1443 job i Region Fyn 58 job i dette område
1443 job i Region Fyn 58 job i dette område
Slagtersvend
Meny
Fyn
5450 Otterup
Meny
Slagtersvend

Meny, Otterup

MENY søger flere MADarbejdere ? er du vores nye slagtersvend?

Vi søger en slagtersvend, som har lyst til at være en del af en humørfyldt afdeling! Brænder du for slagterfaget og de gode råvarer? Og kunne du tænke dig, at være med til at sætte dit præg på udviklingen i afdelingen? Så er det måske dig vi leder efter!

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger i tæt samarbejde med delikatessen

Du får et spændende og varieret job hos en selvstændig købmand, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny
Indrykket: 16-04-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
Sales Account Manager
Meneta Advanced Shims Technology A/S
Fyn
5270 Odense N
Meneta Danmark ApSSales Account Manager

Meneta Danmark ApS, Odense

Are you motivated by new challenges in a job with responsibility and influence? Do you thrive in an intercultural environment with the customer as your primary focus? Then you should apply for this exciting job opening. Meneta is looking for a competent Sales Account Manager for our fine blanking division in Odense.

You will assume full sales responsibility for a dedicated customer group within Meneta?s fine blanking division. You will make sure the customer feels valued and receives the best service.

Your primary tasks will be to develop our standard calculation tool (Excel based) for customer-specific quotations.

You will be an active participant in our Team Feasibility meetings (producibility of part) with colleagues from engineering, procurement, manufacturing, quality management, supply management, and sub-contractors.

Indrykket: 16-04-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
LOGISTIKKOORDINATOR
House Nordic ApS
Fyn
5471 Søndersø
House Nordic ApSLOGISTIKKOORDINATOR

House Nordic ApS, Søndersø

Har du mod på at arbejde på et lager, hvor tempoet er højt og humøret i top? Vil du med din gejst og centrale rolle sikre, at vores mange daglige forsendelser kommer ud til kunderne i rette tid og kvalitet? Så læs mere her:

Til en nyoprettet stilling søger vi en ny kollega til Logistik. Udviklingen og væksten går stærkt, og som Logistikkoordinator bliver du Lagerchefens højre hånd og får samtidig en central rolle i den daglige drift.

Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste oplevelse, når ordrerne sendes fra vores lager. Sammen med et energisk team bliver din vigtigste opgave at sikre en effektiv og korrekt booking og koordination af alle forsendelser hos vores speditører. På sigt vil du deltage i planlægning af modtagelse og tømning af containere. Derudover vil du få ansvar for administrative opgaver som bemandingsplaner for lagerpersonale og lokationsstyring på lageret.

Indrykket: 15-04-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 13-05-2021 00:00:00
SERVICEMINDED ALLROUND KONTORELEV
House Nordic ApS
Fyn
5471 Søndersø
House Nordic ApSSERVICEMINDED ALLROUND KONTORELEV

House Nordic ApS, Søndersø

Glade stemmer er vores varemærke... har du et smil, der kan ses og høres selv gennem telefonen, og brænder du for at hjælpe, så er du måske vores nye elev.

Du kommer til at lære, hvad det vil sige at arbejde for en international virksomhed, der er drevet af Det Gode Købmandskab og en stærk iværksætterånd. Du vil gradvist få mere ansvar og selvstændige arbejdsområder i takt med, at du udvikler dig, og der er altid en kollega til at hjælpe. En stor del af vores kultur er, at vi løfter i flok.

Du vil blive en del af vores team i både Salg og Indkøb/Administration.

Vi tilbyder en elevstilling på fuld tid i et ungt og dynamisk team. Vi er opmærksomme på vores kollegaer og løfter i flok, så vi sammen når vores fælles mål. At kunne samarbejde i eget team og på tværs af afdelinger er derfor vigtigt. Trivsel og godt kollegaskab er vigtigt for os.

Indrykket: 15-04-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 13-05-2021 00:00:00
AX Technical Solution Architect
Tempur Sealy Danmark A/S
Fyn
5560 Aarup
PeopleLinkAX Technical Solution Architect

PeopleLink søger for Tempur Sealy Danmark A/S i Aarup

Som AX Technical Solution Architect får du en nøglerolle i en gradvis migrering af koncernens ERP-set up fra AX 09 og AX 12 baseret på en on premise-løsning til en fuldt integreret D365/Azure-løsning. Løsningen indebærer, at både produktionsenheden i Danmark og Tempur Internationals mere end 20 salgsselskaber rundt om i verden i løbet af 2023 skal være på samme platform.

Dit ansvar - og dermed din hverdag - vil indeholde en stor variation af opgaver, f.eks.:

 • Rådgivning og support i forbindelse med integration, arkitektur og set up-muligheder
 • Når i drift - vedligeholde miljøet, så det understøtter centrale forretningssystemer
 • Dokumentere og vedligeholde dokumentation af set up, så organisationen i størst mulig grad bliver selvhjulpen
Indrykket: 14-04-2021 00:02:39
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00
Plastmager- opstiller - spøjtestøbning
Bogense Plast as
Fyn
5400 Bogense
Bogense Plast asPlastmager- opstiller - spøjtestøbning

Bogense Plast as

Vi søger en engageret plastmager/opstiller. Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor flerkomponent sprøjtestøbning, avancerede robotter og automatisering? Og har du lyst til at være en del at vores opstillergruppe bestående af 10 erfarne og dedikerede plastmagere, som vægter godt humør og samarbejde højt? Så skal du søge stillingen her, som opstiller på vores 50 DEMAG sprøjtestøbemaskiner.

Du er sandsynligvis uddannet plastmager eller har anden teknisk baggrund kombineret med erfaring indenfor opstilling på sprøjtestøbemaskiner og gerne kendskab til pakkerobotter og automation.

Indrykket: 13-04-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 11-05-2021 00:00:00
Virksomhedsrådgiver til Velas, Business, Skat & Selskaber - Vissenbjerg
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Virksomhedsrådgiver til Velas, Business, Skat & Selskaber - Vissenbjerg

velas

Brænder du for at gøre en forskel, så får du her chancen i en spændende og udviklende position som virksomhedsrådgiver. Vi garanterer en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor dygtige, men også krævende kunder i en stilling med en stor grad af selvstændighed.

Du vil få stor indflydelse på sammensætningen af din stilling, herunder muligheden for at uddelegere basisopgaver. Arbejdsområderne vil være økonomisk rådgivning af produktions- og virksomhedslandmænd, hvor du vil få selvstændigt ansvar for din egen kundeportefølje.

Vi vil samtidig understøtte dig i de ønsker du måtte have i din karriereudvikling.

velas
Indrykket: 13-04-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00
Kvalitets- og Miljøchef
Gartneriet PKM A/S
Fyn
5270 Odense N
Gartneriet PKM A/SKvalitets- og Miljøchef

Gartneriet PKM A/S, Odense

Gartneriet PKM A/S søger en Kvalitets- og Miljøchef, som med reference til virksomhedens administrerende direktør får det overordnede ansvar for virksomhedens kvalitetsstyring og miljøforhold.

Kvalitets- og Miljøchefen indgår i ledergruppen og ansvarsområdet omfatter alle processer, systemer, politikker, indsatser, m.v. inden for QM/QA i tæt samarbejde med afdelingsledere, kultur- og procesansvarlige.

Gartneriet PKM A/S har prioriteret at opbygge et velfungerende kvalitetsstyringssystem og opnået en række brancherelevante certificeringer med fokus på at tilsikre en kontinuerlig optimal produktkvalitet samt udvikle, implementere og drive de underliggende processer og systemer. Høj kvalitet og prioritering af miljø er to af virksomhedens kerneværdier.

Indrykket: 09-04-2021 16:45:37
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
REGNSKABSASSISTENT/ADMINISTRATIV MEDARBEJDER
Skovdyrkerne Øerne
Fyn
5492 Vissenbjerg
Nordisk Rekruttering IVSREGNSKABSASSISTENT/ADMINISTRATIV MEDARBEJDER

Nordisk Rekruttering IVS søger for Skovdyrkerne i Vissenbjerg

Er du en pligtopfyldende, god kollega, og har du god erfaring med regnskab/administration og stort gåpåmod - så har vi i Skovdyrkerne Øerne et spændende job til dig.

Beskrivelse af stillingen:

 • Administrativ håndtering af flis, herunder bl.a. indsamling og håndtering af data fra varmeværker og vognmænd, kontrol og afstemning af data, fakturering af varmeværker og kontering på projektsager
 • Medlemsadministration, ind- og udmeldelser, fakturering af kontingenter, forsikringsadministration
 • Lønadministration for månedslønnede og enkelte timelønnede, herunder administration af pension og sundhedssikring
 • Godkendelse og bogføring af timeregistrering
Indrykket: 09-04-2021 12:45:34
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
Trainee Reception Manager
First Camp Danmark A/S
Fyn
5400 Bogense
First Camp Danmark A/STrainee Reception Manager

First Camp Danmark A/S, Bogense

First Camp fortsætter med at vokse og inden sommersæsonen søger vi et antal engagerede og kommunikative Trainees som vil få mulighed for at lære mere om vores virksomhed og blive en del af Skandinaviens størst campingkoncern.

Vi ønsker at træne og udvikle fremtidige ledere hos os, mens vores trainees også er ressourcer, som med kort varsel kan springe ind og hjælpe på forskellige campingpladser, hvor vi ser behov i løbet af sæsonen.

Du uddannes og trænes på din ?hjemme campingplads? med en destinationschef som din nærmeste mentor. Afhængigt af hvordan sæsonen udvikler sig, skal du være forberedt på at arbejde i hele regionen. Det er derfor vigtigt, at du er åben, drevet og modig til at tage nye udfordringer på dig.

Indrykket: 09-04-2021 10:45:34
Ansøgningsfrist: 30-04-2021 00:00:00
Reservedels-/Have-Park-salgskonsulent søges til maskinforretning
O. Søndergaard & Sønner A/S
Fyn
5450 Otterup
O. Søndergaard & Sønner A/SReservedels-/Have-Park-salgskonsulent søges til maskinforretning

O. Søndergaard & Sønner A/S, Otterup

Vi søger en dygtig, serviceminded og ansvarsbevidst salgskonsulent til vores butik og reservedelslager.

Du vil blive en del af vores salgs- og serviceteam i lager og butik, hvor du i tæt samarbejde med værkfører skal ekspedere reservedele til værkstedet, salg fra butikken og ikke mindst salg af vores attraktive sortiment af markedsledende mærker indenfor have- og parkmaskiner. Du vil kunne forvente en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du vil få selvstændigt ansvar og stor frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde.

Indrykket: 08-04-2021 15:45:36
Ansøgningsfrist: 19-04-2021 00:00:00
Sales Engineer
Haarslev Industries A/S
Fyn
5471 Søndersø
PeopleLinkSales Engineer

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Komplekse tilbudsprojekter, 3D tegning og teknisk sparringspartner

Efterspørgslen på Haarslev Industries procesanlæg forsætter, og som Sales Engineer understøtter du ambitionen om at øge salget gennem kvalitet i både tilbudsprocessen og de endelige procestekniske og tekniske løsninger. Du skal derfor udføre en nøglerolle i salgs- og tilbudsprocessen. Du bliver en del af et stærkt fagligt team på 7 kolleger og en Manager i afdelingen Sales Engineering. Herfra har du ansvaret for at supportere Area Sales Managers med især teknisk materiale og knowhow i salgsfasen.

Du er typisk tilkoblet 4-5 projekter ad gangen med varierende kompleksitet herunder turnkey-projekter til internationale kunder. Du samarbejder med kolleger rundt i organisationen for at indhente viden, ikke mindst i Engineering og hos dine kolleger i Sales Engineering, så anlægget kan designes, dimensioneres og tegnes til tilbuddet.

Indrykket: 08-04-2021 15:12:23
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Planteavlsrådgiver søges til Velas i Vissenbjerg
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Planteavlsrådgiver søges til Velas i Vissenbjerg

velas

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens planteavl sammen med de fynske planteavlere, så får du muligheden her. Da en af vores erfarne rådgivere har valgt at søge nye græsgange, er vi på udkig efter en dygtig og erfaren rådgiver til en spændende og alsidig kundeportefølje.

Vi leder efter en fagligt velfunderet, udadvendt og dedikeret rådgiver som brænder for kundeopgaven og samspillet i forhold til videndelingen med kollegaerne internt i afdelingen og på tværs af faggrenene i Velas.

Din rådgivning vil være med hovedvægt på produktionen af korn- og salgsafgrøder, med et stærkt fokus på den produktionsøkonomiske optimering af kundens forretning.

velas
Indrykket: 08-04-2021 11:45:35
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Erfaren Back Office medarbejder
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
Midtøst & Fyn - LandbogruppenErfaren Back Office medarbejder

Midtøst & Fyn - Landbogruppen, Vissenbjerg

Ejendomsmæglerkæden LandboGruppen MIDTØST & FYN søger en dygtig og erfaren medarbejder til en nyoprettet stilling i Vissenbjerg.

Din primære opgave vil være Back Office funktion for ejendomsmæglerne, så salget foregår så optimalt og nemt som muligt for både sælger og mægler.

Stillingen indeholder bl.a.:

 • Varetagelse af den administrative del af ejendomshandler herunder før- og eftersagsbehandling
 • Diverse registrering
 • Fakturering
Indrykket: 08-04-2021 00:02:41
Ansøgningsfrist: 04-05-2021 00:00:00
Project Engineer ? Cleantech-virksomhed
Flow.Vision A/S
Fyn
5270 Odense N
AMBIZZIONProject Engineer ? Cleantech-virksomhed

AMBIZZION søger for FLOWVISION A/S i Odense

Er du uddannet maskiningeniør og har kendskab til olie-, gas- og power-industrien? Har du erfaring med udvikling og design af procesanlæg? Kan du begå dig i forskellige kulturer udenfor Danmark?

Som Project Engineer skal du i samspil med dine kolleger sikre, at projekter bliver gennemført i henhold til gældende kundekrav inden for konstruktion, overfladebehandling og inspektion. Kunderne er i dag inden for cement-, olie/gas-, biomasse-/kedel- og affaldsindustrien, og FLOW-VISION er kendt for sine innovative løsninger, sit nærvær i samarbejdet og den høje kvalitet i sine ydelser.

Opgaver og ansvar:

 • Gennemførelse af projekter fra A-Z.
 • Du bliver en nøglespiller i projektfasen hvor dit hoved ansvarsområde bliver det mekaniske design af vores løsninger.
 • Ansvaret for styring af underleverandører for større komponenter.a
Indrykket: 01-04-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 29-04-2021 00:00:00
Konsulent til Rekruttering og rådgivning
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Konsulent til Rekruttering og rådgivning

velas, Vissenbjerg

Vi arbejder teambaseret med fokus på den enkelte kunde, og har som mål at levere rådgivning, der gør en forskel hver gang. De primære opgaver består i at rekruttere medarbejdere og mellemledere til dansk landbrug, men vi bidrager også med ledelsesmæssig sparring og løser konkrete ledelsesopgaver i samarbejde med resten af vores kollegaer.

Du skal helt overordnet brænde for arbejdet med rekruttering og ledelse, og have lysten og modet til både at udfordre egne vaner og kunden indenfor dette område. Du er professionel udadvendt og motiveres af at være i kontakt med kunder ? både når kunden ringer til dig, eller når du proaktivt tager kontakt til kunden.

Dine kommunikative evner er veludviklede, og det falder dig nemt at lytte og spørge ind til kundens behov.

velas
Indrykket: 31-03-2021 05:47:26
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Supply Chain Coordinator
Australian Bodycare Continental ApS
Fyn
5492 Vissenbjerg
Australian Bodycare Continental ApSSupply Chain Coordinator

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Brænder du for at detaljerne altid er i orden? Er du skarp til at styre opgaver, hvor mange personer både internt og eksternt skal orienteres og høres? Så har du muligheden for at blive en del af en international hudplejevirksomhed i rivende udvikling.

Vi søger en selvstændig og dygtig Supply Chain Coordinator, der har overblik og sans for at sikre, at detaljerne er på plads hver gang!

Arbejdsopgaverne:

 • Regelmæssig kontakt til nye og eksisterende kunder
 • Ordrebehandling i Navision, samt intern koordinering
 • Supportere B2C- og B2B-salg, herunder salgskonsulenter med produktinfo, datablade, priser, statistikker mv. herunder brug af CRM
Indrykket: 30-03-2021 12:53:06
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00
Souschef til Lumby Skole
Odense Kommune
Fyn
5270 Odense N
Odense Kommune

Souschef til Lumby Skole

Odense Kommune

Er du god til at inspirere og skabe arbejdsglæde gennem nærværende ledelse? Kan du holde hovedet koldt og hjertet varmt? Så er du måske vores nye leder af børneskolen i Lumby.

Lumby Skole er en lille, velfungerende skole i en forstad til Odense. Skolen er et vigtigt omdrejningspunkt for borgernes liv i området. Skolens forældre er meget aktive og engagerede og har positive forventninger til skolens medarbejdere og ledere.

Vi er en udviklingsorienteret skole, der tager udgangspunkt i at skabe et trygt læringsmiljø, hvor alle kan indgå i meningsfulde fællesskaber, og eleverne oplever, at de har værdi som dem, de er. Teamsamarbejdet omkring klasserne er velfungerende, og der er fokus på både faglighed og trivsel.

Odense Kommune
Indrykket: 30-03-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 18-04-2021 00:00:00
Salgskoordinator
House Nordic ApS
Fyn
5471 Søndersø
House Nordic ApSSalgskoordinator

House Nordic ApS, Søndersø

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser. Ønsker du udfordrende opgaver med en bred kontaktflade indenfor salg. Vil du med på vores rejse?

Som Salgskoordinator hos House Nordic bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer. Du vil indgå i vores Sales support, som står for den daglige koordination af ordrer med alt, hvad det indebærer. Du vil supportere mange forskellige opgavetyper og løbende få egne ansvarsområder.

 • Ordrebehandling og behandling af indkomne mails.
 • Booking af fragt.
 • Fakturering.
 • Support til sælgere og agenter.
 • Behandling af eventuelle reklamationer.
Indrykket: 30-03-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00
Lagermedarbejder søges - er det dig?
House Nordic ApS
Fyn
5471 Søndersø
House Nordic ApSLagermedarbejder søges - er det dig?

House Nordic ApS, Søndersø

Kan du lide at have travlt? Kan du bidrage til en fortsat høj kvalitet og høj service overfor vores kunder, og vil du bidrage til endnu mere vækst? Så er det dig vi har brug for på vores lager!

Du får en unik mulighed for at blive del af et effektivt team, som er ansvarlig for modtagelse og udsendelse af varer. Du får en dagligdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og socialt.

Du skal have lyst til at tage ansvar for udviklingen og optimeringen på lageret, og have fokus på kvalitet og service.

 • Pluk og pak af varer til forsendelse.
 • Deltage i modtagelse af varer.
 • Varekørsel mellem vores lagre, og evt. også levering til kunder.
 • Vedligeholdelse/optimering af lager.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
Indrykket: 30-03-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 27-04-2021 00:00:00
Vi søger afdelingsleder til SFO
Stige Friskole
Fyn
5270 Odense N
Stige FriskoleVi søger afdelingsleder til SFO

Stige Friskole, Odense

Vores dygtige nuværende afdelingsleder går på efterløn til august, derfor søger vi en ny, der har lyst til at engagere sig i livet på en Grundtvig-koldsk friskole, der bygger på et forpligtende fællesskab mellem børnehave, fritidsordning, skole og forældre.

Vi forventer, at du er en positiv og initiativrig leder med gode pædagogiske evner, og som vil være med til at udvikle Stige Friskole, som bygger på fællesskab, læring, ordentlighed og trivsel.

Det er en forudsætning, at du er uddannet pædagog og besidder naturlige lederegenskaber til at være inspirerende og samlende i et tæt kollegialt samarbejde, hvor de pædagogiske og praktiske opgaver og udfordringer fordeles ligeligt.

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor hovedvægten af ansættelsen er placeret i fritidsordningen, som suppleres med pædagogiske arbejdsopgaver tilknyttet skolen.

Indrykket: 26-03-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Vi søger uddannet pædagog til børnehaven
Stige Friskole
Fyn
5270 Odense N
Stige FriskoleVi søger uddannet pædagog til børnehaven

Stige Friskole, Odense

Stillingen er normeret til 32 timer pr. uge med tiltrædelse 1. august 2021

Vi søger en humørfyldt og initiativrig pædagog med evne og lyst til at være en del af det pædagogiske team i vores børnehave.

Børnehaven har fokus på børnenes trivsel gennem et nærværende fællesskab, hvor der skabes liv, tryghed og glæde gennem fælles oplevelser.
Ud over kreative aktiviteter, lægger vi vægt på sundhed, krop og bevægelse.

Vi går ud fra, at du har let ved at få en god kontakt til både børn og voksne, og at du kan være med til at skabe pædagogiske aktiviteter, der stimulerer børnenes fantasi, følelser, nysgerrighed og sociale kompetencer.

Indrykket: 26-03-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Skoleleder til Skolefællesskabet Odense Nord
Odense Kommune
Fyn
5270 Odense N
Skoleleder til Skolefællesskabet Odense Nord

Odense Kommune

Odense Kommune

Drømmer du om at være leder af ledere? Kan du gennem tillidsfuldt, anerkendende og nysgerrigt lederskab fortsætte udviklingen af et stærkt fællesskab på flere forskellige matrikler? Og motiveres du af at være leder i en kompleks organisation med tre børneskoler og tilhørende sfo?er, en ungeskole, en OBS-afdeling samt en centerafdeling?

Vi søger en skoleleder, der evner at forene og udvikle et stærkt skolefællesskab gennem tillidsfuldt og anerkendende lederskab.

Skolefælleskabet Odense Nord er en spændende og kompleks organisation med tre børneskoler og tilhørende sfo?er, en ungeskole, en OBS-afdeling samt en centerafdeling. Som skoleleder sammen med de respektive bestyrelser vil du være øverste instans for 650 glade elever og 100 kompetente pædagogiske medarbejdere fordelt på tre selvstændige skoler.

Odense Kommune
Indrykket: 26-03-2021 08:45:33
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Mestersvend slagter, SuperBrugsen
SuperBrugsen
Fyn
5270 Odense N
SuperBrugsenMestersvend slagter, SuperBrugsen

SuperBrugsen, Næsby

SuperBrugsen er den førende madbutik i nærområdet. Vi er kundernes "mødested" og vi er med til at styrke det lokale.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Indrykket: 25-03-2021 16:45:33
Ansøgningsfrist: 24-04-2021 00:00:00
Souschef
SPAR
Fyn
5492 Vissenbjerg
SPAR
Souschef

SPAR, Vissenbjerg

Skal du være souschef i en fantastisk butik med masser af muligheder......

Vi skal bruge en dygtig souschef der kan med til at sikre, at butikken fortsætter sin stærke vækst.

Jobbet indeholder mange muligheder, så vi er sikre på at rette person kan være med til at gøre os endnu bedre.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med købmanden til at drive butikken, så jo mere du kan, jo mere ansvar får du. Vi forventer derfor, at du besidder en solid portion engagement, overblik og handlekraft. Desuden forventes det, at du aktivt medvirker til at skabe godt samarbejde, motivation og høj trivsel blandt butikkens medarbejdere.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Du har et naturligt flair for kundeservice, og nyder at arbejde i et til tider hektisk miljø.

Indrykket: 25-03-2021 11:45:33
Ansøgningsfrist: 22-04-2021 00:00:00
Souschef, Fakta Bogensevej (Næsby), Odense
fakta a/s
Fyn
5270 Odense N
fakta a/s
Souschef, Fakta Bogensevej (Næsby), Odense

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Indrykket: 24-03-2021 11:56:36
Ansøgningsfrist: 18-04-2021 00:00:00
Pensionsspecialist
Totalbanken A/S
Fyn
5560 Aarup
Totalbanken A/SPensionsspecialist

Totalbanken A/S, Aarup

Er du pensionsspecialist eller en dygtig pensionsrådgiver, der har mod på yderligere specialisering? Evner du at løfte pensionskompetencen i Totalbanken, så er du måske vores nye pensionsspecialist?

Vi har ambitiøse mål, vi har rigtig travlt, og vi ønsker at øge vores indsats på pensionsområdet yderligere. Du bliver en del af et team med ti dygtige kolleger, som brænder for at understøtte forretningen og samtidig har overskud til et godt grin og en uformel omgangstone.

Vi tilbyder et job i en fleksibel og ambitiøs organisation, hvor du, blandt andet, som fagansvarlig på tværs af banken skal udvikle forretningsområdet pension i samarbejde med filialernes pensionsansvarlige og backoffice.

Indrykket: 24-03-2021 11:13:02
Ansøgningsfrist: 21-04-2021 00:00:00
Skoleleder til Kroggårdsskolen
Odense Kommune
Fyn
5270 Odense N
Odense Kommune

Skoleleder til Kroggårdsskolen

Odense Kommune, Odense

Vi er 600 glade børn og 60 dygtige og ikke mindst passionerede medarbejdere, der er så heldige at have en hverdag på verdens bedste skole. Vi arbejder målrettet på at forbedre og finpudse vores pædagogisk profil. Nu mangler vi bare dig.

Som skoleleder på Kroggårdsskolen, får du en spændende og alsidig hverdag. Du bliver en del af et nyetableret ledelsesteam, hvor vi anskuer den samlede ledelsesopgave i et teamperspektiv, og vi praktiserer en flad ledelsesstruktur.

Odense Kommune
Indrykket: 22-03-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 18-04-2021 00:00:00
Deutschsprachiger IT-Berater (w/m) für eine spannende Position in Dänemark
Compusoft A/S
Fyn
5270 Odense N
Indrykket: 16-04-2021 14:53:12
Ansøgningsfrist: 11-06-2021 00:00:00
Familierådgiver til Team Udvidet Indsats
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Indrykket: 16-04-2021 11:59:11
Ansøgningsfrist: 10-05-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland