1401 job i Region Syddanmark 59 job i dette område
1401 job i Region Syddanmark 59 job i dette område
Lønningsbogholder/administrativ HR-medarbejder
Skare Meat Packers K/S
Syddanmark
6600 Vejen
Skare Meat Packers K/S
Lønningsbogholder/administrativ HR-medarbejder

Skare Meat Packers K/S, Vejen

I forbindelse med konsolidering af lønadministrationen i koncernen søger skare Group til koncernhovedkontoret i vejen, en dygtig og erfaren medarbejder, til opgaver i HR-administrationen og på lønningskontoret.

Du bliver en del af et team på 3 personer, der er tilknyttet koncernøkonomi på hovedkontoret i vejen. Afdelingen foretager løn afregningen for både timelønnede og funktionærer via lønsystemet epos og tidsregistreringssystemet promark.

Du har en relevant uddannelse og flere års erfaring fra en lignende stilling. Vi er en international virksomhed og det vigtigt at du behersker et eller to sprog ud over dansk.

Læs mere på vores hjemmeside her.

Skare Meat Packers K/S
Indrykket: 29-05-2020 13:18:06
Ansøgningsfrist: 26-06-2020 00:00:00
Analytical Service Manager til kundesupport i kemisk afdeling
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Analytical Service Manager til kundesupport i kemisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

Vi søger lige nu en Analytical Service Manager (ASM) der, med sin viden inden for kemi og fødevareanalyser, vil bidrage til teamet der består af 8 erfarne kolleger, som til dagligt arbejder med professionel og effektiv kundesupport af højeste kvalitet. Vores nye kollega brænder for at bidrage med stor faglighed og har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Indrykket: 29-05-2020 13:14:34
Ansøgningsfrist: 28-06-2020 00:00:00
Kvalitetsassistent til alsidig stilling i fødevarebranchen
Agri-Norcold A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Foodjob Nordic
Kvalitetsassistent til alsidig stilling i fødevarebranchen

Foodjob Nordic søger for Agri-Norcold A/S i Vejen

For vores kunde Agri-Norcold A/S søger Foodjob Danmark nu en dygtig kvalitetsassistent til teamet i Vejen til en spændende stilling med mange selvstændige opgaver.

For vores kunde Agri-Norcold A/S søger Foodjob Danmark nu en dygtig kvalitetsassistent til teamet i Vejen til en spændende stilling med mange selvstændige opgaver. Virksomheden har en helt særlig plads i forsyningskæden, og håndterer varerne for fødevareproducenter, inden de distribueres til videre kundernes kunder.

Eksempler på konkrete arbejdsopgaver er:

 • Ajourføring af kvalitetsprogram på alle afdelinger og afholdelse af interne/eksterne audits
 • Løbende opfølgning i samarbejde med Kvalitetschefen på afdelingernes overholdelse af kvalitetskrav ? både eksterne og interne
 • Opdatering af autorisationer samt ansøgninger af nye
Foodjob Nordic
Indrykket: 29-05-2020 10:41:46
Ansøgningsfrist: 26-06-2020 00:00:00
Socialfaglig medarbejder til 35 timer
Den Selvejende Institution Oxen
Syddanmark
6650 Brørup
Den Selvejende Institution OxenSocialfaglig medarbejder til 35 timer

Den Selvejende Institution Oxen, Brørup

Brænder du for at gøre en stor forskel for mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelse? Bliv en del af vores hverdag, der er fuld af struktur, livskvalitet og oplevelser.

En typisk vagt begynder kl. 15, hvor beboerne kommer hjem fra arbejde fra vores eget interne værksted, eller dagcenter ude i byen. Det er din opgave at støtte og guide beboerne, som deltager i alt lige fra tømning af opvaskemaskinen til tøjvask, indkøb og rengøring. Kl. 21.30 går beboerne til ro, og du er færdig med din vagt. Du kan også have rådighedsvagt, hvor du passer på beboerne om natten, og får dem afsted på arbejde om morgenen.

Hver 2. weekend har du også vagt. Her kan vi godt lide at gøre lidt ekstra ud af dagene, og vi planlægger alt lige fra cafe- og biografbesøg til dagture til Legoland, shopping eller andre udflugter.

Indrykket: 28-05-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 19-06-2020 00:00:00
Projektleder med SCRUM-erfaring
Eurofins Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Miljø A/SProjektleder med SCRUM-erfaring

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi søger nu en teknisk projektleder som vil bidrage med sine kompetencer inden for projektledelse, koordinering og projektstyring så vi i fællesskab når i mål med vores projekter.

Eurofins Miljø A/S

Som Teknisk projektleder vil det være din fornemste opgave at lede udvikling og implementering af proces- og systemløsninger i Eurofins Miljø A/S. Du kommer til at arbejde sammen med et team af 13 medarbejdere som til dagligt supporterer vores produktion og forretning med IT-systemer. Her vil du få ansvaret for, at planlægge og eksekvere en række kritiske aktiviteter, som understøtter sikker og stabil drift.

Dine daglige opgaver vil bestå af:

 • Stakeholder Management; dvs. at sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder kunder, leverandører og styregrupper
 • Change- og Risk Management af udviklingsprojekterne
 • Aflevere projekter, der er klar til implementering og drift
Indrykket: 26-05-2020 16:14:33
Ansøgningsfrist: 15-06-2020 00:00:00
Pedel fra 1. august 2020
Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole
Syddanmark
6600 Vejen
Skibelund Gymnastik- & IdrætsefterskolePedel fra 1. august 2020

Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole, Vejen

Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole søger pr. 1. august 2020 en pedel, der brænder for at arbejde på en efterskole, hvor gymnastik, idræt og samværet med unge mennesker er i højsædet. Skolen er snart 150 år gammel, men skolens pedeller har gennem mange år formået at holde skolen flot og vedligehold, og dette vil fortsat være i højsædet.

Du bliver en del af en pedelfunktion, som samlet består af 2 pedeller. Stillingen er en fuldtidsstilling. Din primære arbejdstid vil være i dagtimerne på hverdage, men du må forvente både aften- og weekendarbejde hen over et skoleår. Det forventes, at du har kørekort og gerne trailerkort (ikke et krav).

Dine arbejdsområder:

 • Almindeligt vedligehold
 • Større renoveringsprojekter
 • Vedligehold af udendørsområder
Indrykket: 26-05-2020 15:32:50
Ansøgningsfrist: 15-06-2020 00:00:00
Laborant/Laboratorieassistent til mikrobiologi
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant/Laboratorieassistent til mikrobiologi

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Til Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, som består af 60 engagerede og dygtige medarbejdere, søger vi en laborant eller laboratorieassistent, som har lyst til at blive en del af et fleksibelt og dynamisk team, hvis fornemste opgave er at levere analyser af allerhøjeste kvalitet. I afdelingen, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre, får du en hverdag i højt tempo og mulighed for personlig og faglig udvikling

Du får din daglige gang i et dynamisk og fleksibelt team af laboranter og laboratorieassistenter i vores mikrobiologiske laboratorium. Her analyserer vi foder og fødevarer for diverse mikrobiologiske parametre.

Vores nye kollega har erfaring med, eller almindelig interesse for, det mikrobiologiske felt og er enten er uddannet laborant eller har god erfaring fra et produktionsmiljø eksempelvis som laboratorieassistent.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Indrykket: 26-05-2020 15:14:32
Ansøgningsfrist: 23-06-2020 00:00:00
Sekretær
Lægerne i Gesten I/S
Syddanmark
6621 Gesten
Sekretær

Lægerne i Gesten I/S

Vi søger en serviceminded, smilende og stabil sekretær til 30 timers stilling.

Arbejdstid 8-14 mandag til fredag.

Dine opgaver vil være visitation af patienter i telefonen og tage forskellige prøver. Det er en fordel at kunne tage blodprøver, men ellers er der mulighed for oplæring.

Indrykket: 25-05-2020 14:14:34
Ansøgningsfrist: 22-06-2020 00:00:00
Lærer søges til Gørding Skole, Fortuna
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6690 Gørding
Esbjerg Kommune
Lærer søges til Gørding Skole, Fortuna

Esbjerg Kommune

Gørding Skole, Fortuna søger en lærer til en fast stilling pr. 1. august 2020.

Gørding Skole er en skole i udvikling. Vi har stor fokus på trivsel og læring. Vi samarbejder tæt med forældre, lokalsamfundet og hinanden. Vi har et stærkt fællesskab, hvor personale og ledelse samarbejder om at finde de bedste løsninger.

Vi tilbyder en skole med gode fysiske rammer. En skole, hvor vi tænker ud af boksen. Vi er en skole hvor trivsel, glæde og fællesskab er skolens DNA.

Indrykket: 22-05-2020 09:23:13
Ansøgningsfrist: 05-06-2020 00:00:00
HR Manager og koordinator for ledelsen
SPF-Danmark
Syddanmark
6600 Vejen
SPF-DanmarkHR Manager og koordinator for ledelsen

SPF-Danmark, Vejen

Har du en tillidsvækkende natur, og evner du at få andre med dig? Er du sublim til samarbejde, og har du passion for at lede og udvikle organisation og menneske?

Som vores nye HR Manager og som en del af ledergruppen i SPF-Danmark, får du en central rolle i alle aspekter i arbejdet omkring vores medarbejdere. I rollen har du en bred berøringsflade overalt i organisationen, og det er således altafgørende, at du besidder en naturlig nysgerrighed for mennesker og er relationsstærk! En stor del af rollen kræver gode koordinerings- og administrative evner eksempelvis i forhold til opgaverne omkring strategiarbejdet i selskabet.

Dine hovedopgaver vil bl.a. være:

 • Support til ledere ved alle HR-relaterede spørgsmål og udfordringer
 • Fortrolig sparringspartner for øverste ledelse i selskabet, herunder deltagelse i ledergruppe og bestryrelsesmøder
 • Mandskabspleje ? herunder fastholdelse og rekruttering
Indrykket: 20-05-2020 10:23:12
Ansøgningsfrist: 07-06-2020 00:00:00
PCR analyser ? leder og specialist til serologisk laboratorium/ veterinærafdelingen
Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Milk Testing Denmark A/SPCR analyser ? leder og specialist til serologisk laboratorium/ veterinærafdelingen

Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Vejen

Vi søger en ny kollega til rollen som leder i vores serologiske laboratorium, for teamet af laboranter og laboratorieassistenter, som varetager PCR analyser. En del af arbejdsdagen vil også være at varetage rollen som PCR specialist. Derfor er det vigtigt, at du både har den faglige baggrund der kræves i jobbet samtidig med en interesse og evne for at kunne lede en afdeling bestående af 8 laboranter og assistenter.

Vi tilbyder et fagligt spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, i en virksomhed hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret. Du får dygtige, velkvalificerede kollegaer og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Indrykket: 20-05-2020 09:14:34
Ansøgningsfrist: 08-06-2020 00:00:00
Gymnasielærer ? årsvikar i matematik (fuldtid)
Vejen Business College
Syddanmark
6600 Vejen
Vejen Business CollegeGymnasielærer ? årsvikar i matematik (fuldtid)

Vejen Business College

Vejen Business College søger en årsvikar på fuldtid til undervisning i Matematik B i hele skoleåret 2020-2021 dvs. fra 1. august 2020 til 30. juni 2021.

Som årsvikar på Vejen Business College får du tilknyttet en mentor, der kan hjælpe med både det praktiske, i det faglige og i det pædagogiske arbejde. Du får dit eget skrivebord i et forberedelses-lokale med kollegaer fra forskellige faggrupper. På VBC er der ingen tilstedeværelsespligt.

Vi forventer af dig:

 • At du holder af at undervise ? både i dit eget fag og i tværfagligt samarbejde
 • At du har mod på rollen som gymnasielærer i alle dens aspekter
 • At du har lyst til at arbejde med unge mennesker og er god til at samarbejde
Indrykket: 19-05-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 08-06-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland