1161 job i Region Fyn 134 job i dette område
1161 job i Region Fyn 134 job i dette område

top job

Erhvervsrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Er du en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lokalt tilhørforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som erhvervsrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder. Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank i Nyborg.

Du bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere for privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:57:35
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Privatrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som privatrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af privatkunder. Du kommer til at levere kompetente og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk faglig bankpartner i Nyborg.

Du kommer til at referere til Filialdirektøren og bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere i privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:56:16
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Filialdirektør med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet, så er jobbet som filialdirektør i Nyborg måske det rigtige for dig?

Sydbank Fyn er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at udvikle vores markedsområder. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt filialdirektør, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som filialdirektør får du ansvaret for at starte en ny filial op for 4-6 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være kundernes sparringspartner via handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning.

Du og dit team forventes at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til kunderne, og via dit/jeres lokale engagement er du/I med til at styrke Sydbanks position som et stærkt og synligt pengeinstitut i Nyborg. Det forventes at du gennem aktiv ledelse sætter mål og følger op på dem, for at sikre både filialens top- og bundlinje udvikler sig positivt. Du bliver en del af en engageret og aktiv ledergruppe med de øvrige filialledere på Fyn.

I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:54:32
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Kontor- og logistikassistent
JKS A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Er du omstillingsparat? Kan du yde en god service og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Til vores Tradingafdeling, på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn, søger vi en serviceminded og fleksibel kontor- og logistikassistent, der har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen. Tradingafdelingen køber og sælger affalds- og restprodukter f.eks. papir, pap, træ, plast, og glas, der afsættes til genanvendelse og nyttiggørelse i ind- og udland. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket: 13-01-2021 15:38:33
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 23:59:00
Erfaren kloakmedarbejder
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Har du kloak 1&2 og erfaring indenfor belægning?

Vi søger for vores kunde i Kolding en kloakmedarbejder med erfaring indenfor belægning samt håndtering af de forskellige maskiner.


Vi forventer, at du:

Er mødestabil
Arbejder selvstændigt
Taler/læser dansk
Er fleksibel
Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Har kørekort
Kan starte hurtigst muligt!
Indrykket: 12-01-2021 15:10:57
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Faglært murer
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Til en af vores gode kunder i Kolding søger vi en dygtig, faglært murer

Der er tale om et længerevarende vikariat, hvor opgaverne kommer til at foregå rundt på forskellige lokationer i Trekantområdet.Arbejdsopgaver:

Nybyg
Renovering
Pudsning
Støbning
Flisearbejde
Vandskuring
Opmuring
Forefaldende opgaver

Du skal:

Være fleksibel
Være faglært murer
Være omhyggeligt og pålidelig
Være mødestabil
Kunne snakke/skrive dansk
Fremvise en straffeattest
Have gyldigt kørekort


Indrykket: 12-01-2021 15:09:36
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Erfaren reparatør/tekniker
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Til større produktionsvirksomhed i Kolding søger vi en dygtig og erfaren reparatør/tekniker til fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionslinjerne.

Du vil blive en del af reparationsafdelingen med 10 dygtige og engagerede kolleger, der har ansvaret for, at maskinpark og tekniske anlæg fungerer optimalt, og som i stort omfang selv tilrettelægger og fordeler opgaverne. Virksomheden, der er ledende indenfor sin branche, råder over 6 produktionsfaciliteter i Danmark samt fabrikker i Letland og Litauen og har i alt 550 ansatte.


Din profil

Teknisk dygtig
Erfaring med fejlfinding og reparation – primært mekanisk, men også gerne el
Vant til små tolerancer
Baggrund som mekaniker, smed, automatikmekaniker eller lignende
Problemknuser
Ansvarsbevidst og engageret
Mødestabil
Selvstændig
Teamplayer
Godt humør

Indrykket: 12-01-2021 15:08:18
Ansøgningsfrist: 11-02-2021 23:59:00
Grafisk designer med kreative gener og stort overblik
Dangaard A/S
Andet
99999 Grænsejob
I Dangaard ønsker vi at styrke vores visuelle tilstedeværelse og søger derfor en grafisk designer til vores E-commerce & Branding afdeling. Du er lidt af en multikunstner - med flair for både koncepter, brandudvikling og B2B-marketing, samtidig med at du kan sikre en kreativ udvikling, og efterfølgende en effektiv implementering.
Indrykket: 12-01-2021 14:45:57
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Installationselektriker
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
For kunde beliggende syd for Kolding søger vi en installationselektriker, der kan træde til hurtigst muligt i et vikariat med varighed på ca. et år.

Du er en dygtig og erfaren elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.


Opgaven består primært i byggeri og husinstallationer inden for følgende områder:

Installationsteknik
Styrings- og reguleringsteknik
Bygningsautomatik
Kommunikationsteknik
Indrykket: 11-01-2021 15:25:04
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 23:59:00
Dokumentationsmedarbejder
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Til en spændende stilling hos en af vores kunder søger vi en engageret administrativ dokumentationsmedarbejder.

Måske har du baggrund som teknisk designer, kvalitetsmedarbejder eller tilsvarende?

Der er tale om et Try & Hire forløb på fuld tid (37 timer/uge) med rigtig gode muligheder for fastansættelse.


Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer opgaver, bl.a.:

Dokumentation og certificering af virksomhedens produkter
Datablade
Diverse ad hoc-opgaver


Du er omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver
Du er rutineret IT-bruger
Du har kendskab til SAP
Du arbejder selvstændigt med stor ansvarsfølelse og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Indrykket: 11-01-2021 15:23:30
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Privatrådgiver til Sydbank
Sydbank A/S
Fyn
5700 Svendborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Så er jobbet som privatrådgiver i Svendborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig og kompetent helhedsrådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning vedligeholder og udbygger din egen portefølje af privatkunder. Du kommer til at levere behovsorienterede løsninger til dine kunder – i relation til bolig, pension, investering mm.

Via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk bankfaglig partner i Svendborg.I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 08-01-2021 14:15:32
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 23:59:00
Famobra and Calgros are looking for a E-commerce consultant with hands on approach
Famoba
Andet
99999 Grænsejob
Famobra is specialized in global trading on the market for FMCGs. Calgros is an expert in border trade and is operating on the German and Danish markets with a variety of product-brands. With our 36 highly motivated employees, Famobra and Calgros are known for interesting products, attractive prices and a customer-orientated approach were we aim for the highest satisfaction. In both companies, we have a special focus on purchasing and sales of consumer goods such as beverages, confectionery, wine, spirits, groceries, baby food and household items. Due to our large international network of first-class suppliers, we have a unique portfolio with direct access to many of the world's most popular product-brands.
Indrykket: 08-01-2021 13:25:19
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Formand til asfaltaktiviteter
Arkil A/S
Syddanmark
7100 Vejle
I vores asfaltsektion udføres alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer. Arkil sælger herudover asfalt direkte fra vores fire asfaltfabrikker i Danmark. Med BSM-teknologien giver vi nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne.

Du bliver ansat i vores asfaltdivision og får udgangspunkt fra en af vores tre asfaltfabrikker i Skrydstrup, Skive eller Hasselager. Du bliver en del af et stærkt team, som vægter samarbejde og hjælpsomhed højt i dagligdagen, i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.
Indrykket: 08-01-2021 10:25:51
Ansøgningsfrist: 01-03-2021 23:59:00
Procesmedarbejder
JKS A/S
Fyn
5000 Odense C
På vegne af Dantonit i Odense søger JKS en serviceminded og erfaren medarbejder til at indgå i deres produktionsteam. Har du en relevant faglig baggrund, og kan du mestre et alsidigt job med betjening og vedligeholdelse af et produktionsanlæg? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Din primære opgave består i at betjene og vedligeholde Dantonits produktionsudstyr. Du vil dog også have andre praktiske opgaver, såsom læsning og pakning af varer. Der er tale om en Try & Hire stilling, hvor du de første 12 uger ansættes hos JKS, hvorefter der for den rette kandidat vil være tale om fastansættelse hos virksomheden.
Indrykket: 07-01-2021 15:35:02
Ansøgningsfrist: 17-01-2021 23:59:00
Administrativ leder/medarbejder
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Er du personen, der trives med en masse forskellige opgaver i løbet af dagen, og kan du holde styr på både kommunale rekvisitioner, fakturering, ordrehåndtering, telefoner der ringer og stadig have et smil på læben, så søg endelig denne stilling.

Møllers Specialsko er en familiedrevet virksomhed, hvor mødet med kunderne og deres udfordringer er i højsædet. Når kunderne kommer til butikken, skal det gerne være sidste stop på deres vej i forhold til at få hjælp. Der er stor efterspørgsel og mange der beder om hjælp, og derfor leder vi nu efter en person, der kan indgå i teamet og have ansvaret for det administrative, der følger med denne form for specialløsninger.
Indrykket: 04-01-2021 15:50:29
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 23:59:00
Anlægsstruktørelev til Arkil
Arkil A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig vi står og mangler.

Som struktørelev hos Arkil kan du blive faglært superhåndværker i entreprenørbranchen på ca. 3 ½ år. Hvis du har interessen og viljen – har vi pladsen til dig.

Som elev i Arkil A/S kan du forvente du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Kolding, som er en del af anlægsdivisionen i Arkil. Afdelingen består af ca. 115 medarbejdere.

Du kommer blandt andet til at lære en masse om infrastruktur, belægning, udskiftning af kloakering og forsyningsledninger samt byggemodninger.

Jobbet kræver fleksibilitet, da arbejdsstederne blandt andet kan strække sig lige fra Haderslev, Vejen, Fredericia og til Horsens. Det er derfor en fordel, at du som minimum har kørekort til personbil og selv kan komme fra A til B.
Indrykket: 04-01-2021 15:47:00
Ansøgningsfrist: 01-03-2021 23:59:00
Eltekniker
PIT Hegn A/S
Fyn
5750 Ringe
Har du styr på automatik og portstyring?

Dygtig søges til en af Danmarks stærkeste hegnsleverandører

Kan du lide at omsætte dine kræfter til flotte resultater, og har du lyst til at være en del af veletableret hegnsfirma i en rivende udvikling? Så er det netop dig, vi søger til vores Team Fyn i Ringe.

Hos PIT Hegn A/S har vi opsat kilometervis af hegn i hele Danmark – alt sammen løsninger vi er stolte af. Du vil blive en del af et fantastisk fleksibelt team af montører med gode muligheder for at være med til at videreudvikle vores tekniske afdeling og tekniske løsninger, som vores kunder efterspørger.


Om jobbet

Hos PIT Hegn A/S leverer vi alle typer af hegns- og portløsninger: industri, privat og landbrug, og du vil være med til at tilslutte og servicere teknikløsninger efter vores kunders behov. Arbejdet foregår under åben himmel. Det er vigtigt, at du er god til at se nye muligheder og har en bred viden inden for automatik – gerne krydret med ADK løsninger.

Arbejdstid: Fuld tid: 37 timer om ugen.

Du får mødested i Ringe, men med den rette planlægning kan du også starte direkte hos kunden. Når porten kører, vender vi retur til hjemmet eller til firmaets adresse.


Vores forventninger til dig:

• Kørekort min. kat. B, gerne B+
• Teknisk baggrund, f.eks. elektriker, automatiktekniker, portmontør eller lign.
• Evt. tidligere erfaring med hegn og portautomatik
• Du trives med at arbejde selvstændigt og løsningsorienteret
• Du har lyst til at være en del af et stærkt, engageret PIT Hegn team


Vi lægger vægt på følgende kompetencer:

• Kendskab til Access Technologies
• Kendskab til port styring – og tilslutning
• Opsætning og idriftsættelse af ADK systemer og evt. TVO-anlæg
• Servicering og fejlfinding af eksisterende port systemer, gerne med syn for mekaniske udfordringer
Er du i dag selvstændig hegnsmontør men ønsker at være en del af noget større, er din ansøgning også velkommen.


Vi tilbyder dig

• Frihed under ansvar
• Nødvendig oplæring – sidemandsoplæring
• Løn efter kvalifikationer
• Kurser og videreuddannelse
• Pension og sundhedsordning


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Entreprisechef Thomas Lindevang på telefon 5210 1258.

Vi afholder løbende samtaler, også inden ansøgningsfristens udløb, så hold dig ikke tilbage.


Ansøgning sendes senest den 12. januar 2021 til:

PIT Hegn A/S
Kielbergvej 8
5750 Ringe
Att. Thomas Lindevang

Mail: thomas@pithegn.dk
Telefon 5210 1258.

Læs meget mere om PIT Hegn og dine kommende kollegaer på www.pithegn.dk og www.byggepladshegn.dk
Indrykket: 16-12-2020 16:26:09
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Forretningsorienteret controller med stærke analytiske evner
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Har du en forkærlighed for noget man kan ”sætte to streger under”, brænder du for at omsætte analyser til handlinger og har du lyst til at være med på en vækstrejse, hvor dine analyser er med til at sætte retningen? Så har du her chancen for en unik karrieremulighed i en spændende og vækstorienteret leasingvirksomhed.
Indrykket: 16-12-2020 12:16:32
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 23:59:00
Servicemindede Sælgere - Trekantområdet
Philip Morris
Fyn
5500 Middelfart
Philip Morris
Servicemindede Sælgere - Trekantområdet

Philip Morris

Er du i dit rette element når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interesserede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

Du vil til dagligt:

 • Møde potentielle kunder
 • Give produktinformation og introduktion
 • Sælge produktet til netværk, B2C og B2B
Indrykket: 16-01-2021 00:01:55
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Processtærk og innovativ Skoleleder med talent for at skabe fællesskab og udnytte potentialer
Natur & Helhedsskolen Billesbølle
Fyn
5560 Aarup
Natur & Helhedsskolen BillesbølleProcesstærk og innovativ Skoleleder med talent for at skabe fællesskab og udnytte potentialer

Natur & Helhedsskolen Billesbølle, Aarup

Motiveres du af at sikre positive fællesskaber med et unikt fundament for både medarbejdere og elever, udnytte medarbejdernes kompetencer og sætte tydelig retning for en skole, der tager hånd om børn/unge med særlige behov?

Så er det måske dig, som vi søger!

Som ny skoleleder skal du i et samarbejde med skolens medarbejdere og skolebestyrelsen skabe en dagligdag med masser af synlighed, nærværd og tillid. Det er en fordel, hvis du allerede har indsigt i specialpædagogisk praksis samt har kenskab til og erfaring med de særlige behov, som en skole som Natur- og Helhedsskolen Billesbølle har.

Indrykket: 15-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Servicetekniker - trekantsområdet
thyssenkrupp Elevator A/S
Fyn
5500 Middelfart
thyssenkrupp Elevator A/S
Servicetekniker - trekantsområdet

thyssenkrupp Elevator A/S

I forbindelse med thyssenkrupp Elevators fortsatte ekspansion, søger vi snarest muligt en dygtig kollega til vores travle Serviceafdeling i Jylland/Fyn.

Du skal selvstændigt udføre service og reparationer på eksisterende elevatorer og lifte.

Vi tilbyder:

 • et selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • høj grad af indflydelse på eget arbejde og hverdag
 • løbende efteruddannelse
thyssenkrupp Elevator A/S
Indrykket: 14-01-2021 10:45:34
Ansøgningsfrist: 11-02-2021 00:00:00
Kontorchef til Udlandskontoret i Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen
Fyn
5500 Middelfart
GældsstyrelsenKontorchef til Udlandskontoret i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du stå i spidsen for Gældsstyrelsens opgave med inddrivelse på tværs af landegrænser? Kan du skabe resultater og faglig sammenhængskraft i en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så er du måske vores nye kontorchef for det nyoprettede Udlandskontor i Middelfart.

Du kommer til at spille en væsentlig rolle i opbyggelsen og udviklingen af det nye kontor og i tæt samarbejde med ledergruppen i Tønder vil der være en opgave i at styrke fagligheden i driftscenteret og sikre fremdrift og resultatskabelse i forhold til inddrivelse på tværs af landegrænser.

Du skal bidrage til at sikre en bred kommunikation og involvering på tværs af hele Gældsstyrelsen, og i særdeleshed hvad angår driftsenhederne i Tønder skal du bidrage til opbakning og opbygning af kompetencer og sikre optimale ressourcer på området.

Gældsstyrelsen
Indrykket: 14-01-2021 10:10:38
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Køkkenleder til moderne efterskole med internationale relationer
Eisbjerghus Internationale Efterskole
Fyn
5580 Nørre Aaby
Eisbjerghus Internationale EfterskoleKøkkenleder til moderne efterskole med internationale relationer

Eisbjerghus Internationale Efterskole, Nørre Åby

Har du lyst til at fremstille masser af skønne måltider af årstidens friske råvarer og indgå i en dynamisk hverdag, hvor køkkenarbejdet udføres i et samarbejde mellem køkkenpersonale, skolens elever og skolens udenlandske gæster? Så skynd dig at søge denne spændende og attraktive stilling.

Til Eisbjerghus Internationale Efterskole søger vi en erfaren køkkenleder, der med engagement, initiativ og højt humør kan lede skolens køkken efter en standard, der lever op til skolens høje kvalitet, sikre stil og internationale miljø. Ud over køkkenlederen består køkkenpersonalet af en kok og to køkkenassistenter. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde.

Indrykket: 14-01-2021 08:47:18
Ansøgningsfrist: 11-02-2021 00:00:00
Italian speaking Sales coordinator ? short term employment
PHE Nordic ApS
Fyn
5580 Nørre Aaby
PHE Nordic ApSItalian speaking Sales coordinator ? short term employment

PHE Nordic ApS, Nørre Aaby

PHE Nordic A/S is a company in growth and are currently expanding our activities in Italy. Due to this we are looking for a Sales Coordinator to research the market and take initial contact to potential clients.

Tasks:

 • Carry out market research of potential clients in Italy ? and possibly other countries
 • Establish initial contact to potential clients in co-operation with the sales and technical department
 • Translate sales material from English to Italian

PHE Nordic A/S is a leading provider of spare parts and service within plate heat exchangers and fresh water generators. Our customer groups are e.g. within marine, offshore, power plants and other industrial applications.

Indrykket: 12-01-2021 00:02:06
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
Fysioterapeut til Sano Middelfart
Sano Skælskør
Fyn
5500 Middelfart
SanoFysioterapeut til Sano Middelfart

Sano

Vi søger en fysioterapeut til 6 måneders vikariat ? med mulighed for forlængelse.

På Sano arbejder vi med rehabilitering for mennesker med gigt, og vi søger en fysioterapeut, som vil være en del af det tværfaglige team.

Opgaverne i stillingen

 • Forundersøgelse af patienter forud for opstart af forløb, hvor du i samarbejde med patienten og tværfaglige kollegaer forbereder patientens forløb
 • Undervisning af patienter i grupper ud fra teorier om fysisk aktivitet, målsætning og motivation
 • Individuel behandling og træning af indlagte og ambulante patienter
 • Holdtræning i varmvandsbassin, i træningssale med og uden maskiner samt udendørstræning
Indrykket: 08-01-2021 15:56:59
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 00:00:00
Servicemontør til Herning/Videbæk og nordlige Trekantområdet
STILL DANMARK A/S
Fyn
5500 Middelfart
STILL DANMARK A/S
Servicemontør til Herning/Videbæk og nordlige Trekantområdet

STILL DANMARK A/S

Vi søger nye montører til selvstændige jobs med gode vilkår, god løn og unik mulighed for at få job- og famileliv til at gå hånd i hånd. Lige nu mangler vi i Herningområdet og i det nordlige trekantområde.

Du får din egen servicevogn og din arbejdstid starter når du kører ud hjemmefra og slutter når du er hjemme igen. Du planlægger stort set selv din arbejdsdag, ud fra dine kunders behov og den plan for opgaver du har. I dit bagland har du en servicekoordinator og en regional Servicechef til at hjælpe dig. Teknisk hjælp kan du få fra både dine kolleger, der kører rundt som du, vores dygtige mekanikere på værkstedet i Kolding og en serviceback-up.

STILL DANMARK A/S
Indrykket: 08-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
VI TROR PÅ DIREKTE DIALOG - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE INTERNE SALGSBACKUP
Scankab Cables A/S
Fyn
5560 Aarup
Scankab Cables A/SVI TROR PÅ DIREKTE DIALOG - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE INTERNE SALGSBACKUP

Scankab Cables A/S, Aarup

Scankab Cables A/S søger en salgsbackup til at indgå i et specialiseret og kompetent kundesupportteam, der dækker salg og rådgivning indenfor kabler og føringsveje til kunder i ind- og udland. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Med reference til vores Group Commercial Manager vil du i samarbejde med det øvrige kundesupportteam fungere som salgsbackup i forbindelse med tilbudsgivning, ordrer samt håndtering af projekter.

Konkrete arbejdsopgaver

 • Oprettelse og behandling af ordrer og tilbud pr. tlf. og mail
 • Assistere eksterne sælgere og ledelsen med tilbudsbehandling
Indrykket: 07-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
DU SER MULIGHEDEN FOR EN FREMTIDIG KARRIERE
Scankab Cables A/S
Fyn
5560 Aarup
Scankab Cables A/SDU SER MULIGHEDEN FOR EN FREMTIDIG KARRIERE

Scankab Cables A/S, Aarup

ER DU INTERESSERET I SALG OG INDKØB AF TEKNISKE PRODUKTER? - SÅ ER DU MÅSKE DEN SALGS- OG INDKØBSELEV, VI SØGER...

Som elev hos Scankab kommer du grundigt rundt i vores salgs- og indkøbsafdelinger, oplæres i alle daglige processer og får kontakt til hele virksomhedens organisation samt kunder og leverandører.

Efter en introduktionsperiode i hver afdeling får du i løbet af din uddannelse mulighed for at fokusere på det område, der interesserer dig mest. Så er du endnu ikke helt afklaret med, om din fremtidige karriere skal være inden for salg eller indkøb, så kan vi hjælpe dig på vej. På nuværende tidspunkt har vi to andre elever under uddannelse.

Indrykket: 07-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
VI TROR PÅ ØGET DIGITALISERING - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE E-COMMERCE SPECIALIST
Scankab Cables A/S
Fyn
5560 Aarup
Scankab Nordic A/SVI TROR PÅ ØGET DIGITALISERING - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE E-COMMERCE SPECIALIST

Scankab Nordic A/S, Aarup

Scankab Nordic A/S søger en E-commerce specialist til en nyoprettet stilling i vores kommercielle team, der dækker salg og rådgivning indenfor kabler og føringsveje til kunder i ind- og udland.

Med reference til vores Commercial Manager vil du i samarbejde med vores marketing- og kommunikationsteamfå til opgave at videreudvikle vores E-commerce platform.

Konkrete arbejdsopgaver

 • Udarbejde den fremtidige strategi og E-commerce platform samt vedligeholde og videreudvikle platformen
 • Daglig drift af koncernens webshops
 • Sparringspartner vedr. optimering af processer og synergier mellem CRM og Microsoft Dynamics NAV
Indrykket: 07-01-2021 14:10:38
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
Bogholder/Ejendomsadministration/Trekantområdet
Fyn
5500 Middelfart
Bogholder/Ejendomsadministration/Trekantområdet

Anonym, Middelfart

Er du vores nye bogholder/deltid?

Da vores bogholder har besluttet at trække sig tilbage og nyde sit velfortjente otium, søges derfor hendes afløser.

Vi er en privatejet, velkonsolideret virksomhed indenfor ejendomsbranchen, der ejer, udvikler og administrerer egne ejendomme indeholdende erhvervs- og boliglejemål. Alle ejendomme er beliggende i østjyske kystbyer.

Vi forventer, at du kan indgå i et mindre team og selvstændigt forestå al regnskab og bogholderi for 5 ejendomsselskaber, herunder:

 • Løbende bogføring, måneds- og kvartalsafslutning
 • Afregning af moms/skat
 • Betalinger
Indrykket: 06-01-2021 14:12:28
Ansøgningsfrist: 03-02-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland