1210 job i Region Fyn 38 job i dette område
1210 job i Region Fyn 38 job i dette område
Kontor- og logistikassistent
JKS A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Er du omstillingsparat? Kan du yde en god service og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Til vores Tradingafdeling, på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn, søger vi en serviceminded og fleksibel kontor- og logistikassistent, der har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen. Tradingafdelingen køber og sælger affalds- og restprodukter f.eks. papir, pap, træ, plast, og glas, der afsættes til genanvendelse og nyttiggørelse i ind- og udland. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket: 13-01-2021 15:38:33
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 23:59:00
Souschef, Fakta, Munkebo
fakta a/s
Fyn
5330 Munkebo
fakta a/s
Souschef, Fakta, Munkebo

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Indrykket: 18-01-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 14-02-2021 00:00:00
Montør
Marius Pedersen A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Marius Pedersen A/S
Montør

Marius Pedersen A/S, Ferritslev

Vi har travlt og søger derfor en kørende montør til vores værksted i Ferritslev. Det er et krav, at du har erfaring med fejlsøgning på elektriske og hydrauliske systemer. Du får egen servicevogn stillet til rådighed og bliver en del af et mindre team, der bl.a. vedligeholder mobile komprimatorer, gaffeltrucks, containere og ballepressere.

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed med et godt arbejdsklima og gode arbejdsforhold. Vi forestiller os, at du har en baggrund som automekaniker, lastvognsmekaniker eller landbrugs- og maskinmekaniker.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Udkald i forbindelse med nedbrud
 • Service på mobile komprimator og ballepressere hos kunder
Marius Pedersen A/S
Indrykket: 18-01-2021 13:06:53
Ansøgningsfrist: 15-02-2021 00:00:00
Salgselev, SuperBrugsen, Kerteminde
SuperBrugsen
Fyn
5300 Kerteminde
SuperBrugsenSalgselev, SuperBrugsen, Kerteminde

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Kerteminde. I butikken kommer du til at prøve det hele ? lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Her begynder brikkerne at falde på plads ? og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

Indrykket: 14-01-2021 15:06:53
Ansøgningsfrist: 11-02-2021 00:00:00
Ledertrainee, SuperBrugsen, Kerteminde
SuperBrugsen
Fyn
5300 Kerteminde
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen, Kerteminde

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-?overlevelsestur? med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Indrykket: 14-01-2021 14:14:29
Ansøgningsfrist: 11-02-2021 00:00:00
Kontor- og logistikassistent
Marius Pedersen A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
JKSKontor- og logistikassistent

JKS søger for Marius Pedersen i Ferritslev

Motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Er du omstillingsparat? Kan du yde en god service og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Du bliver en del af et team af engagerede kolleger, hvor omgangstonen er positiv og uformel. Du får en bred kontaktflade i hele organisationen samt til kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland. Jobbet er selvstændigt og opgaverne afvekslende i en til tider uforudsigelig hverdag.

Dine arbejdsopgaver

 • Mundtlig og skriftlig kundebetjening på dansk, engelsk og tysk
 • Bestilling og disponering af transporter fra vores sorteringsanlæg til aftagerne
 • Forhandling af logistikaftaler med transportfirmaer
Indrykket: 13-01-2021 13:49:18
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Butiksmedarbejder, 25 timer, over 18 år, Fakta, Ferritslev Fyn
fakta a/s
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
fakta a/sButiksmedarbejder, 25 timer, over 18 år, Fakta, Ferritslev Fyn

fakta a/s

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som butiksmedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Du bidrager til at give kunden en god indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Vi tilbyder

 • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Medarbejderbonusordning, god pension og ansættelsesforhold
Indrykket: 13-01-2021 10:15:31
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Group HR and CSR Manager
ORANA A/S
Fyn
5350 Rynkeby
ORANA A/SGroup HR and CSR Manager

ORANA A/S, Rynkeby

Vi søger en åben og handlekraftig medarbejder, der har erfaring med personaleledelse, trives med administrative opgaver og brænder for en bæredygtig dagsorden. Du vil blive involveret i opgaver på tværs af vores selskaber ? primært i Danmark, Egypten, Indien og Vietnam i tæt samarbejde med de lokale General Managers.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sikre korrekt og sikker administration af personalejuridiske regler
 • Supportere ledere på flere niveauer med diverse HR-relaterede opgaver som rekruttering, løn m.m. (primært i Danmark)
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter, diverse politikker og interne memoer

Vi tilbyder en selvstændig hverdag med både rutinemæssige opgaver, samt opgaver af mere kompleks karakter.

Indrykket: 07-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Senior Business Partner
Kruuse A/S
Fyn
5550 Langeskov
PeopleLinkSenior Business Partner

PeopleLink søger for KRUUSE i Langeskov

Du omsætter data til viden og bidrager til at udvikle ledelsesrapportering m.v.

Hos KRUUSE er barren sat højt, og der er en ambitiøs dagsorden ift. FP&A både internt i koncernen og hos ejerne Covetrus. Som Senior Business Partner tager du udgangspunkt i forretningen, og du har fokus på at omsætte data til viden. Du får en partnerrolle for ledelsen indenfor de centrale områder hos KRUUSE, salg og supply chain, hvor du bl.a. skal opbygge den fremtidige rapportering af cost i hele logistikprocessen.

Dine primære arbejdsopgaver er at:

 • Drive årshjulet for budget- og forecast-proces med opfølgende ledelsesrapportering
 • Arbejde med at udvikle og optimere modeller og indhold i rapportering og KPI-strukturer
 • Være Business Partner og levere værdiskabende analyser, business cases og ikke mindst sparring
Indrykket: 06-01-2021 12:56:59
Ansøgningsfrist: 02-02-2021 00:00:00
Intern salgskoordinator
Sika Design A/S
Fyn
5350 Rynkeby
Sika-Design A/S
Intern salgskoordinator

Sika-Design A/S, Rynkeby

Er du administrativt stærk? Kan du lide at sælge? Vil du have en afvekslende arbejdsdag med masser af kundekontakt? Og kan du være tovholderen på vores CRM-system? Så er du måske den kollega, vi søger til en nyoprettet stilling i vores interne salgsafdeling i Rynkeby, hvor vækst, ambitioner og travlhed går hånd i hånd.

Vi vil gerne give vores kunder den bedste service og gøre det så nemt for dem som muligt at handle med os. Og her spiller vores interne salgsafdeling en stor og vigtig rolle. Du bliver derfor kontaktperson og ansvarlig for en række af vores store kunder, og du kommer primært til at arbejde med salg, kundekontakt, indkøb, ordreindtastning og opfølgning.

Desuden kommer du til at fungere som tovholder på vores CRM-system, herunder tilrettelægge CRM-processer, vedligeholde kundedata, bidrage til organisering af kunder samt struktureret, opsøgende salg til nye og eksisterende kunder.

Sika-Design A/S
Indrykket: 28-12-2020 00:00:18
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Plejecenter Egevang søger social- og sundhedsassistent primært til nattevagt
Nyborg Kommune
Fyn
5540 Ullerslev
Indrykket: 20-01-2021 16:47:54
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Tysktalende kundeservicemedarbejder søges til online møbelshop
Fyn
5290 Marslev
Indrykket: 20-01-2021 16:47:54
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00
Svensktalende kundeservicemedarbejder søges til online møbelshop
Fyn
5290 Marslev
Indrykket: 20-01-2021 16:47:54
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00
Facility & Growing services worker
Fyn
5290 Marslev
Indrykket: 19-01-2021 17:46:08
Ansøgningsfrist: 19-03-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter til døgnrehabilitering
Kerteminde Kommune
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 18-01-2021 19:46:09
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Handelselev med speciale i logistik søges til online møbelshop
Fyn
5290 Marslev
Indrykket: 18-01-2021 16:49:53
Ansøgningsfrist: 15-03-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter til døgnrehabilitering
Kerteminde Kommune
Fyn
5330 Munkebo
Indrykket: 14-01-2021 11:49:52
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Studentermedhjælper til grøn registrering
Kerteminde Kommune
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 14-01-2021 09:53:15
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere til fast aftenvagt
Kerteminde Kommune
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 14-01-2021 09:53:15
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere til dagvagt
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 14-01-2021 09:51:37
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Lindhøj Plejecenter afdeling Troelskær søger social- og sundhedsassistenter og/eller sygeplejersker til dagvagt på 32 timer o...
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 14-01-2021 09:51:37
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere til dagvagt
Kerteminde Kommune
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 12-01-2021 14:49:55
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter eller social- og sundhedshjælpere til fast aftenvagt
Kerteminde Kommune
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 12-01-2021 14:49:55
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Planlægger Langeskov
Ib Andresen Industri A/S
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 12-01-2021 11:53:07
Ansøgningsfrist: 09-03-2021 00:00:00
Butiksassistent under 18 år - Ullerslev
Netto
Fyn
5540 Ullerslev
Indrykket: 12-01-2021 09:15:11
Ansøgningsfrist: 12-03-2021 00:00:00
Teknisk servicemedarbejder til distrikt Bjert/Vonsild/Dalby
Kolding Kommune
Fyn
5380 Dalby
Indrykket: 11-01-2021 20:46:07
Ansøgningsfrist: 11-03-2021 00:00:00
Pædagog
Kerteminde Kommune
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 11-01-2021 19:53:11
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
IT medarbejder/supporter
Fyn
5300 Kerteminde
Indrykket: 11-01-2021 19:53:10
Ansøgningsfrist: 11-03-2021 00:00:00
Lindhøj Plejecenter afdeling Troelskær søger social- og sundhedsassistenter og/eller sygeplejersker til dagvagt på 32 timer o...
Kerteminde Kommune
Fyn
5330 Munkebo
Indrykket: 11-01-2021 12:00:52
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
PCB salgsrådgiver
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 11-01-2021 12:00:48
Ansøgningsfrist: 15-02-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland