1401 job i Region Syddanmark 34 job i dette område
1401 job i Region Syddanmark 34 job i dette område
Procesoperatør
JKS A/S
Fyn
5485 Skamby
Til Danish Agro i Skamby søger vi en produktionsarbejder, en procesoperatør. Din primære opgave består i at overvåge og styre produktionsapparatet fra pc'en. Duvil dog også have praktiske opgaver, så som at fylde op i anlægget, skifte dele og rengøre i produktionen. Det er en utrolig alsidig stilling, som vil udfordre dig både på dit overblik og dit praktiske håndelag.

Der er tale om et Try & Hire forløb, dvs. at du de første 16 uger er ansat gennem JKS, hvorefter der for den rette vil være tale om fastansættelse hos Danish Agro.

Det er som udgangspunkt en fast nattur, dog kan du i forbindelse med ferieafløsning blive bedt om at skifte til et andet hold. På nat vil du efter endt oplæring på daghold indgå i et rul, hvor du i en uge arbejder mandag - fredag fra kl. 21.30 - 06.30 (5 dages uge) og ugen efter har 2 dage på daghold. Disse foretrækker man ligger mandag og tirsdag, dog vægter Danish Agro fleksibilitet højt og ønsker derfor også at være fleksible omkring placering af disse dage. Der kan i forbindelse med ferieafløsning være tale om at arbejde på et andet hold. Du bliver en del af et godt team på 6 i alt, hvor man hjælper hinanden og har en god og sund omgangstone.

Der produceres 650 tons foder i døgnet, og fabrikken er derfor døgnbemandet. Du skal være struktureret i din tilgang til opgaverne og have mod på at planlægge og udføre produktionen for den kommende nat selvstændigt, da du er alene på fabrikken.

Du skal helst være i god form, da det er en stor fabrik med mange trapper, som ofte ligger højt, så du må ikke have højdeskræk. Ligeledes vil rengøringstjansen kræve, at du kan begå dig i områder med lille plads.

Her en punktform over opgaverne:

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

Overvågning og styring af anlæg/produktion
Kvalitetskontrol
Truckkørsel i forbindelse med opfyldning
Småreparationer
Forefaldende arbejde

Faglige kompetencer:

Du har praktisk erfaring gerne indenfor overvågning af processer måske fra landbruget
Du er vant til at betjene pc m.m.
Du skal kunne tale, læse og forstå dansk på højt niveau
Du har truckcertifikat
Har du kedelpassercertifikat, er det en fordel, alternativt vil du blive tilbudt et kursus
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden
Du kan fremvise straffeattest


Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. I dette tilfælde GLS-A Agroindustri 2018-2021.


Ansøgning:

Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. JKS varetager ansøgningsprocessen på vegne af Danish Agro og alle spørgsmål til stillingen bedes rettet til Tina Slothuus Hansen på tlf. 63125752.
Indrykket: 25-05-2020 15:45:14
Ansøgningsfrist: 08-06-2020 23:59:00
Afdelingsleder til socialpædagogisk opholdssted
Opholdsstedet I Bogense
Fyn
5400 Bogense
Opholdsstedet I BogenseAfdelingsleder til socialpædagogisk opholdssted

Opholdsstedet I Bogense

Opholdsstedet i Bogense søger en afdelingsleder.

Opgaven er at varetage den daglige drift af opholdsstedet. Opgaven er at deltage i det pædagogiske arbejde med de unge. Opgaven består i at varetage den daglige ledelse af personalet.

Opgaven er også gennem dialog og samarbejde at sikre fælles fodslag samt videreudvikle mange års solidt socialpædagogisk arbejde i tæt samarbejde med lederen og bestyrelsen for opholdsstedet.

Som afdelingsleder af det øvrige personale er du i spidsen for at gennemføre det daglige program på opholdsstedet.

Indrykket: 26-05-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 22-06-2020 00:00:00
Socialpædagog til Langebyhus i Søndersø
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Socialpædagog til Langebyhus i Søndersø

Nordfyns Kommune

Langebyhus er en døgninstitution som modtager børn, der af forskellige årsager ikke kan bo hjemme. Fælles for børnene er, at de alle har sociale, emotionelle og adfærdsmæssige problemer i mere eller mindre grad. Det betyder, at de har behov for socialpædagogisk døgnbehandling og støtte til en positiv udvikling. Langebyhus arbejder ud fra en systemisk og psykodynamisk tilgang med særlig fokus på individuelle behandlingsplaner for det enkelte barn. Vi tror på udvikling gennem deltagelse og vægter derfor samarbejdet med familierne, og den hverdag børnene kommer fra højt.

Hverdagen på Langebyhus bliver båret igennem af forudsigelige, vedholdne og tilgængelige voksne, som arbejder efter en pædagogisk struktur med afsæt i en individuel behandlingsorienteret ramme. Vi vægter pædagogisk planlagte aktiviteter og fritidsaktiviteter i nærmiljøet højt, dette for at sikre udviklings- og læringsmuligheder bedst.

Indrykket: 25-05-2020 13:32:50
Ansøgningsfrist: 14-06-2020 00:00:00
International Head of E-commerce
Australian Bodycare Continental ApS
Fyn
5492 Vissenbjerg
Australian Bodycare Continental ApSInternational Head of E-commerce

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Vi er en virksomhed i vækst, og som vores Head of E-commerce kommer du med på et hold, der skal nå et mål på online omsætning på et 3 cifret millionbeløb, indenfor de næste 3 år.

I et tæt samarbejde med resten af marketingafdelingen, skal du være med til at øge salget af vores produkter på de digitale markedsplatforme - både nationalt og internationalt.

Dine arbejdsopgaver:

 • Det overordnede ansvar for SEM, marketing automation, SEO, konvertering, e-mail flow, affiliate og retention
 • Ansvarlig for salget på vores egne online kanaler i Europa, vores webshop og på Amazon
 • Drive og udvikle vores online salg på de europæiske markeder
Indrykket: 25-05-2020 10:30:31
Ansøgningsfrist: 22-06-2020 00:00:00
Area Sales Manager
Senmatic A/S
Fyn
5471 Søndersø
PromandoArea Sales Manager

Promando søger for Senmatic A/S i Søndersø

Senmatic har i mere en 40 år været en væsentlig producent af sensorer til måling af temperatur, fugtighed og gasarter samt af forskellige produkter til styring af klimaet i væksthuse indenfor gartneribranchen.

Som Area Sales Manager med ansvaret for salg af komponenter og løsninger bliver det således din opgave, at udvikle samarbejdet med eksisterende kunder i Danmark samt forhandlere på eksportmarkedet. Yderligere bliver en væsentlig og vigtig del af jobbet at tilføre nye kunder og forhandlere, med henblik på at øge salget af Senmatics gartneriteknik.

Dine primære opgaver bliver:

 • Salgsansvarlig for kunder og forhandlere
 • Gennemførelse af salgsbesøg
 • Udarbejdelse af tilbud
Indrykket: 22-05-2020 14:14:33
Ansøgningsfrist: 19-06-2020 00:00:00
Er du den, der kan du holde styr på alle vores bolde?
velas
Fyn
5462 Morud
velas
Er du den, der kan du holde styr på alle vores bolde?

velas, Morud

Daglig leder til Højgård Hestehospital.

Vi søger en engageret og struktureret leder til at holde styr på medarbejdere, projekter og ejere i en virksomhed, der altid er på udkig efter det næste projekt.

Dine ansvarsområder vil omfatte det ledelsesmæssige ansvar for ca. 30 medarbejdere på kontor, stald og hospital. Opgaverne vil være afskedigelser, ansættelser, medarbejderudvikling, arbejdsplaner, ansvar for bygninger og udendørsarealer, lagerstyring mv.

Du vil indgå i Højgaards lederteam i en aktiv og ansvarlig rolle med direkte reference til bestyrelsen og deltagelse i bestyrelsesmøder.

Indrykket: 22-05-2020 10:33:41
Ansøgningsfrist: 19-06-2020 00:00:00
Teamleder til Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Teamleder til Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø

Nordfyns Kommune

Brænder du for at bevare de ældres livskvalitet og værdighed, ønsker du at arbejde med ledelse, så er her mulighed for at søge en spændende lederstilling i Nordfyns Kommune.

Hjemmeplejen i Otterup og Søndersø opnormeres med en teamlederstilling og søger derfor pr. 1. juli 2020 eller snarest muligt herefter en engageret teamleder, der ønsker at være med til at sætte retning for en hjemmepleje i udvikling.

Som teamleder indgår du i et ledelsesteam på 3 bestående af områdeleder og 2 teamledere. Teamet har det ledelsesmæssige ansvar for kommunens største hjemmeplejedistrikt bestående af to hjemmeplejegrupper placeret i henholdsvis Otterup og Søndersø.

Indrykket: 20-05-2020 14:41:47
Ansøgningsfrist: 08-06-2020 00:00:00
Uddannelseskoordinator til SOSU-området
Nordfyns Kommune
Fyn
5400 Bogense
Nordfyns Kommune
Uddannelseskoordinator til SOSU-området

Nordfyns Kommune, Bogense

Stillingen som uddannelseskoordinator har et bredt og alsidigt opgaveindhold med omdrejningspunkterne rekruttering, uddannelse og fastholdelse af SOSU-elever.

Det er derfor vigtigt, at du brænder for at være med til at skabe gode og attraktive læringsrammer for elever og praktikvejledere. De pædagogiske opgaver vil være den overvejende del, mens der er hjælp til en del af de administrative opgaver.

Opgaverne som uddannelseskoordinator vil blandt andet være:

 • Ansætte elever sammen med ansættelsesudvalg.
 • Personaleledelse af SOSU-eleverne.
 • Praktikpladsfordeling af elever indenfor SOSU-området.
Indrykket: 19-05-2020 12:30:32
Ansøgningsfrist: 05-06-2020 00:00:00
Lagermedarbejder
Cibicom A/S
Fyn
5491 Blommenslyst
Cibicom A/S
Lagermedarbejder

Cibicom A/S, Blommenslyst

Vi har stor aktivitet og søger derfor endnu en lagermedarbejder for snarlig tiltrædelse.

Som lagermedarbejder hos os, får du bl.a. ansvaret for styring af vores lager og logistik i vores afdeling i Blommenslyst sammen med 2 kollegaer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode og meget kompetente kollegaer, hvor sammenhold og teamwork er nogle af vores nøgleord. Vi har en positiv omgangstone i et uformelt men professionelt arbejdsmiljø. Vi har fokus på at arbejdsliv og privatliv hænger sammen, og arbejder efter principperne frihed underansvar.

Cibicom A/S
Indrykket: 19-05-2020 08:40:34
Ansøgningsfrist: 16-06-2020 00:00:00
Business Unit Manager ? FMCG
Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S
Fyn
5471 Søndersø
TARGET HeadhuntingBusiness Unit Manager ? FMCG

TARGET Headhunting søger for Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S i Søndersø

Som Business Unit Manager (BUM) ved OCS DK bliver du en del af en vinderkultur og en virksomhed, som står sammen om at levere fantastiske resultater. Virksomheden tror på, at man sammen er stærkere!

I rollen som BUM får man en nøgleposition i det kommercielle ledelsesteam, hvor man sammen med kollegerne, er med til at udforme og implementere den kommercielle retning for OCS DK.

Med stillingen bliver man en aktiv del af en af dagligvarebranchens mest professionelle og største salgs- og markedsføringsorganisationer. Den nye BUM bliver ansvarlig for at drive virksomheden resultatmæssige samhandel med to af deres vigtigste samhandelspartnere på det danske marked.

Det forventes, at man bliver drivkraften, koordinatoren og forhandlingspartneren i samspillet mellem virksomheden og kunderne.

Indrykket: 18-05-2020 09:42:21
Ansøgningsfrist: 15-06-2020 00:00:00
Viksomhedsrådgiver Vissenbjerg/Horsens
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Viksomhedsrådgiver Vissenbjerg/Horsens

velas

Vi søger en dedikeret virksomhedsrådgiver, der brænder for at arbejde med økonomisk og strategisk rådgivning af landmænd og udviklingen af landbrugsvirksomheder.

Velas er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale indenfor landbrug. Vi er i dag 560 medarbejdere på otte lokationer og søger en ny kollega til vores afdeling i Business, Skat & Selskaber. Her bliver du en af 40 engagerede kollegaer fordelt i Jylland og på Fyn, der har fokus på de største landbrugsbedrifter i Danmark. Stillingen vil være med udgangspunkt i Vissenbjerg.

Dit primære arbejdsområde vil være økonomisk rådgivning af større produktions- og virksomhedslandmænd.

Indrykket: 16-05-2020 00:18:05
Ansøgningsfrist: 12-06-2020 00:00:00
Production Support
Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark
Fyn
5270 Odense N
Spectrum Therapeutics/Canopy Growth DenmarkProduction Support

Spectrum Therapeutics/Canopy Growth Denmark, Odense

Vil du være med til at sikre en effektiv produktion af medicinsk cannabis i højeste kvalitet?

Som Production Support skal du assistere vores produktionshold, så vi sikrer en effektiv produktion. Du skal review og godkende batchjournaler og logbøger, være med til at vedligeholde SOP?er og generelt sørge for, at vores dokumentation er i top samt at afvigelser registreres og behandles, så de kan undgås i fremtiden.

Nøgleopgaver

 • Vedligeholde SOP?er og godkende batchjournaler.
 • Registrere og behandle afvigelser i produktionen.
 • Registrere og gennemføre ændringssager.
Indrykket: 15-05-2020 10:30:33
Ansøgningsfrist: 15-06-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland