1210 job i Region Fyn 556 job i dette område
1210 job i Region Fyn 556 job i dette område

top job

Procesmedarbejder søges til Dantonit
JKS A/S
Fyn
5000 Odense C
På vegne af Dantonit i Odense søger JKS en serviceminded og erfaren medarbejder til at indgå i deres produktionsteam. Har du en relevant faglig baggrund, og kan du mestre et alsidigt job med betjening og vedligeholdelse af et produktionsanlæg? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Dantonit er et selvstændigt forretningsområde i NCC koncernen, som forarbejder bentonit (plastisk ler), indenfor følgende 4 hovedområder:

• Membraner og bassiner
• Brønde og boringer
• Varmeafledning
• Tætninger

Din primære opgave består i at betjene og vedligeholde Dantonits produktionsudstyr. Du vil dog også have andre praktiske opgaver, såsom læsning og pakning af varer. Der er tale om en Try & Hire stilling, hvor du de første 12 uger ansættes hos JKS, hvorefter der for den rette kandidat vil være tale om fastansættelse hos virksomheden.
Indrykket: 19-01-2021 15:11:12
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 23:59:00
Erhvervsrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Er du en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lokalt tilhørforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som erhvervsrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder. Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank i Nyborg.

Du bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere for privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:57:35
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Privatrådgiver med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som privatrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af privatkunder. Du kommer til at levere kompetente og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk faglig bankpartner i Nyborg.

Du kommer til at referere til Filialdirektøren og bliver en del af et nyt stærkt team på 4-6 medarbejdere i privat og erhverv. I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:56:16
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Filialdirektør med pionerånd
Sydbank A/S
Fyn
5800 Nyborg
Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet, så er jobbet som filialdirektør i Nyborg måske det rigtige for dig?

Sydbank Fyn er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at udvikle vores markedsområder. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt filialdirektør, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som filialdirektør får du ansvaret for at starte en ny filial op for 4-6 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være kundernes sparringspartner via handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning.

Du og dit team forventes at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til kunderne, og via dit/jeres lokale engagement er du/I med til at styrke Sydbanks position som et stærkt og synligt pengeinstitut i Nyborg. Det forventes at du gennem aktiv ledelse sætter mål og følger op på dem, for at sikre både filialens top- og bundlinje udvikler sig positivt. Du bliver en del af en engageret og aktiv ledergruppe med de øvrige filialledere på Fyn.

I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 15-01-2021 13:54:32
Ansøgningsfrist: 07-03-2021 23:59:00
Kontor- og logistikassistent
JKS A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Motiveres du af en travl hverdag med mange forskellige opgaver? Er du omstillingsparat? Kan du yde en god service og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Til vores Tradingafdeling, på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn, søger vi en serviceminded og fleksibel kontor- og logistikassistent, der har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen. Tradingafdelingen køber og sælger affalds- og restprodukter f.eks. papir, pap, træ, plast, og glas, der afsættes til genanvendelse og nyttiggørelse i ind- og udland. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket: 13-01-2021 15:38:33
Ansøgningsfrist: 24-01-2021 23:59:00
Grafisk designer med kreative gener og stort overblik
Dangaard A/S
Andet
99999 Grænsejob
I Dangaard ønsker vi at styrke vores visuelle tilstedeværelse og søger derfor en grafisk designer til vores E-commerce & Branding afdeling. Du er lidt af en multikunstner - med flair for både koncepter, brandudvikling og B2B-marketing, samtidig med at du kan sikre en kreativ udvikling, og efterfølgende en effektiv implementering.
Indrykket: 12-01-2021 14:45:57
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Privatrådgiver til Sydbank
Sydbank A/S
Fyn
5700 Svendborg
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Så er jobbet som privatrådgiver i Svendborg måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig og kompetent helhedsrådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning vedligeholder og udbygger din egen portefølje af privatkunder. Du kommer til at levere behovsorienterede løsninger til dine kunder – i relation til bolig, pension, investering mm.

Via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk bankfaglig partner i Svendborg.I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.
Indrykket: 08-01-2021 14:15:32
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 23:59:00
Famobra and Calgros are looking for a E-commerce consultant with hands on approach
Famoba
Andet
99999 Grænsejob
Famobra is specialized in global trading on the market for FMCGs. Calgros is an expert in border trade and is operating on the German and Danish markets with a variety of product-brands. With our 36 highly motivated employees, Famobra and Calgros are known for interesting products, attractive prices and a customer-orientated approach were we aim for the highest satisfaction. In both companies, we have a special focus on purchasing and sales of consumer goods such as beverages, confectionery, wine, spirits, groceries, baby food and household items. Due to our large international network of first-class suppliers, we have a unique portfolio with direct access to many of the world's most popular product-brands.
Indrykket: 08-01-2021 13:25:19
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Formand til asfaltaktiviteter
Arkil A/S
Syddanmark
7100 Vejle
I vores asfaltsektion udføres alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer. Arkil sælger herudover asfalt direkte fra vores fire asfaltfabrikker i Danmark. Med BSM-teknologien giver vi nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne.

Du bliver ansat i vores asfaltdivision og får udgangspunkt fra en af vores tre asfaltfabrikker i Skrydstrup, Skive eller Hasselager. Du bliver en del af et stærkt team, som vægter samarbejde og hjælpsomhed højt i dagligdagen, i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.
Indrykket: 08-01-2021 10:25:51
Ansøgningsfrist: 01-03-2021 23:59:00
Eltekniker
PIT Hegn A/S
Fyn
5750 Ringe
Har du styr på automatik og portstyring?

Dygtig søges til en af Danmarks stærkeste hegnsleverandører

Kan du lide at omsætte dine kræfter til flotte resultater, og har du lyst til at være en del af veletableret hegnsfirma i en rivende udvikling? Så er det netop dig, vi søger til vores Team Fyn i Ringe.

Hos PIT Hegn A/S har vi opsat kilometervis af hegn i hele Danmark – alt sammen løsninger vi er stolte af. Du vil blive en del af et fantastisk fleksibelt team af montører med gode muligheder for at være med til at videreudvikle vores tekniske afdeling og tekniske løsninger, som vores kunder efterspørger.


Om jobbet

Hos PIT Hegn A/S leverer vi alle typer af hegns- og portløsninger: industri, privat og landbrug, og du vil være med til at tilslutte og servicere teknikløsninger efter vores kunders behov. Arbejdet foregår under åben himmel. Det er vigtigt, at du er god til at se nye muligheder og har en bred viden inden for automatik – gerne krydret med ADK løsninger.

Arbejdstid: Fuld tid: 37 timer om ugen.

Du får mødested i Ringe, men med den rette planlægning kan du også starte direkte hos kunden. Når porten kører, vender vi retur til hjemmet eller til firmaets adresse.


Vores forventninger til dig:

• Kørekort min. kat. B, gerne B+
• Teknisk baggrund, f.eks. elektriker, automatiktekniker, portmontør eller lign.
• Evt. tidligere erfaring med hegn og portautomatik
• Du trives med at arbejde selvstændigt og løsningsorienteret
• Du har lyst til at være en del af et stærkt, engageret PIT Hegn team


Vi lægger vægt på følgende kompetencer:

• Kendskab til Access Technologies
• Kendskab til port styring – og tilslutning
• Opsætning og idriftsættelse af ADK systemer og evt. TVO-anlæg
• Servicering og fejlfinding af eksisterende port systemer, gerne med syn for mekaniske udfordringer
Er du i dag selvstændig hegnsmontør men ønsker at være en del af noget større, er din ansøgning også velkommen.


Vi tilbyder dig

• Frihed under ansvar
• Nødvendig oplæring – sidemandsoplæring
• Løn efter kvalifikationer
• Kurser og videreuddannelse
• Pension og sundhedsordning


Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Entreprisechef Thomas Lindevang på telefon 5210 1258.

Vi afholder løbende samtaler, også inden ansøgningsfristens udløb, så hold dig ikke tilbage.


Ansøgning sendes senest den 12. januar 2021 til:

PIT Hegn A/S
Kielbergvej 8
5750 Ringe
Att. Thomas Lindevang

Mail: thomas@pithegn.dk
Telefon 5210 1258.

Læs meget mere om PIT Hegn og dine kommende kollegaer på www.pithegn.dk og www.byggepladshegn.dk
Indrykket: 16-12-2020 16:26:09
Ansøgningsfrist: 29-01-2021 23:59:00
Forretningsorienteret controller med stærke analytiske evner
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Har du en forkærlighed for noget man kan ”sætte to streger under”, brænder du for at omsætte analyser til handlinger og har du lyst til at være med på en vækstrejse, hvor dine analyser er med til at sætte retningen? Så har du her chancen for en unik karrieremulighed i en spændende og vækstorienteret leasingvirksomhed.
Indrykket: 16-12-2020 12:16:32
Ansøgningsfrist: 21-01-2021 23:59:00
Forretningsudvikler, Erhverv
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Er du analytisk, nyskabende og kommunikativt stærk? Og har du erfaring med finansielle værktøjer og produkter til erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega i Sydbank Erhverv.

I dette job får du en unik mulighed for at gøre en forskel inden for erhvervs-området i Danmarks 4. største erhvervsbank. Din særlige rolle vil være at udvikle og implementere produkter, værktøjer og koncepter, som kan hjælpe bankens erhvervsrådgivere med at give enestående kundeoplevelser til Sydbanks erhvervskunder.
Om jobbet

Dine opgaver bliver at:

- Udvikle, implementere og drifte værktøjer, koncepter og produkter indenfor Erhverv
- Samarbejde med og være i tæt dialog med bankens erhvervsrådgivere
- Deltage i projektopgaver, som løses i dit team eller i samarbejde med andre fagområder i eller udenfor banken
- Udarbejde analyser og identificere nye forretningsmuligheder.
Indrykket: 18-01-2021 15:50:29
Ansøgningsfrist: 12-02-2021 23:59:00
Teknisk designer
airteam a/s
Fyn
5000 Odense C
airteam a/s
Teknisk designer

airteam a/s, Odense

Brænder du for at tegne tekniske installationer i Revit, og vil du være en del af en dynamisk virksomhed i ventilationsbranchen?

Du tilbydes en attraktiv stilling, som teknisk designer. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af projektets Revit model på ventilationsentreprisen
 • Optegning af ventilations installationer
 • Assistere projektledere i projektering, samt udarbejdelse af arbejdstegninger

Som teknisk designer i airteam, får du høj personlig og faglig udvikling, med afsæt i dine kompetencer og uddannelse. Du har mulighed for at præge stillingen og din hverdag i retningen af de arbejdsopgaver, du finder mest interessante.

airteam a/s
Indrykket: 21-01-2021 00:01:20
Ansøgningsfrist: 15-02-2021 00:00:00
Erfaren projektleder inden for ventilation
airteam a/s
Fyn
5000 Odense C
airteam a/s
Erfaren projektleder inden for ventilation

airteam a/s, Odense

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Odense, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb

Som projektleder i airteam får du høj personlig og faglig udvikling med afsæt i dine kompetencer og uddannelse. Du vil indgå i et team med en nærværende ledelse og erfarne kollegaer, som kan tilbyde dig faglig sparring.

airteam a/s
Indrykket: 21-01-2021 00:01:20
Ansøgningsfrist: 15-02-2021 00:00:00
Search & Selection Konsulent
PeopleLink
Fyn
5000 Odense C
PeopleLink
Search & Selection Konsulent

PeopleLink, Odense/Vejle

Med ambitioner om partnerskab i succesfuldt konsulenthus

PeopleLink har en bred vifte af interessante og professionelle kunder, der bruger vores assistance, når de skal finde og ansætte den næste nøglemedarbejder ? direktør, leder eller specialist. Du bidrager til at udbygge vores kundeplatform og udvikle stærke kunderelationer sideløbende med, at du leverer i rollen som Search & Selection Konsulent.

Vi har vores egne professionelle koncepter og processer, som du bliver oplært i sideløbende med, at du er opsøgende i forhold til nye potentielle kunder. Du opbygger og udvikler over tid relationer til direktører, funktionschefer og HR-professionelle. PeopleLink har et stærkt og anerkendt brand, der hjælper dig på vej, og måske du selv har et netværk, du kan bringe i spil.

Indrykket: 21-01-2021 00:01:19
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00
Salgsassistent til Kundeservice, Post og kiosk - Odense C
føtex
Fyn
5000 Odense C
føtexSalgsassistent til Kundeservice, Post og kiosk - Odense C

føtex

Vil du have et job med fleksible arbejdstider og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i føtex måske lige noget for dig. Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Rollen som salgsassistent er meget mere end at holde butikken pæn, ordentlig og opfyldt. Du bliver en vigtig del af en hverdag, der byder på stor variation, og du lærer at læse den situation, du befinder dig i, samtidig med at du bliver styrket i kommunikation og konfliktløsning.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Nogle opgaver løser du alene, andre løser du med dine kolleger. Til tider er du alene i din afdeling, og så har du ansvaret for at nå i mål med opgaverne ? og med tiden bliver du måske lukkeansvarlig.

Indrykket: 20-01-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Salgsassistentelev til serviceenheden - Odense C
føtex
Fyn
5000 Odense C
føtexSalgsassistentelev til serviceenheden - Odense C

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt ? som kunde oplever man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én der ikke er. Det er forskellen der gør, at kunderne kommer igen og igen.

Så er du på jagt efter en uddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtig gode? Har du gåpåmod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb ? så er salgsassistentelevuddannelsen lige noget for dig!

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag, og du vil hurtigt blive et af de kendte ansigter, som kunderne søger for hjælp og assistance.

Indrykket: 20-01-2021 13:06:53
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Forretningsorienteret konsulent til Eventteamet
Odense Kommune
Fyn
5000 Odense C
Odense Kommune

Forretningsorienteret konsulent til Eventteamet

Odense Kommune

Vil du bidrage til vækst i Odense? Kan du bidrage med kommerciel forståelse og drive? Er du stærk på udarbejdelse af business cases og event-sponsoraktivering? Tænder du på det oplevelsesøkonomiske felt?

Odense satser på vækst. Byen er midt i en transformation fra stor, dansk by til dansk storby, hvor der er tårnhøje ambitioner for vækst og udvikling. Til Vækst og Turisme søger vi senest 1. april 2021 en ny kollega til Eventteamet, som skal bidrage til at realisere byrådets mål om en storby i vækst.

I Eventteamet arbejder vi med tiltrækning af store, vækstskabende events til Odense, som kan bidrage til at skabe vækst i byens serviceerhverv, øget bystolthed og sikre national synlighed af Odense. Eventskabelsen ligger ubetinget hos vores dygtige, eksterne samarbejdspartnere, som er den vigtigste baggrund for, at vi lykkes.

Odense Kommune
Indrykket: 20-01-2021 12:45:33
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Regional Sales Manager, International Sales
KOMPAN A/S
Fyn
5220 Odense SØ
KOMPAN A/SRegional Sales Manager, International Sales

KOMPAN A/S, Odense

We are market leaders in delivering state of the art playground and fitness sites. We design, produce and install more than 1,000 playground and fitness areas each month across 90 countries - corresponding to an installation every 44th minute. KOMPAN is a world leader in the industry and is now searching for a Regional Sales Manager to join our international sales team based at our headquarter in Odense, Denmark.

You will be P/L responsible for your markets in Central- and Eastern Europe, the Balkans and South America. As market responsible, it is your responsibility to build, develop and implement sales and marketing initiatives in each market via distributors, agents or Key Accounts and to represent KOMPAN in the best way possible and ensure that the markets are covered optimally.

Indrykket: 20-01-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Intern sælger til Danmarks største grossist på VVS og VA, Odense
Brødrene Dahl
Fyn
5230 Odense M
Brødrene DahlIntern sælger til Danmarks største grossist på VVS og VA, Odense

Brødrene Dahl

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Som intern sælger hos Danmarks største grossist på VVS og VA kommer du til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold, medarbejderudvikling og branchens bedste kundeservice.

Din arbejdsdag er præget af varierende opgaver, og du får ansvar for egne opgaver og frihed til at vejlede vores kunder omkring den bedste løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse primært pr. mail og telefon, men også fysisk, samt udskrivning af ordrer
 • projektstyring af sager
Brødrene Dahl
Indrykket: 20-01-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 10-02-2021 00:00:00
Økonomisupport til Virksomhedsøkonomi
LandboSyd
Fyn
5220 Odense SØ
LandboSydØkonomisupport til Virksomhedsøkonomi

LandboSyd, Aabenraa eller Odense

Arbejder du struktureret, og er du en stærk teamplayer?

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en struktureret og serviceminded økonomisupport til Virksomhedsøkonomi. Du skal brænde for at arbejde med tal og servicere både kunder og kollegaer.

Som en del af et stærkt fagligt virksomhedsøkonomi-team, vil du få en central rolle med support indenfor driftsøkonomiske opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
 • udarbejdelse af analyser og driftsøkonomiske beregninger
 • supportere rådgiverne med div. analyser og beregninger
Indrykket: 20-01-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 07-02-2021 00:00:00
Koordinerende produktionsmedarbejder ? aften
Alumeco A/S
Fyn
5000 Odense C
Alumeco A/S
Koordinerende produktionsmedarbejder ? aften

Alumeco A/S, Odense

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, og har du gode koordinationsevner? Så har vi jobbet til dig!

Som produktionsmedarbejder får du et varierende job på virksomhedens moderne centrallager på 45.000 m2. Afdelingens succes afhænger af en høj grad af fleksibilitet og samarbejde.

Aluwind

Hovedopgaverne er betjening af varierende maskiner i fabrikkens produktionsafdelinger, som hovedsageligt omhandler afkortning af profil- og plademateriale i aluminium, kobber og messing. En vigtig opgave er at sikre, at de rigtige ressourcer bliver brugt på de rigtige opgaver på dagen. Du vil samtidig have løbende kommunikation med planlægningsafdelingen med det formål at overholde dagens deadlines.

Alumeco A/S
Indrykket: 20-01-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Timelærer til VVS-energiuddannelsen
Syddansk Erhvervsskole
Fyn
5000 Odense C
Syddansk Erhvervsskole
Timelærer til VVS-energiuddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Byggeri, energi og konstruktion ? VVS på Syddansk Erhvervsskole søger dygtig fagperson, som brænder for at dele sin faglige viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af dygtige VVS-energispecialister og blikkenslagere.

Besidder du en bred vifte af viden inden for VVS- og energiområdet, så er du måske vores nye medarbejder. Vi oplever stigende elevtilgang og mangler derfor netop dine kompetencer.

Et job som timelærer kalder på nogle andre kvaliteter i dig, end du måske har brugt før. Du skal kunne fange elevernes interesse i din formidling af faget primært på de grundliggende niveauer i uddannelsen.

Indrykket: 20-01-2021 08:01:17
Ansøgningsfrist: 03-02-2021 00:00:00
Digital Learning Developer
Mobile Industrial Robots A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Mobile Industrial Robots A/S
Digital Learning Developer

Mobile Industrial Robots A/S, Odense

Do you have the right mix of skills that could make you our new colleague in the TechComm team?

Mobile Industrial Robots A/S

The Technical Communication team is a self-contained team within the technical support organization. We each have our strengths and passions and like to reach the best solutions through collaboration and sometimes a good discussion.

Take the plans created by the instructional

 • designer and implement them in our software tools (Articulate, Adobe).
 • Create multimedia elements for digital learning courses from storyboards.
 • Create impactful, on-brand imagery and interactive design to facilitate learning and retention.
Mobile Industrial Robots A/S
Indrykket: 20-01-2021 07:45:32
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Approval Engineer
Mobile Industrial Robots A/S
Fyn
5220 Odense SØ
Mobile Industrial Robots A/S
Approval Engineer

Mobile Industrial Robots A/S, Odense

Kunne du tænke dig at få en vigtig rolle i arbejdet med at navigere igennem de mange muligheder og udfordringer, der ligger i godkendelsessystemet for robotter?

Du vil blive en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed, hvor organisationen og hverdagen forandrer sig i takt med vores vækst. Vi har en masse dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at gøre en forskel i hverdagen og skabe succes inden for robotverdenen. Engagement, arbejdsglæde, en god arbejdsindsats og holdånd er vigtigt for os.

Vi tilbyder dig en vigtig rolle, hvor du skal være med til at identificere og sikre, at vi overholder alle relevante lovgivningsmæssige krav. Jobbet kræver derfor lysten og evnen til at sætte sig ind i tungt stof.

Mobile Industrial Robots A/S
Indrykket: 20-01-2021 07:45:32
Ansøgningsfrist: 17-02-2021 00:00:00
Digital Erhvervsrådgiver til digitalt salg i Odense
Jysk Fynske Medier P/S
Fyn
5000 Odense C
Jysk Fynske Medier P/S
Digital Erhvervsrådgiver til digitalt salg i Odense

Jysk Fynske Medier P/S

Vil du bruge dine salgstalenter til at vækste sammen med os? Vil du bringe dine erfaringer inden for digitalt mediesalg, digitale displaybannere og sociale medier i spil hver dag?

Du bliver en del af vores dynamiske salgsteam, og skal drive digitalt salg lokalt og regionalt. Du skal sælge markedets bedste digitale markedsføringsløsninger i en bred palet af muligheder. Du skal rådgive kunder fra alle typer af brancher og det betyder, at du har bred forretningsforståelse. Dit job kommer til at foregå fra vores lokalkontorer på Fyn, hvor du sammen med din chef og kollegaer i området skal sikre opnåelse af de digitale salgsbudgetter.

Med reference til den Digitale Områdechef, sikrer du salget gennem afholdelse af egne salgsmøder og sambesøg med kundeansvarlige kollegaer. Du er derfor også en vigtig brik i den digitale uddannelse i Jysk Fynske Medier, som en del af strategien for digitalisering.

Indrykket: 20-01-2021 00:01:55
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
Tech Lead
Mercell Danmark A/S
Fyn
5000 Odense C
Mercell Danmark A/S
Tech Lead

Mercell Danmark A/S, Odense

Mercell aims to be the preferred e-tendering platform in Europe and now we are looking for a Tech Lead to build a strong team to autonomously deliver value in the assigned domain to support our vision! The position is located in Odense and you you will be a part of a high-paced, people friendly, technology driven environment.

Our ideal candidate comes from a position as tech lead with solid experience and in-depth understanding of what is takes to grow and develop tech teams. You have strong leadership skills as a coach and motivator and a great passion for growing people and teams. You have experience as a developer and can provide technical direction to a team, but you primary interest and focus is on people development.

Mercell Danmark A/S
Indrykket: 20-01-2021 00:01:55
Ansøgningsfrist: 31-01-2021 00:00:00
IT-supporter
AV CENTER Odense A/S
Fyn
5220 Odense SØ
AV CENTER Odense A/SIT-supporter

AV CENTER Odense A/S

Vil du være blandt de førende specialister indenfor integration af AV-udstyr?

Dit ansvar bliver at opbygge system og applikationsviden der gør, at du kan hjælpe og vejlede kolleger og kunder indenfor dette område.

Kundernes IT-miljøer vil være forskellige. Derfor vil spørgsmålene og supportopgaverne, som rettes til dig, variere afhængigt af kundens systemer, applikationer og netværk. Overordnet er dine arbejdsopgaver:

 • 1. og 2. level IT-support og sparring til kolleger og kunder
 • At udforme redskaber til kolleger og kunder, f.eks. guides
 • At opsøge viden om nyheder indenfor IT, så du hele tiden er klædt på til at varetage supporten
Indrykket: 19-01-2021 15:56:59
Ansøgningsfrist: 05-02-2021 00:00:00
BI- og dataspecialist med udviklerbaggrund søges til It Udviklingsafdeling
GF Forsikring
Fyn
5210 Odense NV
GF Forsikring
BI- og dataspecialist med udviklerbaggrund søges til It Udviklingsafdeling

GF Forsikring, Odense

GF Forsikring søger en ambitiøs, erfaren og teknisk stærk udvikler med stor passion for data til vores fortsatte rejse mod den datadrevne virksomhed.

Du vil organisatorisk indgå i It Udvikling, der står for vedligeholdelse og nyudvikling af it-systemer for GF Forsikring. Her vil du i samarbejde med Datateamet bidrage til at udvikle og vedligeholde vores Data Warehouse-løsninger, vores BI-løsninger og vores løsninger til Master Data Management.

Vi arbejder agilt efter Scrum metoden, og Datateamet består af udviklere, dataspecialister og en Scrum master. Du og dit team løser opgaver i tæt koordinering med forretningen og øvrige udviklingsteams i afdelingen.

GF Forsikring
Indrykket: 19-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00
Forsikringskonsulent til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab
If Forsikringscenter
Fyn
5260 Odense S
If ForsikringscenterForsikringskonsulent til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab

If Forsikringscenter, Odense

Vil du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger. Det giver god grobund for at skabe din egen succes og din egen hverdag sammen med Nordens største og et af Danmarks bedste forsikringsselskaber.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at sælge forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at køre ud og sælge unikke løsninger til vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Booke aftaler med kunder
 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Indrykket: 19-01-2021 13:45:32
Ansøgningsfrist: 16-02-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland