1161 job i Region Fyn 46 job i dette område
1161 job i Region Fyn 46 job i dette område

top job

Ingeniør med faglig baggrund
Proagria Miljø A/S
Fyn
5450 Otterup
Proagria Miljø A/S
Ingeniør med faglig baggrund

Proagria Miljø A/S, Otterup

Proagria Miljø A/S er et firma i vækst, og vi søger derfor en ingeniør til vores tekniske afdeling, på vores adresse i Otterup på Fyn.

Du bliver en del af et team med flere teknikere, og dine primære arbejdsopgaver vil ligge indenfor projektering og udvikling. Du vil på sigt få mulighed for at få en bred berøringsflade til kunder og leverandører både nationalt og internationalt, samt internt til produktion, lager, salg, administration.

Arbejdsopgaver:

 • CAD-design af tekniske produkter i Inventor
 • Vedligeholdelse af eksisterende produktdokumentation
 • Udarbejdelse af kundeløsninger/tilbud i samarbejde med kunden.
Indrykket: 15-01-2021 14:51:01
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Processtærk og innovativ Skoleleder med talent for at skabe fællesskab og udnytte potentialer
Natur & Helhedsskolen Billesbølle
Fyn
5560 Aarup
Natur & Helhedsskolen BillesbølleProcesstærk og innovativ Skoleleder med talent for at skabe fællesskab og udnytte potentialer

Natur & Helhedsskolen Billesbølle, Aarup

Motiveres du af at sikre positive fællesskaber med et unikt fundament for både medarbejdere og elever, udnytte medarbejdernes kompetencer og sætte tydelig retning for en skole, der tager hånd om børn/unge med særlige behov?

Så er det måske dig, som vi søger!

Som ny skoleleder skal du i et samarbejde med skolens medarbejdere og skolebestyrelsen skabe en dagligdag med masser af synlighed, nærværd og tillid. Det er en fordel, hvis du allerede har indsigt i specialpædagogisk praksis samt har kenskab til og erfaring med de særlige behov, som en skole som Natur- og Helhedsskolen Billesbølle har.

Indrykket: 15-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Husassistent til rengøring på Plejecenter Vesterbo ? dagvagt
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Husassistent til rengøring på Plejecenter Vesterbo ? dagvagt

Nordfyns Kommune, Søndersø

Vil du være med til at skabe rammerne for hjemlighed og et værdigt ældreliv med forebyggelse af bl.a. ensomhed via medinddragelse og en hverdag der giver mening for den enkelte beboer, så har du nu muligheden for at blive en del af vores tværfaglige medarbejder-team på Plejecenter Vesterbo i Søndersø.

Plejecenter Vesterbo er plejeboliger bygget ud fra leve-bo-miljø tanken i huse af 10-12 boliger med fællesarealer. Der er 74 lejligheder fordelt i 7 huse.

Kvalifikationer

 • Erfaring indenfor rengøring, gerne fra ældreområdet men ikke en nødvendighed
 • Mødestabil og omstillingsparat
 • Kendskab til hygiejnekrav og infektionsforebyggende rengøring på plejecentre
Indrykket: 15-01-2021 11:45:33
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
AC-fuldmægtig til Børn og Familieområdet
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
AC-fuldmægtig til Børn og Familieområdet

Nordfyns Kommune, Otterup

Børn og Familie søger en dygtig AC-fuldmægtig med stærke projekt- og proceskompetencer. Du kommer bl.a. til at stå i spidsen for et spændende udviklingsprojekt på anbringelsesområdet. Stillingen er midlertidig og udløber med udgangen af februar måned 2022.

På Nordfyn har vi igangsat en række udviklingsinitiativer på anbringelsesområdet. Vi samarbejder bl.a. med Bikubenfonden om udvikling af overgangen til egen bolig for anbragte unge. Vi er optaget af at udvikle nye metoder og tilgange på området, der i større udstrækning fokuserer på de unges styrker og kompetencer end på de unges udfordringer. Målet er, at flere unge er i gang med en uddannelse, er i arbejde og at de føler sig klar til voksentilværelsen - når de flytter i egen bolig. Arbejdet har stor strategisk betydning og væsentlig politisk bevågenhed og interesse.

Indrykket: 15-01-2021 11:06:53
Ansøgningsfrist: 27-01-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter til Plejecenter Otterup
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Plejecenter Otterup

Nordfyns Kommune

Vi søger 3 social- og sundhedsassistenter med tiltrædelse pr. 1. februar eller efter aftale.

Vil du som SSA være med til at skabe rammerne for et værdigt ældreliv for vores beboere med udgangspunkt i bl.a. selvbestemmelse, kvalitet, og sammenhæng, hvor målet er, at den enkelte beboer oplever en hverdag, der giver mening.

 • SSA nattevagt 30 timer pr. uge, weekendvagt hver anden weekend
 • SSA aftenvagt 30 timer pr. uge, weekendvagt hver anden weekend
 • SSA dagvagt 32 timer pr. uge, weekendvagt

Du vil være tilknyttet enten Bryggergården eller Kærgården.

Hos os får du mulighed for at udvikle og bruge din faglighed i samarbejdet med andre dygtige og ambitiøse kollegaer. Du skal som social-og sundhedsassistent varetage en bred vifte af opgaver, eks. medicinhåndtering, palliativ pleje og omsorg og du skal medvirke til sammen med borgerne at skabe gode dage.

Indrykket: 15-01-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Senior Business Controller
Haarslev Industries A/S
Fyn
5471 Søndersø
Advised by I/SSenior Business Controller

Advised by I/S søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Har du lyst til at blive en del af Group Finance i en succesfuld og spændende international virksomhed, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg? Har du solid erfaring med Business Controlling og Business Partnering?

Du bliver ansvarlig for at udarbejde KPI?er og økonomiske analyser for forretningen, ligesom du skal udarbejde controllermanual og controller rapporter for virksomhedens processer. Du skal gennemføre Business Reviews, sikre Compliance, minimere risici m.m.

Dine opgaver:

 • Sikre at Business Controlling integreres i forretningen
 • Finance Business Partnering
 • Forbedre/automatisere/digitalisere rapporteringen
 • Forestå Business Reviews af forretningsmæssige kritiske processer herunder udarbejde controllerrapporter
Indrykket: 15-01-2021 09:45:33
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
Laborant til Meneta Composite Materials ApS
Meneta Advanced Shims Technology A/S
Fyn
5270 Odense N
Meneta Holding A/SLaborant til Meneta Composite Materials ApS

Meneta Holding A/S, Odense

Til at styrke vores R&D-afdeling, søger vi en dygtig laborant. Kunne du tænke dig at arbejde i en ung virksomhed, som er en del af en vækstorienteret og veldreven koncern, så har du muligheden for at få et spændende job som laborant hos Meneta Composite Materials ApS.

Du vil blive en del af R&D/lab-teamet, og du vil derfor både indgå i udviklingsprojekter og den daglige drift i forbindelse med vores produktion.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil omfatte planlægning og gennemførelse af forskellige test af materialekombinationer, produktion af prototyper i laboratoriet, indgangskontrol af råvarer og kvalitetskontrol af mellemvarer og færdigvarer fra produktionen.

Indrykket: 15-01-2021 08:06:52
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 00:00:00
IT-medarbejder med sans for god kommunikation
Nordfyns Kommune
Fyn
5400 Bogense
Nordfyns Kommune
IT-medarbejder med sans for god kommunikation

Nordfyns Kommune, Bogense

Har du en solid it-faglighed, et stort servicegen og sans for god kommunikation ? både mundtligt og skriftligt? Har du lyst til at bidrage til implementeringen af Nordfyns Kommunes kommende it-strategi? Motiveres du af både den daglige servicering af de kommunale kolleger og videreudvikling af det daglige arbejde i It-afdelingen Help Desk? Så er du måske vores kommende it-kollega.

I Nordfyns Kommune arbejder vi målrettet på at styrke vores it-fundament ved hjælp af en ny it-strategi. It-strategiens fokus er at sikre fremtidens it-infrastruktur, stabil drift, en bæredygtig it-organisation og bruger- og datasikkerhed. Det kommer du som kommende it-medarbejder til at bidrage til via opgaver i Help Desk, og gennem opsætning, drift og support af kommunens it-udstyr og programportefølje.

Indrykket: 15-01-2021 07:03:55
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Nærværende og udviklende teamleder til Center for Læring og Trivsel
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Nærværende og udviklende teamleder til Center for Læring og Trivsel

Nordfyns Kommune, Otterup

Drømmer du om at være faglig leder for en gruppe kompetente og nysgerrige fagpersoner, så er vi 20 medarbejdere som håber, at du vil være med til at understøtte den udvikling, som vi allerede er godt i gang med.

Vi er en gruppe medarbejdere bestående af psykologer, tale-høre-konsulenter, ergo- og fysioterapeuter, specialpædagog, sprogkonsulent, konsulent med ansvar for specialområdet og leder, og nu mangler vi bare dig som teamleder.

Vi arbejder konsultativt, udviklende og forbyggende, og iværksætter indsatser, der giver børn og unge de bedste muligheder for at udvikle sig. Vi har fokus på at styrke børne- og ungefællesskaber, så alle børn oplever at høre til og være en del af noget fælles. Dette gør vi i et tæt samarbejde med forældre, Skole og Dagtilbud, samt Børn- og Familieafdelingen.

Indrykket: 13-01-2021 16:54:47
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Salgsingeniør/teknisk sælger til lyn- og overspændingsbeskyttelse
DESITEK A/S
Fyn
5471 Søndersø
LyderJohnsen A/S Salgsingeniør/teknisk sælger til lyn- og overspændingsbeskyttelse

LyderJohnsen A/S søger for DESITEK A/S i Søndersø

DESITEK har et godt og velkendt navn i branchen, og dine primære opgaver vil derfor være at sælge produkter indenfor området lyn- og overspændingsbeskyttelse til nye og eksisterende kunder i Danmark. Her vil du, sammen med dine kolleger udarbejde tilbud, følge op på ordrer og koordinere og iværksætte de rigtige indsatser overfor virksomhedens kunder.

Hos DESITEK vil det være dig, der gennemfører hele salgsprocessen, fra start til slut. Dette sikrer dig varierende og motiverende opgaver, hvor du sammen med kunden identificerer det aktuelle behov, udarbejder det rigtige tilbud og lukker handelen. Herigennem sikrer du, at kunderne får den optimale service, samtidig med at virksomheden bliver endnu bedre kendt som en kompetent leverandør af komponenter, udstyr og løsninger.

Indrykket: 13-01-2021 15:00:18
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistenter - faste stillinger
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistenter - faste stillinger

Nordfyns Kommune, Søndersø og Otterup

Nordfyns Kommunes afdeling for Aktiv Pleje og Omsorg søger 5 social- og sundhedsassistenter med tiltrædelse pr. 1. marts. 2021 eller snarest derefter, til vores udekørende team i Søndersø og Otterup. Stillingerne er på 35 timer og består af dagvagter i fast rul, med vagt hver 3. weekend.

På vores ønskeliste står, at du bl.a. har følgende kvalifikationer:

 • Kendskab el. lyst til at være tovholder for egen gruppe, koordinering af daglige opgaver
 • Nysgerrig på at afprøve nye tiltag og udfordre ? vi plejer?
 • Lyst og motivation til at arbejde med trivsel og arbejdsmiljø
 • Gode evner for at motivere og tænke rehabiliterende i forhold til borgere i eget hjem
Indrykket: 13-01-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 08-02-2021 00:00:00
Pædagog til specialtilbuddet Regnbuen på Bogense Skole
Nordfyns Kommune
Fyn
5400 Bogense
Nordfyns Kommune
Pædagog til specialtilbuddet Regnbuen på Bogense Skole

Nordfyns Kommune, Bogense

Regnbuen er et specialundervisningstilbud på Bogense Skole for børn med vidtgående generelle læringsvanskeligheder. Regnbuen er et heldagstilbud organiseret i et Børnemiljø, et Ungemiljø og fritidstilbuddet Skattekisten.

Vi tilbyder:

 • en skøn elevgruppe der gerne vil ses, støttes og opleve passende krav/forventninger, der bringer dem i udvikling.
 • et lærer-/pædagogsamarbejde der sammen løfter opgaven med at bringe eleverne i trivsel og udvikling, bl.a. gennem et involverende forældre- og tværprofessionelt samarbejde.
 • en spændende, udviklingsorienteret og dynamisk arbejdsplads med en dygtig og engageret personalegruppe.
Indrykket: 13-01-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 26-01-2021 00:00:00
Skoleleder
Havrehedskolen
Fyn
5462 Morud
Genitor ApSSkoleleder

Genitor ApS søger for Havrehedskolen i Morud

Nu kan du blive den nye skoleleder på Havrehedskolen, der med to skoleafdelinger, et dagtilbud, små 700 børn og 90 medarbejdere er en attraktiv distriktsskole beliggende i den østlige del af Nordfyns Kommune ? lige midt i naturen og tæt på motorvejsnettet.

Brænder du for skolens kerneydelse, har du blik for hele 3 til 16 års-området, og formår du at lyse med både kort og langt lys, så har du her mulighed for at udvikle videre på en velfungerende skole, der i dag leverer fine resultater, er fyldt med dygtige og engagerede medarbejdere, og som helt grundlæggende ?ligger godt i svinget?.

Den solide platform er et attraktivt ståsted for en fortsat og ikke uvæsentlig udvikling, der skal bevare og løfte skolen videre og fortsat understøtte børnenes læring, så de alle bliver så dygtige, som de kan.

Indrykket: 13-01-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 03-02-2021 00:00:00
Støttepædagog til Børnehuset Birkemose i Distrikt Søndersø ? midlertidig stilling
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Støttepædagog til Børnehuset Birkemose i Distrikt Søndersø ? midlertidig stilling

Nordfyns Kommune

Vi søger en støttepædagog til en stilling på 32 timer med tiltrædelse snarest til et barn med socio-emotionelle vanskeligheder. Støtteperioden løber frem til 28. februar 2021 men med mulighed for forlængelse frem til og med juli 2021, hvor barnet skal i skole.

Vi søger en støttepædagog som:

 • har et stærkt personligt og fagligt fundament
 • kan praktisere tilknytnings- og relationsarbejde
 • kan guide barnet og tager ansvar for barnets trivsel og behov.

Børnehuset Birkemose er beliggende i Søndersø by på adressen Nordmarksvej 8, 5471 Søndersø. Vi er normeret til 47 børnehavebørn i alderen 2,10-6 år og har p.t. 58.

Indrykket: 12-01-2021 11:56:58
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Pædagog til Børnehuset Birkemose i Distrikt Søndersø
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Pædagog til Børnehuset Birkemose i Distrikt Søndersø

Nordfyns Kommune

Stillingen er på 32 timer og med tiltrædelse den 1. februar 2021 eller snarest herefter.

Vi er normeret til 47 børnehavebørn i alderen 2,10 - 6 år og har pt. 58. Birkemose er et hus i to plan, hvor de yngste er i stueetagen og de ældste er på øverste etage. Vi har en dejlig stor legeplads med mange muligheder.

Vi er 7 ansatte i huset. Vi har været en del af forskningsprojektet Læringsledelse, som havde fokus på systematik, organisering og faglig refleksion over egen praksis. Den styrkede læreplan er under udarbejdelse, så Huset er i en fase, hvor ?plejer? bliver udfordret og personalegruppen sammen skal udvikle pædagogikken og fællesskabet for såvel børn som voksne. Vi er rigtig meget ude og ser vores hus som et indendørstilbud.

Indrykket: 12-01-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Shipping coordinator ? klar til en faglig udfordring?
Haarslev Industries A/S
Fyn
5471 Søndersø
Jobindex A/S
Shipping coordinator ? klar til en faglig udfordring?

Jobindex A/S søger for Haarslev Industries i Søndersø

Trives du bedst i en specialistrolle? Og er du klar på nye, spændende udfordringer hos en international virksomhed med nordfynske rødder?

Du får plads på vores hovedkontor i Hårslev på Nordfyn. Her er vi 450 dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder med at servicere vores kunder i hele verden. Vores løsninger og arbejdsgange er komplekse ? men det er med til at gøre vores hverdag spændende og vores faglighed endnu stærkere.

Vores primære opgave er at koordinere al transport ? fra nationale dag-til-dag kurérforsendelser over til cross- trade og større globale projekter, som kan tage flere måneder. Vi benytter både luft-, sø- og bilfragt, så du kan se frem til en alsidig hverdag med en bred kontaktflade til kolleger, speditører, kunder og myndigheder i hele verden.

Jobindex A/S
Indrykket: 12-01-2021 10:45:34
Ansøgningsfrist: 27-01-2021 00:00:00
Livsglad og legende pædagogmedhjælper til Børnehuset Kastaniegården
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Livsglad og legende pædagogmedhjælper til Børnehuset Kastaniegården

Nordfyns Kommune, Otterup

Da en af vores pædagogmedhjælpere skal på seminariet, søger vi en medarbejder til vores børnehus. Stillingen er på 37 timer og med ansættelse pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Vi søger en pædagogmedhjælper som blandt andet:

 • udstråler livsglæde og kan lide at lege med børn
 • har et stærkt personligt fundament
 • kan praktisere tilknytnings- og relationsarbejde
 • guider og tager ledelse af børnenes læring
 • ser, forstår og handler på børns og forældres forskelligheder
 • har lyst og tør bidrage med faglige refleksioner
Indrykket: 08-01-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
International Credit Controller
Haarslev Industries A/S
Fyn
5471 Søndersø
Haarslev Industries A/S
International Credit Controller

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Are you able to solve problems and get results? Do you want to do this in an ambitious international company with an open and team-oriented culture? Then this is your chance to become a part of our global Cash Management team?

Your primary role in protecting the business is to be responsible for collecting customer debt and executing professional external credit checks on new and existing international customers.

You ensure an efficient management of receivables and minimizing the credit risks in the group. You also play an important role in terms of monitoring the groups exposure on current credits and thus play a crucial role in the optimization of the company?s working capital. In this connection, you will also work with payment terms, bank guarantees and letter of credits etc.

Haarslev Industries A/S
Indrykket: 08-01-2021 08:06:52
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Engageret og stærk dansklærer til Havrehedskolen (Indskoling), afd. Morud
Nordfyns Kommune
Fyn
5462 Morud
Nordfyns Kommune
Engageret og stærk dansklærer til Havrehedskolen (Indskoling), afd. Morud

Nordfyns Kommune

Senest 1. marts 2021 mangler vi en dygtig og engageret dansklærer. Som lærer på Havrehedskolen skal du være stærk og tydelig i din klasserumsledelse ? faglighed gennem struktureret, autentisk undervisning og trivsel hos vores elever vægter vi meget højt samt et tæt forældresamarbejde.

Du vil skulle indgå i forskellige professionelle, åbne og forpligtende læringsfællesskaber, der i sin grundtanke fokuserer på at udvikle vores indsatser i forhold til kerneopgaven: Det enkelte barns læring og trivsel.

Vi forventer, at du brænder for lærerfaget, og du skal have lyst og evne til samarbejde og være god til at se muligheder i en forandringsproces.

Indrykket: 08-01-2021 00:00:18
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
VI TROR PÅ DIREKTE DIALOG - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE INTERNE SALGSBACKUP
Scankab Cables A/S
Fyn
5560 Aarup
Scankab Cables A/SVI TROR PÅ DIREKTE DIALOG - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE INTERNE SALGSBACKUP

Scankab Cables A/S, Aarup

Scankab Cables A/S søger en salgsbackup til at indgå i et specialiseret og kompetent kundesupportteam, der dækker salg og rådgivning indenfor kabler og føringsveje til kunder i ind- og udland. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Med reference til vores Group Commercial Manager vil du i samarbejde med det øvrige kundesupportteam fungere som salgsbackup i forbindelse med tilbudsgivning, ordrer samt håndtering af projekter.

Konkrete arbejdsopgaver

 • Oprettelse og behandling af ordrer og tilbud pr. tlf. og mail
 • Assistere eksterne sælgere og ledelsen med tilbudsbehandling
Indrykket: 07-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
DU SER MULIGHEDEN FOR EN FREMTIDIG KARRIERE
Scankab Cables A/S
Fyn
5560 Aarup
Scankab Cables A/SDU SER MULIGHEDEN FOR EN FREMTIDIG KARRIERE

Scankab Cables A/S, Aarup

ER DU INTERESSERET I SALG OG INDKØB AF TEKNISKE PRODUKTER? - SÅ ER DU MÅSKE DEN SALGS- OG INDKØBSELEV, VI SØGER...

Som elev hos Scankab kommer du grundigt rundt i vores salgs- og indkøbsafdelinger, oplæres i alle daglige processer og får kontakt til hele virksomhedens organisation samt kunder og leverandører.

Efter en introduktionsperiode i hver afdeling får du i løbet af din uddannelse mulighed for at fokusere på det område, der interesserer dig mest. Så er du endnu ikke helt afklaret med, om din fremtidige karriere skal være inden for salg eller indkøb, så kan vi hjælpe dig på vej. På nuværende tidspunkt har vi to andre elever under uddannelse.

Indrykket: 07-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
VI TROR PÅ ØGET DIGITALISERING - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE E-COMMERCE SPECIALIST
Scankab Cables A/S
Fyn
5560 Aarup
Scankab Nordic A/SVI TROR PÅ ØGET DIGITALISERING - GØR DU? - SÅ ER DU MÅSKE DEN RETTE E-COMMERCE SPECIALIST

Scankab Nordic A/S, Aarup

Scankab Nordic A/S søger en E-commerce specialist til en nyoprettet stilling i vores kommercielle team, der dækker salg og rådgivning indenfor kabler og føringsveje til kunder i ind- og udland.

Med reference til vores Commercial Manager vil du i samarbejde med vores marketing- og kommunikationsteamfå til opgave at videreudvikle vores E-commerce platform.

Konkrete arbejdsopgaver

 • Udarbejde den fremtidige strategi og E-commerce platform samt vedligeholde og videreudvikle platformen
 • Daglig drift af koncernens webshops
 • Sparringspartner vedr. optimering af processer og synergier mellem CRM og Microsoft Dynamics NAV
Indrykket: 07-01-2021 14:10:38
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
Sygeplejersker til Sygeplejen
Nordfyns Kommune
Fyn
5400 Bogense
Nordfyns Kommune
Sygeplejersker til Sygeplejen

Nordfyns Kommune, Bogense

Sygeplejen i Nordfyns Kommune søger udviklingsparate og kompetente sygeplejersker til faste stillinger:

 • 2 sygeplejersker ? 32 timer om ugen til fast stilling.

Ansættelse 1. marts 2021 eller hurtigst muligt. Stillingerne er blandede vagter, men fortrinsvis dagvagt og med weekendvagt hver 4. uge. Stillingerne er som udgangspunkt med udkørsel fra kontoret i Bogense.

Sygeplejen i Nordfyns Kommune har 37 udekørende sygeplejersker ansat til pleje og behandling hele døgnet og de er fordelt på tre kontorer i kommunens hovedbyer. Som sygeplejerske er du en del af et integreret team af sygeplejersker, hvis opgave er at støtte borgere og deres pårørende til at klare sig selv bedst mulig.

Indrykket: 07-01-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Dynamisk jobrådgiver til Jobcenter Nordfyn søges hurtigst muligt ? 37 timer
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Dynamisk jobrådgiver til Jobcenter Nordfyn søges hurtigst muligt ? 37 timer

Nordfyns Kommune, Søndersø

Vi søger en jobrådgiver, der er udviklings- og resultatorienteret og som vil medvirke til, at de forsikrede ledige hurtigst muligt vender tilbage til arbejdsmarkedet.

Teamet består af i alt 6 jobrådgivere og vi lægger vægt på indgående kendskab til arbejdet med forsikrede ledige eller arbejdsmarkedskendskab, der kan sidestilles.

De primære arbejdsopgaver består i

 • jobsamtaler med ledige med information og vejledning om hurtigst mulig tilbagevenden til job- og arbejdsmarkedet
 • iværksættelse af mål- og virksomhedsrettede aktivitetstilbud
 • udarbejdelse og opfølgning på jobplaner.
Indrykket: 06-01-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 00:00:00
Hjemmevejleder til Handicap og Psykiatri Nordfyn
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Hjemmevejleder til Handicap og Psykiatri Nordfyn

Nordfyns Kommune, Søndersø

Botilbud Søndersø søger pr. 1. marts 2021 eller før en hjemmevejleder til 36 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1.2.2021-31.1.2023.

Uddannelsesmæssig baggrund: Social- og sundhedsassistent og gerne også pædagog. P.t. er overvejende pædagogfagligt personale ansat, men med baggrund i det øgede fokus på sundhedsfaglige aspekter søger vi en kollega med social- og sundhedsassistentuddannelse, evt. suppleret med pædagogfaglig uddannelse.

Botilbuddet består af 2 afdelinger beliggende i Søndersø ? benævnt som henholdsvis Edelkær og Toftekær. Arbejdstid er fortrinsvis mellem kl. 6.30 og 21. Der planlægges desuden med arbejde hver fjerde weekend.

Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver med alsidige faglige udfordringer.

Indrykket: 06-01-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 00:00:00
Visionær og faglig stærk teamleder til Plejecenter Bogense
Nordfyns Kommune
Fyn
5400 Bogense
Nordfyns Kommune
Visionær og faglig stærk teamleder til Plejecenter Bogense

Nordfyns Kommune

? gerne en sygeplejerske eller en social- og sundhedsassistent.

Nordfyns Kommune styrker fagligheden på plejecentrene. Det gør vi bl.a. ved at ansætte en teamleder, der får til hovedopgave at sikre den fortsatte faglige udvikling ved at være tæt på daglig praksis i hverdagen. Så er du interesseret i personaleledelse og er du faglig stærk, kan du arbejde med forebyggelse, sundhedsfremme og rehabilitering ud fra principperne bag personcentreret omsorg og har du erfaring med at inddrage pårørende og anvende deres viden i omsorgen for den ældre beboer, ? så er du måske vores nye kollega.

Plejecenter Bogense består af to plejecentre; Møllehaven og Søbo. Lederteamet består, på nuværende tidspunkt, af en centerleder og en teamleder og nu supplerer vi med endnu en teamleder, som primært skal arbejde på Plejecenter Møllehaven.

Indrykket: 06-01-2021 15:12:29
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Områdeleder til hjemmeplejen i Nordfyns Kommune
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Områdeleder til hjemmeplejen i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune

Hjemmepleje Øst består af 2 hjemmeplejegrupper beliggende i Søndersø og Otterup.

Den samlede personalegruppe er på ca. 100 fastansatte + afløsere og består fortrinsvis af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Derudover er der tilknyttet teamledere, vagtplanlæggere og gruppekoordinatorer samt administrative medarbejdere til de to grupper.

Kerneopgaven for Hjemmeplejen er at fremme den enkeltes mulighed for at leve et selvstændigt liv og de bærende principper i indsatsen er sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og inddragelse af velfærdsteknologiske løsninger. Kerneopgaven er rammesat i kommunes Velfærds- og Værdighedspolitik, samt de nationale krav til det nære sundhedsvæsen, demensområdet og den ældre medicinske patient.

Indrykket: 06-01-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
Vejtilsynsmedarbejder til Vej og Park
Nordfyns Kommune
Fyn
5400 Bogense
Nordfyns Kommune
Vejtilsynsmedarbejder til Vej og Park

Nordfyns Kommune, Bogense

Nordfyns Kommune søger en vejtilsynsmedarbejder/specialarbejder til Vej og Park. Stillingen er på 37 timer ugentlig. Du vil indgå i Vej og Parks personalegruppe i Nordfyns Kommune. Der kan dog forekomme andre arbejdsopgaver.

Stillingen er en vejtilsynsstilling. Din primære opgave er, at du skal sørge for at indrapportere skader ved og på vejene samt en masse vedligeholdelse ved vores veje og skilte. Du skal køre strækningstilsyn med tilhørende registreringer.

Der stilles ikke krav til en speciel uddannelse, men som vejtilsynsmedarbejder skal du tidligere have beskæftiget dig med vejrelaterede opgaver og generelt være god til at løse forskellige opgaver inden for vejdrift.

Indrykket: 05-01-2021 11:56:58
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Hjemmevejleder/bostøtte til Handicap og Psykiatri, Nordfyn
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Hjemmevejleder/bostøtte til Handicap og Psykiatri, Nordfyn

Nordfyns Kommune, Særslev

Bostøtten i Handicap og Psykiatri, Nordfyns Kommune søger pr. 1. marts 2021 en hjemmevejleder til 37 timer om ugen. Bostøtten holder til i Særslev og i Otterup ? den ledige stilling er beliggende i Særslev. Arbejdstid er på hverdage fortrinsvis mellem kl. 8 og 17. Under §§ 85, 99 og 82B i SEL servicerer Bostøtten borgere i hele kommunen, primært i eget hjem.

Handicap og Psykiatri, Nordfyn består af afdelinger indenfor voksenhandicap- og psykiatriområdet.

Bostøtten er en bredt sammensat gruppe og består af 8 hjemmevejledere med faglig baggrund som socialpædagog, ergoterapeut og fysioterapeut samt en pædagogstuderende i praktik. Bostøtten yder støtte og vejledning i borgeres hjem, i samtalerum på Bostøttens adresser, telefonisk samt via videostøtte.

Indrykket: 05-01-2021 10:51:01
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
Butikschef - Søndersø
ALDI Danmark
Fyn
5471 Søndersø
ALDI DanmarkButikschef - Søndersø

ALDI Danmark

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastisk oplevelse hver dag.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikre, at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
 • være velforberedt til ugentlige tilbud og sæsonkampagner ? og du går altid efter de fedeste halloweenkampagner og juleudstillinger, der ligner en million
Indrykket: 04-01-2021 14:47:18
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland