1249 job i Region Fyn 561 job i dette område
1249 job i Region Fyn 561 job i dette område

topjob

Servicetekniker
JKS A/S
Fyn
5771 Stenstrup
På vegne af Egernsund Wienerberger A/S søger JKS en ny kollega til deres vedligeholdelsesafdeling. Har du en relevant faglig baggrund og hænderne skruet rigtigt på, så er det måske dig, vi er på udkig efter.


Arbejdsområder:

Du får din daglige gang rundt om på hele fabrikken 
Du vil være ude i produktionen i tæt samarbejde med vedligehold- og driftsleder
Du vil blive bindeled mellem produktion-og vedligeholdsleder
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Bogholder/blæksprutte
JKS A/S
Fyn
5000 Odense C
Trives du med en alsidig hverdag hvor du selv er med til at sætte dit præg på opgaverne? Har du måske erfaring fra en sæsondrevet virksomhed, hvor der er enormt travlt i nogle måneder og mindre i andre? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Til spændende stilling hos PS! Scan-Plant søger vi en bogholder/kontorassistent, eller det der populært kaldes en blæksprutte. Én som faktisk trives bedst med ikke kun at skulle lave én type opgaver, men som synes det er både sjovt og spændende at have en alsidig dag med mange forskellige opgaver. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Projektlederassistent med baggrund indenfor byggeri og anlæg
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Meldgaard Miljø A/S Restprodukter søger en dygtig projektlederassistent til vores Jord- og Restproduktafdeling, som er Danmarks førende indenfor slaggehåndtering og afsætter disse til bygge- og anlægsopgaver som erstatning for naturlige materialer som sand og grus.
Afdelingen har været igennem en kraftig udvikling med en masse nye aktiviteter i vores branche.

Vi er et stærkt team med et højt ambitionsniveau, og vi vil være de bedste og levere kvalitet hver gang.
Vi søger derfor en dygtig projektlederassistent med en baggrund indenfor byggeri og anlæg til vores afdeling, hvor hverdagen vil være en kombination af aktiv mødedeltagelse, tilsyn mv. og tid på kontoret. Du vil have et tæt samarbejde med afdelingens projektleder, men vil også have mulighed for at have dine egne opgaver.

Jobbet:
Dit arbejdsområde består af flere dele:
• Miljøsagsbehandling
• Udarbejde tegninger til projekter
• Myndighedsbehandling
• Projektopfølgning
• Mindre ad hoc-opgaver for resten af Meldgaard Gruppen
• Have overblik over eventuelle deadlines

Om dig:
• Du har byggeteknisk erfaring og er uddannet enten byggetekniker, bygningskonstruktør eller lignende
• Vi ser gerne, at du har kendskab til Revit og/eller AutoCAD
• Du vægter samarbejde højt
• Du arbejder struktureret og effektivt
• Du er udadvendt og god til at kommunikere med dine kolleger og samarbejdspartnere
• Og så har du lyst til at bidrage til fællesskabet og trivslen i afdelingen

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring.
Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Frank Sandgaard på tlf. 20 33 72 31 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 18. december 2022.
Tiltrædelse snarest muligt og der holdes løbende samtaler.


Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com. Meldgaard i dag: I alt 700 medarbejdere.
Virksomheden består af 18 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Administrationselev til Meldgaard Transport A/S
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Er du vores kommende administrationselev?

Meldgaard Transport søger en dygtig elev til en spændende uddannelse, hvor ikke to dage er ens.
Du bliver en del af en afdeling, hvor der både er spændende administrationsopgaver, lettere
disponeringsopgaver, egne opgaver m.m.

Du vil have dagligt kontakt med samarbejdspartnere og kollegaer både i huset og eksternt.

Du tilbydes
• Et varieret uddannelsesforløb
• Personlig og faglig udvikling
• Et ungt dynamisk arbejdsmiljø
• Frihed under ansvar
• Fri omgangstone
• Samarbejde med eleverne i vores elevnetværk

Vi forventer at du
• Har lyst til at lære og kan stille spørgsmål
• Er fleksibel og kan tage initiativ
• Har drive og er videbegærlig
• Har lyst til disponerings- og faktureringsopgaver
• Kan arbejde selvstændigt
• Har erfaring med Office pakken, især Excel

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende elevstilling med gode ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring.
Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.
Vi kan tilbyde personalegoder såsom kantineordning, fitness, efteruddannelse m.m.

Som Administrationselev skal du opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen inden opstart. Dette kan ske via et forløb (EUX, HHX, HG2, HGV, HGS) fra en handelsskole, hvor der øverst på beviset står kontor med speciale administration. Har du en studentereksamen (HF, STX,HTX), skal denne være suppleret med en EUD-student med fagretning kontor (varighed 5 uger). Disse forløb foregår på handelsskolen.
Er du over 25 år og opfylder overgangskravene, skal du have lavet en realkompetencevurdering, som en handelsskole nær dig, kan lave for dig.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Annette Fog Müller på tlf. 20 33 73 01. Send din ansøgning via Søg stillingen snarest muligt dog senest den 20. december 2022. Ansættelse hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt 700 medarbejdere. Virksomheden består af 18 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Senior Manager, Production Development
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
We are looking for a skilled and professional engineer who can take the lead in developing our production technical processes, systems and competences in Operations globally. You will be operating and co-operating cross-organisationally - using your skills to create Best Practice and execute improvement projects – and you will focus on the implementation of these across our product lines and other factories in Denmark, USA, China, Thailand and Slovakia.

You will be reporting directly to our COO. Together with a team of professional colleagues, you will be given a good opportunity to challenge the existing, generate concrete ideas and implement technical development projects within our core competences - particularly including further digitalisation, automation, Design for Manufacturing and other relevant initiatives which contribute to maintaining a strong competitive production.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Technical Product Manager - nyuddannet elektronikingeniør
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK søger netop nu en Technical Product Manager, som brænder for elektronik, nytænkning og som kan se sig selv i en dynamisk hverdag. TECHLINE segmentet er i rivende udvikling, og du vil få mulighed for at være nøglespiller som produktansvarlig for nogle af vores bedst sælgende TECHLINE produkter!

Som Technical Product Manager er du ansvarlig for elektronikdelen i nogle af TECHLINE segmentets produkter. Du vil sammen med dine kollegaer overtage ansvaret for produkterne, når de sættes i løbende produktion. Dette indebærer, at du løbende kvalitetssikrer produkterne, at du produktoptimerer og anvender ny teknologi, og samtidig foretager kontinuerlig analyse af kostoptimeringer.

Du kommer til at indgå i et alsidigt team på ca. 10 medarbejdere og vil få en stor kontaktflade i virksomheden. Du vil få tæt samarbejde med interne afdelinger som kvalitet, produktion og teknisk salg, men også ekstern kontakt til vores datterselskaber, øvrige produktionssites og leverandører. I tæt samarbejde med operatører og produktionsteknikere vil du få en nøglerolle i forhold til at sikre, at den løbende produktion kører, som den skal.

Som Technical Product Manager vil du have stor indflydelse på dine egne opgaver og dagligdagen, hvor vi forventer, at du er primus motor på at produktet er optimeret.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Projekt og speciale i samarbejde med LINAK® A/S
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Kunne du eller din gruppe tænke sig at skrive projekt eller speciale i samarbejde med en international produktionsvirksomhed hvor både udvikling og produktion finder sted på samme lokation? LINAK tilbyder samarbejde med studerende, som ønsker en virkelighedsnær problemstilling med betydning for virksomheden.

Vi har mulighed for at tilbyde samarbejde inden for alle områder af vores værdikæde fx produktion, udvikling, supply chain, IT osv.


Da vi har stor efterspørgsel på projekter, er der følgende krav til dig/din gruppe:

skal være på minimum 4. semester på bacheloren når opgaven skrives
har mulighed for at komme på virksomheden på Als min. 1 gang om måneden
projektet skal være på minimum 10 ECTS
have mulighed for at underskrive en fortrolighedsaftale (NDA)


Din ansøgning skal indeholde:

Start- og slutdato for projektet
Studieretning og universitet
Semester og antal ECTS point projektet skal opfylde
Antal gruppemedlemmer
Et oplæg/ansøgning, som konkretiserer ønskede arbejdsområder


Du kan forvente svar på din henvendelse senest 5 uger efter ansøgningen, søg derfor i god tid. Vi behandler alle henvendelser individuelt, da det er vigtigt for os, at du får et fagligt relevant projekt for dig og LINAK.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 7315 1515.Læs mere om karrieremuligheder på www.linak.com/career eller få flere informationer om vores produkter og arbejdsmetoder på ACTUATOR ACADEMY platformen.
LINAK leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Vi er kendt ude i verden for vores høje kvalitet, teknisk avancerede og innovative produkter.
De resultater LINAK har opnået gennem årene er baseret på et sæt værdier, der definerer hvad LINAK står for. Vi lægger stor vægt på vore værdier, og hvert andet år måler vi på, hvor godt vi lever op til dem.
LINAK er delt op i 4 segmenter, der er organiseret som individuelle forretningsenheder: MEDLINE & CARELINE, DESKLINE, TECHLINE og HOMELINE.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Technical Product Manager - DESKLINE
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Brænder du for elektronik? Har du lyst til at indgå i vores hurtigst voksende globale produktområde? Kan du bidrage til at sikre vores fortsatte vækst og dermed sikre, at vi bliver ved med at være de bedste i verden? Så er du muligvis vores nye Technical Product Manager.

Du vil indgå i et stærkt team med 6 kolleger, der sidder med produktansvaret for vores eksisterende produkter. Du vil få produktansvar for udvalgte produkter, som blandt andet indbefatter kundetilpasning af eksisterende produkter, fejlfinding og sparring på nyudvikling af produkter. Du vil opleve en meget varieret hverdag med mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.Vi er en ordreproducerende virksomhed og arbejder med højt volumen, så derfor er det vigtigt, at du arbejder med et LEAN mindset og har fokus på kostoptimering i en global verden.Primære arbejdsopgaver

Kundetilpasninger af eksisterende produkter
Sikre produktets funktionalitet igennem hele produktets levetid
Gennemføre kost- og kvalitetsoptimeringer. Herunder in- og outsourcing
Gennemføre og dokumentere tekniske forbedringer på produkter, herunder tests
Support til kvalitets-, indkøbs-, salgs-, udviklings- og produktionsafdeling
Sikre at produkter er i overensstemmelse med gældende myndighedskrav
Teknisk support for en enkelt produktionscelle, der står for modificering af eksisterende produkter
Fejlfinding ved reklamationsbehandling
Specificere testbehov til egen- og fremmedproduktion på produkterne
Deltage som sparringspartner ved nyudvikling
Vedligeholdelse af dokumentationDu

er (ny-)uddannet svagstrøms-/mekatronikingeniør eller erfaren elektronikteknolog/tekniker
har erfaring med analog og digital styrings- og instrumenteringsteknik
trives med mange igangværende opgaver og en til tider uforudsigelig hverdag
har en analytisk og struktureret tilgang til opgaver og er god til at prioritere
holder fokus på kvaliteten - også når vi har rigtig travlt
trives med en stor kontaktflade og kan lide variation i opgaverne
er udadvendt, er god til at arbejde i teams og har let til smil
har mekanisk forståelse
taler og skriver engelsk og dansk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Technical Product Manager - gerne nyuddannet
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Brænder du for elektronik? Har du lyst til at indgå i vores hurtigst voksende globale produktområde? Kan du bidrage til at sikre vores fortsatte vækst og dermed sikre, at vi bliver ved med at være de bedste i verden? Så er du muligvis vores nye Technical Product Manager.


Du vil indgå i et stærkt team med 6 kolleger, der sidder med produktansvaret for vores eksisterende produkter. Du vil få produktansvar for udvalgte produkter, som blandt andet indbefatter kundetilpasning af eksisterende produkter, fejlfinding og sparring på nyudvikling af produkter. Du vil opleve en meget varieret hverdag med mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.


Vi er en ordreproducerende virksomhed og arbejder med højt volumen, så derfor er det vigtigt, at du arbejder med et LEAN mindset og har fokus på kostoptimering i en global verden.


Primære arbejdsopgaver

Kundetilpasninger af eksisterende produkter
Sikre produktets funktionalitet igennem hele produktets levetid
Gennemføre kost- og kvalitetsoptimeringer. Herunder in- og outsourcing
Gennemføre og dokumentere tekniske forbedringer på produkter, herunder tests
Support til kvalitets-, indkøbs-, salgs-, udviklings- og produktionsafdeling
Sikre at produkter er i overensstemmelse med gældende myndighedskrav
Teknisk support for en enkelt produktionscelle, der står for modificering af eksisterende produkter
Fejlfinding ved reklamationsbehandling
Specificere testbehov til egen- og fremmedproduktion på produkterne
Deltage som sparringspartner ved nyudvikling
Vedligeholdelse af dokumentationDu

er (ny-)uddannet svagstrøms-/mekatronikingeniør eller erfaren elektronikteknolog/tekniker
har erfaring med analog og digital styrings- og instrumenteringsteknik
trives med mange igangværende opgaver og en til tider uforudsigelig hverdag
har en analytisk og struktureret tilgang til opgaver og er god til at prioritere
holder fokus på kvaliteten - også når vi har rigtig travlt
trives med en stor kontaktflade og kan lide variation i opgaverne
er udadvendt, er god til at arbejde i teams og har let til smil
har mekanisk forståelse
taler og skriver engelsk og dansk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Digital Process Automation Consultant
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Would you like to help push the digital transformation in the HQ of a global company, and do you have the competences and personality to make a difference? Well, this is your chance to join our early ventures into the implementation of the Microsoft Power Platform, Azure LogicApps and UIpath RPA software at LINAK.

Our immediate focus is to establish a small and efficient team of competent IT consultants who connect business needs with best-fit solutions for integrations and automation of processes. The current toolbox consists of solutions that target API and UI level, and our job is to understand the need scenarios to pick, develop and implement optimal solutions. Now is a very exciting time to onboard our small organisation and we need your help to build momentum.

The current department activities match the characteristics of a typical start-up - establishing an organisation and processes, enhancing our value proposal, and engaging with opportunities. We are currently implementing an agile methodology to help us govern our solutions, prioritise our efforts and optimise process and progress.


- Engage with business to uncover and map processes relevant for automation support
- Develop solutions in Automate flow, Desktop flow, Power Apps, LogicApps and UIpath
- Participate in agile processes for change management
- Help establish, develop, and reinforce the internal organisation and processes
- Contribute with technical support, operation, and maintenance of implemented solutions
- Keep updated on new technical possibilities and help visualise how they can create value in a LINAK context


You:

- hold a relevant bachelor’s degree as a minimum, and a combined focus on IT and business is preferred
- have a solid technical understanding of digitalisation and the tools mentioned above
- have a flair for process optimisation and a desire to help people work smarter
- could have a background in web development and have experience working with REST APIs
- speak, read and write Danish and English at a professional level


For additional information regarding the job please contact Senior Manager, BI & Process Automation, Thomas F B Damsgaard, phone: 7315 1736.

We have no application deadline, but continuously assess the submitted applications until the correct candidate is hired. Potential application deadlines are system generated and not scheduled by LINAK.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Development Engineer, Mechanics
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK® MEDLINE® and CARELINE® is looking for a development engineer with a creative mindset who is used to complex problems and who is enthusiastic about making a difference to other people. You will become part of a technically strong development department consisting of 25 colleagues who work as either project manager, CAD designer or development engineer. The focus of the department is global development of new actuator solutions for some of the worlds’ leading manufacturers of anything from patient lifts to hospital beds.

Your main tasks will have focus on development of actuators including design, dimensioning, and test. As part of the project team you will become part of a cross-functional project group with team members from sales, purchase and production and you will be working closely together with electronics and software engineers who convert technical skills to new ideas to tomorrow’s solutions.


Primary tasks:

- Idea and concept development
- Use of technical theory to ensure a strong basis for design
- Mechanical calculation and design tasks
- Design in accordance with existing requirements from customers and authorities
- Co-operation with suppliers and toolmakers
- Ensure high quality and assembly-friendliness in the newly developed products
- Practical implementation of test and analysis of the new products
- Co-operation with production technicians among other things during production preparation
- General documentation of own work throughout the entire project process


You:

- are a trained mechanical engineer, mechatronics engineer or similar
- have preferably 3-5 years’ experience with similar development tasks
- have preferably knowledge about material design in injection moulded plastic material
- have a positive and creative approach to problems
- work goal-oriented and structured
- have good overview and can keep several balls in the air at the same time
- speak and write Danish and English
- have a motivating and inspiring effect on your surroundings and have a good mood
- are able to make things work in practice


We offer:

- You will experience continuous technical development through relevant courses and qualifying tasks so that you are always updated on the technological front
- You will become part of a global organisation with development departments in Denmark, China and in the US with co-operation across the borders
- You will become part of a team of enthusiastic colleagues who have great passion for developing new actuator solutions by testing and pushing the boundaries of what is technically possible today.
- Taking part in the development of new actuator solutions, you will make a difference which affects people all over the world, as our actuators are included in many applications such as hospital beds, operating desks, and wheelchairs


We live to create innovative actuator solutions that improve people's quality of life and working environment. We focus on understanding and listening to what the customer's needs are, creating a basis for us with creative ideas to develop world-class quality products with the latest technology. We want to keep the workplaces local and make an extra effort to develop products that can be profitably produced in Denmark via automation. Our culture is based on enthusiastic employees, where we provide space for you to try out your creative ideas hands on. We quickly turn decisions into action.If you have any questions, please contact R&D Senior Manager Michael Laursen, phone 0045 50771094.Applications are evaluated continuously, and the position will be closed when we find the right candidate. (Potential application deadlines are system generated and not determined by LINAK).LINAK A/S
Group Headquarters
Smedevænget 8, Guderup
6430 Nordborg
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Udviklingsingeniør, mekanik
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK® MEDLINE® og CARELINE® søger en udviklingsingeniør med et kreativt mindset, som trives med komplekse problemstillinger og som brænder for at gøre en forskel for andre mennesker. Du bliver en del af en faglig stærk udviklingsafdeling, som består af 25 medarbejdere, der arbejder som enten projektleder, CAD designer eller udviklingsingeniør. Afdelingens fokus er global udvikling af nye aktuatorløsninger til nogle af verdens førende producenter inden for alt fra patientløftere til hospitalssenge.

Dine hovedopgaver bliver med fokus på udvikling af aktuatorer herunder konstruktion, dimensionering og test. Som en del af projektteamet kommer du til at indgå i en tværfaglig projektgruppe med team medlemmer fra salg, indkøb og produktionen, og du kommer til at arbejde tæt sammen med blandt andet elektronik- og softwareingeniører, hvor tekniske færdigheder omsættes til nye ideer til morgendagens løsninger.


Primære arbejdsopgaver:

Idé- og konceptudvikling
Anvendelse af faglig teori for at sikre stærkt grundlag for konstruktioner
Mekaniske beregnings- og konstruktionsopgaver
Konstruktion i henhold til gældende kunde- og myndighedskrav
Samarbejde med leverandører og værktøjsmagere
Sikring af høj kvalitet og montagevenlighed i de udviklede produkter
Praktisk gennemførelse af test og analyse af de nye produkter
Samarbejde med produktionsteknikere, bl.a. ved produktionsforberedelse
Generel dokumentation af eget arbejde igennem hele projektforløbet


Du:

er uddannet maskiningeniør, mekatronikingeniør eller tilsvarende
har gerne 3-5 års erfaring med lignede udviklingsopgaver
har gerne kendskab til emnekonstruktion i sprøjtestøbt plast materialer
har en positiv og kreativ tilgang til problemstillinger
arbejder målrettet og struktureret
har et godt overblik og kan håndtere mange bolde i luften
taler og skriver dansk og engelsk
virker motiverende og inspirerende på dine omgivelser og har et godt humør
har evnen til at få ting til at fungere i praksis

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Ingeniør til produktansvar (Mekanik)
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en ingeniør, som trives med en stor kontaktflade i en international virksomhed.

Er det dig?

Som produktansvarlig vil du indgå i et team af 5 produkt- og produktionsansvarlige, hvor sparring og vidensdeling på tværs er i højsædet. Teamet er teknisk ansvarlig for eksisterende produkter, som masseproduceres i mange forskellige varianter, både lokalt og globalt. Produkterne ændres løbende. Der skal tilføjes nye optioner, funktionaliteten skal forbedres, der skal gennemføres kostoptimeringer, samt oprettes nye varer og specialvarer. Du vil desuden agere sparringspartner til udviklingsafdelingen ved design af nye produkter.

Du har kontakt til stort set alle afdelinger i virksomheden og har sammen med teknisk salg en del kontakt til datterselskaber og kunder.


Primære arbejdsopgaver

Oprettelse af nye special- og standardvarer efter kundens ønsker
Gennemføre kostoptimeringer med tilhørende investeringer i værktøjer, så produktet bibeholder sin konkurrencedygtighed
Sikre produktets funktionalitet for kunden igennem hele produktets levetid
Gennemføre og dokumentere tekniske forbedringer på produkter
Gennemføre kvalitetsforbedringsopgaver og deltage i reklamationsbehandling
Være projektleder på mindre projekter så som nyudvikling, optimering og lign.
Udforme teknisk info vedr. forbedringer eller ændringer af produkter


Du

er (ny-) uddannet maskin-/mekatronikingeniør eller en erfaren maskinteknolog/tekniker
har gerne erfaring fra en masseproducerende virksomhed
er engageret, iderig og tager initiativ
er struktureret, kvalitetsbevidst og god til at se problemet fra forskellige vinkler
er god til at samarbejde og skabe resultater på tværs af organisationen
er omstillingsparat og kan lide variationen mellem projekter og dagligdagsopgaver
kan selvstændigt drive egne projekter fra start til slut
har humor, godt humør og trives i et team
taler og skriver dansk og engelsk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Head of Global Supply Chain
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
This is your opportunity to be part of a success story and lead a customer focused and agile Supply Chain, that has a strategic impact and gives your company a competitive advantage.

We are looking for a Senior Supply Chain leader to take responsibility for driving supply chain activities across the LINAK group.

LINAK is one of the world’s leading suppliers of actuator systems, and we serve more than 12.000 active customers that buy over 24.000 different standard and customer specific products either direct or through our 25+ sales subsidiaries. We have factories in Denmark, Slovakia, USA, China and Thailand, and suppliers from across the world.

You will be responsible for driving a global matrix organisation covering all factories, where you will be responsible for our LINAK end-to-end Global Supply Chain and order fulfillment process. You will have direct report from employees (Global Process Owners, Supply Chain Specialist, Data/System Experts, and project employees) and the leader for our central Customer Service team.
You will be an active part of the LINAK A/S (factory in Denmark) Operations Management Team, the Corporate Operations Committee and you report to the COO for the LINAK group.

Our customers recognise LINAK as a reliable and value adding supplier. We interact with customers and suppliers, and we continuously aim to improve performance in everything we do – speed, flow, service, and cost. To stay ahead of competition, it is decisive that we continuously

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Cafémedarbejder
Den Selvejende institution Korup Kultur & Idrætscenter
Fyn
5210 Odense NV
Den Selvejende institution Korup Kultur & Idrætscenter Cafémedarbejder

Den Selvejende institution Korup Kultur & Idrætscenter, Odense

Kan du lide at lave mad, der smager godt, og går du ind for sund mad som et vigtigt element i et aktivt idrætsliv, er du måske vores nye cafémedarbejder.
Vi har en målsætning om at udvikle et sundt madkoncept, hvor vi ved brug af sunde råvarer og udvikling af spændende tilbud, kan være med til af fremme sundheden i vor café.

Som vores nye cafémedarbejder skal du bidrage til udvikling af et godt socialt liv og god stemning i Caféen således, at centrets mange brugere og gæster ønsker at opholde sig i Caféen før og efter aktivitet.

Stillingen er på 20 timer og består af følgende opgaver:

 • Produktion af mad
 • Kundeekspeditioner
 • Forplejning ved arrangementer og møder
 • Hygiejne og udfærdigelse af egenkontrol
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Data Scientist ? Biogas
Nature Energy Biogas A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Nature Energy Biogas A/S
Data Scientist ? Biogas

Nature Energy Biogas A/S

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Og vil du arbejde i krydsfeltet mellem databehandling, statistik og programmering for verdens største producent af Biogas?

Nature Energy A/S

Du bliver en del af Nature Energys R&D og Biologisk Support afdeling på i alt 22 medarbejdere, som forsker inden for biogas. Der er netop udviklet en SQL-database til at holde styr på alle de data, der genereres fra vores eget og eksterne laboratorier.

Din opgave bliver at videreudvikle databasen samt sørge for, at den snakker sammen med de andre systemer i Nature Energy ? i samarbejde med programmører i vores IT-afdeling og eksterne konsulenter. Derudover vil du også stå på mål for kvaliteten af data i stærkt samarbejde med kemikerne i laboratoriet.

Nature Energy Biogas A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Analytisk kemiker
Nature Energy Biogas A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Nature Energy Biogas A/S
Analytisk kemiker

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Vil du arbejde i et State-of-the-art laboratorie for verdens største producent af grøn bæredygtig biogas? Og har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en kemiker til hovedkontoret i Odense.

Du bliver en del af Nature Energys R&D og Biologisk Support afdeling, på i alt 22 medarbejdere, som forsker inden for forbehandling af biomasse, fremstilling af nye produkter efter biogasproduktion samt løbende proceskontrol og optimering.

Du udvikler analysemetoder og bidrager til indkøring af analyseudstyr. Blandt dine opgaver er:

Nature Energy A/S
 • Optimere eksisterende metoder samt udvikle nye indenfor HPLC-MS, GC-MS og ICP-OES
 • Indkøb og opsætning af nyt analyseudstyr
 • Optimere arbejdsgangene i laboratoriet
 • Være med til implementering af LIMS
Nature Energy Biogas A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Teknikere - Albani
Royal Unibrew A/S
Fyn
5000 Odense C
Royal Unibrew A/S
Teknikere - Albani

Royal Unibrew A/S, Odense

Har du en teknisk baggrund, og kan du lide, at der altid sker noget nyt, når du er på arbejde? Vil du også gerne være del af en kæmpe succes og være med til at producere noget, alle danskere kender og sætter pris på?

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen, som servicerer og tager hånd om tekniske udfordringer på tværs af bryggeriet. Du kan derfor glæde dig til en bred vifte af opgaver, hvor du arbejder med forskellige teknologier. Det dækker dampanlæg, vandproduktion, trykluftsanlæg, aftapningsanlæg, bryghuset og vedligehold på lagrene.

Royal Unibrew A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
B2B Software Sales Manager @ Nordic Fintech
Vitec Aloc A/S
Fyn
5000 Odense C
Vitec Aloc A/S
B2B Software Sales Manager @ Nordic Fintech

Vitec Aloc A/S, Odense C

Vil du være en del af succesen, når vi her i Vitec Aloc skal skalere og internationalisere yderligere? Vi er på udkig efter en B2B Sales Manager, der skal være med til at præge retningen og arbejde tæt på både kunderne og ledelsen med værdiskabelse i fokus.

Vi oplever høj aktivitet og kundetilgang, og vi skal accelerere den rejse. Som B2B Sales Manager bliver du en del af vores dynamiske team i Sales med dygtige faste kolleger og et antal studentermedhjælpere.

Hos os får du en høj grad af frihed, og du vil få din egen portefølje af potentielle kunder inden for finansiel software. Vi opererer i en B2B nicheforretning, hvor kunder meget sjældent, og meget nødigt, skifter leverandør ? og konkurrencen er hård, når det sker.

Vitec Aloc A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Biologistuderende med sans for data søges til Miljøstyrelsens enhed Erhverv
Miljøstyrelsen
Fyn
5000 Odense C
Miljøstyrelsen
Biologistuderende med sans for data søges til Miljøstyrelsens enhed Erhverv

Miljøstyrelsen, Odense

Har du lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre?

Vi er organiseret i teams, og du vil blive en del af vores Hav-team, som har ansvaret for administration af havmiljølovens regler om klapning af havbundssediment og råstoflovens regler om indvinding af råstoffer på havet.

Afhængigt af dine kompetencer kan en studenterstilling hos os indebære, at du får selvstændigt ansvar for en række meget væsentlige opgaver. Vores studenter spiller derfor en nøglerolle i løsningen af vores opgaver. Du kan fx få ansvar for:

 • Håndtering af indberetningsdata fra klapaktiviteter.
 • Sortering og analyse af data i Excel.
 • Udtræk af indberetnings- og AIS-data i forbindelse med tilsynsopgaver.
 • Opkørsel af forskellige softwaresystemer.

Miljøstyrelsen
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Jurist til undervisning på sundhedsadministrativ koordinatoruddannelsen
UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole S/I - Teknologi og Proces
Fyn
5000 Odense C
UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole Jurist til undervisning på sundhedsadministrativ koordinatoruddannelsen

UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole, Odense

Vi søger en adjunkt/lektor med juridisk baggrund og erfaring til at undervise på vores erhvervsakademiuddannelse til sundhedsadministrativ koordinator 25 timer om ugen.

Det er vigtigt, at du har indgående kendskab, et bredt fagligt fundament, og selvstændigt kan løfte undervisning inden for følgende områder:

 • grundlæggende elementer af jura inden for sundhedsvæsenet
 • retlige rammer for administration og koordinering inden for det sundhedsfaglige område. Fx juridisk metode, Forvaltningsloven, Offentlighedsloven og Databeskyttelsesforordningen
 • patientens/borgerens rettigheder og sundhedsprofessionelles administrative pligter, herunder de retlige rammer i det primære og sekundære sundhedsvæsen.

Herudover kommer du til at vejlede de studerende i forhold til praktikperioder og afgangsopgaver, ligesom du vil indgå i forskellige forsknings- og udviklingsopgaver.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Teknisk rådgiver til fjernvarme og kundekontakt
Fjernvarme Fyn A/S
Fyn
5000 Odense C
Fjernvarme Fyn A/S
Teknisk rådgiver til fjernvarme og kundekontakt

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Fjernvarme er hot! Og vi har lagt en ambitiøs plan om at få den billige og miljøvenlige fjernvarme ud til så mange nye kunder som muligt.

Og nu har vi brug for dig. Dig, som elsker kundekontakt og følelsen af at yde god service. Dig, som har en VVS- eller byggeteknisk baggrund. Og dig, som vil være teknisk rådgiver i en virksomhed, hvor der er fuld fart på den grønne omstilling.

Du får en alsidig hverdag og bliver en vigtig del af vores kundecenter, hvor dine primære opgaver er:

 • Daglig dialog med både privatkunder, installatører og bygningsejere
 • At sikre en god fremdrift i de daglige besøg
 • Tilsyn af nye målerinstallationer; herunder teknisk tilsyn og plombering af disse
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Teknisk servicemedarbejder søges pr. 1/2 23
Lokalcenter Rosengård
Fyn
5220 Odense SØ
Lokalcenter Rosengård Teknisk servicemedarbejder søges pr. 1/2 23

Lokalcenter Rosengård, Odense

Vores tekniske afdeling har brug for en ny kollega på 35 timer/ugen, som kan indgå på et hold med en teknisk servicemedarbejder samt en medarbejder i fleksjob, der hver dag arbejder på at yde en høj service overfor beboerne, de øvrige faggrupper og pårørende.

Vi søger en medarbejder, som kan holde mange bolde i luften og samtidig bevare det gode humør og yde god beboerservice. I samarbejde med de øvrige kollegaer i teknisk afdeling varetages den daglige drift, vedligeholdelse og servicering af bygningerne samt inventar inde og ude.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Varetagelse af ind- og udflytningssyn af boliger
 • Medansvar for vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg bl.a. nødkaldeanlæg, ABA-anlæg, CTS-styringsanlæg.
 • Medansvar for rekvirering og koordinering af håndværkere
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Teknisk designer
Nature Energy Biogas A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Nature Energy Biogas A/S
Teknisk designer

Nature Energy Biogas A/S, Odense eller Viby J

Vil du have en nøglerolle i design af fremtidens biogasanlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas i både ind- og udland? Som teknisk designer hos Nature Energy bliver du en del af en ambitiøs organisation, der arbejder med bæredygtig energi og har store internationale vækstambitioner for fremtiden.

Nature Energy A/S

Nature Energy ejer og driver i dag 13 biogasanlæg i Danmark og forventer kraftig vækst i de kommende år, hvor vi vil udvikle og opføre nye store biogasanlæg i en række europæiske lande samt Nordamerika.

Du bliver en del af Drawings, som spiller en afgørende rolle i projektering af nye biogasanlæg og supportering af driften. I dagligdagen arbejder du tæt sammen med dine seks kolleger i afdelingen, men også på tværs af hele Nature Energy. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i enten Odense eller Århus.

Nature Energy Biogas A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Leder til nyt marketingteam
Syddansk Erhvervsskole
Fyn
5230 Odense M
Syddansk Erhvervsskole
Leder til nyt marketingteam

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Har du lyst til at arbejde i en organisation, der gør en forskel for andre? Brænder du for online markedsføring og har erfaring med projektledelse inden for markedsføring? Så har vi et spændende job til dig på Syddansk Erhvervsskole.

Jobbet betyder ansvar for vores markedsføring ? fra strategi og planlægning til og med praktisk udførelse. Du får reference til skolens direktør og du bliver leder af et team med to medarbejdere og en mediegrafikerelev.

Jeres opgaver bliver bl.a.

 • den praktiske drift med udførelse af grafisk arbejde, webopbygning (indhold, opbygning, redaktion mv.), film- og fotooptagelser, SoMe og ad hoc-opgaver
 • inhouse produktion af markedsføringsmaterialer ? både print og digitalt, herunder tæt samarbejde med vores interne grafiske produktion i form af mediegrafikerelever, som er i skoleoplæring
 • tekstproduktion til trykte og digitale medier
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Energi- eller procesingeniør til Mechanical Engineering
Nature Energy Biogas A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Nature Energy Biogas A/S
Energi- eller procesingeniør til Mechanical Engineering

Nature Energy Biogas A/S, Odense eller Viby J

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Nature Energy A/S

Du får en nøglerolle i design af hele biogasanlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas i både ind- og udland. Derudover vil stillingen kræve stort kendskab til dimensionering af blandt andet rørsystemer, ventilationsanlæg og lugtrensningsanlæg.

Din arbejdsplads kan både være på vores hovedkontor i Odense eller Århus. Dit job er primært på kontoret, men du nyder også at komme ud på site og se det designede i drift samt afhjælpe og rådgive ved udfordringer. Du har muligvis også interesse i at rejse ud på vores globale sites i konstruktionsfasen i kortere perioder.

Nature Energy Biogas A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Automationsingeniør til højteknologisk fødevare-procesudstyr
Sanovo Technology A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Sanovo Technology A/S Automationsingeniør til højteknologisk fødevare-procesudstyr

Sanovo Technology A/S, Odense

Vil du være med til bæredygtig udvikling af fremtidens procesudstyr? Brænder du for ny teknologi og kan du udvikle standardmoduler i Beckhoff TwinCAT og ProFace.

Du vil blive en vigtig spiller i software-teamet i den danske R&D-afdeling, hvor du også vil få tæt samarbejde med kollegaer indenfor mekanisk konstruktion, tegning og dokumentation. Da alt vores udstyr monteres her på stedet, vil du også få tæt samarbejde med kollegaer i montagen.

Som automationsingeniør skal du tage aktiv del i hele processen fra brainstorming, kravspecifikation, design og programmering til opbygning, indkøring og test af prototype, og vil i den forbindelse også kunne få et tæt samarbejde med software-teamet i vores afdeling i Holland.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Deltids lagermedarbejder til pluk
ICM A/S
Fyn
5000 Odense C
ICM A/S
Deltids lagermedarbejder til pluk

ICM A/S, Odense

Har du gode samarbejdsevner, højt humør og begge ben på jorden? Så er det måske dig, der er vores nye deltidskollega to dage ugentligt.

ICM er én af Skandinaviens førende leverandører inden for personlig sikkerhed, teknisk udstyr samt arbejdsmiljøprodukter.

I stillingen som lagermedarbejder i vores plukafdeling består dine opgaver af:

 • Pluk og pak af varer på lageret via plukkevogn.
 • Forfaldent lagerarbejde.
ICM A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Vil du være vores nye Controller?
RelateIT A/S
Fyn
5000 Odense C
RelateIT A/S
Vil du være vores nye Controller?

RelateIT A/S, Odense

Lyder en dag fyldt med udvikling, optimering og controlling tiltalende i dine ører? Har du stærke IT-færdigheder og en baggrund som revisor? Så er dette måske det rette job for dig.

Du bliver en del af vores erfarne Finance team, der engageret arbejder for at udvikle, optimere og agere sparingspartner for forretningen. Dit primære ansvar vil være at udføre de kontrollerende opgaver (processer, analyser og rapportering) i tæt dialog og samarbejde med 5 dygtige kollegaer (Controller og Accountants) om komplekse forretningsområder. Men du får også dine egne ansvarsområder.

RelateIT A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk
Kvalitetschef - storkøkken/fødevareproduktion
Catering Danmark ApS
Fyn
5220 Odense SØ
GML-HR A/S Kvalitetschef - storkøkken/fødevareproduktion

GML-HR A/S søger for Catering Danmark ApS i Odense

Med reference til CEO får du det overordnede ansvar for at sikre fødevaresikkerheden i Catering DK. Udgangspunktet er fint, og der er godt styr på kvaliteten.

Du skal med din faglighed og dit personlige engagement sikre, at den gode udvikling fortsætter. Et særligt indsatsområde bliver at skabe rammerne for et lærende køkken gennem tæt dialog og uddannelse af medarbejdere.

Du får en afvekslende hverdag, hvor du skal drive kvalitetsarbejdet på de fire produktionssteder, hvoraf tre er storkøkkener og den sidste er en fødevarefabrik.

Dine ansvarsområder/arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Ansvarlig for at monitere fødevaresikkerheden og derigennem opnå/fastholde glade Smiley?s
 • Ugentlige audits af køkkenerne inkl. egenkontrol
 • Opfølgning på kundefeedback
GML-HR A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Fynjob.dk

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland