1161 job i Region Fyn 46 job i dette område
1161 job i Region Fyn 46 job i dette område

top job

Erhvervsrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Er du en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lokalt tilhørforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som erhvervsrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder. Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank i Nyborg.

Du bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere for privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:57:35
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Privatrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som privatrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af privatkunder. Du kommer til at levere kompetente og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk faglig bankpartner i Nyborg.

Du kommer til at referere til Filialdirektøren og bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere i privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:56:16
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Filialdirektør med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet, så er jobbet som filialdirektør i Nyborg måske det rigtige for dig?

Sydbank Fyn er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at udvikle vores markedsområder. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt filialdirektør, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som filialdirektør får du ansvaret for at starte en ny filial op for 4-6 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være kundernes sparringspartner via handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning.

Du og dit team forventes at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til kunderne, og via dit/jeres lokale engagement er du/I med til at styrke Sydbanks position som et stærkt og synligt pengeinstitut i Nyborg. Det forventes at du gennem aktiv ledelse sætter mål og følger op på dem, for at sikre både filialens top- og bundlinje udvikler sig positivt. Du bliver en del af en engageret og aktiv ledergruppe med de øvrige filialledere på Fyn.

I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:54:32
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Erfaren byggeleder
Dreier & Co. Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
Profil Search Erfaren byggeleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co. i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co., oplever et højt aktivitetsniveau og søger i den forbindelse, en erfaren byggeleder til deres tømrerafdeling, som vil være med i den fortsatte vækst.

Hvis du har erfaring fra et tilsvarende job, eller hvis du er klar til dit næste naturlige skridt i din karriere og ikke mindst... en alsidig rolle med mulighed for personlig involvering, så er dette job med sikkerhed det rigtige valg for dig.

Opgaver:

 • Styring af byggeopgaver i hoved- og fagenterprise
 • Planlægning af byggeopgaver og egenproduktion
 • Økonomistyring af egne opgaver
Indrykket: 16-01-2021 00:01:54
Ansøgningsfrist: 14-02-2021 00:00:00
Bogholderi/salgsteam
Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/SBogholderi/salgsteam

Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S, Nyborg

Har du erfaring med bogholderi - og har du lyst til også at indgå i vores supportteam med fokus på online-salg?

Vi mangler en dygtig kollega til at varetage opgaver i vores bogholderi samtidig med, at du indgår i vores supportteam, der har fokus på online salgskanaler.

I bogholderiet bliver du den hovedansvarlige for nedenstående opgaver i tæt samarbejde med kolleger. I salgsteamet får du ansvarsopgaver, der vedrører vores online salgskanaler samt indgår som support til de udkørende sælgere.

Indrykket: 14-01-2021 16:52:40
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og elartikler - til ny butik i Nyborg
VVS-EKSPERTEN A/S
Fyn
5800 Nyborg
VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og elartikler - til ny butik i Nyborg

VVS-EKSPERTEN A/S

VVS-eksperten har nu 28 butikker fordelt over hele Danmark og er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for en dygtig salgsmedarbejder til vores nye butik i Nyborg.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen ? lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!

Indrykket: 12-01-2021 13:14:28
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Kordegn
Nyborg Kirkegårde
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg KirkegårdeKordegn

Nyborg Kirkegårde

Vi søger en kordegn til ansættelse 20 timer pr. uge fra den 1.4.2021.

Nyborg Sogn har 14.789 indbyggere. Sognet har 1 kirke, 1 kirkegårdskapel og 2 kirkegårde. Menighedsrådet består af 15 medlemmer. Sognet betjenes af 4 præster og har 20 personer ansat ved kirken.

Kordegnene medvirker til at varetage følgende opgaver:

 • Gudstjenester og kirkelige handlinger, både hverdage, weekender og helligdage. Undtaget er begravelseshandlinger
 • Betjening af kirkekontor
 • Personregistrering
 • Modtagelse af dåbs-, vielses- og dødsanmeldelser samt konfirmandtilmeldinger for præster
Indrykket: 11-01-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Fast stilling - Sygeplejerske
Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo Sørensen
Fyn
5874 Hesselager
Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo SørensenFast stilling - Sygeplejerske

Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo Sørensen

Vi er en lægepraksis bestående af 4 faste læger, 4 faste personaler samt 1 fast uddannelseslæge. Vi får desuden hjælp af flere stud.med.'er til at tage blodprøver og passe telefon.
Vi er en travl praksis med mange bolde i luften, og selvom vi er en landpraksis, så er vi med forrest i udvikling, faglighed og kvalitetssikring.

Vi tilbyder et job som omfatter:

 • Et lægehus med patienter fra alle samfundslag.
 • Et arbejde, der vil indebære en høj grad af selvstændighed i forhold til håndtering af patienter med diabetes og KOL.
 • Mange andre sygeplejefaglige opgaver som f.eks. vaccinationer (inkl. børn), sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, blodprøvetagning, EKG-optagelse og selvstændige sygebesøg.
Indrykket: 07-01-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Senior Business Partner
Kruuse A/S
Fyn
5550 Langeskov
PeopleLinkSenior Business Partner

PeopleLink søger for KRUUSE i Langeskov

Du omsætter data til viden og bidrager til at udvikle ledelsesrapportering m.v.

Hos KRUUSE er barren sat højt, og der er en ambitiøs dagsorden ift. FP&A både internt i koncernen og hos ejerne Covetrus. Som Senior Business Partner tager du udgangspunkt i forretningen, og du har fokus på at omsætte data til viden. Du får en partnerrolle for ledelsen indenfor de centrale områder hos KRUUSE, salg og supply chain, hvor du bl.a. skal opbygge den fremtidige rapportering af cost i hele logistikprocessen.

Dine primære arbejdsopgaver er at:

 • Drive årshjulet for budget- og forecast-proces med opfølgende ledelsesrapportering
 • Arbejde med at udvikle og optimere modeller og indhold i rapportering og KPI-strukturer
 • Være Business Partner og levere værdiskabende analyser, business cases og ikke mindst sparring
Indrykket: 06-01-2021 12:56:59
Ansøgningsfrist: 02-02-2021 00:00:00
Erfaren projektleder/Supply Chain Specialist
Daloon A/S
Fyn
5800 Nyborg
Jobindex A/S
Erfaren projektleder/Supply Chain Specialist

Jobindex A/S søger for Daloon i Nyborg

Daloon A/S søger en erfaren projektleder/Supply Chain Specialist, der arbejder analytisk og selvstændigt.

Med reference til virksomhedens Plant Manager får du en helt central rolle i den fortsatte udvikling af Daloon A/S med fokus på Supply Chain-udvikling af det generelle flow i og omkring fabrikken.

Du bliver involveret bredt i en travl virksomhed, hvor dagene aldrig er ens. Du har ambitioner om at udvikle, forbedre og stabilisere processer og flows. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor kulturen er præget af nærvær og omtanke for ens kolleger.

Jobindex A/S
Indrykket: 05-01-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
PÆDAGOG TIL DØGNTILBUD ? NYBORG (GENOPSLAG)
CFD
Fyn
5800 Nyborg
CFDPÆDAGOG TIL DØGNTILBUD ? NYBORG (GENOPSLAG)

CFD

Vores spændende socialpædagogiske arbejdsplads søger en ny kompetent kollega til CFD Nyborg.

Beboerne er døve med autisme, psykiatriske problemstillinger, og/eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller kognitiv karakter. Nogle af borgerne har desuden nedsat syn. Alle bor i egen lejlighed på matriklen.

Vi kan blandt meget andet tilbyde:

 • spændende faglige udfordringer, mulighed for direkte indflydelse og plads til nyskabende initiativer
 • en fantastisk, unik og herlig beboergruppe
 • gode faciliteter og naturskønne omgivelser
 • 14 engagerede kolleger med en høj faglighed indenfor blandt andet socialpædagogik, neuropædagogik, KRAP og mentalisering
 • en uhøjtidelig, sjov og respektfuld omgangstone
 • ekstern supervision, relevante kurser og efteruddannelse

Du får naturligvis et grundigt introforløb, så du fra starten får et godt kendskab til stedet, beboerne og fagområdet

Indrykket: 28-12-2020 10:52:39
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 00:00:00
Finansassistent/Controller til produktionsvirksomhed
Daloon A/S
Fyn
5800 Nyborg
Jobindex A/S
Finansassistent/Controller til produktionsvirksomhed

Jobindex A/S søger for Daloon A/S i Nyborg

Er du klar til næste skridt i din udvikling og karriere? Så er her måske muligheden for dig.

Daloon A/S søger en finansassistent/controller til varetagelse af en bred vifte af økonomi- og controlleropgaver.

Stillingen vil bestå af faste og mere rutineprægede opgaver indenfor finans og økonomistyring med vægt på kvalitet og akkuratesse i forhold til interne og eksterne krav omkring deadlines, rapportering og dokumentation. Dertil kontrolrelaterede opgaver i forbindelse med månedslukning, ugentlige opfølgninger på produktioner, KPI-rapportering mv.

Jobindex A/S
Indrykket: 22-12-2020 16:09:01
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 00:00:00
Regnskabsmedarbejder til Økonomi og Digitalisering
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg KommuneRegnskabsmedarbejder til Økonomi og Digitalisering

Nyborg Kommune

Vi søger en erfaren regnskabsmedarbejder til det centrale bogholderi og regnskabsfunktion i Økonomi og Digitalisering, da vores nuværende regnskabsmedarbejder gennem mange år har valgt at gå på pension.

Nyborg Kommune er en meget velfungerende kommune med styr på økonomien og en flad organisationsstruktur, hvor der er en høj grad af trivsel blandt ledere og medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kontering og bogføring i økonomisystemet Prisme.
 • Bogføring af indbetalinger på bankkonti.
 • Brugeradministration i banksystemer.
Indrykket: 22-12-2020 08:45:32
Ansøgningsfrist: 18-01-2021 00:00:00
Østerdalen - Hesselager Børnehus søger pr. 01.03.21 uddannet pædagog på 30 timer
Svendborg Kommune
Fyn
5874 Hesselager
Indrykket: 17-01-2021 17:46:02
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00
Vågen nattevagt til døgntilbud - Nyborg
CFD
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 15-01-2021 20:46:08
Ansøgningsfrist: 15-03-2021 00:00:00
Enhedschef til Institution Nyborg, Nyborg Fængsel
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 15-01-2021 14:49:52
Ansøgningsfrist: 14-02-2021 00:00:00
Naturmedarbejder til Natur og Miljø
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 15-01-2021 14:46:05
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Natur- og skovmedarbejder til Natur og Miljø
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 15-01-2021 11:49:51
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Pædagogmedhjælper søges til Skovparkens Børnehus
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 14-01-2021 18:02:31
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Passion for mad - cafe - delikatesser - kaffebar - kunder - mad ud af huset - god kollega
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 14-01-2021 11:49:51
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Social- Og Sundhedsmedarbejder
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 14-01-2021 09:53:14
Ansøgningsfrist: 26-01-2021 00:00:00
Konstruktør
JPL-industri ApS
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 13-01-2021 09:46:04
Ansøgningsfrist: 13-03-2021 00:00:00
Medarbejder til Fynsk Sandblæsning ApS
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 12-01-2021 14:49:55
Ansøgningsfrist: 26-01-2021 00:00:00
Planlægger Langeskov
Ib Andresen Industri A/S
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 12-01-2021 11:53:07
Ansøgningsfrist: 09-03-2021 00:00:00
Butiksassistent under 18 år - Ullerslev
Netto
Fyn
5540 Ullerslev
Indrykket: 12-01-2021 09:15:11
Ansøgningsfrist: 12-03-2021 00:00:00
Sundhedskonsulent
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 11-01-2021 19:53:09
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Eventkoordinator
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 11-01-2021 19:53:08
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
Dygtigt, ambitiøst og fagligt stolt SOSU-personale søges til vores distrikt
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 11-01-2021 14:55:21
Ansøgningsfrist: 26-01-2021 00:00:00
PCB salgsrådgiver
Fyn
5550 Langeskov
Indrykket: 11-01-2021 12:00:48
Ansøgningsfrist: 15-02-2021 00:00:00
Social- Og Sundhedsassistent
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 11-01-2021 10:49:47
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland