1161 job i Region Fyn 192 job i dette område
1161 job i Region Fyn 192 job i dette område

top job

Erhvervsrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Er du en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lokalt tilhørforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som erhvervsrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder. Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank i Nyborg.

Du bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere for privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:57:35
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Privatrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som privatrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af privatkunder. Du kommer til at levere kompetente og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk faglig bankpartner i Nyborg.

Du kommer til at referere til Filialdirektøren og bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere i privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:56:16
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Filialdirektør med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet, så er jobbet som filialdirektør i Nyborg måske det rigtige for dig?

Sydbank Fyn er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at udvikle vores markedsområder. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt filialdirektør, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som filialdirektør får du ansvaret for at starte en ny filial op for 4-6 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være kundernes sparringspartner via handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning.

Du og dit team forventes at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til kunderne, og via dit/jeres lokale engagement er du/I med til at styrke Sydbanks position som et stærkt og synligt pengeinstitut i Nyborg. Det forventes at du gennem aktiv ledelse sætter mål og følger op på dem, for at sikre både filialens top- og bundlinje udvikler sig positivt. Du bliver en del af en engageret og aktiv ledergruppe med de øvrige filialledere på Fyn.

I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:54:32
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Kontor- og logistikassistent
JKS A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Er du omstillingsparat? Kan du yde en god service og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Til vores Tradingafdeling, på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn, søger vi en serviceminded og fleksibel kontor- og logistikassistent, der har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen. Tradingafdelingen køber og sælger affalds- og restprodukter f.eks. papir, pap, træ, plast, og glas, der afsættes til genanvendelse og nyttiggørelse i ind- og udland. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket: 13-01-2021 15:38:33
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 23:59:00
Grafisk designer med kreative gener og stort overblik
Dangaard A/S
Andet
99999 Grænsejob
I Dangaard ønsker vi at styrke vores visuelle tilstedeværelse og søger derfor en grafisk designer til vores E-commerce & Branding afdeling. Du er lidt af en multikunstner - med flair for både koncepter, brandudvikling og B2B-marketing, samtidig med at du kan sikre en kreativ udvikling, og efterfølgende en effektiv implementering.
Indrykket: 12-01-2021 14:45:57
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Privatrådgiver til Sydbank
Sydbank A/S
Fyn
5700 Svendborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Så er jobbet som privatrådgiver i Svendborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig og kompetent helhedsrådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning vedligeholder og udbygger din egen portefølje af privatkunder. Du kommer til at levere behovsorienterede løsninger til dine kunder – i relation til bolig, pension, investering mm.

Via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk bankfaglig partner i Svendborg.I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 08-01-2021 14:15:32
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 23:59:00
Famobra and Calgros are looking for a E-commerce consultant with hands on approach
Famoba
Andet
99999 Grænsejob
Famobra is specialized in global trading on the market for FMCGs. Calgros is an expert in border trade and is operating on the German and Danish markets with a variety of product-brands. With our 36 highly motivated employees, Famobra and Calgros are known for interesting products, attractive prices and a customer-orientated approach were we aim for the highest satisfaction. In both companies, we have a special focus on purchasing and sales of consumer goods such as beverages, confectionery, wine, spirits, groceries, baby food and household items. Due to our large international network of first-class suppliers, we have a unique portfolio with direct access to many of the world's most popular product-brands.
Indrykket: 08-01-2021 13:25:19
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Formand til asfaltaktiviteter
Arkil A/S
Syddanmark
7100 Vejle
I vores asfaltsektion udføres alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer. Arkil sælger herudover asfalt direkte fra vores fire asfaltfabrikker i Danmark. Med BSM-teknologien giver vi nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne.

Du bliver ansat i vores asfaltdivision og får udgangspunkt fra en af vores tre asfaltfabrikker i Skrydstrup, Skive eller Hasselager. Du bliver en del af et stærkt team, som vægter samarbejde og hjælpsomhed højt i dagligdagen, i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.
Indrykket: 08-01-2021 10:25:51
Ansøgningsfrist: 01-03-2021 23:59:00
Procesmedarbejder
JKS A/S
Fyn
5000 Odense C
På vegne af Dantonit i Odense søger JKS en serviceminded og erfaren medarbejder til at indgå i deres produktionsteam. Har du en relevant faglig baggrund, og kan du mestre et alsidigt job med betjening og vedligeholdelse af et produktionsanlæg? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Din primære opgave består i at betjene og vedligeholde Dantonits produktionsudstyr. Du vil dog også have andre praktiske opgaver, såsom læsning og pakning af varer. Der er tale om en Try & Hire stilling, hvor du de første 12 uger ansættes hos JKS, hvorefter der for den rette kandidat vil være tale om fastansættelse hos virksomheden.
Indrykket: 07-01-2021 15:35:02
Ansøgningsfrist: 17-01-2021 23:59:00
Eltekniker
PIT Hegn A/S
Fyn
5750 Ringe
Har du styr på automatik og portstyring?

Dygtig søges til en af Danmarks stærkeste hegnsleverandører

Kan du lide at omsætte dine kræfter til flotte resultater, og har du lyst til at være en del af veletableret hegnsfirma i en rivende udvikling? Så er det netop dig, vi søger til vores Team Fyn i Ringe.

Hos PIT Hegn A/S har vi opsat kilometervis af hegn i hele Danmark – alt sammen løsninger vi er stolte af. Du vil blive en del af et fantastisk fleksibelt team af montører med gode muligheder for at være med til at videreudvikle vores tekniske afdeling og tekniske løsninger, som vores kunder efterspørger.


Om jobbet

Hos PIT Hegn A/S leverer vi alle typer af hegns- og portløsninger: industri, privat og landbrug, og du vil være med til at tilslutte og servicere teknikløsninger efter vores kunders behov. Arbejdet foregår under åben himmel. Det er vigtigt, at du er god til at se nye muligheder og har en bred viden inden for automatik – gerne krydret med ADK løsninger.

Arbejdstid: Fuld tid: 37 timer om ugen.

Du får mødested i Ringe, men med den rette planlægning kan du også starte direkte hos kunden. Når porten kører, vender vi retur til hjemmet eller til firmaets adresse.


Vores forventninger til dig:

• Kørekort min. kat. B, gerne B+
• Teknisk baggrund, f.eks. elektriker, automatiktekniker, portmontør eller lign.
• Evt. tidligere erfaring med hegn og portautomatik
• Du trives med at arbejde selvstændigt og løsningsorienteret
• Du har lyst til at være en del af et stærkt, engageret PIT Hegn team


Vi lægger vægt på følgende kompetencer:

• Kendskab til Access Technologies
• Kendskab til port styring – og tilslutning
• Opsætning og idriftsættelse af ADK systemer og evt. TVO-anlæg
• Servicering og fejlfinding af eksisterende port systemer, gerne med syn for mekaniske udfordringer
Er du i dag selvstændig hegnsmontør men ønsker at være en del af noget større, er din ansøgning også velkommen.


Vi tilbyder dig

• Frihed under ansvar
• Nødvendig oplæring – sidemandsoplæring
• Løn efter kvalifikationer
• Kurser og videreuddannelse
• Pension og sundhedsordning


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Entreprisechef Thomas Lindevang på telefon 5210 1258.

Vi afholder løbende samtaler, også inden ansøgningsfristens udløb, så hold dig ikke tilbage.


Ansøgning sendes senest den 12. januar 2021 til:

PIT Hegn A/S
Kielbergvej 8
5750 Ringe
Att. Thomas Lindevang

Mail: thomas@pithegn.dk
Telefon 5210 1258.

Læs meget mere om PIT Hegn og dine kommende kollegaer på www.pithegn.dk og www.byggepladshegn.dk
Indrykket: 16-12-2020 16:26:09
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Forretningsorienteret controller med stærke analytiske evner
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Har du en forkærlighed for noget man kan ”sætte to streger under”, brænder du for at omsætte analyser til handlinger og har du lyst til at være med på en vækstrejse, hvor dine analyser er med til at sætte retningen? Så har du her chancen for en unik karrieremulighed i en spændende og vækstorienteret leasingvirksomhed.
Indrykket: 16-12-2020 12:16:32
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 23:59:00
IT Manager
Svendborg Brakes ApS
Fyn
5882 Vejstrup
Svendborg Brakes ApSIT Manager

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Do you want to be a part of the team? Then maybe you?re our new colleague. We are looking for an IT Manager to head/lead our IT department. The IT Manager will be responsible for developing, and maintaining IT Systems and to be a part of the ERP-team in Svendborg Brakes World Wide.

The IT Manager will also be responsible for the present ERP system AX.4 as well as the project of updating our ERP in the near future in cooperation with the Svendborg Brakes ERP-Team. The position is of vital importance for the Svendborg Brakes Group as well as the IT Manager will have connections points with Corporate IT to ensure focus on the high standards in IT.

Your Responsibilities

 • Work with the enhancing interactions and spinoffs between departments
 • Implement new server-setup, and ensure optimization of processes on maintenance of server-setup
Indrykket: 13-01-2021 17:00:18
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Souschef, Fakta, Svendborg, Vesterløkken
fakta a/s
Fyn
5700 Svendborg
fakta a/s
Souschef, Fakta, Svendborg, Vesterløkken

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Indrykket: 13-01-2021 12:03:53
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Souschef, Kvickly Svendborg Storcenter
Kvickly
Fyn
5700 Svendborg
KvicklySouschef, Kvickly Svendborg Storcenter

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en mulighed for at:

 • tage næste skridt i din karriere og videreudvikle din leder-værktøjskasse
 • prøve kræfter med alle ledelsesmæssige udfordringer
 • få erfaring med alle aspekter af butiksdrift

Som souschef har du et tæt parløb med varehuschefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig. Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
 • Deltage i salgs- og ressourceplanlægning
 • Være med til at ansætte nye medarbejdere
Indrykket: 11-01-2021 16:52:39
Ansøgningsfrist: 08-02-2021 00:00:00
Salgsleder Tørvarer, Kvickly, Svendborg
Kvickly
Fyn
5700 Svendborg
KvicklySalgsleder Tørvarer, Kvickly, Svendborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Tørvarer og samtidig være mellemleder for 5 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
Indrykket: 11-01-2021 16:45:33
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Salgsleder Bagerdisk, Kvickly, Svendborg
Kvickly
Fyn
5700 Svendborg
KvicklySalgsleder Bagerdisk, Kvickly, Svendborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for bagerdisk og service og samtidig være mellemleder for 12 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef som er vores kundechef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for kundechefen om ledelse, salg, økonomi i jeres afdeling
 • sikre højt aktivitetsniveau og salgsklar disk i samarbejde med Bagermesteren
Indrykket: 11-01-2021 16:45:33
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Erfaren og selvstændig bogholder til 3 ejendomsmæglerbutikker på Sydfyn
Nybolig
Fyn
5700 Svendborg
Nybolig
Erfaren og selvstændig bogholder til 3 ejendomsmæglerbutikker på Sydfyn

Nybolig, Svendborg

Har du et godt overblik, ordenssans og ikke mindst flair for tal og ønsker du at spille en central rolle som bogholder, så kan Nybolig Domicil Svendborg blive din nye arbejdsplads.

Den primære arbejdsplads er i Svendborg, hvor vi sidder sammen med vores administrationsselskab, i alt 23 medarbejdere, som bl.a. værdsætter godt arbejdsmiljø, gode kollegiale relationer, kvalitet samt engagement.

Dine opgaver vil være:

 • Være ansvarlig for det fulde bogholderi for de 3 butikker
 • Finansbogføring incl. betaling af regninger
 • Månedsrapportering
Nybolig
Indrykket: 11-01-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 08-02-2021 00:00:00
Head of Commercial
Maersk Training A/S
Fyn
5700 Svendborg
Maersk Training A/S
Head of Commercial

Maersk Training A/S, Svendborg

Do you have the experience, drive and enthusiasm to head up our sales department and expand our business as Head of Commercial in DK?

As Head of Commercial you will be responsible for the commercial and financial development of a portfolio of clients covering both our survival centre and our simulation centre in Denmark but also work with large global accounts. You will report directly to the Managing Director and we will look to you to:

 • Develop a commercial strategy with plans, actions and leading targets
 • Identify external and internal key stakeholders and engage
Maersk Training A/S
Indrykket: 08-01-2021 11:52:39
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Adjunkter/lektorer/instruktører
SIMAC
Fyn
5700 Svendborg
SIMAC
Adjunkter/lektorer/instruktører

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles.

Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC. Vores uddannelser er på professionsbachelorniveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag på vores uddannelser. Derudover deltager du i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.

SIMAC
Indrykket: 07-01-2021 15:11:55
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Fast stilling - Sygeplejerske
Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo Sørensen
Fyn
5874 Hesselager
Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo SørensenFast stilling - Sygeplejerske

Lægerne i Hesselager I/S V/Morten Wolf, Susanne Løchte og Martin Bo Sørensen

Vi er en lægepraksis bestående af 4 faste læger, 4 faste personaler samt 1 fast uddannelseslæge. Vi får desuden hjælp af flere stud.med.'er til at tage blodprøver og passe telefon.
Vi er en travl praksis med mange bolde i luften, og selvom vi er en landpraksis, så er vi med forrest i udvikling, faglighed og kvalitetssikring.

Vi tilbyder et job som omfatter:

 • Et lægehus med patienter fra alle samfundslag.
 • Et arbejde, der vil indebære en høj grad af selvstændighed i forhold til håndtering af patienter med diabetes og KOL.
 • Mange andre sygeplejefaglige opgaver som f.eks. vaccinationer (inkl. børn), sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, blodprøvetagning, EKG-optagelse og selvstændige sygebesøg.
Indrykket: 07-01-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Resultatorienteret driftsleder til Ejendomscentret i Svendborg
Skattestyrelsen
Fyn
5700 Svendborg
SkattestyrelsenResultatorienteret driftsleder til Ejendomscentret i Svendborg

Skattestyrelsen

I Ejendomscentret er vi ambitiøse ? både når det kommer til opgaveløsning, men ikke mindst på ledelse af vores enheder og vores medarbejdere. Vi har brug for en leder, der er stærk på medarbejder- og driftsledelse og motiveres af at udvikle og drive en enhed med arbejdsomme, specialiserede og dygtige medarbejdere.

Du skal lede én enhed af medarbejdere, som besvarer alle generelle henvendelser vedrørende ejendomsbeskatning i form af én til én-vejledning på telefon, mail og andre digitale platforme. Herudover varetager enheden administrative og faglige opgaver for at sikre korrekt datagrundlag.

Som funktionsleder har du det daglige ansvar for personale, udvikling samt planlægning, prioritering og styring i egen enhed. Du vil få en spændende og uforudsigelig hverdag, som spænder fra personaleledelse af op til 20 medarbejdere til mere strategisk sparring med den samlede ledergruppe i Ejendomscentret.

Skattestyrelsen
Indrykket: 06-01-2021 14:08:19
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Løsningsorienteret leder til Ejendomscentret i Svendborg
Skattestyrelsen
Fyn
5700 Svendborg
SkattestyrelsenLøsningsorienteret leder til Ejendomscentret i Svendborg

Skattestyrelsen

Vil du spille en nøglerolle i at løse sager med til tider stor kompleksitet, bl.a. ejendomme med ukendte ejerforhold, så vi i fremtiden kan sikre et korrekt grundlag for opkrævning af ejendomsskatter i Danmark.

Som leder i Ejendomscentret er det vigtigt at have fokus på fagligheden i opgaverne, den høje kvalitet i løsningerne og samtidig sikre fremdriften. Du formår løbende at tilegne dig ny viden til brug for sparringen med dine medarbejdere, så du hele tiden kan holde dig skarp på både den faglige og personlige udvikling af dine medarbejdere.

Som leder af EC Vejledning og sagsbehandling 3 bliver din primære opgave at understøtte en overordnet styring og opfølgning på vores opgaveløsning i Ejendomscentret i samarbejde med de andre ledere, så ressourcerne anvendes mest hensigtsmæssigt på tværs af opgaver og enheder.

Skattestyrelsen
Indrykket: 06-01-2021 14:03:53
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Er du ernæringsassistent, kok eller cater, så er det måske dig, vi skal ansætte i vores køkken
Gymnastikhøjskolen I Ollerup
Fyn
5762 Vester Skerninge
Gymnastikhøjskolen I OllerupEr du ernæringsassistent, kok eller cater, så er det måske dig, vi skal ansætte i vores køkken

Gymnastikhøjskolen I Ollerup, Vester Skerninge

På Gymnastikhøjskolen i Ollerup søger vi en ny medarbejder i køkkenet 35 timer pr. uge
Med start februar/marts 2021, men vi venter gerne på den rette.

Vi forventer:

 • At du har erfaring med tilberedning af mad i storkøkken
 • At du kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag
 • At du har et smil på læben og kan indgå i et team af faglærte kollegaer og være ansvarlig for tilberedning af mad til mange elever og kursister
 • At du selv bidrager med forslag og inspiration til de daglige opgaver i køkkenet

Vi kan tilbyde et spændende job med mange spændende udfordringer. Vi laver dagligt mad til 200-270 højskoleelever, 70 børnehavebørn, diverse kurser og konferencer.

Indrykket: 05-01-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
Erhvervsassurandør
FOMO
Fyn
5700 Svendborg
FOMOErhvervsassurandør

FOMO, Svendborg

FOMO Erhverv sælger erhvervsforsikring til segmentet ?små virksomheder? på Fyn. Vi søger en Erhvervsassurandør mere til afdelingen. Skal det være dig?

Vi søger en Erhvervsassurandør med udpræget ?hunterprofil?, som har lyst til at arbejde med virksomheder i størrelsen 0-9 medarbejdere på Fyn og Øerne.

Succes i stillingen vil bero på dine evner, din energi og din motivation. Jobbet er særdeles selvstændigt og fordrer et højt aktivitetsniveau. Når det er sagt, er der også god mulighed for at skabe en unik work/life-balance, samtidig med du positionerer dig som en af FOMOs erhvervsassurandører, der kommer til at arbejde med fokus på virksomheder 0-9 medarbejdere.

FOMO tilbyder:

 • Et spændende, selvstændigt og krævende salgsjob
 • Muligheden for at præge opbygningen af FOMOs nyeste forretningsområde
 • Ordnede forhold og attraktiv lønpakke bestående af fast løn, provision og pensionsordning, samt sundhedsforsikring mv.
Indrykket: 05-01-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 02-02-2021 00:00:00
Timelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Svendborg
jem & fix A/S
Fyn
5700 Svendborg
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Svendborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Indrykket: 04-01-2021 14:52:39
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Slagterelev, Kvickly, Svendborg
Kvickly
Fyn
5700 Svendborg
KvicklySlagterelev, Kvickly, Svendborg

Kvickly

Få stærke venskaber i et fedt, socialt miljø. Her lærer du et håndværk fra bunden. Og hjælper vores kunder til gode oplevelser.

Som slagterelev kommer du ind i et stærkt fællesskab, hvor vi lærer dig slagterfaget fra bunden. Sammen sørger vi for, at vores kunder får gode madoplevelser.

Du bliver hurtigt en af eksperterne, som hjælper vores kunder og viser dem og anretter vores slagterprodukter i butikken. Og vi sørger for, at du:

 • lærer om udskæringer og tilberedning
 • bliver klædt på til at kunne lave fx grillretter, slowfood og stegeretter
 • får en masse sparring og en målrettet plan for din elevtid

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Som slagterelev i Kvickly får du altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på ? og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venner for livet.

Indrykket: 04-01-2021 13:02:41
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
Area Sales Manager til globalt salg ? industrien
C.C.JENSEN A/S
Fyn
5700 Svendborg
C.C.JENSEN A/SArea Sales Manager til globalt salg ? industrien

C.C.JENSEN A/S, Svendborg

Vi tilbyder en attraktiv salgsstilling i en international virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et godt og resultatorienteret miljø. Vi sætter en ære i at have initiativrige medarbejdere, som trives og du vil blive mødt af et team af engagerede og veluddannede kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder såvel faglig, som personligt, og du bliver en del af en virksomhed, hvor alle arbejder aktivt med bæredygtighed i forhold til miljø, medarbejdere, kunder og lokalsamfund.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Udvikling af salgs- og markedsstrategier i samarbejde med den øvrige salgsorganisation
 • Opbygning og vedligeholdelse af kunderelationer til C.C.JENSENs globale kunder ? både direkte og gennem virksomhedens datterselskaber og distributører
 • Budgetansvarlig for egne kunder
Indrykket: 23-12-2020 14:45:32
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00
Salgselev i Svendborg
ALDI Danmark
Fyn
5700 Svendborg
ALDI DanmarkSalgselev i Svendborg

ALDI Danmark

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Du bliver en del af butikkens medarbejderkerne og undervejs i dit 2-årige forløb bliver du klædt på med en masse værktøjer, der gør dig klar til en fremtidig lederkarriere i ALDI ? hvis du vil.

Med ALDIs elevuddannelse får du selvfølgelig en hverdag med masser af kundekontakt og du får hver dag bygget mere på din viden om at drifte en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • har din daglige gang i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
Indrykket: 22-12-2020 08:10:37
Ansøgningsfrist: 19-01-2021 00:00:00
Optiker til Svendborg
Louis Nielsen A/S
Fyn
5700 Svendborg
Louis Nielsen A/S
Optiker til Svendborg

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor en optiker til vores butik i Svendborg. Stillingen er på mellem 25-37 timer om ugen og med 2 friweekender om måneden.

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Louis Nielsen A/S
Indrykket: 21-12-2020 14:00:19
Ansøgningsfrist: 18-01-2021 00:00:00
Østerdalen Thurø Børnehus søger pr. 1.2.21 eller snarest derefter en uddannet pædagog 32 timer - for tiden tilknyttet den ene...
Svendborg Kommune
Fyn
5700 Svendborg
Indrykket: 17-01-2021 17:46:02
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland