1443 job i Region Fyn 55 job i dette område
1443 job i Region Fyn 55 job i dette område
Salgskonsulent
Trykluft Centret A/S
Fyn
5550 Langeskov
Trykluft Centret A/SSalgskonsulent

Trykluft Centret A/S, Langeskov

Du kommer til at indgå i et dedikeret team bestående af salgskonsulenter, lagermedarbejdere, serviceteknikere og administrative medarbejdere, hvor vi alle hjælper hinanden.

Med reference til salgschefen bliver du, som salgskonsulent, ansvarlig for opsøgende salg af kompressor- og serviceløsninger samt udviklingen af samarbejdet med eksisterende kunder.

Din arbejdsplads bliver hele Danmark. Når du ikke er på kundebesøg, sidder du på eget kontor i vores administrationsbygning i Langeskov på Fyn.

Indrykket: 16-04-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Servicekoordinator/servicetekniker
Trykluft Centret A/S
Fyn
5550 Langeskov
Trykluft Centret A/SServicekoordinator/servicetekniker

Trykluft Centret A/S, Langeskov

Med udgangspunkt i kundens behov skal du være sparringspartner for vores serviceteknikere i deres planlægning og koordinering af serviceopgaver. Støtte op om afdelingens administrative opgaver og opretholde et professionelt serviceniveau som dermed sikrer, at kunderne og vores teknikere får de bedst mulige betingelser for at lykkes.

 • Planlægning og koordinering af serviceopgaver.
 • Varekøb og lagerføring af service/reservedele.
 • Ved behov hjælpe med reparations- og serviceopgaver hos vores kunder. (akutte og planlagte)
 • Hjælpe med telefonbetjening og ordremodtagelse på reserve- og servicedele.

Din arbejdsplads bliver primært Fyn. Når du ikke er på service/montageopgaver, sidder du på eget kontor i vores administrationsbygning i Langeskov på Fyn.

Indrykket: 16-04-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 14-05-2021 00:00:00
Restaurantchef
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Fyn
5800 Nyborg
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Restaurantchef

Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Nyborg

Som restaurantchef på Storebælt bliver du en del af ledergruppen og en del af en innovativ arbejdsplads med en afslappet atmosfære med stor kærlighed til naturen.

Sinatur Hotel Med din erfaring og indsigt i restaurationsdrift er du med til at udvikle strategier og koncepter for restauranten, så vores gæster får nye gode gastronomiske og nærværende oplevelser. Vi har store ambitioner for udviklingen af restauranten, et strategisk samarbejde mellem dig, køkkenchefen og direktøren om den fremtidige udvikling.

Blandt dine vigtigste opgaver som restaurantchef er, at du går forrest i den daglige drift, nyder at lære fra dig og udvikle dit team i et trygt arbejdsmiljø, hvor både medarbejdere og du selv udlever dine faglige ambitioner.

Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Indrykket: 16-04-2021 00:03:17
Ansøgningsfrist: 21-04-2021 00:00:00
Økonomiansvarlig
DK-TEC A/S
Fyn
5800 Nyborg
DK-TEC A/SØkonomiansvarlig

DK-TEC A/S, Nyborg

DK-TEC er beliggende i Nyborg og sælger maskiner og tilbehør til private, landbrug og den grønne sektor.

Opgaver:

 • Almen bogføring
 • Debitoropfølgning
 • Månedsbalance

Vi er på en vækstrejse, hvilket gør opgaven utrolig spændende og foranderlig. Jobbet er fleksibelt, således at opgaver og tid bedst muligt kan passes ind i din øvrige hverdag.

Indrykket: 15-04-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 13-05-2021 00:00:00
Produktionsmedarbejder - aftenhold
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/S
Produktionsmedarbejder - aftenhold

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Den amerikanske, børsnoterede virksomhed Covetrus er med sine 5.500 medarbejdere en af verdens største udbydere af produkter og services til veterinærklinikker i hele verden.

Vi udvider nu vores aftenhold og søger endnu en kollega til vores produktion af hundekraver, og med den retning vi har sat mod nye væksteventyr, kan vi godt love dig, at der bliver fart på.

Du bliver en del af det nuværende aftenhold i produktionen og får 2 kolleger, og sammen sørger I for og hjælper hinanden med at holde produktionen kørende. Der er selvfølgelig overlap med dagholdet, hvor du har 7 kolleger og en produktionsleder.

I perioder kan der blive tale om midlertidigt at overgå til daghold og/eller til pakke- og plukkearbejde på lageret. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel på både arbejdstider og arbejdsopgaver.

JØRGEN KRUUSE A/S
Indrykket: 14-04-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 12-05-2021 00:00:00
Financial Controller
EXHAUSTO A/S
Fyn
5550 Langeskov
Exhausto
Financial Controller

Exhausto, Langeskov

Vi leder efter en professional og erfaren controller, der har lyst til at blive en del af en voksende koncern indenfor ventilationsområdet.

Du får muligheden for at slutte dig til en af de førende organisationer inden for ventilationsløsninger og være en del af en innovativ og dynamisk gruppe. Vi leder efter en kandidat, der er i stand til at arbejde på en omhyggelig, pragmatisk og uafhængig måde.

I denne rolle trækker du komplekse data ud af systemerne og oversætter dem, for yderligere at skabe strukturer, der gør det let at få adgang til og præsentere data i organisationen. I tæt samarbejde med virksomhedens ledere sikrer du validiteten af ugentlige, månedlige og årlige rapporter.

Indrykket: 14-04-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
ER DU KLAR PÅ NYE UDFORDRINGER?
Esplanaden Berlin Holding A/S og søsterselskaber
Fyn
5800 Nyborg
Esplanaden Berlin Holding A/SER DU KLAR PÅ NYE UDFORDRINGER?

Esplanaden Berlin Holding A/S, Nyborg

Ta? springet over på den anden side af skrivebordet ? bliv Vice CFO i international virksomhed

Er du klar på nye udfordringer, så søger vi en fagligt dygtig praktiker til opgaver indenfor økonomi og regnskab, der selvstændigt kan deltage i opgaver vedrørende såvel den løbende rapportering som årsafslutningen

Dine opgaver vil eksempelvis være:

 • Deltagelse i tilrettelæggelse og gennemførelse af den samlede interne og eksterne rapportering
 • Deltagelse i økonomistyring, perioderegnskaber, budgetudarbejdelse og budgetopfølgning
 • Opfølgning overfor ejendomsadministrator og asset manager vedrørende drift og performance

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra dine kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Indrykket: 13-04-2021 12:58:29
Ansøgningsfrist: 11-05-2021 00:00:00
Slagtermester søges til SuperBrugsen i Langeskov
SuperBrugsen
Fyn
5550 Langeskov
SuperBrugsenSlagtermester søges til SuperBrugsen i Langeskov

SuperBrugsen

SuperBrugsen Langeskov søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
Indrykket: 12-04-2021 12:53:07
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Intern Sælger/Salgs- & Eksportassistent
Lotus Heating Systems A/S
Fyn
5550 Langeskov
Lotus Heating Systems A/SIntern Sælger/Salgs- & Eksportassistent

Lotus Heating Systems A/S, Langeskov

Taler du godt tysk? Så skal du være vores nye Interne Sælger/Salgs- & Eksportassistent.

På kontoret i Langskov får du en varm velkomst af dine erfarne og passionerede kolleger. Mere præcist vil du arbejde i Salg og Marketing, hvor du deler kontor med ca en håndfuld kolleger.

Som Intern Sælger/Salgs- & Eksportassistent har du ansvaret for at yde en kompetent og venlig kundeservice til vores kunder, der primært består af fagbutikker i hele Europa. Din kundekontakt foregår oftest over telefon og e-mail. Her besvarer du spørgsmål om vores produkter og er samtidig med til at skabe gode og vedvarende relationer.

Indrykket: 09-04-2021 16:14:49
Ansøgningsfrist: 07-05-2021 00:00:00
Souschef
REMA 1000
Fyn
5800 Nyborg
REMA 1000Souschef

REMA 1000, Nyborg

Som souschef i REMA 1000 kommer du til at fungere som købmandens højre hånd og stedfortræder med direkte reference til Købmanden. Stillingen vil indebære stor medbestemmelse og du vil få dine egne ansvarsområder, så derfor har vi brug for en erfaren og engageret person, med et højt drive og lyst til at arbejde i butik - og gerne med nogle års ledelseserfaring.

Dine arbejdsopgaver vil være både praktiske, såvel som ledelsesorienterede. Du skal arbejde med vareopfyldning, disponering og sortimentspleje, så butikken altid fremstår indbydende og overskuelig. Kassebetjening og varebestilling er områder, du har helt styr på.

En anden vigtig opgave som souschef er at motivere og lede vores dygtige medarbejdere, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler i vores REMA 1000. Du skal som souschef være medvirkende til at udvikle vores butik og fastholde dens position som områdets foretrukne indkøbssted.

Indrykket: 09-04-2021 15:07:28
Ansøgningsfrist: 30-04-2021 00:00:00
Hands on Continuous Improvement Engineer
Nedschroef Langeskov ApS
Fyn
5550 Langeskov
Confidence Search ApS
Hands on Continuous Improvement Engineer

Confidence Search ApS søger for Nedschroef Langeskov

Stillingen er meget bred og alsidig, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med hele organisationen, samt at der vil være nogle koncernaktiviteter, hvor du også deltager.

Som CI Engineer vil de væsentligste opgaver være at lede og gennemføre løbende forbedringer, hvor du selv er hands on, og samtidig drive større forandringsprojekter i samarbejde med den øvrige organisation.

Ansvar/opgaver vil blandt andet være:

 • Identifikation af muligheder for forbedringer af systemer, processer, workflow, materialer, maskiner og udstyr i produktionen - herunder sikre at implementering af forbedringerne bliver eksekveret.
 • Optimering af op- og omstillingstider via SMED.
 • Facilitering af Kaizen møder og -events.
Indrykket: 08-04-2021 15:45:37
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
Kvalitetskoordinator til eksportvirksomhed
Ullerslev Oste ApS
Fyn
5540 Ullerslev
Ullerslev Mejeri I/SKvalitetskoordinator til eksportvirksomhed

Ullerslev Mejeri I/S

Har du god erfaring med kvalitetssikring, lige fra HACCP til fødevarelovgivning, et godt humør og har fokus på udvikling og vedligehold af vores kvalitetsstyrringsprogram og opretholdelse af fødevaresikkerhed?

Ullerslev Mejeri er en familievirksomhed, beliggende på Fyn, som ejes af 3. generation.

Vi er en eksportvirksomhed, som handler med ost. Stillingen refererer direkte til direktøren.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Kvalitetssikring, leverandører og kunder.
 • Udvikling og vedligeholdelse af vores kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem (FSSC 22000).
 • Løbende implementering og overholdelse af gældende myndighedskrav, lovgivning og kundekrav.
 • Håndtering af reklamationer.
Indrykket: 06-04-2021 16:47:26
Ansøgningsfrist: 04-05-2021 00:00:00
Driftsleder til frilandsgartneri i vækst
Greenpeas A/S
Fyn
5853 Ørbæk
Greenpeas A/SDriftsleder til frilandsgartneri i vækst

Greenpeas A/S, Ørbæk

Selvstændig og ansvarsbevidst driftsleder søges til international gartnerivirksomhed i vækst.

GreenPeas er Europas største producent af friske grønne ærter, der anvendes til snack, i salater og til madlavning. Afsætningen finder sted på det danske og europæiske grossist- og detailhandelsmarked.

GreenPeas søger en visionær driftsleder, der både er i stand til at planlægge og etablere nye produktioner og udvikle konkurrenceevnen i de eksisterende samt varetage den daglige ledelse og deltage i de praktiske arbejder efter behov.

Driftslederen skal varetage det overordnede ansvar for dyrknings- og høstfunktionerne i den danske produktion samt varetage den daglige koordinering med virksomhedens salgsfunktion.

Indrykket: 31-03-2021 16:45:35
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Fremtidens Restaurantchef ? start som Assistant Manager og få mere ansvar
Sunset Boulevard
Fyn
5800 Nyborg
Sunset Boulevard
Fremtidens Restaurantchef ? start som Assistant Manager og få mere ansvar

Sunset Boulevard, Nyborg/Odense

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Roulund, Odense, og i den forbindelse søger vi nye skarpe ledere til vores team. Oplæringen vil foregå i restauranten i Nyborg, med opstart hurtigst muligt. Når vores nye restaurant står klar, vil den videre træning og udvikling fortsætte der.

Sunset

Du har allerede erfaring med ledelse og et stærkt konkurrencegen. Nu søger du en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig, og hvor du får en masse ansvar. Du har ambitioner om at blive den nye restaurantchef.

På en typisk vagt varetager og udvikler du restaurantens daglige drift. Du sørger for, at gæsterne får lækker mad på mindre end 5 minutter. Hver dag tager du dig af de administrative opgaver som løn, varebestilling og vagtplaner. Men det er på gulvet, du bruger størstedelen af tiden. Her sørger du for, at restauranten præsterer på højeste niveau.

Sunset Boulevard
Indrykket: 31-03-2021 16:45:32
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 00:00:00
Vil du være med til at starte ny speciallægepraksis i Dermato-venerologi?
Speciallæge Lisbeth Stauffer Bjerregaard
Fyn
5800 Nyborg
Vil du være med til at starte ny speciallægepraksis i Dermato-venerologi?

Speciallæge Lisbeth Stauffer Bjerregaard, Nyborg

Hudlægeklinikken åbner i lokaler i Tårnparken, 5800 Nyborg den 1. juni 2021. På sigt er planen at vi skal flytte ind i det nye Sundhedshus i Nyborg som forventes klar til indflytning i 2024.

Jeg søger en lægesekretær eller social- og sundhedsassistent til en fast stilling på foreløbig 30 timer/uge med start pr. 1. juni 2021. Dit arbejde bliver alsidigt og vil bestå i bl.a. telefonvisitation med bookning af tider, prøvesvar, fornyelse af recepter samt hjælp til håndtering af patienter som møder til lysbehandling.

Jeg kan tilbyde dig en helt ny arbejdsplads, som du kan være med til at sætte dit præg på, foruden:

 • Nye udfordrende arbejdsopgaver
 • Faglig sparring og supervision
 • Relevant oplæring
 • Mulighed for efteruddannelse.
Indrykket: 24-03-2021 14:56:34
Ansøgningsfrist: 21-04-2021 00:00:00
Delikatesseassistent
Meny
Fyn
5800 Nyborg
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Nyborg

MENY søger flere MADarbejdere ? er du vores nye delikatesseassistent?

MENY i er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger nu en passioneret og engageret delikatesseassistent. Er du kreativ og motiveret for at arbejde i et spændende fødevaremarked med dygtige kolleger? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny
Indrykket: 22-03-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 19-04-2021 00:00:00
Medarbejder under 18 år til delikatessen - Nyborg
føtex
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-04-2021 16:46:12
Ansøgningsfrist: 15-06-2021 00:00:00
Pædagog søges til det Regionale Bo- og aktivitetstilbud Handicapcenter Fyn, Grejsdalen i Nyborg
Region Syddanmark
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 20:46:12
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Pædagog søges til det Regionale Bo- og aktivitetstilbud Handicapcenter Fyn, Grejsdalen i Nyborg
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 17:46:21
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Servicemedarbejder, Kvickly, Nyborg
Kvickly
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 17:46:20
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Laborant søges (Nyborg)
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 17:46:17
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Hjemmeplejen søger ferieafløsere
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 14:53:13
Ansøgningsfrist: 21-05-2021 00:00:00
Pædagog søges til det Regionale Bo- og aktivitetstilbud Handicapcenter Fyn, Grejsdalen i Nyborg
Region Syddanmark
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 14:53:12
Ansøgningsfrist: 05-05-2021 00:00:00
Tandlæge
Kerteminde Kommune
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 16-04-2021 11:59:12
Ansøgningsfrist: 20-05-2021 00:00:00
Fysioterapeut søges til Sundhed og Træning
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 11:59:12
Ansøgningsfrist: 23-04-2021 00:00:00
Fuldtids natportieransvarlig søges!
Hotel Hesselet A/S
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 11:59:11
Ansøgningsfrist: 06-05-2021 00:00:00
NYBORG STRAND søger Servicemedarbejder til F&B
Hotel Nyborg Strand A/S
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 16-04-2021 10:46:16
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Rengøringsmedarbejder søges til kunde i 5550 Langeskov hurtigst muligt
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 15-04-2021 11:55:42
Ansøgningsfrist: 10-06-2021 00:00:00
Fysioterapeut
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 15-04-2021 10:46:16
Ansøgningsfrist: 29-04-2021 00:00:00
Sygeplejerske
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 15-04-2021 10:46:16
Ansøgningsfrist: 26-04-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland