1371 job i Region Fyn 94 job i dette område
1371 job i Region Fyn 94 job i dette område

top job

Misbrugsbehandler til Nyborg Fængsel
Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)
Fyn
5800 Nyborg
Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)Misbrugsbehandler til Nyborg Fængsel

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)

Kan du se dig selv som en del af et stærkt og dynamisk behandlerteam, og har du de kompetencer, vi leder efter? Så har vi en ledig behandlerstilling til besættelse 1. oktober 2021.

Fonden Novavi har, som Danmarks største private udbyder af alkohol- og stofbehandling, lang erfaring med behandling og forebyggelse af misbrug. Vores indsatser har som mål, at alle skal kunne leve et liv uden styrende rusmidler.

For stillingen vil hovedopgaverne bl.a. være:

 • Motiverende samtaler
 • Gruppebehandling og individuelle samtaleforløb
 • Psykoedukation
 • Journalføring og dokumentation
Indrykket: 27-07-2021 13:45:34
Ansøgningsfrist: 15-08-2021 00:00:00
Driftsleder til frilandsgartneri i vækst
Greenpeas A/S
Fyn
5853 Ørbæk
Greenpeas A/S
Driftsleder til frilandsgartneri i vækst

Greenpeas A/S, Ørbæk

Selvstændig og ansvarsbevidst driftsleder søges til international gartnerivirksomhed i vækst.

GreenPeas er Europas største producent af friske grønne ærter, der anvendes til snack, i salater og til madlavning. Afsætningen finder sted på det danske og europæiske grossist- og detailhandelsmarked.

GreenPeas søger en visionær driftsleder, der både er i stand til at planlægge og etablere nye produktioner og udvikle konkurrenceevnen i de eksisterende samt varetage den daglige ledelse og deltage i de praktiske arbejder efter behov.

Driftslederen skal varetage det overordnede ansvar for dyrknings- og høstfunktionerne i den danske produktion samt varetage den daglige koordinering med virksomhedens salgsfunktion. Virksomheden har i høstsæsonen tilknyttet ca. 300 sæsonarbejdere, hvorfor kendskab til ledelse af denne personalegruppe vil være en fordel.

Greenpeas A/S
Indrykket: 27-07-2021 03:45:32
Ansøgningsfrist: 17-08-2021 00:00:00
Mekaniker til Fyns største gaffeltruckværksted
Totaltruck A/S
Fyn
5550 Langeskov
Totaltruck A/SMekaniker til Fyns største gaffeltruckværksted

Totaltruck A/S, Langeskov

Totaltruck A/S er i en rigtig god udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret mekaniker til at reparere gaffeltrucks for vores store fynske kundekreds. Vi er ??Fyns største og mest sammentømrede gaffeltruckfamilie?? med en fri omgangstone, uovertruffen velvilje til at hjælpe hinanden og øens højeste serviceniveau.

Du er:

 • Serviceminded
 • Fagligt teknisk uddannet indenfor mekanik, el og/eller hydraulik
 • En holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt
Indrykket: 26-07-2021 14:09:17
Ansøgningsfrist: 23-08-2021 00:00:00
Customer Service Coordinator
Trioworld Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
Trioworld Nyborg A/SCustomer Service Coordinator

Trioworld Nyborg A/S

Som Customer Service Coordinator er du en del af kundeservice- og planlægningsteamet, der sikrer professionel ordrebehandling og koordinering af henvendelser fra Triowolds internationale kunder. Trioworld har succes med såvel udvikling af bæredygtige løsninger og målrettede salgsindsatser, og vi udvider derfor kapaciteten på fabrikken i Nyborg.

Du får du en yderst varieret hverdag, hvor du blandt andet er ansvarlig for ordrebehandling ? primært på mail. Kunderne er typisk større industri- og produktionsvirksomheder, som er lokaliseret i både ind- og udland.

Produkterne er kundespecifikke, og vi sørger naturligvis for, at du bliver oplært, så du kan håndtere forespørgsler, yde ordrebehandling og koordinere henvendelser på et højt niveau. Du bliver en del af et team på 7 kolleger, og du vil få særligt ansvar for et geografisk område med specifikke sælgere.

Indrykket: 23-07-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 20-08-2021 00:00:00
Kom med på førerholdet!
L-Mediehus A/S
Fyn
5550 Langeskov
L-Mediehus A/SKom med på førerholdet!

L-Mediehus A/S, Langeskov

Kan du varetage salg til både store og små B2B kunder? Og kan du se dig selv arbejde for Danmarks førende mediehus til landbruget og fødevareklyngen?

L-MedieHus A/S søger netop nu en mediekonsulent til vores salgsorganisation i Jylland. Vi vækster og mangler derfor en dygtig sælger, der kan hjælpe os med at vedligeholde nuværende annoncørkunder og opbygge nye relationer og nyt marked.

Du kommer til at arbejde med salg af markedsføringsløsninger til erhvervskunder i og omkring landbruget og vil både have en dagligdag på kontoret og på landevejene. Du vil især fokusere din indsats på vores ugeavismarked i Jylland, men også skulle sælge løsninger til dagbladet og vores digitale platforme.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor den rette vil kunne udvikle sig både fagligt og personligt. Vi tror på frihed under ansvar og en flad organisationsstruktur og vi aflønner efter kvalifikation, opgaver og ansvar.

Indrykket: 23-07-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 20-08-2021 00:00:00
GENOPSLAG - Projektleder til anlægsprojekter i Vej- og Trafikteamet
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg KommuneGENOPSLAG - Projektleder til anlægsprojekter i Vej- og Trafikteamet

Nyborg Kommune

Brænder du for at stå i spidsen for større/mindre anlægsprojekter, hvor der er rig mulighed for at sætte sit præg på løsninger - så har vi det perfekte job til dig!

Nyborg Kommune har igennem mange år været i rivende udvikling, hvilket stødt har bragt en større opgaveportefølje med sig. I pipelinen er en masse spændende projekter såsom anlæggelse af nye cykelstier, byggemodninger, renovering - og anlæggelse af pladser og stræder, fortovsrenoveringer og meget mere. Vi søger derfor dig som projektleder som vil springe om bord i teamet og i samarbejde med os udvikle Nyborg Kommune.

I Teknik- og Miljøafdelingen pågår pt. en større organisationsændring, hvor Vej- og Trafikteamet er del af Trafik, Byg og Miljø, som er 1 af 5 enheder i Teknik- og Miljøafdelingen. Du vil indgå i Vej- og Trafikteamet med 6 andre højt kvalificerede kolleger.

Indrykket: 22-07-2021 19:45:31
Ansøgningsfrist: 16-08-2021 00:00:00
Teknik- og Miljøafdelingen søger byggesagsbehandler
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg KommuneTeknik- og Miljøafdelingen søger byggesagsbehandler

Nyborg Kommune

Vores byggesagsbehandlere har rygende travlt, vi søger derfor 1 ny medarbejdere til ansættelse i byggesagsafdelingen.

Byggesagsteamet består af 11 medarbejdere, der fungerer i et uhøjtideligt men stærkt fagligt miljø med et godt kollegialt sammenhold.

Byggeteamets opgaver er behandling af byggesager, landzoneadministration, lokalplanvurderinger, brandtekniske vurderinger, sundhedsfarlige boliger og BBR. Kerneopgaven er, sammen med ansøgere, at sikre, at projekter er i overensstemmelse med bygningsreglementet og anden lovgivning. Dette sker typisk ved at vejlede og deltage i forhåndsdialoger med bygherrer og deres rådgivere, efterprøve ansøgningsmateriale samt , samarbejde internt med andre fagområder om relevante temaer (fx støj, grundvand, beskyttet natur, kulturmiljø).

Indrykket: 20-07-2021 19:45:32
Ansøgningsfrist: 15-08-2021 00:00:00
Delikatesseelev søges til SuperBrugsen i Ørbæk
SuperBrugsen
Fyn
5853 Ørbæk
SuperBrugsen
Delikatesseelev søges til SuperBrugsen i Ørbæk

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team. Bliv delikatesseelev i Ørbæk. Vi fokuserer på det gode håndvær, gode råvarer og god kundeservice, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

SuperBrugsen
Indrykket: 20-07-2021 10:45:33
Ansøgningsfrist: 02-08-2021 00:00:00
STRATEGIC PURCHASER / SOURCING SPECIALIST
Resolux ApS
Fyn
5853 Ørbæk
Resolux ApSSTRATEGIC PURCHASER / SOURCING SPECIALIST

Resolux ApS, Ørbæk

We are searching for a Strategic Purchaser, a new colleague for our global Supply Chain team, based in HQ Ørbæk, in reference to our Group Chief Operating Officer. Resolux Group based in HQ/DK, China, Brazil, US &Turkey.

You will develop and manage suppliers together with the global team in purchase and sourcing. You will also be focusing on defining and executing cost saving initiatives, selecting the right supplier base, benchmark, and negotiate prices, contracts, and commercial terms together with your internal stakeholders.

A great opportunity for the right candidate in global company, you will be part of a company with an exciting future and considerable growth. You will receive onboarding and training in our systems and processes.

Indrykket: 19-07-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 16-08-2021 00:00:00
Fortum Recycling & Waste søger en Student Assistant til systematiseringsprojekt
Fortum Recycling & Waste
Fyn
5800 Nyborg
Fortum Recycling & Waste
Fortum Recycling & Waste søger en Student Assistant til systematiseringsprojekt

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

Vi tilbyder lige nu et spændende studiejob til en ingeniørstuderende, som brænder for genanvendelse og udvikling af affaldsbehandling

Hos Fortum Waste Solutions i Nyborg skal vi i gang med at samle alt vores nye samt historiske viden om teknologier og proces-design til affaldsbehandling i et fælles SharePoint. Det skal systematiseres og struktureres på en måde, så det er let tilgængelig for alle vores kollegaer i hele koncernen.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende tid i en virksomhed, som arbejder for en renere verden.

Fortum Recycling & Waste
Indrykket: 18-07-2021 00:02:40
Ansøgningsfrist: 14-08-2021 00:00:00
Køkkenassistent søges
Den Selvejende Institution Ørbæk Midtpunkt
Fyn
5853 Ørbæk
Den Selvejende Institution Ørbæk MidtpunktKøkkenassistent søges

Den Selvejende Institution Ørbæk Midtpunkt, Ørbæk

Ørbæk Midtpunkts køkken søger en initiativrig og dygtig køkkenassistent, der brænder for at lave god mad. Du skal i samarbejde med køkkenlederen og det øvrige personale i køkkenet, lave mad til arrangementer i hallerne, skolemad samt mad ud af huset.

Vi søger en, der elsker at lave mad og kan arbejde selvstændigt, og som gerne vil være med til at videreudvikle vores cafe. Du kan lide at have travlt og sætter en ære i at levere et godt produkt hver gang.

Vi forventer at du:

 • Har en køkkenfaglig uddannelse og/eller køkkenerfaring
 • Har et godt overblik og er god til at organisere
 • Du er udadvendt og en god teamplayer
Indrykket: 16-07-2021 14:02:40
Ansøgningsfrist: 08-08-2021 00:00:00
Regulatory and Quality Specialist
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/SRegulatory and Quality Specialist

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Som Regulatory and Quality Specialist indtræder du i et team bestående af en Manager og en anden Regulatory and Quality Specialist, og nogle af dine arbejds- og ansvarsområder er:

 • gennemgang af dokumentation og processer for at vurdere overholdelsen af gældende lovgivning
 • sikre produktgodkendelser og regler for mærkning i Skandinavien, EU og USA
 • yde rådgivning til produktudvikling vedrørende lovgivning og kvalitet

Som medarbejder hos Jørgen KRUUSE A/S kan vi garantere en varieret og dynamisk arbejdsdag i en internationalt fokuseret virksomhed. Det er en moderne arbejdsplads med flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, og hverdagen er fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, der kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Indrykket: 16-07-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 13-08-2021 00:00:00
Program Manager
Fortum Recycling & Waste
Fyn
5800 Nyborg
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Fortum Waste Solutions A/S i Nyborg

Program Manager

Fortum Recycling & Waste A/S søger en Program Manager med ansvar for at planlægge, koordinere og eksekvere et stort og komplekst investeringsprogram, i en visionær virksomhed med bæredygtigt fokus

Recycling & Waste i Nyborg søger en erfaren, dygtig, struktureret og dedikeret Program Manager, der har erfaring med gennemførelse af større tekniske projekter, til at lede et stort og komplekst program med fokus på brand sikkerhed. Programmet består af en bred vifte af mindre og større projekter/investeringer.

Din primære opgave er at lede og drive et stort program, som indeholder en række større underprojekter samt store investeringer, samtidig med at du har konstant fokus på sikkerhed. Programmet omhandler blandt andet investering i brandsikrede opbevaringsanlæg og brandslukningsinfrastruktur på sitet i Nyborg.

Brinch & Partners
Indrykket: 15-07-2021 03:47:41
Ansøgningsfrist: 11-08-2021 00:00:00
Shipping Trainee
SDK Shipping A/S
Fyn
5800 Nyborg
SDK Shipping A/SShipping Trainee

SDK Shipping A/S, Lindø og Nyborg

Har du mod på en karriere, hvor mulighederne er mange, tempoet er højt og miljøet er internationalt? SDK Shipping søger trainee til vores kontorer på Fyn med tiltrædelse august/september 2021.

Din primære arbejdsplads vil være på kontorerne hhv. på Lindø og Nyborg havn, hvor du vil indgå i et team med dedikerede kolleger som servicerer skibe i fortrinsvis Nyborg, Lindø samt Odense.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 08.00-16.00, men der vil forekomme arbejde udenfor kontortid samt weekendarbejde som en del af en struktureret vagtordning.

Som vores nye shippingelev bliver du en del af en spændende og varieret hverdag med opgaver indenfor ships agency, stevedoring og transport. Dette inkluderer kontakt til kunder, skibe, rederier og myndigheder. Uddannelsen tager 2 år og omfatter en grundig oplæring i shippingfaget.

SDK Shipping A/S
Indrykket: 12-07-2021 07:49:54
Ansøgningsfrist: 09-08-2021 00:00:00
PTA-Specialist
EXHAUSTO A/S
Fyn
5550 Langeskov
Search & Select ApS
PTA-Specialist

Search & Select ApS søger for EXHAUSTO i Langeskov

For EXHAUSTO søger vi pt. en dygtig og ambitiøs PTA-medarbejder med speciale i konfiguration og produktstruktur. Der vil være mulighed for at sætte et stort aftryk på den fremtidige situation, da der vil være et skifte på EXHASUTO?s ERP-platform, som vil være SAP i fremtiden. Så brænder du for produktarkitektur og avancerede produktkonfigurationer, vil jobbet hos EXHAUSTO måske være noget for dig.

Opgaverne vil bestå i:

 • At være med til at sætte rammerne for EXHAUSTO?s produktstruktur
 • At opbygge og vedligeholde produktkonfiguratorer
 • At sikre et korrekt planlægnings- og kalkulationsgrundlag
Indrykket: 10-07-2021 10:58:38
Ansøgningsfrist: 06-08-2021 00:00:00
Vi søger chauffører med stort kørekort og gode danskkundskaber flere steder i landet
DK Beton A/S
Fyn
5550 Langeskov
DK Beton A/S
Vi søger chauffører med stort kørekort og gode danskkundskaber flere steder i landet

DK Beton A/S

Vil du levere beton til byggeprojekter i hele Danmark og have et stabilt job i en succesfuld virksomhed i udvikling?

Du får mange gode kollegaer, der ligesom dig kører beton fra vore fabrikker og ud til forskellige mindre og større bygge- og anlægsprojekter. Du bliver en vigtig del af et godt chaufførteam, som skal servicere vore mange kunder med levering af flydende beton.

?Vi har et sindssygt fedt sammenhold og den her helt frie tone, som der bare er blandt os chauffører. Og så er det noget specielt at køre med så mange tons beton i ryggen.? Marianne Hjuler

DK Beton A/S
Indrykket: 08-07-2021 19:12:18
Ansøgningsfrist: 05-08-2021 00:00:00
Økonomimedarbejder - deltid
Asa-Tor
Fyn
5550 Langeskov
TEMP TEAM A/SØkonomimedarbejder - deltid

TEMP TEAM A/S søger for Asa-Tor A/S i Langeskov

Økonomimedarbejder søges til spændende maskinfabrik, hvor du får en central rolle i dagligdagen. Der er tale om en deltidsstilling.

Efter 20 solide år ved Asa-Tor skal den nuværende økonomimedarbejder på efterløn, og derfor søger vi på Asa-Tors vegne den nye kollega til stillingen.

Din dagligdag vil dække alle økonomifunktioner. Disse opgaver er berammet til ca. 21 timer ugentligt. Der vil være mulighed for flere timer i stillingen, op til 30 timer, med opgaver som du ser nedenfor.

Arbejdsopgaver:

 • Bogføring og fakturering i Visma Business og e-conomic
 • Momsregnskab
 • Kontrol af arbejdstimer i værkstedet
Indrykket: 06-07-2021 14:58:38
Ansøgningsfrist: 31-07-2021 00:00:00
Dygtig serviceleder
Dreier & Co. Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
Profil Search Dygtig serviceleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co. i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel efter virksomhedens services og søger i den forbindelse, en dygtig serviceleder som vil være med til knytte kunderne endnu tættere til virksomheden.

Hvis du er tømrer og har det, der skal til for at yde kunderne den bedste service og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job, så ser vi frem til at høre fra dig.

Opgaver

 • Daglig drift og planlægning af serviceafdelingen
 • Ledelse af pt. 6 servicetømrer og værksted
 • Alle former for serviceopgaver hos private virksomheder, offentlige virksomheder, private og boligforeninger
Indrykket: 05-07-2021 10:06:30
Ansøgningsfrist: 30-07-2021 00:00:00
Erfaren afdelingsleder
Dreier & Co. Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
Profil Search Erfaren afdelingsleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co A/S i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co A/S, oplever stigende efterspørgsel og søger i den forbindelse en erfaren afdelingsleder til deres tømrerafdeling, som vil være med i den fortsatte vækst.

Hvis du har solid ledererfaring med dig i ?rygsækken? fra et tilsvarende job, hos en større entreprenør eller tømrervirksomhed, så er du med sikkerhed et godt match.

Opgaver

 • Ledelse af tømrerafdelingen som pt. består af 40 mand
 • Deltage i ledermøder i virksomheden
 • Deltage i byggemøder
Indrykket: 05-07-2021 10:02:40
Ansøgningsfrist: 30-07-2021 00:00:00
To Customer Service Advisors til vores kundeserviceteam
Fortum Recycling & Waste
Fyn
5800 Nyborg
Fortum Recycling & Waste
To Customer Service Advisors til vores kundeserviceteam

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

Brænder du for at yde god kundeservice og gøre en forskel for vores kunder? Så er du den rette person til jobbet som Customer Service Advisor.

Vi har stort fokus på kundernes behov og har et mål om at yde branchens bedste kundeservice - i dag og i fremtiden. I vores team på i alt syv dygtige kunderådgivere har vi to ledige stillinger, som vi ønsker at besætte per 1. september 2021 eller snarest herefter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Rådgive og vejlede om håndtering af farligt affald
 • Behandle ordrer og fakturere
 • Vedligeholde kundeaftaler og priser.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed, som arbejder for en renere verden.

Fortum Recycling & Waste
Indrykket: 04-07-2021 00:02:41
Ansøgningsfrist: 31-07-2021 00:00:00
Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Fyn
5550 Langeskov
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Trinava Skadeservice Danmark A/S, Langeskov

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører?

Vi har brug for dig til at videre udvikle vores afdeling i Langeskov på Fyn og i Kolding. Det er en stilling, hvor ledelse går hånd i hånd med salgsarbejde. Du skal kunne se dig selv i en selvkørende lederrolle, og du er ikke bange for at tage fat.

Helt konkret står du for:

 • Planlægning og koordinering af opgaver, herunder vagtplanlægning
 • Udvikling af medarbejdere og afdelinger, herunder MUS
 • Kontakt og relationsopbygning til forsikringsselskaberne, som er vigtige samarbejdspartnere
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Indrykket: 02-07-2021 04:45:32
Ansøgningsfrist: 29-07-2021 00:00:00
Distrikt Svanedam Vest søger social- og sundhedshjælpere
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 27-07-2021 17:46:22
Ansøgningsfrist: 24-09-2021 00:00:00
Distrikt Egepark søger social- og sundhedshjælpere
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 27-07-2021 17:46:22
Ansøgningsfrist: 24-09-2021 00:00:00
Distrikt Egepark søger social- og sundhedsassistenter
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 27-07-2021 17:46:22
Ansøgningsfrist: 24-09-2021 00:00:00
Dygtig og engageret business controller til Munck Gruppen
Munck Gruppen a/s
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 27-07-2021 16:54:08
Ansøgningsfrist: 27-08-2021 00:00:00
Rengøringsassistent til Tårup Strand Camping
Fyn
5871 Frørup
Indrykket: 27-07-2021 12:00:36
Ansøgningsfrist: 01-08-2021 00:00:00
Hotel Storebælt søger Hoteldirektør
Fitness World A/S
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 27-07-2021 11:46:18
Ansøgningsfrist: 24-09-2021 00:00:00
Servicemedarbejder under 18 år til Frugt og Grønt - Nyborg
føtex
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 27-07-2021 10:46:20
Ansøgningsfrist: 24-09-2021 00:00:00
RENGØRINGSASSISTENTER SØGES
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 26-07-2021 14:56:03
Ansøgningsfrist: 08-08-2021 00:00:00
Medarbejder til Nyborg Gymnasiums kostafdeling
Nyborg Gymnasium
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 26-07-2021 11:54:04
Ansøgningsfrist: 11-08-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland