det er vigtigt, at vi holder os opdaterede omkring udvikling, nye regler og standarder da sikkerhed er et bærende element ved jernbanen.

Banedanmark
Indrykket: 14-01-2021 09:54:48
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
Opsøgende og datadrevet investeringsøkonom til tæt samarbejde med forretningen
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Opsøgende og datadrevet investeringsøkonom til tæt samarbejde med forretningen

Energinet, Fredericia

Vær med til at bidrage til den grønne omstilling, når du med din nysgerrige natur og økonomiske indsigt sikrer objektive investeringsbeslutninger og stærke økonomiske analyser af Energinets investeringer og anlægsaktiver. Energinet

I takt med den grønne omstilling, har vi løbende større behov for at mande op i vores Projektøkonomiafdeling, og vi søger derfor endnu en skarp kollega til vores team. Projektøkonomi arbejder med spændende økonomiopgaver i relation til såvel små som store nationale og internationale anlægsprojekter.

Du får ansvaret for at reviewe beslutningsgrundlag til investeringsbeslutninger og sikre deres objektivitet. Et vigtigt element i dette er at sikre udbredelsen og udviklingen af de anvendte metoder i et tæt samarbejde med afdelingen og forretningen.

Energinet
Indrykket: 14-01-2021 00:01:55
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Sæt dit eget aftryk på millioner af dokumenter som nytænkende software developer
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataSæt dit eget aftryk på millioner af dokumenter som nytænkende software developer

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at påvirke slutbrugere direkte med din fabelagtige og innovative tilgang til software development? Og er du nysgerrig på nye teknologier, og kunne du tænke dig at arbejde med en ny container-baseret tilgang? Så har du her en fed mulighed for at blive en del af Bankdatas Dokumenter og Arkiv-afdeling, hvor vi dagligt udvikler og optimerer dokumenter til vores 9 medlemsbanker.

Som vores nye software developer kommer du til at have en varieret hverdag, hvor kernen er at gentænke, udvikle og optimere vores produkter. I afdelingen Dokumenter og Arkiv leverer vi blandt andet en CCM-platform til vores bankkunder, hvorfra der bliver genereret dokumenter i forbindelse med bolighandler, betingelser osv.

Indrykket: 13-01-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Deco Operators
Ball Beverage Packaging Fredericia A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Ball Beverage Packaging Fredericia A/SDeco Operators

Ball Beverage Packaging Fredericia A/S, Fredericia

Motiveres du af et højt aktivitetsniveau, faglige udfordringer og gode kollegaer?

Vi har travlt i produktionen og søger Deco Operators til flere af vores i alt fem skiftehold. Du vil blive en vigtig medspiller på et hold, hvis vigtigste opgave er, at medvirke til en optimal og effektiv drift, hvor vi når de opstillede produktionsmål, sikrer kvalitetsstandarder og minimerer nedetid og spild. Fremfor alt arbejder vi sikkert og i henhold til vores høje sikkerhedsstandarder.

Som Deco Operator drifter du vores printere samt sikrer den rette tryktekniske kvalitet, hvor optimering og fejlfinding er en basal del af jobbet.

Indrykket: 13-01-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Product owner ? sæt dit præg på vores Core Banking-produkter
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataProduct owner ? sæt dit præg på vores Core Banking-produkter

Bankdata, Fredericia

Har du erfaring med produkter, og kan du motivere og inspirere dit team til at arbejde ud fra compliancekrav? Og har du lyst til at arbejde med Bankdatas 2025-strategi i en fantastisk virksomhed med vanvittigt gode udviklingsmuligheder?

Som vores nye product owner i Team Konto kommer du til at arbejde med vores Core Banking-produkter, som bruges på tværs af virksomheden, herunder årsindberetninger, gebyrer, renter, NemKonto og meget andet. Du får gode muligheder for at sætte dit præg på både produkterne og teamet, når du udarbejder og implementerer din nye produktvision.

Hos Bankdata har vi fokus på det hele menneske og investerer derfor hellere end gerne i din udvikling. Hvis du viser interesse for det, gåpåmod og lyst, så er der eventuelt mulighed for internt at stige i graderne eller komme på kurser eller efteruddannelse.

Indrykket: 13-01-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Erfaren ingeniør til modning og design af el-infrastrukturprojekter
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Erfaren ingeniør til modning og design af el-infrastrukturprojekter

Energinet, Fredericia

Energinet

Energinet og energibranchen er under stor forandring. Om 10 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder, og i 2050 skal Danmark være 100 % uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de ambitiøse klimamål.

Som ingeniør i afdelingen Anlægsdesign og Analyse får du mulighed for at bidrage til at fremtidssikre el-systemet til at kunne understøtte den grønne omstilling og være med til udvikle de nødvendige anlægstekniske løsninger.

Du kan se frem til et udfordrende specialistjob, hvor du arbejder på et højt fagligt niveau og får en bred kontaktflade. Du bliver en del af et stærkt fagmiljø, hvor du får mulighed for at fordybe dig i udvikling og optimering af tekniske løsninger for kommende el-infrastrukturprojekter og bidrage til effektiv realisering af disse.

Energinet
Indrykket: 12-01-2021 11:03:52
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Lead Electrical Engineer
AKVA group Land Based A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
AKVA group Land Based A/SLead Electrical Engineer

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Do you want to work in a company that is driven to produce technological solutions, optimize production and enable a sustainable and cost-efficient aquaculture industry worldwide?

AKVA Group As our Lead Electrical Engineer, you will be an important support for our project groups. You will be responsible for development and maintaining of control descriptions for the plants, establish procedures for quality control of electrical installations on sites and ensuring electrical engineering is on budget and according to time schedule, reporting possible variations to the Project Manager. Furthermore, you will be responsible for continuous development and improvement of the procedures for electrical engineering in the projects.

You will be working together with and support our dedicated Project Managers, Project Engineers and Service department and have contact with clients and electrical suppliers on electrical issues.

Indrykket: 12-01-2021 09:00:19
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Senior Project Manager (re-posting)
AKVA group Land Based A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
AKVA group Land Based A/SSenior Project Manager (re-posting)

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Do you want to work in a company that is driven to produce technological solutions, optimize production and enable a sustainable and cost-efficient aquaculture industry worldwide? Do you have solid project management experience with outstanding management skills and a steady overview?

AKVA Group You will be responsible for some of our largest projects from signing of the contract to handover to the client. You will ensure the project is on track and according to contract during each phase of the project from start to finish.

Responsibilities including but not limited to:

 • Ensuring the project progresses according to contract, time schedule, budget and quality in collaboration with Project Engineers, Technical Designers, stakeholders and client
 • Ensuring engineering and design is done according to contract and is quality controlled
 • Ensuring compliance between client wishes and final product
Indrykket: 12-01-2021 08:52:39
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Electrical Engineer
AKVA group Land Based A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
AKVA group Land Based A/SElectrical Engineer

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Do you want to work in a company that is driven to produce technological solutions, optimize production and enable a sustainable and cost-efficient aquaculture industry worldwide?

AKVA Group As our Electrical Engineer, you will be responsible for engineering and basics for panel production, support and contact to SCADA supplier. Furthermore, you will handle planning and specification of materials and tools for electrical installation together with the project manager.

Responsibilities including but not limited to:

 • General help and support to the project group regarding electrical issues.
 • Create Motor & Signal lists for projects
 • Coordination between Project Group and Panel, SCADA and other electrical equipment suppliers
Indrykket: 12-01-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland