1925 job i Region Syddanmark 42 job i dette område
1925 job i Region Syddanmark 42 job i dette område
Handicapcenter Fyn søger SSA
Region Syddanmark
Fyn
5300 Kerteminde
Engbo Kerteminde søger en social- og sundhedshjælper på 28 timer med ansættelse 1. december 2020 eller før. Arbejdstiden er fra ca. kl. 21.45 – 07.15. Der planlægges ud fra et fast arbejdsrul, og der arbejdes hver tredje weekend.
Indrykket: 14-10-2020 17:51:06
Ansøgningsfrist: 20-10-2020 23:59:00
Accounting Manager
Marius Pedersen A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
PeopleLinkAccounting Manager

PeopleLink søger for Marius Pedersen A/S i Ferritslev

Vil du lede og udvikle vores bogholderiteam?

Marius Pedersen A/S er en virksomhed i konstant udvikling med stærke værdier og en solid økonomi. Virksomheden er blandt Danmarks førende inden for affalds- og ressourceindustrien og arbejder ud fra en cirkulær forretningsmodel. Marius Pedersen A/S servicerer erhvervskunder på tværs af alle brancher samt offentlige kunder med indsamling, afsætning og genvinding af affald og genanvendelige materialer.

Vores nye Accounting Manager får ledelsesansvaret for bogholderiet; et team på 12 engagerede og loyale medarbejdere med stor faglig stolthed. Du får en central rolle i proaktivt at udvikle arbejdsgange og processer, så teamets daglige opgaver til stadighed optimeres.

Indrykket: 14-10-2020 13:14:32
Ansøgningsfrist: 10-11-2020 00:00:00
Elektriker/maskinmester med el-erfaring
Munkebo Seafood A/S
Fyn
5330 Munkebo
Munkebo Seafood A/S
Elektriker/maskinmester med el-erfaring

Munkebo Seafood A/S

Munkebo Seafood A/S er en mindre produktionsvirksomhed med cirka 30 ansatte beliggende i Munkebo på Fyn. Vi laver helkonservesprodukter på dåse; laks, sild, muslinger og supper. Vi søger en elektriker eller en maskinmester med solid erfaring inden for el.

Som elektriker er det vigtigt, at du også er villig til at gå til hånde med diverse smedearbejde/omstillinger.

  • Du har erfaring med el-styring og kan også gå til hånde med øvrige smede- og mekaniske opgaver.
  • Du er højst sandsynligt erfaren elektriker, maskinmester med el-baggrund eller tilsvarende.

Som person er du kvalitetsbevidst og villig til at tage fat, så produktionen kører optimalt. Desuden er du en fleksibel holdspiller, når nedbrud skal løses nu og her.

Indrykket: 12-10-2020 13:14:32
Ansøgningsfrist: 08-11-2020 00:00:00
Udviklingsingeniør med kølekompetence
EXHAUSTO A/S
Fyn
5550 Langeskov
EXHAUSTO A/S
Udviklingsingeniør med kølekompetence

EXHAUSTO A/S, Langeskov

EXHAUSTO søger en dygtig og erfaren maskiningeniør til at indgå i vores dynamiske udviklingsteam. Brænder du for produktudvikling, og ønsker du sammen med det øvrige udviklingsteam at sikre EXHAUSTOs fremtidige program af konkurrencedygtige produkter og teknologi, så er jobbet som Udviklingsingeniør ved EXHAUSTO måske noget for dig.

Med reference til Engineering Manager kommer du til at arbejde med udvikling af ventilationsanlæg fra idefasen til produkterne er implementeret i produktionen. I forbindelse med vores udviklingsprojekter, vil du indgå i et projektteam, og du vil få ansvar for den totale maskintekniske konstruktion.

Det er forventningen at du på sigt vil kunne tage ansvaret for udviklingsprojekter. Med ansvar for vores termodynamiske fagområde vil du også indgå i vores team for design og dimensionering af vores varmegenvindingskoncepter og vores køle-/varmepumpe-systemer.

Indrykket: 12-10-2020 10:14:31
Ansøgningsfrist: 30-10-2020 00:00:00
Køkkenchef til Restaurant EAT
Great Northern
Fyn
5300 Kerteminde
Great NorthernKøkkenchef til Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golf- og sparesort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen?

Du vil blive ansvarlig for den daglige høje kvalitet og drift af køkkenet på Great Northern. Du er således, sammen med dine medarbejdere og kolleger, med til at sikre at vores gæster altid får en sublim madoplevelse. Med udgangspunkt i høje kvalitetsstandarder løfter vi bestræbelserne på at vores gæster i Restaurant EAT på et hvert tidspunkt oplever det samme høje niveau ? fra den hurtige frokost til den større gourmetmenu.

Køkkenet har sine rødder i det nordiske og franske køkken med moderne og klassiske retter. Du vil arbejde med mange forskellige teknikker og råvarer af høj kvalitet. Vi bestræber os på at lave alt fra bunden og benytter i høj grad de gode lokale råvarer fra Kerteminde-egnen og resten af Fyn.

Indrykket: 12-10-2020 10:14:31
Ansøgningsfrist: 09-11-2020 00:00:00
El-ingeniør eller maskinmester til Udvikling
EXHAUSTO A/S
Fyn
5550 Langeskov
EXHAUSTO A/S
El-ingeniør eller maskinmester til Udvikling

EXHAUSTO A/S, Langeskov

EXHAUSTO søger en dygtig og erfaren stærkstrømsingeniør til at indgå i vores dynamiske udviklingsteam. Brænder du for produktudvikling, og ønsker du sammen med det øvrige udviklingsteam at sikre EXHAUSTOs fremtidige program af konkurrencedygtige produkter og teknologi, så er jobbet som El-ingeniør ved EXHAUSTO måske noget for dig.

Med reference til Engineering Manager får du det tekniske ansvar for den el-faglige del af vores ventilatorteknologi i vores produkter. Derfor er det et krav, at du har dyb indsigt i industriel anvendelse af motorer kombineret med motorcontrollere/drives.

Du vil ligeledes skulle være ansvarlig for kabeldimensionering og tavleopbygning til vores produktprogram. I forbindelse med vores udviklingsprojekter, vil du indgå i et tværfagligt projektteam, og du vil få ansvar for den samlede integration af ventilatorteknologien og kabling i det færdige produkt.

Indrykket: 12-10-2020 09:44:09
Ansøgningsfrist: 30-10-2020 00:00:00
El-tekniker til Udviklingsafdeling
EXHAUSTO A/S
Fyn
5550 Langeskov
EXHAUSTO A/S
El-tekniker til Udviklingsafdeling

EXHAUSTO A/S, Langeskov

EXHAUSTO søger en dygtig el-tekniker til at bistå vores el-ingeniører. Brænder du for produktudvikling, og ønsker du sammen med det øvrige udviklingsteam at sikre EXHAUSTOs fremtidige program af konkurrencedygtige produkter og teknologi, så er jobbet som el-tekniker ved EXHAUSTO måske noget for dig.

Med reference til Engineering Manager skal du bistå vores el-ingeniører med dokumentation, prototype opbygning og test af alt elektriske udstyr og automatik på vores produktprogram.

Opgaverne vil bestå i:

  • Udarbejdelse af diagrammer (PC Schematic/AutoCAD) og kabeldokumentation i samarbejde med el-ingeniør.
  • Udarbejde produktdokumentation, styklister etc. til vores ERP-gruppe.
  • Teste ny software til vores air handling unit control.
Indrykket: 10-10-2020 13:14:31
Ansøgningsfrist: 30-10-2020 00:00:00
Automatiktekniker til fødevareproduktion
ORANA A/S
Fyn
5350 Rynkeby
Orana DenmarkAutomatiktekniker til fødevareproduktion

Orana Denmark, Rynkeby

Vi søger en kompetent automatiktekniker til vores aftenskift, der i tæt samarbejde med det øvrige teknikerteam sikrer, at vores produktionsapparat kører optimalt samt udfører den løbende servicering og reparation af vores omfangsrige maskinpark på vores produktionsvirksomhed i Rynkeby.

Dine ansvarsområder og opgaver:

  • Sikre stabil drift og løbende vedligehold af produktionsapparatet
  • Servicering og forebyggende arbejde på maskiner med henblik på at minimere nedbrud
  • Udføre reparationer selvstændigt eller i samarbejde med den øvrige stab og eksterne håndværkere
Indrykket: 10-10-2020 11:14:31
Ansøgningsfrist: 01-11-2020 00:00:00
Financial Controller
Marius Pedersen A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
KARSBERG – rekruttering og headhuntingFinancial Controller

KARSBERG ? rekruttering og headhunting søger for Marius Pedersen i Ferritslev

Vil du være en del af økonomi-teamet i en af Danmarks førende miljøvirksomheder?

Brænder du for regnskab, og evner du at gennemskue en spændende men kompleks virksomhed og skabe det finansielle overblik? Vil du være med til at videreudvikle økonomifunktionen i en stabil og veldrevet dansk virksomhed, der har en unik markedsposition og er førende inden for sit felt?

Med direkte reference til økonomidirektøren bliver du en del af virksomhedens bogholderi- og regnskabsteam med 17 engagerede medarbejdere på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn. Du indgår i et mindre controllerteam, der udover dig består af fem dygtige og kompetente kolleger, som har ansvaret for at levere rapportering og analyser til organisationen i henhold til fastsatte deadlines.

Indrykket: 10-10-2020 00:15:55
Ansøgningsfrist: 06-11-2020 00:00:00
Afdelingschef ? VVS-afdeling
Ellinge Smedie A/S
Fyn
5540 Ullerslev
Ellinge Smedie A/SAfdelingschef ? VVS-afdeling

Ellinge Smedie A/S, Ullerslev

Til vores VVS-afdeling søger vi nu en dygtig og ambitiøs afdelingschef.

Dine hovedansvarsområder vil være den overordnede ledelse af afdelingen, planlægning og styring af større projekter, løbende optimering af driften samt den fortsatte udvikling af vores VVS-forretning.

Du vil med reference til vores direktør fungere selvstændigt og med høj grad af indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Indrykket: 08-10-2020 15:14:32
Ansøgningsfrist: 31-10-2020 00:00:00
Customer Supporter
Ib Andresen Industri A/S
Fyn
5550 Langeskov
Confidence Search ApSCustomer Supporter

Confidence Search ApS søger for Ib Andresen Industri A/S i Langeskov

Har du lyst til at arbejde med kundeservice i en international virksomhed, og har du samtidig erfaring fra stålbranchen eller en lignende branche?

Så er du måske vores nye kollega! Med en ambition om at fortsætte vores igangværende vækst søger vi nemlig en Customer Supporter til vores Steel Service Centers.

Som vores nye Customer Supporter bliver du ansvarlig for at supportere en given kundeportefølje med kunder i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. I teamet understøtter vi hinanden i opgaveløsningen og går den ekstra mil for at sikre kunderne optimal service, der giver værdi i kundeoplevelsen.

Indrykket: 08-10-2020 13:23:45
Ansøgningsfrist: 05-11-2020 00:00:00
Kaizen Engineer, Assembly
MHI Vestas Offshore Wind
Fyn
5330 Munkebo
MHI Vestas Offshore Wind
Kaizen Engineer, Assembly

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

Are you an expert in KAIZEN and Lean processes and methods? Would you like a position where you can apply your skills to continuously improve and optimise the manufacturing processes of an ambitious organisation?

You will plan, direct and continually improve manufacturing processes through KAIZEN initiatives in our Nacelle assembly factory at Lindø. You will drive the implementation of Lean and KAIZEN fundamental competencies in order to continually improve performance in safety, quality, cost, delivery and morale. To successfully accomplish corporate goals and objectives, you will develop and implement systems, procedures and projects.

Join us, if you want to work in an international and ambitious company where we work shoulder to shoulder every day to become the global leader in the offshore wind market.

MHI Vestas Offshore Wind
Indrykket: 08-10-2020 09:14:31
Ansøgningsfrist: 05-11-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland