1504 job i Region Fyn 458 job i dette område
1504 job i Region Fyn 458 job i dette område

top job

Ambitiøs praktikant søges til JKS
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Ønsker du at omsætte teori til praksis, samt få hands-on erfaring indenfor administration og rekrutteringsprocesser? Vil du være en del af et ambitiøst team og styrke dine personlige og faglige kompetencer? Så er JKS måske stedet for dig.


Arbejdsopgaver:

Administrative opgaver
Koordinering og planlægning af bemandingsløsninger
Telefonisk kontakt med kunder og kandidater
Telefonscreening af kandidater samt afholdelse af interviews
Deltagelse i kundemøder


Om dig:

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Din studieretning er ikke altafgørende, det vigtigste er, at du har lysten til at blive en rigtig JKS'er med passion, dedikation og mest af alt har en ambitiøs tilgang til dine egne og dit teams opgaver.

Din arbejdsgang er selvstændig og struktureret
Du er omstillingsparat og trives i et travlt miljø med varierende arbejdsopgaver
Du er engageret og har lysten til at lære
Du har let ved IT og sætter dig gerne ind i nye systemer
Indrykket: 21-09-2021 13:35:16
Ansøgningsfrist: 01-12-2021 23:59:00
Teamleder til aftenhold hos internationalt transport- og logistikfirma
JKS A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Trives du i lederrollen, og har du evt. erfaring med Transport- og Speditionsbranchen?

For kunde i Taulov søges vi en ansvarsbevidst og mødestabil teamleder, som sammen med formanden skal stå for den daglige drift på terminalen.

Vi ser gerne at du har kendskab til Transport- og Speditionsbranchen, som terminalmedarbejder evt. med ledererfaring, men dette er ikke en betingelse.

Du vil få rollen som teamleder for 10 medarbejdere på aftenholdet og dermed ansvaret for, at godset fordeles korrekt og pakkes optimalt på trailere, så den videre proces glider uden problemer.

Om dig forventer vi:

Du har truckcertifikat og erfaring med truckkørsel
Du har erfaring med læsning og losning af stykgods
Du skal være skarp i kommunikation og kunne have mange bolde i luften
Du har god fysik og trives i en travl hverdag
Gå-på-mod og godt humør
Derudover forventer vi, at du er løsningsorienteret og behandler godset med omtanke
Indrykket: 21-09-2021 13:30:10
Ansøgningsfrist: 01-10-2021 23:59:00
Lageransvarlig for mindre produktionsvirksomhed
JKS A/S
Fyn
5500 Middelfart
Vi søger lige nu en ny allround lageransvarlig til mindre produktionsvirksomhed på Vestfyn.

Du vil blive en del af et stærkt fællesskab og får ansvaret for at lageret kører, og at vi kan servicere kunderne med hurtig levering og korrekt pakning.

Du trives i en hands-on funktion, arbejder selvstændigt, systematisk, struktureret og ønsker et job, hvor du i dagligdagen bliver din egen chef, da du vil få det daglige ansvar for lageret.

Du er mødestabil, servicemindet og så kan du håndtere udsving i opgavemængde og arbejdstempo.

Det er et fysisk arbejde, der kræver god fysisk form, og engagement og positiv energi er afgørende egenskaber hos dig.

Som virksomhedens nye lageransvarlige vil du få det daglige ansvar for:

Varemodtagelse
Laste færdigvarer
Sørge for materiale på maskiner i produktionen
Pakke færdigt fra produktionen
Holde orden på lageret
Have styr på div. emballage

Derudover forventer vi:

Du både kan og tør tage ansvar
Du taler og skriver dansk
Du har truckcertifikat og erfaring med at køre truck

Indrykket: 21-09-2021 13:28:13
Ansøgningsfrist: 30-10-2021 23:59:00
Administrationsmedarbejder
JKS A/S
Syddanmark
7100 Vejle
Til møbelhuset Ingvard Christensen i Vejle, søger vi en uddannet kontormedarbejder, til tiltrædelse hurtigst muligt.

Ingvard Christensen startede som en lille møbelforretning i Esbjerg for godt 70 år siden under navnet Ingvard Christensen & Sønner. I dag hedder møbelhuset Ingvard Christensen og dækker over et af landets mest anerkendte møbelhuse. I afdelingen i Vejle finder du en udstilling på 3200m2, hvor der bl.a. er danske designklassikere fra Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Poul Henningsen samt et stort udvalgt af banebrydende internationalt design.

Ingvard Christensen er i stand til at løse enhver opgave indenfor både indretning af private hjem og erhvervsindretning til f.eks. kontor, hotel og institutioner og tilbyder rådgivning fra start til slut.

Har du lyst til at være en del af den historie samt den udvikling som Ingvard Christensen gennemgår, er det måske dig, vi mangler.


Arbejdsopgaver:

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer opgaver, bl.a.:

Opdatering af chaufførens køresedler
Håndtering af fragt/retur ordresedler
Dokumenthåndtering
Telefonbetjening
Forefaldende kontorarbejde


Faglige kompetencer:

Du er uddannet indenfor kontor og har gerne erfaring fra lignende stilling
Du er omhyggelig, struktureret og har en systematisk tilgang til dine opgaver
Du er rutineret IT-bruger, gerne Axapta (ikke et krav) og gerne også erfaring med Microsoft officepakken
Du arbejder selvstændigt med stor ansvarsfølelse og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Indrykket: 21-09-2021 13:25:03
Ansøgningsfrist: 01-10-2021 23:59:00
Quality Process Analyst
Mærsk Container Industry A/S
Syddanmark
6360 Tinglev
Do you have strong administrative skills and the experience in designing and automating processes? If you can combine those skills with a passion for Quality, Maersk Container Industry is looking for you to build the link between our customer claims and our supplier base?

In the role as Quality Process Analyst in Customer Quality you will play a key role in ensuring the reimbursement of warranty costs from our suppliers. As part of our Customer Quality Department, you will be establishing the link between claims handling, procurement, finance and our suppliers. You will be responsible for aligning and developing the warranty reimbursement process across all suppliers.

Initially this will be a hands-on role where you will drive the daily operations of the reimbursement process by engaging stakeholders across the organization.

The ambition of the position is to enable an automation of the future process in our ERP system. You will have a key role in building and maintaining the future system.

In your everyday work, you will experience a high degree of independence in a flexible work environment where innovation and quality have very high priority. You will be a trusted colleague and part of an international company of proud and passionate colleagues who come from different backgrounds and cultures.
Indrykket: 21-09-2021 09:41:54
Ansøgningsfrist: 30-11-2021 23:59:00
Revisor til Intern revision
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Brænder du for at arbejde med revision og risikovurdering i et stærkt fagligt miljø?

Har du lyst til at arbejde indenfor revisionsområdet på en arbejdsplads med god balance mellem arbejds- og privatliv? Så er dette job måske det rigtige for dig.


Om jobbet

Til Sydbanks Interne Revision - team kredit søger vi en kollega, der har lyst til at bruge kompetencer og erfaring til at gennemføre revision. Som vores nye kollega skal du bidrage til, at arbejdet i Intern Revision gennemføres på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og de krav, der stilles til fremtidens digitale bank.

Jobbet er afvekslende og du vil varetage en række forskelligartede opgaver, der primært retter sig mod processer og kontroller indenfor kreditområdet og udlånsporteføljen. I jobbet vil der være kontakt til selve forretningsområdet, Risikoopfølgning, Compliance samt til Sydbanks eksterne revision.

Udover den praktiske planlægning og gennemførelse af revisionsopgaverne, vil der også være rapporteringsopgaver vedrørende observationer og konklusioner på de gennemførte revisioner til bankens ledelse. I dette job vil du også indgå i tværgående revisionsprojekter med deltagelse af medarbejdere fra andre afdelinger i Intern Revision.

I Intern Revision lægger vi stor vægt på engagement og rum til læring, udvikling og store ambitioner.


Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med relevant erhvervserfaring gerne fra et job i den finansielle sektor, hvor du måske har været erhvervsrådgiver eller arbejdet indenfor risiko- eller complianceområdet. Du kan også komme fra en intern revisionsafdeling eller fra revisionsbranchen (kendskab til bankrevision er ikke et krav). Allervigtigst så leder vi efter en person med et mind-set, der matcher Sydbanks og Intern Revisions værdier og som er ivrig efter at gøre en forskel i dagligdagen.
Indrykket: 20-09-2021 11:49:11
Ansøgningsfrist: 11-10-2021 23:59:00
Revisor, jurist eller analytiker til Modeller og Solvens i Intern revision
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Kan du se dig selv som revisor og synes du, at indblik i risikomæssig styring af en bank kunne være interessant? Har du lyst til at fordybe dig og udføre arbejde af høj kvalitet i en organisation med et højt ambitionsniveau? Har du lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede og dygtige medarbejdere, som arbejder med risikomodeller og solvens? Så har vi et rigtigt spændende job til dig.

Som revisor i Modeller & Solvens vil du indgå i et team på 4 medarbejdere. Du vil deltage i revisionen af ”fremtidens” områder, som er under hastig udvikling og højt prioriteret, f.eks.:

- Risikomodeller på kreditområdet
- Bankens solvensopgørelse og solvensbehov
- Processer og interne kontroller på model- og solvensområdet

Du vil bidrage til, at vi gennemfører revisioner på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og krav til ordentlighed.

Du får et afvekslende job og en kontaktflade til centrale områder i Sydbank samt til Sydbanks eksterne revision.

Vores samarbejdsform er uhøjtidelig og vi sætter pris på godt samarbejde og dialog, også på tværs af teams. I Intern Revision lægger vi stor vægt på engagement og rum til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 20-09-2021 11:08:25
Ansøgningsfrist: 11-10-2021 23:59:00
Revisor til Intern revision
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi søger en revisor til vores team Finans/Regnskab & IT, et kompetent team på i alt 5 medarbejdere. Vores samarbejdsform er uhøjtidelig og vi sætter pris på faglig høj kvalitet, godt samarbejde og dialog.

Kollegaen vi søger har solide faglige kompetencer og erfaring indenfor revision. Du skal sammen med resten af Intern Revision bidrage til, at vi gennemfører revision på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og krav til ordentlighed.

Som revisor i team Finans/Regnskab & IT kommer du bl.a. til at arbejde med:

- Operationel revision af forretningsgange og implementerede kontroller i forbindelse med koncernens forretnings- og aktivitetsområder, herunder også anvendte systemer
- Processer og kontroller, der fører frem til aflæggelse af koncernens interne og eksterne regnskab
- Udarbejdelse af erklæringer samt revision af bankens Governance indenfor bl.a. operationelle risici, sikkerhed, AML (hvidvaskområdet), GDPR (Persondataforordning) og betalings-formidling
- Planlægning, udførelse og afrapportering af den udførte revision i Sydbank, i Sydbanks tyske filialer og i datterselskaber.

Du får et afvekslende job og en bred kontaktflade med en høj grad af samarbejde på tværs af de forskellige områder i Sydbank.

Udover den praktiske planlægning og gennemførelse af revisionsopgaverne, vil der også være rapporteringsopgaver vedr. observationer og konklusioner på de gennemførte revisioner til bankens ledelse.

Du får også mulighed for at deltage i tværgående revisionsprojekter, hvor vi internt i Intern Revision arbejder på tværs af vores forskellige teams.
Indrykket: 20-09-2021 11:06:47
Ansøgningsfrist: 11-10-2021 23:59:00
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbanks Område Sønderjylland
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks stærke områder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Laurids Kudsk og filialdirektør Ole Jensen.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med bl.a. områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.
Om jobbet

Som områdeassistent skal du fungere som sparringspartner og bistå områdeledelsen i styring af områdets mange eksterne og interne aktiviteter. Du vil have følgende spændende opgaver/ansvarsområder:

- Arrangere og booke møder, seminarer, workshops, intern uddannelse osv.
- Koordinere kundearrangementer i området
- Være koordinator for de største sponsorater
- Være primær kontaktperson til lokalrådet
- Håndtere personaleadministration herunder koordinere on-boarding af nye kolleger, kontakt til HR, offentliggørelse af personalenyheder mm.
- Behandle fondsansøgninger til Sydbank Fonden
- Udfærdige præsentationer og andet materiale for områdeledelsen
- Være primær kontaktperson i forhold til ejendomsdrift af områdehovedkontoret
- Være ledelsens forlængede arm i forhold til arbejdsmiljøudvalgets arbejdsopgaver, hvor du vil være med til at koordinere og rådgive i arbejdsmiljømæssige sammenhænge.


Om dig

Du har god erfaring med koordinering, organisering og administration f.eks. fra en lignende stilling som PA for direktør/direktion. Du er serviceminded, omhyggelig og kan arbejde selvstændigt og træffe selvstændige beslutninger.

Endvidere er du kendetegnet ved følgende:

- Smilende, udadvendt og har godt humør.
- Har et stort drive og skaber gode oplevelser i alle relationer
- Arbejder struktureret med mange ”bolde i luften”
- Holder overblikket og er proaktiv i en travl hverdag
- Sætter teamwork højt, da vi er afhængige af et godt samspil i området
- Har flair for og interesse i IT og har arbejdet med MS Office
- Har arbejdet med kommunikation og er en erfaren bruger af sociale medier
- Kan håndtere fortrolighed i hverdagens opgaver

Erfaring fra den finansielle sektor vil være en fordel – men er ikke en forudsætning.
Indrykket: 17-09-2021 15:56:26
Ansøgningsfrist: 08-10-2021 23:59:00
Business Analyst
Mærsk Container Industry A/S
Syddanmark
6360 Tinglev
Can you crunch the numbers and drive the optimization of our global Spare Parts Business? Do you want to be part of an international manufacturing company where you can unleash your personal and professional potential and contribute to simplify global trade and reduce the global carbon footprint?

If this sounds like you, we encourage you to seize this opportunity and become part of Maersk Container Industry.

In the role as Business Analyst in Global Part Sales you will play a key role in developing and optimizing the global Spare Parts business on different levels, including optimization of our commercial and supply chain constellation.

With more than 400.000 Star Cool refrigeration machines produced, our ability to ensure timely and effective parts for service and maintenance around the world is of highly strategic and commercial importance.

You will report directly to the Head of Global Parts Sales, where your analytical skills and commercial acumen will build the foundation for strategic decisions and strong performance management.

In your everyday work, you will experience a high degree of independence in a flexible work environment where innovation and quality have very high priority. You will be a trusted colleague and part of an international company of proud and passionate colleagues who come from different backgrounds and cultures.
Indrykket: 17-09-2021 15:59:17
Ansøgningsfrist: 29-10-2021 23:59:00
Sales Coordinator
Mærsk Container Industry A/S
Syddanmark
6360 Tinglev
Do you have a keen eye for details, strong coordination skills and the ability to communicate across borders and cultures? Maersk Container Industry (MCI) is looking for a Sales Coordinator for our headquarter in Tinglev.

We offer you entrance to the global world in a challenging and exciting job, at a well-established and informal company facing larger growth over the next couple of years.
As a Sales Coordinator you will be part of our dynamic and highly engaged sales support team located at our headquarter in Tinglev.

We have strong local roots but act on a truly global stage. At MCI in Tinglev, you will enjoy an international environment with an informal tone and a supportive atmosphere. We are highly motivated and enjoy working hard as a team to achieve outstanding results.
Indrykket: 17-09-2021 15:59:26
Ansøgningsfrist: 29-10-2021 23:59:00
Administrativ koordinator til Fleggaard Leasing
Fleggaard Leasing
Syddanmark
6330 Padborg
Til administrationen på hovedkontoret i Padborg søger vi en struktureret og energisk administrativ koordinator på fuld tid.

I afdelingen håndterer vi alt omkring indregistrering af leasingbiler for Fleggaard Leasing, Fleggaard Auto og Focus Flex Leasing, så de er klar til udlevering. Du besidder en god talforståelse, kan arbejde struktureret og anvende Excel. Det falder dig naturligt, at kunne begå dig på tværs af organisationen, hvor det at arbejde sammen med andre er en selvfølge.

Konkret vil din arbejdsdag bestå af

- Håndtering af registreringsafgifter overfor Motorstyrelsen
- Udsendelse af leasingkontrakter og div. tillæg
- Bestilling af fabriksnye biler
- Bestilling af tankkort, GPS og dæk
- Forlængelser af leasingaftaler
- Klargøring af materiale til fakturering
- Div. administrationsopgaver (bl.a. håndtering af fællesmails, telefonbetjening osv.)

Har du erfaring fra leasing området er det en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du motiveres med administrativt arbejde og højt aktivitetsniveau. Du vil få en hverdag med spændende opgaver og dygtige kolleger indenfor hvert deres ansvarsområde.

Dine kvalifikationer

Du har en god portion administrativ erfaring og er rutineret bruger af Office-pakken. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Axapta – men det er ikke et krav. Du trives med nye udfordringer, overholder deadlines og motiveres af struktur og grundighed. Som person er du fleksibel, imødekommende og har gode samarbejdsevner. Desuden har du et godt humør og tilgår tingene med positivt sind.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administration Manager Kristian Kjeldgaard Rasch på tlf. +45 72 13 20 77.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den perfekte kandidat. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.

Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning!
Indrykket: 15-09-2021 12:37:33
Ansøgningsfrist: 29-09-2021 23:59:00
Jurist eller erhvervsjurist til Compliance- & Tax afdelingen i Fleggaard Leasing
Fleggaard Leasing
Syddanmark
6330 Padborg
Vores leasingselskaber vækster, og vi ønsker at styrke og udvikle vores compliance funktion. Vi søger derfor en jurist eller erhvervsjurist, som har lysten og viljen til at varetage vores eksterne og interne compliance opgaver i samarbejde med koncernens øvrige specialister på området.
Du bliver en del af ”Compliance & Tax” afdelingen i Fleggaard Leasing med reference til chefen for afdelingen.


Om afdelingen og stillingen:

Ansvarsområderne i vores Compliance- & Tax afdeling udvides løbende i takt med virksomhedens vækst og lovgivningsmæssige reguleringer. Udover interne og eksterne compliance opgaver varetager afdelingen også specialistrollen i forhold til loven om registreringsafgift. På sigt vil der for den rette kandidat ligeledes være mulighed for at bistå med udvikling af GDPR politikker i hele Fleggaard koncernen.


Dine arbejdsopgaver bliver

- Vedligeholdelse af og opfølgning på virksomhedens hvidvaskpolitik
- Vedligeholdelse af og opfølgning på virksomhedens GDPR-politikker
- Videreudvikling af egne politikker i forhold til ekstern lovgivning
- Udarbejdelse af databehandleraftaler og kontrol med databehandlere
- At håndtere eventuelle sikkerhedsbrud
- At administrere og udarbejde forhandleraftaler
- At udarbejde og vedligeholde samtlige aftaleskabeloner, som anvendes i forbindelse med indgåelse af leasingaftaler


Hvem er du ?

- Du er enten nyuddannet eller har et par års relevant erfaring
- Du har en naturlig interesse for compliance i den finansielle sektor
- Du er meget omhyggelig med sproglige og juridiske detaljer
- Du forstår vigtigheden af at formidle komplekst stof på en enkel måde
- Du er nysgerrig på alle områder i virksomheden, som kan bidrage til intelligente juridiske løsninge
Indrykket: 15-09-2021 12:37:10
Ansøgningsfrist: 31-12-2021 23:59:00
Sønderjyllands Revision søger nye Erhvervsservicemedarbejdere – er det dig ?
Sønderjyllands Revision
Syddanmark
6200 Aabenraa
Har du erfaring med administrative opgaver og er du klar til at lære nye? Kan du servicere vores kunder med opgaver inden for bogholderi, lønadministration og andre ad-hoc opgaver? Så er det dig, vi har brug for.

Vi har travlt, og til vores afdelinger i Aabenraa og Padborg søger vi derfor nye Erhvervsservicemedarbejdere.

Sønderjyllands Revision er et professionelt og moderne statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, der skaber tryghed og værdi for små og mellem store virksomheder.
Vores Erhvervsservice tilbyder bogføring, lønadministration, momsindberetninger og løsning af administrative ad-hoc opgaver for vores kunder.

Har du kendskab til bogholderi, regnskab eller lønadministration og har du lyst til at lære mere? Så er du måske vores nye Erhvervsservicemedarbejder.

Om jobbet

Som Erhvervsservicemedarbejder hos Sønderjylland Revision bliver det dit ansvar at servicere vores kunder med opgaver indenfor:

• Bogføring i virksomheder og selskaber
• Lønadministration
• Momsindberetninger
• Økonomi-rapportering
• Ad-hoc indberetninger og refusioner

Om dig
For at blive vores nye kollega har du erfaring med administrativt arbejde og kendskab til bogføring og lønadministration. Du har flair for og mod på at lære nye systemer, og du har sikkert prøvet at arbejde med systemer som C5, Navision, Axapta eller Dataløn.

Da en del af arbejdet foregår ude hos vores kunder, er du god til at arbejde selvstændig, men du ved også, hvornår du skal spørge andre til råds. Du brænder for at yde en god og kompetent service til vores kunder, når du holder styr på de mange forskellige opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En del af vores kunder er tysktalende, derfor vil det være en fordel, hvis du også taler / skriver tysk, men det er ikke et krav.


Vi tilbyder

Som medarbejder hos Sønderjyllands Revision, får du en spændende og afvekslende dagligdag med mange udviklingsmuligheder. Vi værdsætter dine evner og engagement højere end alder og anciennitet. Vi lægger vægt på et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvstændighed og ansvar – til gavn for både medarbejdere og kunder.
Vores kontorer i Aabenraa, Sønderborg og Padborg nær grænsen giver et internationalt udsyn og spændende opgaver. Vi tilbyder gode karriere- og uddannelsesmuligheder på en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling. Vores aktive personaleforening og mange medarbejdergoder gør os til attraktiv arbejdsplads
Vi er 75 professionelle og engagerede medarbejdere – og vi har plads til dig, hvis du vil bidrage til vores fortsatte succes.


Læs mere om Sønderjyllands Revision på www.sr.dk


Tiltrædelse

Snarest muligt eller efter aftale


Ansøgning

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
HR og Udviklingsansvarlig Dorthe Mathiesen, tlf.: 74 62 6112, e-mail dma@sr.dk

Send din ansøgning og CV via dette link: https://sr.dk/om-os/job-og-karrierer/

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når vi har fundet vores nye kollegaIndrykket: 10-09-2021 14:06:50
Ansøgningsfrist: 31-12-2021 23:59:00
Fast chauffør til kørsel med ophalerbil – udkørsel fra Kolding
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6000 Kolding
I Meldgaard Miljø ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Jobbet
Vi søger en fast chauffør til kørsel med ophalerbil med forvogn og anhænger – udkørsel fra Kolding.
Arbejdstiden er mandag-fredag mellem klokken 05.00-17.00
Det er et krav at du har CE kørekort.
Løn efter gældende overenskomst.

Om dig
Det er vigtigt at du er omhyggelig, serviceminded og ansvarsfuld, da du ofte bliver den første kunderne møder, når de har lavet en aftale med os.
Ud over CE kørekort, skal du være i besiddelse af førerbevis samt EU-bevis. Vi forventer, at du er fleksibel, positiv og en god kollega.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelses- forhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring.
Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Jan Andersen på tlf. 20 33 73 70 mellem kl. 8.00 til kl. 16.00 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 29. september 2021. Tiltrædelse snarest muligt.
Indrykket: 10-09-2021 09:06:00
Ansøgningsfrist: 29-09-2021 23:59:00
Studiejob ved Sydbank
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi søger løbende kandidater til studiejobs indenfor regnskabsanalyse, procesoptimering, forretningsudvikling, kommunikation og marketing, økonomi, kapitalforvaltning, IT, jura og HR.

Opgaveindholdet vil være forskelligt afhængigt af, hvor i Sydbank studiejobbet tilbydes. Fælles er, at dygtiggørelse, udvikling og feedback vil være en del af din hverdag. Du vil opleve et selvstændigt ansvar for opgaveløsningen og en forventning om, at du bringer din teoretiske og metodiske faglighed i spil.

Arbejdstiden kan variere, men forventes i gennemsnit at være mellem 8 og 15 timer pr. uge. Vi er fleksible i forhold til studier og eksaminer og forventer det samme den anden vej. Der vil også i nogle studiejobs være mulighed for at arbejde fuldtid. Dette vil udelukkende være i perioder, som er undervisnings- og eksamensfrie, da Sydbanks holdning er, at dit studie har første prioritet.

Du er i gang med din bacheloruddannelse og har allerede besluttet, at du vil fortsætte på en kandidatuddannelse inden for fx cand.merc. finansiering, AUD., regnskab, jura, IT, HRM, kommunikation, cand. oecon., cand. soc. eller tilsvarende. Alternativt er du lige påbegyndt en af ovenstående kandidatuddannelser.

Du motiveres af at bringe din teoretiske faglighed i spil og levere kompetent rådgivning og opgaveløsning samt bidrage til sammenholdet med et godt humør. Du er praktisk løsningsorienteret og evner at se tingene i et helhedsperspektiv. Samtidig forstår du vigtigheden i at være omhyggelig med detaljer og nå deadlines. Du besidder god IT- og systemforståelse samt et højt niveau af datadisciplin og er skarp til at formulere budskaber på professionel vis – både mundtligt og skriftligt.
Indrykket: 09-09-2021 14:54:31
Ansøgningsfrist: 31-12-2021 23:59:00
Mekanikudvikler til produktudvikling (mekanisk konstruktion)
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Brænder du for mekanikudvikling, og har du lyst til at være en del af en global virksomhed, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling? Så er du måske vores nye kollega!

Vi har travlt med at udvikle nye produkter og søger derfor en dygtig kollega, der kan bidrage til vores fortsatte succes. Du vil arbejde med alle faser af udviklingsprocessen fra idéfasen til løbende produktion. Teknisk bliver du involveret bredt, idet vi arbejder med mange forskellige teknologier og fremstillingsprocesser, blandt andet inden for motorer, gear, plast, metaller og kapsling.

Vi er 16 kolleger i mekanisk udvikling, og vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i elektronik og software udvikling. Du vil hovedsageligt komme til at arbejde i projektteams og vil indgå i en stærk udviklingsafdeling med ca. 55 engagerede og kompetente ingeniører, teknikere og projektledere.

Du bliver en del af vores segmenter DESKLINE® og HOMELINE®, der leverer aktuatorsystemer til blandt andet arbejds- og kontorborde samt komfortmøbler.

Du er uddannet maskiningeniør, mekatronikingeniør eller tilsvarende
Indrykket: 07-09-2021 15:00:28
Ansøgningsfrist: 21-09-2021 23:59:00
IT Consultant with CRM focus
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Would you like to be part of the IT team of an international company with subsidiaries all over the world? Are you interested in IT solutions that support business needs? If you answered yes to both questions, you might be the one we’re looking for. The right candidate will get technical training on the job.

We are looking for a CRM consultant to help us manage/maintain the IT setup of our MS Dynamics 365 CE solution, in close cooperation with our business users.
Your primary responsibility will be to secure the uninterrupted functionality of our CRM system from a technical point of view.

You will also be part of a wider cooperation between the technical CRM team and a team of CRM business representatives. You will get an insight into LINAK business processes and in cooperation with your IT and business team members, you will be jointly responsible for building a system that supports our operations in the most optimal way.

It’s an exciting opportunity to work for a well-established, successful company with professional business conduct, yet still in a relaxed atmosphere, where personal relationships matter and in a team that doesn’t say no to a bit of fun.
Indrykket: 07-09-2021 14:58:46
Ansøgningsfrist: 30-10-2021 23:59:00
CRM Business Consultant
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Are you passionate about helping our global sales organization perform at a world class level? Do you understand business processes and like working with IT? Then this is the job for you.

You will be part of a team that is responsible for our global CRM solution and the continuous improvement of our system so that it reflects our business processes and the needs around the organization. You will work closely with your colleagues in our Sales Excellence and Intelligence department to make sure that we develop our business, and our organization has the tools they need to perform.

You will also work closely with our global sales, marketing, and quality organization to find and qualify business needs, describe and design business processes, specify solutions and implement them together with IT. You will also be responsible for the training and continuous development of the CRM superusers and users, so daily CRM support and problem-solving is also part of the job. You will also work closely with the CRM specialists in our IT department, who will handle the technical side of CRM.
Indrykket: 07-09-2021 14:57:26
Ansøgningsfrist: 29-10-2021 23:59:00
Produktportefølje Manager
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Leder du efter muligheden for at bruge din erfaring med udviklingen af produktporteføljer for tekniske produkter, og kan du se dig selv gøre en forskel hos en af verdens førende leverandører af aktuator-systemer og en af Danmarks mest succesfulde industrivirksomheder? Så er denne stilling måske noget for dig.

Hos LINAK arbejder vi blandt andet med aktuatorsystemer til hospitalssenge, operationsborde, MR-scannere, patientløftere, kørestole m.v. i forretningsområderne MEDLINE® og CARELINE®. Vi er markedsledende indenfor mange dele af disse segmenter og vi arbejder hårdt for at bevare og udbygge positionen, som markedets naturlige førstevalg. Derfor har vi behov for at være i tæt dialog med vores kunder, sikre at vores produkter svarer på behovene på markedet, og at vi hele tiden er på forkant med teknologien. For at sætte yderligere fokus på dette søger vi nu en erfaren kommerciel og teknisk profil til at tage ansvar for initiativer til at styrke det globale produktmix i forretningsområderne, der har en milliardomsætning.

Du bliver tilknyttet det globale hovedkontor i Guderup, men får en meget bred interaktion med den globale salgsorganisation, udviklingsafdeling og kunder. Du vil rapportere til VP, MEDLINE® & CARELINE®.

For den rigtige person er dette muligheden for at bruge dine kommercielle og tekniske erfaringer til at gøre en forskel i et spændende og krævende job. Du skal motiveres af at arbejde i krydsfeltet mellem markedsbehov, hvad der er teknisk muligt og have øje for god forretning.
Indrykket: 27-08-2021 14:50:23
Ansøgningsfrist: 30-11-2021 23:59:00
Produktportefølje Manager
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Leder du efter muligheden for at bruge din erfaring med udviklingen af produktporteføljer for tekniske produkter, og kan du se dig selv gøre en forskel hos en af verdens førende leverandører af aktuator-systemer og en af Danmarks mest succesfulde industrivirksomheder? Så er denne stilling måske noget for dig.

Hos LINAK arbejder vi blandt andet med aktuatorsystemer til hospitalssenge, operationsborde, MR-scannere, patientløftere, kørestole m.v. i forretningsområderne MEDLINE® og CARELINE®. Vi er markedsledende indenfor mange dele af disse segmenter og vi arbejder hårdt for at bevare og udbygge positionen, som markedets naturlige førstevalg. Derfor har vi behov for at være i tæt dialog med vores kunder, sikre at vores produkter svarer på behovene på markedet, og at vi hele tiden er på forkant med teknologien. For at sætte yderligere fokus på dette søger vi nu en erfaren kommerciel og teknisk profil til at tage ansvar for initiativer til at styrke det globale produktmix i forretningsområderne, der har en milliardomsætning.

Du bliver tilknyttet det globale hovedkontor i Guderup, men får en meget bred interaktion med den globale salgsorganisation, udviklingsafdeling og kunder. Du vil rapportere til VP, MEDLINE® & CARELINE®.

For den rigtige person er dette muligheden for at bruge dine kommercielle og tekniske erfaringer til at gøre en forskel i et spændende og krævende job. Du skal motiveres af at arbejde i krydsfeltet mellem markedsbehov, hvad der er teknisk muligt og have øje for god forretning.
Indrykket: 27-08-2021 14:48:43
Ansøgningsfrist: 30-11-2021 23:59:00
CRM Consultant
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
The LINAK CRM Team is looking for a dedicated CRM consultant to join us and manage the technical aspect of our MS Dynamics 365 CE setup, in close cooperation with our business counterparts.

Your primary responsibility will be to secure the uninterrupted functionality of our CRM system from a technical point of view.

You will also be part of a wider cooperation between the technical CRM team and a team of CRM business representatives. You will get an insight into LINAK business processes and in cooperation with your IT and business team members, you will be jointly responsible for building a system that supports our operations in the most optimal way.

For the right candidate there will be many opportunities to explore – we are looking into automated testing, CPQ integration, we are in close cooperation with the Power Platform Team, as well as many interesting projects that require cross-departmental cooperation.

It is an exciting opportunity to work for a well-established, successful company with professional business conduct, yet still in a relaxed atmosphere, where personal relationships matter and in a team that doesn’t say no to a bit of fun.

Tasks:

- Working as part of an agile CRM team, in close collaboration with our business consultants
- Customization of Microsoft Dynamics CRM (including xRM)
- MS release management and change management
- Client side scripting
- Technical testing and deployment of solutions
- Consulting our business colleagues on system requirements
- Support (2nd -3rd level), as well as a contact interface towards our external service providers
- Documentation of solutions
- Knowledge sharing

Your background

You have previous technical experience with CRM systems and/or have a relevant IT/business degree. Either way, you must have a genuine interest in CRM. The right candidate will have:

- solid technical understanding of setting up solutions and configurations
- analytical thinking and a structured way of problem solving in terms of development, testing and documentation
- an understanding of business processes that enable you to create optimal solutions and recommend useful CRM functions to our sales and marketing team
- good interpersonal skills, being a supportive member of the team and have a positive attitude towards our internal and external colleagues/partners
- fluent communication skills in both English and in Danish
Indrykket: 17-08-2021 14:54:52
Ansøgningsfrist: 30-09-2021 23:59:00
Lagermedarbejdere/warehouse workers
JKS A/S
Syddanmark
7100 Vejle
Vil du være en del af et topmoderne lager, hvor opgaverne kommer via headset og du plukker og pakker dagens vareleverancer, så chaufførerne kan komme godt afsted? ---- Do you want to work at a modern-day warehouse, where your tasks are given via headset and you pick and pack the orders of the day?

ENGLISH BELOWTil Salling Groups kølelager i Vejle, søger vi friske og energiske vikarer til pluk og pak af ordrer.

Arbejdstiden vil være dagshold, og nogle enkle dage er der mulighed for aftenhold. Antal timer pr. uge kan variere og vagterne kan ligge spredt over hele ugen fra mandag til søndag.

Arbejdsopgaver:

Pluk og pak af ordre via headset (Pick by voice) på engelsk
Kørsel med el-hund/palleløfter
Sikre at varerne bliver pakket pæntPersonlige egenskaber:

Du trives med lagerarbejde
Du er stabil
Du kan tale og forstå engelsk på basis-niveau
God humor

Der er tale om et længerevarende vikariat, og du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

Ansøgning:
Ring til os på tlf. +45 75 84 08 80 mellem 08.00-16.00

For Salling Group's cold storage in Vejle, we are looking for keen and energetic temps for picking and packing orders.

The working hours will be day shifts, and some days evening shifts are also a possibility. Number of hours per week may vary and the shifts may be spread throughout the week from Monday to Sunday.

Tasks:

Picking and packing orders via headset (Pick by voice) in English
Driving a forklift/pallet truck
Ensure that the products are packed properlyPersonal characteristics:

You enjoy working in a warehouse
You are stable and committed
You can speak and understand English at a basic level


This is a long-term temporary position, and you will be employed by JKS on contractual terms.Application:

Fill out the application form as soon as possible. We regularly call in for interviews.

Call os at +45 75 84 08 80
Indrykket: 02-08-2021 10:10:42
Ansøgningsfrist: 01-12-2021 23:59:00
Studiejob i Aabenraa
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi tilbyder

En mulighed for at kickstarte din karriere under studiet med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring.

I Sydbank tror vi på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed banken. Vi fokuserer på at få dygtige kandidater, der ser en mulighed for at tage første skridt på en spændende karrierevej i Sydbank.
Om jobbet

Vi søger løbende kandidater til studiejobs indenfor regnskabsanalyse, procesoptimering, forretningsudvikling, kommunikation og marketing, økonomi, kapitalforvaltning, IT, jura og HR.

Opgaveindholdet vil være forskelligt afhængigt af, hvor i Sydbank studiejobbet tilbydes. Fælles er, at dygtiggørelse, udvikling og feedback vil være en del af din hverdag. Du vil opleve et selvstændigt ansvar for opgaveløsningen og en forventning om, at du bringer din teoretiske og metodiske faglighed i spil.

Arbejdstiden kan variere, men forventes i gennemsnit at være mellem 8 og 15 timer pr. uge. Vi er fleksible i forhold til studier og eksaminer og forventer det samme den anden vej. Der vil også i nogle studiejobs være mulighed for at arbejde fuldtid. Dette vil udelukkende være i perioder, som er undervisnings- og eksamensfrie, da Sydbanks holdning er, at dit studie har første prioritet.
Indrykket: 02-03-2021 15:33:47
Ansøgningsfrist: 31-12-2021 23:59:00
Nyhedssmed
Media Group Denmark ApS
Syddanmark
7100 Vejle
Indrykket: 21-09-2021 15:48:07
Ansøgningsfrist: 19-10-2021 00:00:00
ISS søger serviceminded og fleksibel køkkenmedhjælper til spændende kunde i Vejle
ISS Facility Services A/S
Syddanmark
7100 Vejle
ISS Facility Services A/S
ISS søger serviceminded og fleksibel køkkenmedhjælper til spændende kunde i Vejle

ISS Facility Services A/S

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du får mulighed at skabe særlige frokostoplevelser, der huskes af kunden og husets gæster. Med din kvalitetsbevidste tilgang vil du i tæt samarbejde med vores faglærte kok dagligt opstille en indbydende og inspirerende buffet, som består af såvel varme som kolde og lune retter.

Som vores nye køkkenmedhjælper matcher du på nedenstående:

 • Har erfaring fra kantine som køkkenassistent eller medhjælper
 • Du sætter en ære i at servere lækker mad og har øje for detaljen
 • Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og flittig
ISS Facility Services A/S
Indrykket: 21-09-2021 15:45:33
Ansøgningsfrist: 11-10-2021 00:00:00
Redningsleder til Brand & Redning
Billund Lufthavn A/S
Syddanmark
7190 Billund
Billund Lufthavn A/SRedningsleder til Brand & Redning

Billund Lufthavn A/S

Da en af vores redningsledere er tiltrådt anden stilling i afdelingen, søger vi hans afløser. Dine primære opgaver bliver at fungere som vagthavende redningsleder og indsatsleder under unormale situationer samt ved havari. Som vagthavende redningsleder bliver du sikkerhedsansvarlig på manøvreområdet, hvilket blandt andet indebærer:

 • Overvågning/inspektion af hele trafikområdet
 • Iværksætte/lede vintertjenesten på manøvreområdet
 • Observere/registre/bortskræmme/regulere ifm. wild life control

Som vagthavende redningsleder skal du sikre, at det tildelte personale og materiel er klar til indsats. Du har det daglige operative personaleansvar, når du er på vagt. Du bliver en del af instruktørteamet, der faciliterer brandmændenes træning og vedligehold af kompetencer, samt undervisning ved grundskoling af brandmænd.

Indrykket: 21-09-2021 14:05:40
Ansøgningsfrist: 12-10-2021 00:00:00
Elektriker til Gadelys
Verdo
Syddanmark
7000 Fredericia
Verdo
Elektriker til Gadelys

Verdo, Vejle og Fredericia

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade og vejbelysning, søger vi en elektriker, til at indgå i vores faste team i Vejle og Fredericia.

Verdo A/S

Verdo drifter og vedligeholder ca. 250.000 lyspunkter fordelt over hele Danmark. Udover vejbelysning, så er vi systemleverandør indenfor trafiksignalanlæg.

Verdo arbejder med gadelys og teknisk infrastruktur i hele Danmark, og denne stilling er placeret i Vejle og Fredericia, og det er i dette område der er fremmøde.

Du vil skulle løse følgende opgaver:

 • Medvirkende til drift og vedligehold af ca. 45.000 lyspunkter
 • Etablering af vejbelysning i ny-udstykninger
 • Etablering af installationer for special- og effekt-belysning
Verdo
Indrykket: 21-09-2021 12:45:33
Ansøgningsfrist: 19-10-2021 00:00:00
Dansklærer til middle years, 5.-9. klasse på den internationale skole i Billund
International School of Billund
Syddanmark
7190 Billund
International School of BillundDansklærer til middle years, 5.-9. klasse på den internationale skole i Billund

International School of Billund

Vi søger en uddannet og engageret dansk og/eller dansk som andetsprogslærer til vores mellemtrin/udskoling (MYP), og eleverne i 5.-9. klasse.

Vi søger:

 • En dedikeret dansklærer, der brænder for sit fag!
 • En åben og positiv person, der er indstillet på at arbejde tæt sammen med kollegerne i vores lille (men fantastiske!) dansk-team
 • En kreativ og nytænkende kollega, der kan og vil bidrage til konstruktivt til udviklingen af danskfaget på ISB

Vi tilbyder

 • Et lærerjob i et internationalt miljø på en skole i rivende udvikling
 • En skole med gode muligheder for personlig og professionel udvikling
 • En skole, hvor vi lærer gennem leg
Indrykket: 21-09-2021 11:50:29
Ansøgningsfrist: 19-10-2021 00:00:00
Lyst til et spændende job?: Vi søger industriteknikere/maskinarbejdere
Triplecut A/S
Syddanmark
7100 Vejle
Triplecut A/SLyst til et spændende job?: Vi søger industriteknikere/maskinarbejdere

Triplecut A/S, Vejle

Hos TripleCut oplever vi fremgang og derfor har vi brug for flere hænder til at hjælpe med at sikre, at vi kan følge med i forhold til vores stærkt forøgede ordretilgang. Vil du være med til at lave de bedste produkter til vores kunder? Så tøv ikke med at kontakte os.

Udover en spændene og varieret produktion er der løbende kvalitetskontrol og vedligeholdelsesopgaver knyttet til stillingen som industritekniker hos os.

Vi forventer, at du:

 • er en selvstændig medarbejder, der har lyst til at tage ansvar og til at samarbejde på tværs af teams
 • er stabil, ansvarsbevidst, initiativrig og vedholdende
 • har interesse for det gode samspil mellem maskiner, mennesker og processer
Indrykket: 21-09-2021 11:45:33
Ansøgningsfrist: 19-10-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland