1443 job i Region Fyn 200 job i dette område
1443 job i Region Fyn 200 job i dette område

top job

Klargøringsmedarbejder
JKS A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
JKS søger på vegne af A.L. Del-Pin en medarbejder til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og frem til august (evt. med mulighed for fastansættelse og i den forbindelse flere timer).

A.L. Delpin har travlt og går højsæsonen i møde. Derfor har de brug for dig til at hjælpe dem med klargøring af materiel.

Jobbet indebærer følgende opgaver: vask af forskellig materiel, støvsugning og fjernelse af evt. affald der er efterladt i maskinerne. Derudover tjekkes de forskellige maskiner for skrammer og buler, som de kan have pådraget sig under udlejning, og disse indrapporteres til afdelingschefen.

Skulle der være kunder, der har brug for en hånd til at læsse en maskine eller lignende, falder det dig naturligt at træde til og med et smil få dem hjulpet og sendt godt afsted med deres lejede materiel.


Du skal helst have kørekort, og har du lidt teknisk snilde, er det en fordel, men ikke et krav. Du skal være omhyggelig og sætte en ære i, at det materiel du har klargjort, står skarpt og er klar til en ny udlejning. Ligeledes er du ansvarsbevidst og pålidelig, ja simpelthen ordentlig med det du laver.
Indrykket: 31-03-2021 15:47:33
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 23:59:00
Fredericia: Forretningsudvikler med fokus på grøn logistik
Maritime & Logistics Innovation Denmark
Syddanmark
7000 Fredericia
MARLOGFredericia: Forretningsudvikler med fokus på grøn logistik

MARLOG

Vores erhverv ? det maritime erhverv og logistik ? står over for store udfordringer og muligheder i de kommende år. Med behov for en drastisk reduktion af CO2-udledningerne fra transporten er det nødvendigt, at hele erhvervet i fællesskab gør store fremskridt i løbet af kort tid.

Som forretningsudvikler med fokus på grøn omstilling i MARLOG, og med base i Trekantområdet, er du med til at sikre vækst og innovation i erhvervet og muliggøre specielt den grønne omstilling i det maritime erhverv og logistik.

Dit udgangspunkt er Trekantområdet, med base i Fredericia men med intensivt samarbejde med kollegaer og virksomheder i resten af landet.

Indrykket: 17-04-2021 00:02:39
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Afløser til togrengøring
ISS Facility Services A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
ISS Facility Services A/S
Afløser til togrengøring

ISS Facility Services A/S, Fredericia

Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for cleaning? Så søger ISS en afløser til at træde ind primært ved sygdom.

ISS søger primært natarbejdende afløser til fjern & regional-togrengøring i Fredericia. Du vil til tider også skulle dække dagvagter ved sygdom. Eftersom det er en stilling som afløser er det vigtigt, at du er fleksibel og kan træde ind med kort varsel.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af rengøring af gulve og inventar samt rengøring af toiletter. Du bliver en del af et team på 8-10 medarbejdere, fordelt på alle skift, som sammen sørger for, at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger.

ISS Facility Services A/S
Indrykket: 16-04-2021 18:45:32
Ansøgningsfrist: 30-04-2021 00:00:00
VAGTER TIL DATACENTER I FREDERICIA
Vasik ApS
Syddanmark
7000 Fredericia
Egsgaard HRVAGTER TIL DATACENTER I FREDERICIA

Egsgaard HR søger for Vasik ApS i Fredericia

Er du handlekraftig og er du god til at aflæse situationer? Vil du sikre tryghed gennem sikkerhed? Er retskaffenhed og ærlighed en drivkraft for dig?

Til Datacenter i Fredericia søger vi vagtpersonale til et udfordrende og afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens. Der er tale om en betroet stilling, hvor du kommer til at indgå i et fast team af sikkerhedsvagter, der skal dække dag/aften/nat og weekendvagter i Fredericia.

Ansvarsområder

 • Adgangskontrol Godkendelser og oprettelser; ind- og udlevering af ID-kort, P-kort samt midlertidige adgangskort
 • Overvågning og betjening af sikringsanlæg og sikkerhedskameraer på vagtcentralen
 • Visitation af personale (Metaldetektorer) og køretøjer (Visuel kontrol)
Indrykket: 16-04-2021 16:45:32
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
JOURNALIST TIL BARSELSVIKARIAT
Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation
Syddanmark
7000 Fredericia
Danmarks Fiskeriforening Producent OrganisationJOURNALIST TIL BARSELSVIKARIAT

Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation, Fredericia

HAR DU DE GODE HISTORIER I ÆRMET OG FISKEBLOD I ÅRERNE? SÅ ER DET MÅSKE DIG, DER ER DANMARKS FISKERIFORENINGS BARSELSVIKAR.

Er du frisk på at arbejde for et stolt erhverv, kan du skrive levende, og trives du med en uforudsigelig hverdag, så er det nu, du skal slå til ? Danmarks Fiskeriforening søger nemlig en journalist til et barselsvikariat.

Danmarks Fiskeriforening er hovedorganisationen for dansk erhvervsfiskeri og organiserer fartøjsejere, skippere og mandskab på godt 700 små og store fiskefartøjer fordelt over hele landet.

Vi leder efter en selvstændig og engageret journalist, der ikke går af vejen for at tage sin del af læsset og skrive de store og små historier til foreningens mange kommunikationsplatforme. Du skal kunne skrive til alle medier og vide, hvilke knapper du skal trykke på for at få fiskeriet til at brænde igennem.

Indrykket: 16-04-2021 16:12:22
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Senior Project Manager
AKVA group Land Based A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
AKVA group Land Based A/S
Senior Project Manager

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Do you have the experience to lead complex aquaculture projects typically valued at EUR +100M ? We are extending our team and are looking for a Senior Project Manager with global experience and strong business acumen

The position is reporting to the Head of Projects and is an extension of current team of 7 highly skilled Project Managers, all focused on delivering safe and timely project execution with high degree of customer interaction across a project potfolio of mixed size and complexity.

The position holds a strong opportunity for personal and professional development, as our work enviroment is based on trust and freedom under responsibility.

The job

 • Lead internal team of Project Engineers (Mech/Elec), Technical Designers, Procurement, Supply Chain as well as third parties/vendors.
 • Managing client and contract, including changes in project scope involving all relevant stakeholders.
AKVA group Land Based A/S
Indrykket: 16-04-2021 15:52:28
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Kørselsleder ? Taulov
Dk Logistik A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Dk Logistik A/SKørselsleder ? Taulov

Dk Logistik A/S

Da vores nuværende kørselsleder rejser med hans kæreste til udlandet, så søger vi til vores kontor i Taulov en ny kørselsleder til at indgå i et driftsteam med stor energi og jordnær tone.

DK Logistik er et ungt transportselskab med basis i en håndfuld mennesker med stor indsigt i branchen på flere forskellige plan, og vi er derfor en lille, tæt og uformel administration, hvor nærvær, samarbejde og overblik er nøgleord.

Stillingen omfatter blandt andet følgende opgaver:

 • Daglig disponering, planlægning og optimering, både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer i driftsafdelingen samt lagerpersonalet
 • Kundekontakt i form af support og opfølgning på opgaver via telefon og mail
 • Godt købmandskab og serviceminded
Indrykket: 16-04-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 15-05-2021 00:00:00
Salgsassistent
Dagrofa Foodservice
Syddanmark
7000 Fredericia
Dagrofa Foodservice
Salgsassistent

Dagrofa Foodservice, Fredericia

Dagrofa Foodservice arbejder primært med B2B kunder-indenfor Catering og Foodservice. De vil søge din sparring, når de skal finde de rette varer. Du vil derfor i din rolle bruge en stor del af din tid på at opbygge og udvikle relationer til vores kunder.

Som medarbejder i Dagrofa Foodservice Fredericia kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag ? med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol og kundebetjening.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen og kan blandt andet tilbyde:

 • Et herligt job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • At blive en del af et dygtigt team af engagerede kolleger
 • En grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
Indrykket: 16-04-2021 14:10:32
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
Bogholder (barselsvikariat)
Monjasa
Syddanmark
7000 Fredericia
Monjasa
Bogholder (barselsvikariat)

Monjasa, Fredericia

Har du en fundamental regnskabsforståelse og en naturlig trang og evne til at få tallene til at stemme? Og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og kompetent finansafdeling med stort fokus på værdien ?Smil & Glæde?? Så er du måske den bogholder vi søger til et barselsvikariat på cirka 12 måneder.

Monjasa

Du vil blive en del af et finansteam bestående af 10 talstærke og kompetente medarbejdere, der varetager de finansielle og bogholderimæssige opgaver for en række selskaber i Monjasa-gruppen. Du vil blandt andet få ansvaret for daglige betalinger i de selskaber som finansteamet er ansvarlig for, så din arbejdsdag bliver præget af rutinemæssige opgaver med løbende deadlines samt andre opgaver, der vil bidrage til en spædende og varierende hverdag. Derfor er det vigtigt, at du til enhver tid formår at bringe dine faglige kompetencer og gode samarbejdsevner i spil.

Monjasa
Indrykket: 16-04-2021 13:58:29
Ansøgningsfrist: 09-05-2021 00:00:00
Studentermedhjælper til rejsekontoret
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Studentermedhjælper til rejsekontoret

Energinet, Fredericia

Vil du kickstarte din karriere inden for økonomi med erhvervserfaring fra en spændende virksomhed med en vigtig mission? Kan du kombinere kompetencer inden for kvalitetskontrol og service? Som studentermedhjælper i Energinets rejsekontor bliver du en del af en driftsfunktion, der rammer bredt i en organisation, der arbejder for den grønne omstilling.

Energinet

Som vores nye kollega varetager du driftsopgaver inden for kontrol af rejseafregninger med fokus på forvaltningen af økonomi, medarbejderforhold og IT. Du sikrer, at opgaver løses ensartet og effektivt. Sideløbende håndterer du henvendelser fra organisationen med henblik på vejledning i brugen af rejseafregningsmodulet.

Du trives i en hverdag, hvor du sammen med dine faste opgaver kan håndtere justeringer i vores processer og værktøjer. Opgaveløsningen vil foregå i tæt samarbejde med rejsekontorets procesejer.

Energinet
Indrykket: 16-04-2021 13:00:08
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Debitorchef med stærke lederevner
DLG
Syddanmark
7000 Fredericia
DLGDebitorchef med stærke lederevner

DLG, Fredericia

Vil du stå i spidsen for DLG´s debitorafdeling, og lede og udvikle et engageret og fagligt stærkt hold af medarbejdere? Og vil du være en del af en ambitiøs og værdiskabende koncern, der har fokus på udvikling, samarbejde og trivsel? Så kan dette være den helt rette stilling for dig.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du med dine stærke ledelsesevner kan udvikle og skabe succesfulde resultater til gavn for både medarbejdere og DLG.

Vi er en af Danmarks største virksomheder, som med sin stærke grobund i det danske landbrug har fokus på at være tæt på kunderne, som også er vores ejere. Vi har igennem mange år udvist solide resultater og har fortsat fokus på udvikling og vækst.

Indrykket: 16-04-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
Er du vores nye HR-chef?
Fonden For KFUM?s Soldatermission I Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
Fonden For KFUM’s Soldatermission I DanmarkEr du vores nye HR-chef?

Fonden For KFUM?s Soldatermission I Danmark, Fredericia

Formålet med stillingen er at være den bærende kraft i at styrke og videreudvikle HR-funktioner i hele organisationen, så der til stadighed er et rigtig godt, værdibåret og udviklende arbejdsmiljø på alle områder.

Du har nogen års erfaring fra en HR afdeling, gerne med ledelseserfaring, eller du har været leder i en større organisation gennem en længere årrække. Du har kendskab til efteruddannelsesmuligheder, så du kan spille ind i forhold til flere forskellige faggrupper.

Du er vant til at tilrettelægge og gennemføre introduktions- og uddannelsesforløb, og har muligvis selv undervist på disse. Du har en uddannelse der matcher erfaringen og gerne en lederuddannelse.

Indrykket: 16-04-2021 00:02:41
Ansøgningsfrist: 21-04-2021 00:00:00
Erfaren specialist til kontrol og bekæmpelse af hvidvask
Skattestyrelsen
Syddanmark
7000 Fredericia
SkattestyrelsenErfaren specialist til kontrol og bekæmpelse af hvidvask

Skattestyrelsen, Fredericia

Skat er ikke enkelt ? derfor har vi brug for dig.

Stine er mødt ind efter weekenden. Dagens opgaver ligger klar på skrivebordet - Stine skal i gang med at kontrollere oplysninger fra Hvidvasksekretariatet, og bagefter ligger der en række afgørelser, der skal skrives til borgere og virksomheder. Stine er ansat i din nye afdeling Hvidvaskindsats - Analyse og Koordinering, som er del af hvidvaskindsatsen i Skattestyrelsen.

Spørger man din nye leder Helle ind til arbejdsopgaverne, er det ifølge hende også mangfoldighed og variation, der kendetegner dem: ?Den ene dag vil du kontrollere oplysninger fra Hvidvasksekretariatet, mens du den anden dag kan samarbejde med vores dataanalytikere om at udarbejde analyser/rapporter på baggrund af de kontroller, du har gennemført?.

Skattestyrelsen
Indrykket: 15-04-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 29-04-2021 00:00:00
Kvalitetsbevidste tømrersvende til Service
Egil Rasmussen A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Egil Rasmussen A/SKvalitetsbevidste tømrersvende til Service

Egil Rasmussen A/S, Fredericia

Er du udlært tømrer, har du solid erfaring med servicearbejde og kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores travle serviceafdeling i Taulov søger vi endnu et par dygtige tømrersvende, som skal hjælpe os med fortsat at levere arbejde og service af høj kvalitet til vores faste kunder.

Som tømrersvend i Service vil du blive en del af en afdeling med over 40 medarbejdere opdelt i mindre teams, som kører forsikringsskader og kører fast service for flere boligforeninger, hovedsageligt i Sydjylland og på Fyn.

Indrykket: 15-04-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 13-05-2021 00:00:00
Project Manager
Carlsberg
Syddanmark
7000 Fredericia
Carlsberg
Project Manager

Carlsberg, Fredericia

Do you have high engagement, character and strong project management capabilities? Carlsberg Breweries A/SThen you are probably the one we are looking for as our new Project Manager in Carlsberg Denmark Supply Chain.

Your primary tasks will be to lead projects based on our Stage-gate model and ensure a high level of quality in execution as to scope, time, resources and costs. This could be capex projects, implementation of new products, savings projects and larger cross-organizational strategic projects.

In addition to that we imagine that you;

 • Have a candidate degree within Supply Chain or similar
 • Have at least 5+ years of working experience
Carlsberg
Indrykket: 15-04-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 13-05-2021 00:00:00
Project Engineer - Hydrogen installations
Everfuel
Syddanmark
7000 Fredericia
PRO&COProject Engineer - Hydrogen installations

PRO&CO recruiting on behalf of Everfuel in Herning and Fredericia and Fredericia

Do you have the motivation and ambition to make the world a better place? Everfuel is leading the way to a future of zero emission mobility using green hydrogen and are in need of dedicated colleagues to join them on their hydrogen journey. Are you the next Everfueller?

Everfuel?s mission is to enable European-wide production, distribution and fueling of 100% green hydrogen fuel at prices competitive to traditional fuels.

As Everfuel?s Project Engineer you will be responsible for the engineering support to Everfuel?s Project Managers in relation to the design and building of hydrogen fueling stations and electrolyzers. You will also work closely together with the Project Managers from suppliers of the technical equipment and will be responsible for the application engineering and design.

PRO&CO
Indrykket: 15-04-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 01-06-2021 00:00:00
Senior IT Developer
LEMAN A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
LEMAN A/S
Senior IT Developer

LEMAN A/S, Fredericia

Can you develop and integrate solutions within international transport, freight forwarding and logistics? Then you are the one we are looking for!

You will join a team of developers and business process owners where you daily will be challenged by your colleagues and our business to create best-in-class solutions.

Responsibility and tasks

 • Maintain LEMAN?s IT systems
 • Expand and consolidate existing integrations and applications
 • Develop future system integrations and applications
 • Troubleshooting and correction of existing code (C#, XAML)
LEMAN A/S
Indrykket: 15-04-2021 13:14:48
Ansøgningsfrist: 13-05-2021 00:00:00
Mekaniker til udlejningsvirksomhed i vækst LOXAM A/S, Fredericia
LOXAM A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
LOXAM A/S
Mekaniker til udlejningsvirksomhed i vækst LOXAM A/S, Fredericia

LOXAM A/S

LOXAM ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og har nu plads til en ny mekaniker på holdet. Vi mener, at du får et attraktivt job i en handlingsorienteret virksomhed med fokus på kvalitet og kundeservice samt et stærkt brand i ryggen.

Vi søger en selvkørende og engageret entreprenørmekaniker, som sætter en ære i at levere god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde.

Med reference til den mekanikeransvarlige får du ansvaret for følgende arbejdsopgaver:

 • Reparationer af materiel i eget værksted
 • Daglig vedligeholdelse af materielparken
 • Kvalitetskontrol af materiel
LOXAM A/S
Indrykket: 15-04-2021 13:00:08
Ansøgningsfrist: 29-04-2021 00:00:00
Forwarding Agent
LEMAN A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
LEMAN A/S
Forwarding Agent

LEMAN A/S, Fredericia

Der er fuld fart i hjulene i vores road-division - skal du med?

Vi har travlt i vores road-division, og derfor søger vi nu to disponenter til vores UK- og Vesteuropa-teams, der beskæftiger sig med både import og eksport. Hvert team består af ca. 15 medarbejdere og ledes af en aktivitetschef. Du vil få selvstændigt disponentansvar og sparring fra dygtige og rutinerede kolleger og ledere. Vi har højt til loftet, og afdelingerne kendetegnes ved højt humør og god humor.

Ansvar og arbejdsopgaver:

 • Disponering
 • Daglig kundekontakt og kundepleje i ind- og udland
 • Kontakt til vores samarbejdspartnere
 • Opfølgning på transporter
LEMAN A/S
Indrykket: 15-04-2021 11:07:49
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Process Engineer
Carlsberg
Syddanmark
7000 Fredericia
Carlsberg
Process Engineer

Carlsberg, Fredericia

Carlsberg Breweries A/S

Er du ingeniør på udkig efter et udfordrende job indenfor Supply Chain? Og er du klar til at gribe en unik mulighed i en stilling, hvor du kan gøre en forskel?

Som procesingeniør vil du i dagligdagen arbejde tæt sammen med linjeleder, teknisk leder og resten af teamet på kolonnen, hvor dine ansvarsområder vil være:

 • Støtte implementeringen af Carlsberg Excellence rejsen med træning og coaching af teamet på kolonnen
 • Implementering og vedligehold af alle standarder indenfor fødevare- og personlig sikkerhed.
 • Understøtte træning af alle operatører i tæt samarbejde med HSE og Kvalitetsafdelingen
Carlsberg
Indrykket: 15-04-2021 09:00:45
Ansøgningsfrist: 30-04-2021 00:00:00
Produkttekniker til NCC Industry - Sektor Asfalt
NCC Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
NCC Danmark
Produkttekniker til NCC Industry - Sektor Asfalt

NCC Danmark, Fredericia

Er du en erfaren laboratorie- eller procestekniker med kendskab til produktionsprocesser og produktsammensætning?

Som produkttekniker får du en meget varieret hverdag. Dine arbejdstider kan være svingende, da du supporterer vores fabrikker og entrepriseledere. Du har stor frihed, for du styrer selv din kalender og koordinerer dine møder og opgaver, som er mange og forskelligartede:

 • Du deltager i vejsyn i forbindelse med tilbudsgivning, rådgivning,
 • reklamationssagsbehandling, overvågning af produkter m.m.
 • Du bistår entrepriseafdelingerne med teknisk viden som sparring og på kunde- og opstartsmøder.
NCC Danmark
Indrykket: 14-04-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Sygeplejerske til stærkt sygeplejeteam på Hannerup Pleje og Rehabilitering
Fredericia Kommune
Syddanmark
7000 Fredericia
Fredericia KommuneSygeplejerske til stærkt sygeplejeteam på Hannerup Pleje og Rehabilitering

Fredericia Kommune

Vi søger en sygeplejerske til Hannerup Pleje og Rehabilitering. Her kommer du til at indgå i et team med 2 erfarne aftenvagter samt 4 erfarne dagvagter. Du kommer til at arbejde hver 3. weekend og du vil i gennemsnit have 1 dagvagt og 2 aftenvagter om ugen.

Der er et stort flow og stor variation i jobbet, som kan rumme alt fra borgere, der har kognitive udfordringer, til nyopererede borgere samt arbejdsopgaver, der kan strække sig fra palliation til genoptræning ift. at genvinde funktioner og komme tilbage til eget hjem. Som sygeplejerske i aftenvagt er du en del af et team bestående af dig som sygeplejerske, 4 social- og sundhedsassistenter og 1 sygehjælper. Der vil være en del af vagten, der går med sygeplejefaglige opgaver og derudover vil du deltage i de øvrige arbejdsopgaver i samarbejde med dine aftenkollegaer.

Indrykket: 14-04-2021 12:56:21
Ansøgningsfrist: 01-05-2021 00:00:00
Elektriker
EL:CON A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
EL:CON A/S
Elektriker

EL:CON A/S, Fredericia

Vil du være en del af en moderne, velkørende og ambitiøs virksomhed som vores nye elektriker?

Til vores afdeling i Fredericia søger vi lige nu en elektriker til service- og industriopgaver. I EL:CON bliver du en del af en velfungerende virksomhed med gode og stabile arbejdsforhold og store ambitioner inden for grøn omstilling.

I serviceafdelingen i Fredericia varetager vi en række forskellige opgaver, og der er derfor mulighed for at arbejde med nedenstående opgavetyper efter dine ønsker og kompetencer:

 • Forsikringsopgaver for flere selskaber
 • Opgaver hos større lokale og landsdækkende industrikunder
 • Spjældopgaver for lokale og store landsdækkende kunder
 • Installering af opladningsløsninger til elbiler
EL:CON A/S
Indrykket: 14-04-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Hjemmeplejeleder til Distrikt 3, Plejen
Fredericia Kommune
Syddanmark
7000 Fredericia
Fredericia KommuneHjemmeplejeleder til Distrikt 3, Plejen

Fredericia Kommune

HJEMMEPLEJELEDER MED HÅR PÅ BRYSTET, HJERTET PÅ RETTE STED, HØJE AMBITIONER OG MED HANG TIL HERLIGE MEDARBEJDERE, KOLLEGER OG HAVUDSIGT

Vi søger en erfaren og tydelig leder, som viser vejen og går forrest, men som også kan holde sig i baggrunden og støtte op. Du bliver leder for to tværfaglige teams, som er sammensat af husassistenter, sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker og en terapeut.

Din rolle bliver først og fremmest at sætte rammen og vise vejen. Distriktet er i proces med at gå fra tre til to teams, og det bliver din opgave at understøtte struktur, værdier og arbejdsgange i de nye tværfaglige teams.

Du får succes hos os, når du brænder for at gøre en positiv forskel for hjemmeboende borgere og medarbejdere i Distrikt 3, og elsker en foranderlig og meningsfuld arbejdsdag, hvor dit engagement og humør får en afgørende betydning.

Indrykket: 14-04-2021 09:53:05
Ansøgningsfrist: 19-04-2021 00:00:00
Drawing Engineer
DEME Offshore
Syddanmark
7000 Fredericia
DEME OffshoreDrawing Engineer

DEME Offshore, Fredericia

Som Drawning Engineer vil du blive en del af vores Engineering and Technical Development-team på kontoret i Fredericia. Du vil arbejde med forskellige designopgaver og støtte projektingeniørerne med 2D- og 3D-modelleringsaktiviteter. Du vil referere til vores Head of Engineering.

Dine ansvarsområder

 • Støtte projektingeniørerne og projektlederne med designopgaver
 • Udarbejde belastningsplaner og højdevurderingsplaner
 • Udarbejde skibspositionsplaner
Indrykket: 14-04-2021 07:56:21
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Shell Raffinaderiet søger Produktionsspecialist til råolieterminalen
A/S Dansk Shell
Syddanmark
7000 Fredericia
A/S Dansk ShellShell Raffinaderiet søger Produktionsspecialist til råolieterminalen

A/S Dansk Shell, Fredericia

Til driftsafdelingen på raffinaderiet søges en maskinmester, procesoperatør eller teknisk dygtig håndværker til at indgå i et velfungerende team, som arbejder med bla. driftssupport, projekter og mindre anlægsændringer på råolieterminalen.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer på fast daghold, dog må der påregnes overtid i forbindelse med driftsstop. Desuden forventes en vis fleksibilitet i forbindelse med overarbejde når behovet opstår.

Du vil få til opgave at støtte den daglige drift i samarbejde med teknologiafdelingen samt sikre kommunikation på tværs af afdelinger og virksomheder. Herudover vil tilsikring af , at driftsprocedurer er opdaterede, bestilling af kemikalier, deltagelse i projekter samt planlægning af mindre stop og anlægsændringer høre til dit arbejdsfelt.

Indrykket: 13-04-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00
Machine Learning Engineer for Energinets data science-platform
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Machine Learning Engineer for Energinets data science-platform

Energinet, Fredericia

Bliv en del af vores Analytics & Reporting-team, og vær med til at drive udviklingen af Energinets nye data science-platform. Data science og intelligent brug af data er centralt for at lykkes med den grønne omstilling, og data science-platformen er et af håndtagene. Efter en intensiv periode, hvor vi har etableret en baseline og idriftsat platformens version 1, skal vi nu sikre den fortsatte udvikling og udrulning af data science-projekter i platformen.

Som Machine Learning Engineer operationaliserer du data science-projekter på platformen ved at:

Energinet
 • Arbejde tæt sammen med Energinets data scientists under udvikling, test, deployment, skalering, optimering og vedligehold
 • Monitorere kørende løsninger på platformen
 • Have fokus på og videreformidle gode, state-of-the-art udviklingspraksisser
Energinet
Indrykket: 13-04-2021 10:53:05
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
Situation Managers til drift af kritisk infrastruktur
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Situation Managers til drift af kritisk infrastruktur

Energinet, Fredericia

Har du bred viden om IT ? og får du energi af at være i brændpunktet for IT-løsninger, der er kritiske for Danmarks energiforsyning her og nu ? og ønsker du at være med til at forstærke Energinets Situation Management, så har vi jobbet!

Energinet

Vi søger Situation Managers til vores team med ansvar for Energinets IT Operation og operationelle processer. I rollen som Situation Manager er du i centrum for et IT-setup med kritisk infrastruktur, der understøtter vores nationale kontrolcentre for el- og gasforsyningen i hele landet.

Vores Situation Managers har på skift rådighedsvagt 24/7 en uge ad gangen, forventeligt hver 4.-5. uge. På din vagt bliver du sammen med Major Incident Manager, eksterne leverandører og interne kolleger ansvarlig for at bringe IT-services tilbage til normal drift i tilfælde af alvorlige nedbrud. Undervejs sikrer du en løbende kommunikation til både brugere og ledelse.

Energinet
Indrykket: 13-04-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 02-05-2021 00:00:00
Sygeplejerske/jordemoder søges til almen praksis
Familielægerne Sundhedshuset
Syddanmark
7000 Fredericia
Familielægerne SundhedshusetSygeplejerske/jordemoder søges til almen praksis

Familielægerne Sundhedshuset, Fredericia

En af vores sygeplejersker er gået på pension. Vi søger derfor en ny kollega pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Vi søger en kollega, der er vant til at indgå i tæt og forpligtende teamsamarbejde, som har empati, godt humør, engagement og gåpåmod. Du har høje ambitioner på vores patienters vegne, hvorfor du sætter barren højt for din faglighed, udvikling og uddannelse.

Arbejdet er afvekslende, og ingen dage ligner hinanden, så du må kunne trives i en hverdag, hvor uforudsete opgaver skal håndteres.

Det forventes, at du kan tage blodprøver, EKG, LFU mv. samt have selvstændige konsultationer. Du vil både se akutte- og kontrolpatienter. Erfaring med KOL og diabetes er en fordel. Andre praksisrelevante færdigheder er velkomne.

Indrykket: 13-04-2021 10:07:22
Ansøgningsfrist: 19-04-2021 00:00:00
Senior Domain Workplace Architect
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
GML-HR A/SSenior Domain Workplace Architect

GML-HR A/S søger for Bankdata i Silkeborg eller Fredericia

Er du klar til at gøre Bankdata bedre til at håndtere fremtidens måde at arbejde på?

Som led i en kontinuerlig udvikling af Bankdatas team og behovet for en moderne arbejdsplads søger vi en talentfuld og højt kvalificeret Workplace Architect, der kan sikre, at Bankdata og Bankdatas kunder bliver kendetegnet som fremtidens arbejdspladser.

Er du i stand til at diskutere pakkestrategi og opdatering af Task Sequence samt bidrage med et teknisk indblik i slutbrugeroplevelsen ? og samtidig give teamet og dine kolleger support til Windows SCCM (System Center Configuration Manager)?

Som Senior Domain Workplace Architect bliver du sammen med Product Owner og afdelingslederen tæt knyttet til ledelsen af afdelingernes værdikæde.

GML-HR A/S
Indrykket: 12-04-2021 13:45:34
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland