1401 job i Region Syddanmark 43 job i dette område
1401 job i Region Syddanmark 43 job i dette område
Økonomimedarbejder til Handicapcenter
Region Syddanmark
Fyn
5800 Nyborg
Har du lyst til at arbejde med tal og økonomistyring i et center med en årlig om sætning på ca. 250 mio. kr. og samtidig være med til at gøre en forskel for børn og voksne med handicap og sociale vanskeligheder? Så kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling i administrationen ved Handicapcenter Fyn.
Indrykket: 28-05-2020 18:01:21
Ansøgningsfrist: 16-06-2020 23:59:00
EHSQ-Specialist
Fortum Recycling & Waste
Fyn
5800 Nyborg
Fortum Recycling & Waste
EHSQ-Specialist

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

Fortum er førende indenfor ren energi og cirkulær økonomi. Vi leverer el, varme, køling og intelligente løsninger, som forbedrer ressourceeffektiviteten. Vi engagerer vores kunder og samfundet i at blive en del af forandringen mod en renere verden.

Da opgaver med EHSQ tit smelter sammen, kommer du også til at løse opgaver indenfor miljø og sikkerhed afhængigt af dine kvalifikationer. Vi arbejder alle med risikovurderinger, årsagsanalyser af uheld og en løbende forbedring af vores sikkerhedskultur.

Dine primære arbejdsområder er:

 • Sikre at Fortum er på forkant med lovgivningen og koncernkrav indenfor arbejdsmiljø
 • Deltage i udviklingen og implementering af forbedringer i arbejdsmiljø og ledelsessystem
 • Styrke en god sikkerhedskultur gennem arbejde både ved skrivebordet og på anlægget
Fortum Recycling & Waste
Indrykket: 29-05-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 18-06-2020 00:00:00
Erfaren IT-administrator
Munck Gruppen a/s
Fyn
5800 Nyborg
Munck Gruppen a/s
Erfaren IT-administrator

Munck Gruppen a/s, Nyborg

Vi søger en erfaren IT-administrator med solid teknisk baggrund til Munck Gruppens hovedkontor i Nyborg.

MUNCK er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed, som er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Grønland, Ghana og Island. Hos os bliver du en del af en ekspanderende virksomhed med optimale rammer for udvikling, udfordringer og muligheder.

I samarbejde med it-afdelingens øvrige medarbejdere får du ansvaret for at understøtte den daglige drift og support i Munck Gruppens datterselskaber samt medvirke til en konstant udvikling og fornyelse af systemer og infrastruktur.

Eksempler på opgaver

 • Vedligehold af IT-infrastruktur
 • IT-sikkerhed
 • Implementering af nye løsninger
 • Deltagelse i systemforbedringer og implementering af nye IT-løsninger
Munck Gruppen a/s
Indrykket: 29-05-2020 12:14:33
Ansøgningsfrist: 26-06-2020 00:00:00
Pladsmedarbejder
Bygma
Fyn
5800 Nyborg
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Nyborg

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt ? med de rigtige varer på det rigtige sted!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej ? og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Bygma
Indrykket: 28-05-2020 16:14:33
Ansøgningsfrist: 25-06-2020 00:00:00
Sælger
JNA Vinduer & Døre A/S
Fyn
5550 Langeskov
JNA Vinduer & Døre A/SSælger

JNA Vinduer & Døre A/S, Langeskov

Brænder du for at skabe den gode kundeoplevelse og vil du være med til at fortsætte udviklingen i en succesfuld E-commerce virksomhed?

Vi søger en serviceminded, struktureret og målrettet medarbejder, der kan være med til at give vores kunder den bedst mulige betjening i vores showroom, såvel som på telefon, mail og chat.

Vi er en del af Europas største vindueskoncern, og du vil blive tilknyttet vores salgsteam i Langeskov.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Rådgive og servicere kunder pr. telefon, mail og i butik
 • Udarbejde og følge op på tilbud
 • Ordrebehandling og indtastning af tilbud
Indrykket: 27-05-2020 12:14:34
Ansøgningsfrist: 24-06-2020 00:00:00
Nyborg - Ta? med NORMAL ud i sommerlandet
Normal A/S
Fyn
5800 Nyborg
Normal A/SNyborg - Ta? med NORMAL ud i sommerlandet

Normal A/S

Vi åbner pop-up butik i Nyborg

Vi åbner fra medio juni til ultimo august en række pop-up mini NORMAL-butikker på en række populære sommerferie-lokationer rundt omkring i Danmark. Vi vil ud i Sommer-Danmark ? vil du med?

Pop-up butikkerne bliver små og simple mini NORMAL-butikker, fyldt med sommervarer og favoritter fra NORMAL.

Vi har primært brug for både medarbejdere, som er interesserede i at arbejde fuld tid, men vi får også bruge for deltids- og tilkaldemedarbejdere. Vi vil gerne i kontakt med dig, der kan være med det meste af sommeren fra uge 25 til uge 35. Skriv i din ansøgning eller cv om du kan arbejde hele perioden, og om du har planlagt ferie eller andet.

Indrykket: 27-05-2020 08:14:32
Ansøgningsfrist: 14-06-2020 00:00:00
Export Manager
Tenax Sild A/S
Fyn
5800 Nyborg
GML-HR A/SExport Manager

GML-HR A/S søger for Tenax Sild i Nyborg

Tenax Sild A/S er Danmarks største virksomhed indenfor forædling af sild, fiskefrikadeller og fiskepatéer. Tenax Sild A/S har en ledende position i dansk detailhandel og foodservice branche, men især på de nære eksportmarkeder er der et stort uudnyttet potentiale, der forventes indfriet i de kommende år. Som Export Manager får du en væsentlig rolle i at indfri dette potentiale. Jobbet

Med reference til Head of Sales bliver det din opgave selvstændigt at drive new business på relevante eksportmarkeder, særligt med fokus på Tyskland. Samtidig bliver det din opgave at pleje og udbygge nuværende kunderelationer i den øvrige europæiske dagligvarehandel og foodservice branche og herigennem øge omsætningen og indtjeningen på den enkelte kunde. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, og du skal på egen hånd evne både at åbne døren til nye kunder og pleje eksisterende kunder.

GML-HR A/S
Indrykket: 26-05-2020 13:32:51
Ansøgningsfrist: 23-06-2020 00:00:00
Kontorassistent ? deltid
KIH Ejendomme
Fyn
5550 Langeskov
Cornerstone RekrutteringKontorassistent ? deltid

Cornerstone Rekruttering søger kontorassistent for KIHejendomme i Langeskov

Serviceminded kontorassistent med flair for tal ? deltid 20 timer

KIHejendomme er en familieejet virksomhed, der har udlejet huse, lejligheder og erhvervslejemål siden 1977. De er et velrenommeret ejendomsselskab, der står for kvalitet og god service.

Du får til opgave at styre regnskabet, håndtere fakturaer, arbejde tæt sammen med KIHejendommes serviceudbyder på ejendomsadministration samt styring af økonomien i byggeprojekter.

Desuden kommer du til at fungere som direktørens højre hånd med at styre hans kalender, arkivere filer, korrekturlæse dokumenter og breve, klargøre og forberede til møder mv.

Endelig kommer du til at være en del af selve ejendomsadministrationen, hvor du håndterer lejerskift, opsigelser, annoncering af nye lejemål, ind- og udflytningsrapporter, klargøre flytteopgørelser mv.

Indrykket: 19-05-2020 15:14:32
Ansøgningsfrist: 16-06-2020 00:00:00
Engageret centerleder, der brænder for ældreområdet søges til Plejecenter Rosengården
Nyborg Kommune
Fyn
5853 Ørbæk
Nyborg KommuneEngageret centerleder, der brænder for ældreområdet søges til Plejecenter Rosengården

Nyborg Kommune, Ørbæk

Nyborg Kommune søger pr. 1. august 2020 en engageret centerleder, der med tydelig og anerkendende ledelse skaber følgeskab med den fælles kerneopgave som sit kompas.

Vores fælles kerneopgave er, at vi understøtter borgerne i deres udviklingspotentiale i et forpligtende samarbejde ved at skabe mulighed for et sundt, aktivt og værdigt liv.

Som centerleder brænder du for at gøre en forskel og værne om det gode liv for borgerne og deres pårørende. Det gør du bl.a. ved at sikre en høj grad af faglighed, involvering og samarbejde med både borgere, pårørende og medarbejdere.

Du skal sikre en stabil drift hver dag. Det gør du bl.a. ved at have fokus på det gode arbejdsmiljø, forebygge og håndtere sygefravær, sikre sammenhængende vagtplaner, skabe kontinuitet, anvende kompetencer og ressourcer fagligt og med sund fornuft samt overholder budgettet.

Indrykket: 14-05-2020 08:25:15
Ansøgningsfrist: 10-06-2020 00:00:00
Løn- og debitorbogholder
Trioplast Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
PeopleLinkLøn- og debitorbogholder

PeopleLink søger for Trioplast i Nyborg

Ansvar for løn og gager for 170 kolleger og stadig med fast forankring i regnskabsfunktionen

Selvstændigt ansvar og en afvekslende hverdag med debitorstyring, løn og personaleadministration.

Du bliver del af finansfunktionen i Trioplasts industridivision, som ud over virksomheden i Nyborg tæller tre svenske fabrikker. Som Løn- og debitorbogholder i Danmark får du en afvekslende hverdag hvor opgaverne veksler mellem administration af løn for ca. 120 timelønnede og 50 funktionærer - samt styring af virksomhedens debitorer.

Du starter med at få ansvar for lønområdet, hvor du skal sætte dig ind i de forskellige kontrakter, overenskomster og systemer. Når du er på toppen af dette, vil du tillige overtage ansvaret for styring af divisionens debitorer.

Indrykket: 13-05-2020 08:23:13
Ansøgningsfrist: 09-06-2020 00:00:00
Souschef - Nyborg
ALDI Danmark
Fyn
5800 Nyborg
ALDI DanmarkSouschef - Nyborg

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Nyborg.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
Indrykket: 11-05-2020 15:35:25
Ansøgningsfrist: 08-06-2020 00:00:00
Group Accounting Manager
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
PeopleLinkGroup Accounting Manager

PeopleLink søger for JØRGEN KRUUSE A/S i Langeskov

Hos KRUUSE er barren sat højt, og du trives i eller ser frem til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor fagligheden er i top. Det kommer du til i denne nyoprettede stilling som leder af Group Accounting.

Afdelingen består af 8 dygtige medarbejdere heraf en group controller og en financial controller, der arbejder med hovedselskabet og koncernen Jørgen Kruuse A/S, controlling af datterselskaberne og rapportering til moderselskabet Covetrus. Dine primære arbejdsopgaver er, at:

 • Lede og udvikle den samlede afdeling og den enkelte medarbejder
 • Planlægge og gennemføre månedsluk, rapportering, specialopgaver mv.
 • Være faglig sparringspartner og selv have hands-on i f.eks. koncernrapporteringen
Indrykket: 08-05-2020 00:19:00
Ansøgningsfrist: 04-06-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland