1599 job i Region Syddanmark 136 job i dette område
1599 job i Region Syddanmark 136 job i dette område
Certifikatsvejsere
JKS A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Til vores kunde i Fredericia søges svejsere der mestrer TIG svejsning. Virksomheden har stor ekspertise indenfor stål-konstruktioner (trapper, tankanlæg, lagerbygninger og lign.) - og du vil blive en del af en landsdækkende servicevirksomhed, der arbejder med svejse- og montageopgaver.

Der søges til et længerevarende projekt hos kunde i Fredericia.

Der vil evt. være mulighed for fastansættelse på sigt.

Den typiske mødetid vil være mandag til torsdag kl. 7:00-15:00, fredag kl. 7:00-14:30.

Faglige kompetencer:

Du har helst gyldigt svejsecertifikat inden for TIG proces 141
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden
Du kan fremvise straffeattest
Indrykket: 25-09-2020 15:45:11
Ansøgningsfrist: 30-10-2020 23:59:00
PowerBI front-end developer til PostNord Danmark i Fredericia
PostNord Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
PostNord DanmarkPowerBI front-end developer til PostNord Danmark i Fredericia

PostNord Danmark

Er du en af de skarpeste knive i skuffen når det handler om PowerBI? Ligger rapporteringen og udvikling af dashboards i dit blod? Vil du være med til at indløse et stort potentiale for datadrevne beslutninger i en af Danmarks største logistikvirksomheder? Så har vi måske dit næste job!

Vi søger lige nu en dygtig og motiveret PowerBI developer til at hjælpe med at løfte understøttelsen af datadrevne beslutninger i PostNord Danmark op til at være det bedste i markedet. Vi forventer at du er en fagligt stærk og analytisk skarp profil, som kan sikre, at rejsen bliver god og struktureret ? men også hurtig og intensiv.

Indrykket: 25-09-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 15-10-2020 00:00:00
Auditor "Indsats for fair løn-og arbejdsforhold"
Bureau Veritas
Syddanmark
7000 Fredericia
Bureau Veritas
Auditor "Indsats for fair løn-og arbejdsforhold"

Bureau Veritas, Fredericia

Verdensledende certificeringsvirksomhed søger auditor til 1-årig projektansættelse inden for området ?indsats for fair løn- og arbejdsforhold?.

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at skabe fair løn- og arbejdsforhold og med at dokumentere deres sociale ansvar. Vi søger en kollega, som er interesseret i opgaver inden for planlægning og gennemførelse af kontrol- og stikprøvebesøg med fokus på løn- og arbejdsforhold.

Din dagligdag vil indeholde mange forskellige opgaver ? fx:

Bureau Veritas
  • interview af medarbejdere på forskellige arbejdspladser
  • indsamle observationer og dokumentation
  • vurdere og gennemgå lønsedler og arbejdstidsregistreringer i forhold til gældende
Bureau Veritas
Indrykket: 25-09-2020 11:35:05
Ansøgningsfrist: 23-10-2020 00:00:00
Senior Portfolio Manager
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
Pay-Back specialist rekruttering ApSSenior Portfolio Manager

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Bankdata i Fredericia

Trives du med en bred berøringsflade, og er du en ambitiøs Project Portfolio Manager med en god strategisk forretningsforståelse, så er stillingen som Portfolio Manager hos Bankdata måske noget for dig? Du bliver en del af Bankdatas Portfolio Management-afdeling, som er en central funktion hos Bankdata med stor positiv bevågenhed.

I Bankdata vil du få en enestående mulighed for at være med til at præge, hvordan Bankdata arbejder med porteføljestyring i en agil softwareudviklingsorganisation i rivende udvikling. Du kommer forretningsmæssigt til at arbejde med toneangivende pengeinstitutter, hvor den høje kundeinvolvering stiller krav men giver også muligheder som du ikke vil opleve mange andre steder.

Du bliver en del af en ambitiøs og fleksibel virksomhed med masser af kompetente kollegaer, der via en agil transformation af Bankdata har skabt en resultatorienteret finansiel IT-virksomhed.

Indrykket: 25-09-2020 11:21:18
Ansøgningsfrist: 23-10-2020 00:00:00
Sales Manager - projektsalg
ADP A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Hansen Toft A/SSales Manager - projektsalg

Hansen Toft A/S søger for ADP i Fredericia

Kan du tiltrække nye kunder til nogle af de mest interessante erhvervsområder i Danmark? Og kan du sælge 360-graders logistikløsninger, der udnytter de unikke fordele, kunderne kan opnå ved at koble Fredericia og Nyborg Havn og Taulov Dry Port til infrastrukturen i Danmark og Europa. Så har vi måske jobbet til dig!

Du får ansvaret for hele salgsprocessen fra etablering af kundekontakt til kontraktunderskrivelse og særligt fokus på udviklingen af Taulov Dry Port, der er et multimodalt transport- og logistikcenter koblet til Fredericia Havn. Du sælger moderne og fleksible lager- og logistikejendomme, som opføres og udlejes til virksomheder samt kundespecifikke projektbyggerier for toneangivende virksomheder, der ønsker en central placering for deres lager- og logistikaktiviteter. Du sælger både til de største virksomheder i Danmark og til virksomheder i SMV-segmentet.

Hansen Toft A/S
Indrykket: 25-09-2020 10:14:31
Ansøgningsfrist: 20-11-2020 00:00:00
Trader
Monjasa
Syddanmark
7000 Fredericia
Monjasa
Trader

Monjasa, Fredericia

Are you a potential Trader with aspirations to develop in an international bunker company? Are you willing to go an extra (nautical) mile when needed, and do you thrive with sales and building relations? Then, this is just the right career opportunity for you.

As our new Trader in Fredericia you will become a vital and contributing part of one of our dedicated and stabile teams characterised by proactivity and passion for the industry. Your primary role is day-to-day trading, covering sales, purchase of bunker fuel and logistical planning to optimise profits.

Monjasa

Your main focus will be to identify and open new customers. Thus, you will experience a high level of professional creativity and the possibility to think outside the box.

You will be in contact with networks all over the world and have an international exposure. This will also give you the opportunity to travel and visit our customers.

Monjasa
Indrykket: 25-09-2020 00:17:27
Ansøgningsfrist: 30-09-2020 00:00:00
IT Manager
ADP A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Hansen Toft A/SIT Manager

Hansen Toft A/S søger for ADP i Fredericia

Har du lyst og evne til at overtage it-ansvaret i en spændende vækstorganisation ? og træde ind i selvstændig nøgleposition i organisationen, hvor du vil have særdeles gode muligheder for at sætte dit afgørende aftryk på virksomhedens it-udvikling? Så har vi måske jobbet til dig!

Du får det samlede ansvar for ADPs it-drift og udvikling, herunder infrastruktur/arkitektur, it-politikker, datahåndtering/sikkerhed, samspillet med eksterne it-partnere m.m. Stillingen refererer til CFO.

Dine opgaver bliver alsidige og vil spænde bredt ? fra it-drift over procesudvikling til videreudvikling af it-infrastruktur. Du analyserer, afdækker behov, anbefaler løsninger, løser ad-hoc problemstillinger og driver it-projekter, der kan variere fra ændringer i server-setup over indkøring af nye software-robotter til optagelse, kalibrering og anvendelse af dronefilm. Sideløbende bliver du central rådgiver for forretningen på it-området.

Hansen Toft A/S
Indrykket: 24-09-2020 14:33:53
Ansøgningsfrist: 19-11-2020 00:00:00
Energisk og opsøgende IT-proceskonsulent til procesrådgivning- og udvikling
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Energisk og opsøgende IT-proceskonsulent til procesrådgivning- og udvikling

Energinet, Fredericia

Energinet IT er i gang med en større forandringsproces, der skal ruste os til fremtiden ? en transformation med stort fokus på at udvikle IT-organisationen og arbejde mere agilt.

Som vores nye IT-proceskonsulent får du mulighed for at være med til at rådgive om og udvikle vores IT-processer og derigennem understøtte koncernens arbejde for at nå de ambitiøse mål for den grønne omstilling.

Energinet

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ?Grøn energi for en bedre verden? arbejder for, at vi når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring.

Energinet
Indrykket: 24-09-2020 12:37:08
Ansøgningsfrist: 15-10-2020 00:00:00
Team lead til client management-team
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Team lead til client management-team

Energinet, Fredericia

Kunne du tænke dig at være med til at implementere, hvordan Energinet fremover skal arbejde med client management og være en del af et stærkt client management- team, der har fokus på den gode brugeroplevelse?

Energinet

Vi sætter lige nu ekstra fokus på client management-området, og dette nyoprettede job byder på en unik mulighed for at sætte sit præg på, hvordan Energinet i fremtiden skal tilbyde sine medarbejdere relevante IT-værktøjer.

?Du får et stort medansvar for at sikre, at teamet er velfungerende og har fokus på de mest værdiskabende leverancer og at dette er afstemt med resten af forretningen?, fortæller afdelingsleder Diana Thaysen Bach- Laursen.

Energinet
Indrykket: 23-09-2020 16:14:31
Ansøgningsfrist: 09-10-2020 00:00:00
CTS-tekniker til Fyn og Trekantområdet
Caverion A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Caverion A/S
CTS-tekniker til Fyn og Trekantområdet

Caverion A/S, Fredericia

Har du en solid teknisk indsigt, og vil du udvikle dine kompetencer sammen med ambitiøse kolleger hos en af Danmarks største aktører, når det gælder tekniske bygningsinstallationer?

Caverion A/S

Vi forestiller os, at du har en baggrund som uddannet elektriker, ventilationstekniker, kølemontør eller lignende og har et godt kendskab og interesse for svagstrømsinstallationer. Du har derudover arbejdet med CTS som enten bruger eller tekniker.

Du kommer bedst fra start, hvis du:

  • har et solidt kendskab til CTS, reguleringsteknik og certificeret i enten TREND og/eller Tridium
  • er en kreativ og servicemindet problemløser, som kan lide at have mange bolde i luften
  • kan bevare fokus og levere kvalitet, selv under tidspres
Caverion A/S
Indrykket: 23-09-2020 13:14:32
Ansøgningsfrist: 21-10-2020 00:00:00
Erfaren og innovativ enterprisearkitekt med fokus på forretningsværdi
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Erfaren og innovativ enterprisearkitekt med fokus på forretningsværdi

Energinet, Fredericia

Som vores nye enterprisearkitekt får du mulighed for at være med til at transformere Energinets it-landskab og understøtte koncernens arbejde for at nå de ambitiøse mål for den grønne omstilling.

Din første primære opgave bliver at arbejde ind i et strategisk initiativ, hvor der er fokus på optimering, effektivisering og omkostningsbesparelser på tværs af IT. / Energinet

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ?Grøn energi for en bedre verden? arbejder for, at vi når i mål med den grønne omstilling.

Energinet
Indrykket: 22-09-2020 11:28:26
Ansøgningsfrist: 06-10-2020 00:00:00
ØKONOMIMEDARBEJDER TIL ENERGINETS DEBITORTEAM ? BARSELSVIKARIAT
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
ØKONOMIMEDARBEJDER TIL ENERGINETS DEBITORTEAM ? BARSELSVIKARIAT

Energinet, Fredericia

Energinet

Vil du være med til at sikre god debitorstyring i Energinet, og har du erfaring med opgaver inden for fakturering og betalinger? Som økonomimedarbejder er du en vigtig drivkraft i debitor- og betalingsteamet, hvor du bliver en del af en organisation, der arbejder for den grønne omstilling.

De primære opgaver omfatter bl.a. udstedelse og bogføring af debitorfakturaer, kreditvurdering, debitoropfølgning, rykkerudstedelse, bankafstemninger, håndtering af betalinger samt godkendelse af stamdataændringer. Sideløbende med driftsopgaverne arbejder du med optimering og vedligeholdelse af teamets procesbeskrivelser og anvendelse af digitale værktøjer.

Glæd dig til at blive en del af en organisation, som har stort fokus på trivsel og vægter din faglige og personlige udvikling højt.

Energinet
Indrykket: 21-09-2020 15:14:31
Ansøgningsfrist: 04-10-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland