1161 job i Region Fyn 103 job i dette område
1161 job i Region Fyn 103 job i dette område

top job

Laborant til serologisk laboratorium
Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Milk Testing Denmark A/SLaborant til serologisk laboratorium

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

I øjeblikket søger vi en dygtig laborant til en fast stilling i vores serologiske laboratorium, indenfor PCR og Elisa analyser.

Hos Eurofins kan du se frem til at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der analyserer prøver fra husdyr- og levnedsmiddelproduktion for forskellige sygdomme vha. ELISA og/eller PCR metoder. Vi beskæftiger os endvidere med overfladetest for coronavirus (SARS-CoV-2) via ekstraktion af RNA og efterfølgende real-time PCR analyse.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Indrykket: 17-01-2021 00:01:53
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
Social- og sundhedshjælpere til årsvikariater i hjemmeplejen Gørding
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6690 Gørding
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til årsvikariater i hjemmeplejen Gørding

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Gørding søger to social- og sundhedshjælpere med tiltrædelse hurtigst muligt.

Stillingerne er årsvikariater med mulighed for fastansættelse. Der arbejde hver 2. weekend. Du bliver tilknyttet et udeteam, som hjælper borgerne i eget hjem. Du vil have base på Plejecenter Østergården i Gørding, hvorfra der også køres ud.

Vi sørger for god introduktion og ellers kan vi tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Indrykket: 15-01-2021 16:06:52
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 00:00:00
Klargøringsmedarbejder søges til vores landbrugsafdeling
Stenderup A/S
Syddanmark
6630 Rødding
Stenderup A/S
Klargøringsmedarbejder søges til vores landbrugsafdeling

Stenderup A/S, Rødding

Vil du være en del af vores team som står for klargøring af nye fuldfodervogne samt svejsning og ophugning af brugte fuldfodervogne?

Hos Stenderup A/S får du ansvar og stor indflydelse på vores værksted. Arbejdstiderne er familievenlige; fra mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16 og fredag til 14.15. Vi praktiserer flekstid, så du er selv med til at tilrettelægge din arbejdsdag.

Du bliver en del af et team, der hjælper hinanden på kryds og tværs og vægter fleksibilitet højt. Så går det hele lidt lettere.

Stenderup A/S
Indrykket: 14-01-2021 12:14:29
Ansøgningsfrist: 11-02-2021 00:00:00
Dygtig service- og reservedelskoordinator
Primo Vinduer A/S
Syddanmark
6660 Lintrup
Primo Vinduer A/SDygtig service- og reservedelskoordinator

Primo Vinduer A/S, Lintrup

Primo Vinduer A/S søger en dygtig og serviceminded medarbejder til planlægning og koordinering af vores servicearbejde, samt ekspedition af reservedele. Hverdagen vil være afvekslende og byde på masser af udfordringer ? i et godt og uformelt miljø.

Du varetager kundekontakten i forbindelse med serviceopgaver. Du er serviceminded og fagligt dygtig. Du kommuniker klart og tydeligt således, at kunden får en god oplevelse lige fra første kontakt. Du koordinerer og planlægger servicearbejdet og hverdagen for vores servicetekniker. Du tager imod bestilling af reservedele og sørger efterfølgende for ekspeditionen heraf.

Indrykket: 13-01-2021 14:49:18
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Softwareudvikler
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Softwareudvikler

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

OneIT er en støttefunktion, der agerer systemintegrator for forretningen. Vi udvikler selv og kobler software fra Eurofins gruppen til løsninger til vores forretning. Vi ønsker at styrke vores udviklergruppe, og derfor søger vi nu dig, som med dit gåpåmod og systematiske tilgang vil bidrage til vores team.

Har du erfaring med .Net programmering samt kendskab til SQL servere og trives du i et miljø, hvor selvstændighed, fleksibilitet og udvikling danner rammerne for din hverdag, så hører vi gerne fra dig.

Som softwareudvikler hos OneIT vil det være din fornemste opgave at videreudvikle og vedligeholde vores eksisterende løsninger, med udgangspunkt i dataanalyse og databehandling.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Indrykket: 13-01-2021 14:45:34
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
Ikke bare endnu et produktionsarbejde ? et stolt og solidt håndværk
Bøjsø døre & vinduer A/S
Syddanmark
6623 Vorbasse
Bøjsø Døre og Vinduer A/SIkke bare endnu et produktionsarbejde ? et stolt og solidt håndværk

Bøjsø Døre og Vinduer A/S

Vidste du at muligheden for et godt og stabilt arbejde - med daglig fokus på udvikling og sundt arbejdsmiljø - ligger lige i udkanten af Vorbasse? Jamen, så værsgo og læs videre og få inspiration til det, vi faktisk godt tør love, kan blive et jobskifte, du ikke vil fortryde!

Vi har dejligt travlt og mangler flere hænder i produktionen! Vi er sikre på, at der findes mange gode, stabile og folk i området, der har lyst til at komme med på holdet her hos os. Og nu får du muligheden.

Vi vil gerne, at din ansættelse her på Bøjsø skal føles helt rigtig for begge parter. Har vi den bedste medarbejderstab, så holder vi på dem - også hvis vi rammer en lavsæsonperiode. Den bruger vi så på faglig og personlig udvikling.

Bøjsø Døre og Vinduer A/S
Indrykket: 13-01-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 09-02-2021 00:00:00
Kreditorassistent - Barselsvikariat
Solar Danmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Solar Danmark A/S
Kreditorassistent - Barselsvikariat

Solar Danmark A/S, Vejen

Har du erfaring inden for økonomi, kan du tænke ud af boksen og optimere eksisterende løsninger, og kunne du tænke dig at være en del af et socialt team, der fungerer rigtig godt sammen på såvel det faglige som på det sociale plan? Så har vi barselsvikariatet til dig.

Du vil få i alt 6 dedikerede kollegaer i dit team, som alle har arbejdsplads på vores hovedkontor i Vejen og refererer til teamlederen for Shared Service Finance. Teamet hører under Shared Service Centre, som består af i alt 24 personer.

Hos os vil du blive en del af en afdeling, hvor det går rigtig stærkt. Der er fart over feltet, så vi lover dig, at du ikke vil komme til at kede dig. Vi lover dig også, at du vil blive taget rigtig godt imod af et meget velfungerende og dedikeret team.

Solar Danmark A/S
Indrykket: 13-01-2021 12:54:48
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Industrielektriker med PLC-erfaring
FORCE Technology
Syddanmark
6600 Vejen
Medarbejderne
Industrielektriker med PLC-erfaring

Medarbejderne søger for FORCE Technology i Vejen

Har du styr på strømmen samt PLC Programmering - så se her!

Til at bistå den fortsatte udvikling hos vores kunde FORCE Technology søger Medarbejderne ApS på vegne af virksomheden - en Industritekniker med PLC kompetencer.

Du bliver en del af afdelingen for Gas flow, som består af 40 ingeniører, teknikere og opstillere, der tilsammen udfører kalibrering og service på gasmålere fra hele verden.

Afdelingen har siden 2015 opereret på verdens største anlæg til kalibrering af gasmålere. Aktiviteterne er i kraftig vækst, og vi har ambitioner om at blive endnu større. Derfor søger FORCE Technology en Industrielektriker, der med en høj kvalitetsbevidsthed kan deltage i udviklingen og opbygningen af et meget stort kalibreringsanlæg.

Indrykket: 13-01-2021 12:45:33
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Souschef - Kolonialchef
Løvbjerg Supermarked A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Løvbjerg Supermarked A/SSouschef - Kolonialchef

Løvbjerg Supermarked A/S, Vejen

Løvbjerg Vejen er i en markant positiv udvikling, til at understøtte den udvikling skal vi bruge en souschef til butikken. I den forbindelse søger vi det skarpeste hoved, der har flair for butiks drift, godt købmandskab, medarbejder-udvikling og som vil være med til at drive vores værdier videre.

I Løvbjerg har du enorm indflydelse på butikkens drift. Der er stor mulighed for at lave lokale tiltag og ægte købmandskab. Du har også stor indflydelse på både indkøb, sortiment og markedsføring. Naturligvis vil en stor del af din tid gå med både varer og kunder

Sammen med Købmanden, er du ansvarlig for ledelse og drift af butikken. Det betyder at du sikrer at butikken fremstår velopfyldt og indbydende for kunderne, ligesom du varetager den daglige ledelse af butikkens medarbejdere.

Indrykket: 13-01-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Lagermedarbejder
FORCE Technology
Syddanmark
6600 Vejen
FORCE Technology
Lagermedarbejder

FORCE Technology, Vejen

Har du styr på logistik og lager? Vi søger en lagermedarbejder til vores kontor i Vejen ? er det dig?

Du vil indgå i et team på 2-3 kollegaer, som arbejder med varemodtagelse, intern transport til vores kalibreringsanlæg, og til sidst returforsendelse til vores kunder efter endt kalibrering. Dine opgaver består blandt andet i:

 • Varemodtagelse, herunder registrering af varer og flow-målere og billeddokumentation heraf
 • Ud- og indpakning af målersystemer i trækasser
 • Vareforsendelse, herunder registrering og dokumentation
FORCE Technology
Indrykket: 11-01-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Laboratorieassistent til prøveforbehandling
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaboratorieassistent til prøveforbehandling

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Som laboratorieassistent i prøveforbehandlingen, bliver du en del af en afdeling bestående af 23 medarbejdere, hvor godt humør og holdånd gør, at vi løfter i flok og når i mål med dagens opgaver. Vi søger nu endnu en kollega, som vil bidrage med sin selvstændighed og kvalitetsbevidsthed.

Din dagligdag vil være præget af både fysisk og stillesiddende arbejde og bestå af rutiner såvel som varierende opgaver. Din primære rolle vil være at sikre korrekt neddeling og formaling af prøvemateriale til videre analyse i laboratoriet. Derudover går du til hånde med forefaldende opgaver i afdelingen.

Da vi vil stå for en grundig oplæring, er det ikke et krav, at du tidligere har arbejdet på et laboratorium. Vi lægger vægt på, at du har viljen og evnen til at tilegne dig ny viden, og at du har en vis erfaring fra tidligere jobs.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Indrykket: 11-01-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 08-02-2021 00:00:00
Ekstern sælger, El - Sydjylland
Solar Danmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Solar Danmark A/S
Ekstern sælger, El - Sydjylland

Solar Danmark A/S, Vejen

Vil du være med på Solars vinderhold i Region Syd? Er du i stand til at opbygge langsigtede kunderelationer, og vil du bruge dine kompetencer til at skabe tillid hos vores el-kunder? Hvis svaret er ja, kan du blive en del af et team af dedikerede og professionelle kolleger.

Du kan identificere behov hos kunderne og forvandle disse behov til salg. Dette gør du i samarbejde med vores specialsalgsenheder. Som ekstern sælger vil du have en bred kontaktflade i Solar, og du vil få en solid sparring omkring kunder, produkter, løsninger, serviceydelser, kommunikation, projekter og strategi.

Hvis du vælger Solar, får du ansvaret for at udforme og implementere handleplaner hos vores kundekreds, hvor du bliver en del af salgsdistrikt Sydjylland. Du får ansvaret for at gennemføre salgsmøder og kundearrangementer. Du fremmer teknisk rådgivning og løsningssalg samtidig med, at du sikrer profitabel vækst.

Solar Danmark A/S
Indrykket: 08-01-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 00:00:00
Laborant til nathold til Miljølaboratorium i Vejen
Eurofins Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Miljø A/SLaborant til nathold til Miljølaboratorium i Vejen

Eurofins Miljø A/S

Et vigtigt led i processen er håndteringen af prøverne fra kunderne i modtagelsesafdelingen, hvor vores dygtige medarbejdere sørger for korrekt registrering og neddeling, så prøverne kan videredistribueres til analyse. Til denne rolle søger vi endnu en ansvarsbevidst kollega, der med sin evne for at holde overblik og struktur, kan bidrage til at det sker så effektivt som muligt.

Eurofins Miljø A/S

Dine primære opgaver vil være at neddele og konservere prøver samt varetage administrative opgaver, så som tjek af lister, oprettelse af kundesager og mailkorrespondance med dagholdet og kundecentret. En del af arbejdsdagen bliver endvidere i laboratoriet med bl.a. nedlukning af apparater og klargøring af slam til hæmingsanalyser.

Indrykket: 08-01-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Gørding
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6690 Gørding
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Gørding

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Gørding søger en social- og sundhedsassistent med tiltrædelse den 1. februar 2021, eller hurtigst muligt. Stillingen er en fast stilling og er på gennemsnitlig 30 timer pr. uge fortrinsvis i dagvagt. Der arbejdes i weekendrul med 5 arbejdsweekender over 12 uger.

Du bliver tilknyttet et udeteam, som hjælper borgerne i eget hjem. Du vil have base på Plejecenter Østergården, hvorfra der også køres ud.

Vi kan tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Indrykket: 08-01-2021 15:01:53
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 00:00:00
Transport- og logistikkoordinator
Skare Meat Packers K/S
Syddanmark
6600 Vejen
Skare Meat Packers K/S
Transport- og logistikkoordinator

Skare Meat Packers K/S, Vejen

SKARE i Vejen søger en stærk og erfaren leder med internationalt mind-set til at stå i spidsen for vores logistik- og forsendelsesafdeling.

Kan du tilføre frisk energi til forsendelsesafdelingen og stå for at fragte højkvalitets okse- og kalvekød til internationale restaurant- og supermarkedskæder i DK, Europa og Mellemøsten, så er du måske vores nye kollega. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en afvekslende og udfordrende hverdag. Et godt team med uformel omgangstone. En attraktiv gage efter kvalifikationer.

Læs mere på vores hjemmeside

www.skare.com/dk/stillinger/jobopslag.asp?id=333
Skare Meat Packers K/S
Indrykket: 08-01-2021 14:14:28
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Salgschef med potentiale til mere
Biodangruppen A/S
Syddanmark
6621 Gesten
Foodjob Nordic
Salgschef med potentiale til mere

Foodjob Nordic søger for Biodangruppen A/S

Biodangruppen arbejder med produkter til mennesker og dyr og er opdelt i selskaberne Biofiber-Damino A/S og Biodane Pharma A/S. Selskaberne arbejder bredt internationalt med eksport til mere end 38 lande og har været på markedet i adskillige år, hvorfor selskaberne er markedsdominerende for flere af sine produkter.

Din profil kunne med fordel se således ud:

 • Du har erfaring med eksportsalg til nøglekunder.
 • Du taler som minimum flydende engelsk og tysk. Du skal kunne formulere dig ubesværet på skriftligt dansk og engelsk.
 • Du vil gerne deltage i udbygning af virksomhedens webshops og kan fremvise en vis erfaring hermed.
Foodjob Nordic
Indrykket: 08-01-2021 14:00:18
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Ansvarsbevidst teamleder til mikrobiologisk afdeling
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ansvarsbevidst teamleder til mikrobiologisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Eurofins mikrobiologiske afdeling består af 60 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere som hver især bidrager til vores kunders tilfredshed, ved at levere korrekte resultater til aftalt tid.

Til et af vores teams i produktionslaboratoriet, som består af 17 medarbejdere, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre, søger vi en tillidsvækkende teamleder som går forrest, når det drejer sig om at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på engagement, samarbejde og arbejdsglæde.

Du vil som teamleder for vores laboranter og laboratorieassistenter have til opgave at sikre et flow i driften og overholdelse af leveringstider. Det vil du gøre ved at stå for den daglige koordinering i afdelingen samtidig med, at du deltager aktivt i produktionen.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Indrykket: 08-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Køletekniker til Sydjylland
Johnson Controls
Syddanmark
6600 Vejen
Johnson Controls
Køletekniker til Sydjylland

Johnson Controls, Vejen

Er du en blændende tekniker som vil arbejde for Danmarks bedste virksomhed inden for køleteknik?

Bliv en del af en global og innovativ virksomhed med en historie, der startede for mere end 125 år siden. Johnson Controls Denmark udvikler, producerer og markedsfører komplette HVAC&R systemer til industrielle og maritime formål og er blandt verdens førende på området. Vi ved, at innovation og dynamik skabes af medarbejderne.

Som medarbejder ved Johnson Controls bliver du en del af et fleksibelt, dynamisk og engageret team med et højt fagligt niveau præget af en uformel tone og et miljø, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejder og dennes fortsatte udvikling. Vi sikrer en god arbejdsplads og en virksomhed med stor kompetence og anerkendelse inden for køleteknik.

Johnson Controls
Indrykket: 08-01-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
Driftstekniker - til bæredygtig energi
Nature Energy Biogas A/S
Syddanmark
6670 Holsted
Nature Energy Biogas A/S
Driftstekniker - til bæredygtig energi

Nature Energy Biogas A/S, Holsted

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal, kontinuerlig drift på vores biogasanlæg - Nature Energy Holsted?

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage og optimere driften af vores biogasanlæg i Holsted.

Nature Energy A/S

Du kommer blandt andet til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Vedligehold og optimering af anlægget
 • Reparationer af procesudstyr
Nature Energy Biogas A/S
Indrykket: 07-01-2021 14:45:32
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Laboratorieassistent til substratfremstilling i mikrobiologisk laboratorium
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laboratorieassistent til substratfremstilling i mikrobiologisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

I vores mikrobiologiske laboratorium, som består af 60 engagerede og dygtige medarbejdere, analysere vi foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Til vores afdeling for substrater søger vi en ansvarsbevidst kollega, der har lyst til at blive en del af et mindre team, som varetager fremstillingen af de substrater der er nødvendige, for at den daglige produktion i laboratoriet holdes kørende. Endvidere går du til hånde med forskellige pakkeopgaver og sørger for at der er fyldt op af forskellige forbrugsvarer og remedier i laboratoriet, hvilket inkluderer påfyldning og tømning af autoklaver.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Indrykket: 07-01-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
Indkøber
NDI Group A/S
Syddanmark
6650 Brørup
NDI Group A/S
Indkøber

NDI Group A/S, Brørup

Arbejder du i bilbranchen, eller er du bare tosset med biler og teknik? Så er jobbet som indkøber hos os måske din nye karriere?

Du vil blive en del af et stærkt team med 16-17 kolleger med en samlet indkøbsvolumen på over en mia. kr. og med reference til en af vores 3 indkøbschefer. Udover et tæt samarbejde med leverandører worldwide vil du også internt i NDI Group A/S arbejde tæt sammen med salg og logistik samt vores selskaber i Norge, Sverige og Finland.

Dine opgaver:

 • Sourcing og benchmarking af leverandører og produkter
 • Indkøb ? ordreafgivelse og opfølgning på ordrer og leverancer
 • Disponering
Indrykket: 07-01-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
Nyudklækket laborant til Mikrobiologisk afdeling
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Nyudklækket laborant til Mikrobiologisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder inden for foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise inden for de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Er du interesseret i mikrobiologi og mikrobiologiske dyrkningsmetoder? Og er du klar til at blive udfordret både fagligt og personligt i en stilling, hvor kun du sætter grænserne for egen udvikling? I vores mikrobiologiske laboratorium, som består af 60 engagerede og dygtige medarbejdere, analysere vi foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Indrykket: 07-01-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 04-02-2021 00:00:00
1. assistent
ALDI Danmark
Syddanmark
6600 Vejen
ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Vejen

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset ? såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service ? både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Indrykket: 06-01-2021 14:08:19
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Tandlæge til Vejen Kommunale Tandpleje
Vejen Kommune
Syddanmark
6650 Brørup
Vejen KommuneTandlæge til Vejen Kommunale Tandpleje

Vejen Kommune, Brørup

Hjælp os med at bevare smilet i Vejen Kommune. Vi søger en dygtig og engageret tandlæge fra den 1/3-2021, (eller med tiltrædelse snarest muligt) som vil være med til at præge tandplejens fremtidige udvikling. Stillingen er på fuld tid (35 timer). Du er også meget velkommen til at søge, hvis du evt. ønsker et andet timeantal.

Om dig

 • Du har gåpåmod og godt humør
 • Du har måske erfaring fra kommunal tandpleje, men det er ikke et krav
 • Du er fagligt dygtig og omhyggelig

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et fagligt stærkt miljø.

Indrykket: 05-01-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 00:00:00
Student Worker, Business Development, Category and Innovation
DANISH CROWN A/S
Syddanmark
6670 Holsted
DANISH CROWN A/S
Student Worker, Business Development, Category and Innovation

DANISH CROWN A/S

Are you pursuing a higher education within Marketing and Innovation, and do you have a willingness to help us in transforming customer and consumer insights into profit making category initiatives?

You?ll become part of the Business Development team at Danish Crown Beef that today consists of five employees. We?re responsible for management of the beef assortment and for customer services such as marketing support and product development. We support the customers by translating insights into profitable products and campaigns and we are facilitating data-based decision making.

As our new Student Worker, you?ll be supporting the Business Development team and sales in ad-hoc tasks related to category insight and analysis tasks. Moreover, you?ll support the day-to-day operational work related to the launch and promotional projects.

DANISH CROWN A/S
Indrykket: 05-01-2021 13:55:09
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Delikatesseleder, SuperBrugsen, Brørup
SuperBrugsen
Syddanmark
6650 Brørup
SuperBrugsenDelikatesseleder, SuperBrugsen, Brørup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 75 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Indrykket: 04-01-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 01-02-2021 00:00:00
Bagersvend, SuperBrugsen, Brørup
SuperBrugsen
Syddanmark
6650 Brørup
SuperBrugsenBagersvend, SuperBrugsen, Brørup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 75 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet
Indrykket: 04-01-2021 14:51:01
Ansøgningsfrist: 28-01-2021 00:00:00
Kunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund ? til Eurofins Vitamin kompetencecenter
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SKunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund ? til Eurofins Vitamin kompetencecenter

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Eurofins Vitamin Testing, Denmark A/S er et verdensførende globalt kompetencecenter, der analyserer vitaminer og aminosyrer. Vi servicerer fødevare, foder og pet food industrien over hele verden igennem et tæt samarbejde med vores internationale Eurofins partnere ved at tilbyde kemiske analyser, validerings- og udviklingsprojekter samt rådgivning indenfor valg af forskellige analytiske parametre og metoder.

Som kunderådgiver er du og dine kolleger kundernes kontaktpunkt, hvor den primære opgave består i at yde professionel og effektiv kundesupport, samt rådgivning af højeste kvalitet.

Som naturvidenskabelig kunderådgiver hos Eurofins Vitamin Testing A/S, bliver du en del af et kompetent team, hvor kvalitet og effektivitet vægtes højt.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Indrykket: 29-12-2020 07:45:32
Ansøgningsfrist: 26-01-2021 00:00:00
Produktchef
Alflow Scandinavia A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Alflow Scandinavia A/SProduktchef

Alflow Scandinavia A/S, Vejen

 • Har du en teknisk baggrund?
 • Kan du kommunikere din tekniske viden?
 • Vil du være teknisk ansvarlig for din egen produktportefølje?

Som Produktchef skal du være i stand til at forstå kundernes behov og omsætte dem til løsningsforslag. Du skal derfor være god til at kommunikere din tekniske viden, således din rådgivning er med til at danne grundlag for salget, og kunden opnår den mest optimale løsning.

For at være i stand til at rådgive kunder og kolleger samt sparre med leverandørerne skal du have lysten og evnen til at oparbejde et stort produktkendskab samt have en god procesforståelse, og kan sætte dig ind i kundernes behov. Ved større leverancer til vores kunder, kan du blive inddraget i projektarbejdet med din tekniske viden.

Dine opgaver er hovedsageligt:

 • Teknisk rådgivning, såvel internt som eksternt
 • Holde dig opdateret og orienteret indenfor dit ansvarsområde af flowkomponenter
 • Udarbejde løsningsforslag og tilbud til kunder
Indrykket: 28-12-2020 00:00:18
Ansøgningsfrist: 25-01-2021 00:00:00
Procesoperatør - Aftenhold
FORCE Technology
Syddanmark
6600 Vejen
Medarbejderne
Procesoperatør - Aftenhold

Medarbejderne søger for FORCE Technology i Vejen

Vil du have ansvaret for at kalibrere nogle af verdens største gasmålere?

Til at bistå den fortsatte udvikling hos vores kunde FORCE Technology søger Medarbejderne ApS på vegne af virksomheden - en kvalitetsbevidst procesoperatør til daghold i Vejen.

Du bliver en del af afdelingen for Gas flow, som består af 40 ingeniører, teknikere og montører, der tilsammen udfører kalibrering og service på gasmålere fra hele verden.

Afdelingen har siden 2015 opereret på verdens største anlæg til kalibrering af gasmålere. Aktiviteterne er i kraftig vækst, og vi har ambitioner om at blive endnu større. Derfor søger FORCE Technology en procesoperatør, der med en høj kvalitetsbevidsthed, præcision og internationalt kundefokus kan bidrage til at nå virksomhedens ambitioner.

Indrykket: 23-12-2020 13:00:19
Ansøgningsfrist: 20-01-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland